YoBit Exchange Review: unieke functies en een reeks crypto-activa om te verhandelen

Yobit recensie

YoBit exchange heeft een uitstekende staat van dienst en is nog nooit het slachtoffer geweest van een hack. Het doet zaken sinds 2014 en is gevestigd in Panama.

De beurs is opgericht door Russische ontwikkelaars en is een pionier geweest in de wereld van cryptocurrency-handel. Toen crypto’s meer aandacht begonnen te krijgen, was YoBit al een toonaangevende naam in de markt. YoBit maakt het werken met een crypto-uitwisseling eenvoudig door een eenvoudig ontwerp en een zeer betrouwbaar platform voor handelaren te bieden.

De wereldwijde crypto-uitwisseling van YoBit stelt handelaren in staat om een ​​breed scala aan digitale valuta te kopen en verkopen. Gangbare valuta’s zoals Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) staan ​​in de lijst, samen met honderden andere zeldzamere altcoins. Stortingen van zowel crypto als fiat worden ook ondersteund via het platform.

Bezoek Yobit

Aan de slag met YoBit

YoBit is gemakkelijk in de omgang en u kunt beginnen met handelen met de beurs nadat u een paar dingen op hun platform hebt gedaan. Hier zijn de dingen die u moet doen om aan de slag te gaan.

Registratie

Net als andere uitwisselingen is YoBit eenvoudig te gebruiken en veilig. Transacties uitvoeren of activa naar de beurs verplaatsen is eenvoudig. Basisinformatie een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord zullen u op weg helpen met de uitwisseling.

Nadat je je basisgegevens hebt ingevuld, stuurt YoBit je een bevestigingsmail. Het volgende dat u moet doen, is tweefactorauthenticatie (2FA) maken. Dit soort authenticatie is normaal in de cryptowereld en het is een goed idee om deze te gebruiken.

Eenvoudig & amp; Eenvoudige registratieGemakkelijk & Eenvoudige registratie

YoBit-functies

Handelen valt op als het sterkste kenmerk van YoBit, en het is het hart van zijn bedrijf.

Een analyse van de YoBit-uitwisseling onthult dat deze de cryptosfeer bedient via bijna 500 actieve markten (493 +) en vele handelsvalutaparen (7000 +), die zowel crypto-naar-crypto als fiat-naar-crypto-geld omvatten..

Afgezien van fiatgeldondersteuning, anonimiteit en eenvoud in een uitwisseling zijn ook enorme voordelen die YoBit al jaren aan zijn klanten levert.

Te veel crypto-uitwisselingen schenden de privacyrechten van hun gebruikers door KYC-procedures te gebruiken. Als een cryptocurrency-handelsbeurs die nadenkt over de rechten van zijn gebruikers, zal YoBit u niet om veel informatie vragen en kunt u anoniem handelen zonder enige KYC-cheque te passeren.

Yobit-handelsschermYobit-handelsscherm

Beveiliging is een van de grootste zorgen als het gaat om crypto-uitwisselingen. De afgelopen jaren heeft hacking veel uitwisselingen pijn gedaan en is het altijd een nachtmerrie geweest voor nieuwkomers.

YoBit heeft een bewezen staat van dienst als zijnde vrij van hacks. Hackers hadden geen geluk het platform aan te vallen. Deze schone prestatie heeft YoBit tot een van de meest succesvolle uitwisselingen in crypto’s gemaakt.

Er zijn ongeveer negen cryptocurrencies en fiat-valuta’s goedgekeurd op het platform als deposito’s.

Zodra u een storting heeft gedaan, kunt u beginnen met het handelen in valutaparen. YoBit ondersteunt zowel crypto- als fiat-storting en opname. Klanten kunnen VISA / Mastercard, Payeer, AdvCash en Perfect Money gebruiken om fiat-valuta uit te wisselen met de uitwisseling.

Handelsomgeving

Door het handelsnetwerk van YoBit kunnen handelsorders direct worden uitgevoerd. Zelfs met een grote variatie in gebeurtenisgestuurde kosten, heeft de handelsmotor geweldige prestaties geleverd.

De candlestick-grafieken worden geladen zodra een monetair paar is geselecteerd en de gebruiker stemt ermee in om te ruilen. Yobit rekent momenteel ten minste 0,2% per voor transacties. De vergoeding wordt toegevoegd aan de kavelgrootte wanneer een bestelling wordt aangemaakt. De transactie verloopt dan in overeenstemming met de voorwaarden en het geld op de rekening.

Voor opnames brengt YoBit u 0,0005 BTC in rekening als u een BTC-opname doet. In vergelijking met veel andere uitwisselingen is dit een geweldige kans, vooral wanneer YoBit een lage minimale storting en opname biedt.

Yobit-deposito'sYobit-deposito’s

Op Yobit worden handelsorders gestroomlijnd en kunnen eenvoudige koop- / verkooporders op het platform snel worden uitgevoerd. Hierdoor kan de onmiddellijke uitwisseling plaatsvinden.

Het enorme aantal handelsparen op de beurs is een van de verbazingwekkende dingen van Yobit, omdat het een groot aantal actieve handelsparen ondersteunt op zijn cryptocurrency-exchange..

Je kunt alle majors verhandelen, en ook altcoins die maar weinig mensen zouden kennen. In de overgrote meerderheid van cryptocurrency-uitwisselingen zijn deze kleine altcoin-paren niet inbegrepen.

Speciale kenmerken

De speciale functies van het YoBit-platform onderscheiden het van veel van de andere platforms die er zijn.

Hier zijn enkele van de exclusieve functies die YoBit zijn klanten biedt:

 • YoBit Invesbox: stelt investeerders in staat hun vervangende activa in te ruilen voor investeringsprogramma’s. Yobit stelt de tokens voor klanten veilig. De duur van deze investeringen varieert ook. Omdat YoBit de veiligheid en geloofwaardigheid van zijn crypto-uitwisseling waardeert, zijn er enkele regels opgesteld om de investering van gebruikers te beschermen. Het hoogste rendement op investeringen in Investbox is bijvoorbeeld ongeveer 5% per jaar. voor elke gebruiker.
 • CoinsInfo Sectie: bevat alles wat u moet weten over de verschillende valuta’s die op de beurs verhandeld kunnen worden. Een echte cryptoliefhebber zal het moeilijk vinden om deze sectie te negeren. Verschillende ideeën over een enkele munt liggen klaar om te ontdekken op CoinsInfo, inclusief PoW / PoS-muntnummers, formules, geldhoeveelheid en ticker-symbolen. Het is misschien niet interessant voor toevallige beleggers, maar voor degenen die een dieper begrip van een bepaalde cryptocurrency willen, is deze informatie essentieel.
 • YoBit’s portemonnees: bevat alle cryptocurrency wallets die gebruikers kunnen gebruiken als hun basisvaluta, van cryptocurrency, de saldi van gebruikers en de handelsgeschiedenis. Stortingen die worden gegenereerd door andere cryptocurrency-portefeuilles, worden automatisch in portefeuilles gestort. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over verstoringen door het YoBit-beheersysteem. De portefeuilles van YoBit bieden gebruikers ook de mogelijkheid om portefeuilles te verbergen zonder saldo.
 • ToevoegenToken: is ontworpen voor gebruikers die willen dat hun token op YoBit wordt vermeld. Het noteringsproces is vrij eenvoudig en u moet een formulier invullen om het proces te beheren.

Claim gratis munten om te delen op sociale mediaClaim gratis munten om te delen op sociale media

Extra functies

Als handelen de krachtige kern van YoBit is, dan is gamen de specialiteit van Yobit.

YoBit biedt YoPony- en Dice-cryptospellen waar je je geluk kunt beproeven en Bitcoins kunt verdienen. In samenwerking met het CryptoTalk-forum organiseert de uitwisseling ook een bekroonde campagne waarbij gebruikers mogelijk beloningen in BTC kunnen ontvangen door berichten op dit forum te plaatsen.

Minimale interface

Yobit wordt geleverd met een minimalistische interface, aangedreven door een sterke motor. Het doel is om de handelaar aan te moedigen om te werken zonder te worden afgeleid door onnodige extra functies. Dit garandeert 100% focus van zijn gebruikers op handelen en is ook perfect voor nieuwe handelaren.

Ondersteunende gemeenschap en klantenservice

Gebruikers kunnen zowel ondersteuning krijgen van YoBit-gemeenschappen als van de YoBit-klantenservice. Met een van de grootste gemeenschappen op Telegram, vindt u zeker nuttige informatie en ondersteuning van meer dan 80.000 mensen in de Engelse chat en ongeveer 60.000 in de Russische chat. Als u specifieke hulp van het YoBit-team nodig heeft, zijn er ook 24/7 directe privéberichten beschikbaar op Telegram.

Yobit-klantenondersteuningYobit-klantenondersteuning

Begin gewoon met communiceren met beheerders of schrijf in een groepschat, en het ondersteuningsteam met meer dan 10 professionele beheerders staat klaar om te reageren en snelle oplossingen voor uw problemen te geven.

Engelse, Russische en Chinese talen zijn beschikbaar op YoBit, dus de taalbarrière is geen groot probleem voor de meeste grote talen. Bovendien wordt de livechat van YoBit geleverd met Duits en Arabisch, waardoor wereldwijde toegang voor alle gebruikers overal eenvoudig is.

YoBit: The Rundown

Ondanks dat het een van de oudste uitwisselingsplatforms is, YoBit is moeilijk te verslaan. Het heeft een solide achterkant, met een gelikte interface die eenvoudig te gebruiken is. Het levert al vele jaren een hoogwaardige handelservaring en neemt beveiliging zeer serieus.

Hier zijn enkele van de dingen die YoBit tot een geweldige uitwisseling maken:

 • Bestaat al sinds 2014
 • Nooit gehackt
 • Biedt veel tokens, waaronder kleine altcoins
 • Kan u helpen een token te vermelden
 • Solide handelsengine die snelle transacties mogelijk maakt
 • Extra’s zoals games en investeringen

Veel reviews op Trustpilot wees erop dat het platform geweldig is om te gebruiken en dat het authenticatieproces snel is. Bovendien zijn gratis munten speciale aanbiedingen van YoBit die een groot verkoopargument zijn.

Gebruikers kunnen voor een bepaald bedrag ook BTC spelen in platformdobbelspellen.

YoBit brengt market makers en marktspelers 0,20% van de vergoedingen in rekening. Een ander groot voordeel dat we uit de beoordelingen van gebruikers hebben geleerd, is dat de veiligheid en het gebruiksgemak altijd gegarandeerd zijn en dat het minder tijd kost om opnames en stortingen te ontvangen..

YoBit krijgt niet alleen positieve recensies van Trustpilot, maar de uitwisseling wordt ook sterk aanbevolen door Revain, een andere betrouwbare website waarop we kunnen rekenen als het gaat om blockchain-technologie en -producten..

Bovendien krijgt YoBit hoge rangen op CryptoGeek & Crypto Wisser en 10e plaats volgens Coinmarketcap. Het feit dat u met de beurs in heel veel tokens kunt handelen, is ook geweldig, aangezien veel andere beurzen dit niveau van handelsmogelijkheden eenvoudigweg niet bieden..

Natuurlijk is er geen one-size-fits-all crypto-uitwisseling. Als u op zoek bent naar een geweldige beurs die veel tokens heeft om te verhandelen, en ook fiat-valutastortingen accepteert, is YoBit het bekijken waard. Het heeft ook lage kosten, wat het hele handelsproces nog eenvoudiger maakt.

Bezoek Yobit

Yobit

src = “~ images \ yobit-exchange-review-unique-features-a-range-of-crypto-assets-to-trade.gif”

alt = “Yobit recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

9.0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

8.0 / 10

Voordelen

 • Lange trackrecord
 • Nooit gehackt
 • Groot scala aan activa om te verhandelen
 • Goede handelsmotor
 • Biedt gratis munten

Nadelen

 • Niet gereguleerd

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Yobit","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 05 \ /yobit-review.gif","Omschrijving"​"YoBit-uitwisseling heeft een geweldige staat van dienst en is nog nooit het slachtoffer geweest van een hack. Het doet zaken sinds 2014 en is gevestigd in Panama. De beurs is opgericht door Russische ontwikkelaars en is een pionier geweest in de wereld van cryptocurrency-handel. Toen crypto’s meer aandacht begonnen te krijgen, YoBit…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.20"​,"naam"​"Yobit","reviewBody"​"YoBit-uitwisseling heeft een geweldige staat van dienst en is nog nooit het slachtoffer geweest van een hack. Het doet zaken sinds 2014 en is gevestigd in Panama. \ R \ n \ r \ nDe beurs is opgericht door Russische ontwikkelaars en is een pionier geweest in de wereld van cryptocurrency-handel. Toen crypto’s meer aandacht begonnen te krijgen, was YoBit al een toonaangevende naam in de markt. YoBit maakt het werken met een crypto-uitwisseling eenvoudig door een eenvoudig ontwerp en een zeer betrouwbaar platform voor handelaren te bieden. \ R \ n \ r \ nDe wereldwijde crypto-uitwisseling van YoBit stelt handelaren in staat om een ​​breed scala aan digitale valuta te kopen en verkopen. Gangbare valuta’s zoals Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) staan ​​in de lijst, samen met honderden andere zeldzamere altcoins. Stortingen van zowel crypto als fiat worden ook ondersteund via het platform. \ R \ nBezoek Yobit \ r \ n \ r \ nAan de slag met YoBit \ r \ nYoBit is gemakkelijk om mee om te gaan, en u kunt na u beginnen met handelen met de beurs. doe een paar dingen op hun platform. Hier zijn de dingen die u moet doen om aan de slag te gaan. \ R \ nRegistratie \ r \ nNet als andere exchanges is YoBit eenvoudig te gebruiken en veilig. Transacties uitvoeren of activa naar de beurs verplaatsen is eenvoudig. Basisinformatie een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord zullen u op weg helpen met de uitwisseling. \ R \ n \ r \ nNadat u uw basisinformatie heeft ingevuld, zal YoBit u een bevestigingsmail sturen. Het volgende dat u moet doen, is tweefactorauthenticatie (2FA) maken. Dit soort authenticatie is normaal in de cryptowereld en het is een goed idee om het te gebruiken. \ R \ n \ r \ n \ r \ nYoBit-functies \ r \ nTrading valt op als de sterkste functie van YoBit, en dat is het ook het hart van zijn bedrijf. \ r \ n \ r \ nEen analyse van de YoBit-beurs onthult dat het de cryptosfeer bedient via bijna 500 actieve markten (493 +) en vele handelsvalutaparen (7000 +), die zowel crypto-naar- crypto en fiat-to-crypto-geld. \ r \ n \ r \ nAfgezien van fiat-geld-ondersteuning, anonimiteit en eenvoud in een uitwisseling zijn ook enorme voordelen die YoBit al jaren aan zijn klanten levert. \ r \ n \ r \ nTe veel crypto-uitwisselingen schenden de privacyrechten van hun gebruikers door KYC-procedures te gebruiken. Als cryptocurrency-handelsbeurs die nadenkt over de rechten van zijn gebruikers, zal YoBit je niet om veel informatie vragen en kun je anoniem handelen zonder enige KYC-cheque te passeren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBeveiliging is een van de grootste zorgen als het gaat om crypto-uitwisselingen. In de afgelopen jaren heeft hacking veel uitwisselingen gekwetst en is het altijd een nachtmerrie geweest voor nieuwkomers. \ R \ n \ r \ nYoBit heeft een bewezen staat van dienst als zijnde vrij van hacks. Hackers hadden geen geluk het platform aan te vallen. Deze schone prestatie heeft YoBit tot een van de meest succesvolle uitwisselingen in crypto’s gemaakt. \ R \ n \ r \ nEr zijn ongeveer negen cryptocurrencies en fiat-valuta’s goedgekeurd op het platform als stortingen. \ R \ n \ r \ nZodra u een storting doet, u kunt beginnen met het handelen in valutaparen. YoBit ondersteunt zowel crypto- als fiat-storting en opname. Klanten kunnen VISA \ / Mastercard, Payeer, AdvCash en Perfect Money gebruiken om fiat-valuta uit te wisselen met de exchange. \ R \ n \ r \ nhttps: \ / \ / www.youtube.com \ / watch? V = pR0hgc3cuEU&feature = emb_logo \ r \ nHandelomgeving \ r \ nHet handelsnetwerk van YoBit maakt het mogelijk dat handelsorders onmiddellijk worden uitgevoerd. Zelfs met een grote variatie in door gebeurtenissen veroorzaakte kosten, heeft de handelsengine geweldige prestaties geleverd. \ R \ n \ r \ nDe kandelaargrafieken worden geladen zodra een monetair paar is geselecteerd en de gebruiker stemt ermee in om te ruilen. Yobit rekent momenteel ten minste 0,2% per voor transacties. De vergoeding wordt toegevoegd aan de kavelgrootte wanneer een bestelling wordt aangemaakt. De transactie verloopt dan in overeenstemming met de voorwaarden en het geld op de rekening. \ R \ n \ r \ nVoor opnames brengt YoBit u 0,0005 BTC in rekening als u een BTC-opname doet. In vergelijking met veel andere beurzen is het een geweldige kans, vooral wanneer YoBit een lage minimale storting en opname biedt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOp Yobit zijn handelsorders gestroomlijnd en eenvoudig te kopen \ / verkooporders op het platform kunnen snel worden uitgevoerd. Hierdoor kan de onmiddellijke uitwisseling plaatsvinden. \ R \ n \ r \ nHet enorme aantal handelsparen op de beurs is een van de verbazingwekkende dingen van Yobit, aangezien het een groot aantal actieve handelsparen ondersteunt op zijn cryptocurrency-uitwisseling. \ r \ n \ r \ nU kunt alle majors verhandelen, en ook altcoins die maar weinig mensen kennen. In de overgrote meerderheid van cryptocurrency-uitwisselingen zijn deze kleine altcoin-paren niet inbegrepen. \ R \ nSpeciale functies \ r \ nDe speciale functies van het YoBit-platform onderscheiden het van veel van de andere platforms die er zijn. \ R \ n \ r \ n enkele van de exclusieve functies die YoBit zijn klanten biedt: \ r \ n \ r \ n \ tYoBit Invesbox: stelt investeerders in staat hun vervangende activa in te ruilen voor investeringsprogramma’s. Yobit stelt de tokens voor klanten veilig. De duur van deze investeringen varieert ook. Omdat YoBit de veiligheid en geloofwaardigheid van zijn crypto-uitwisseling waardeert, zijn er enkele regels opgesteld om de investeringen van gebruikers te beschermen. Het hoogste rendement op investeringen in Investbox is bijvoorbeeld ongeveer 5% per jaar. voor elke gebruiker. \ r \ n \ tCoinsInfo-sectie: bevat alles wat u moet weten over de verschillende valuta’s die kunnen worden verhandeld op de beurs. Een echte cryptoliefhebber zal het moeilijk vinden om deze sectie te negeren. Verschillende ideeën over een enkele munt liggen klaar om te ontdekken op CoinsInfo, inclusief PoW / PoS-muntnummers, formules, geldhoeveelheid en ticker-symbolen. Het is misschien niet interessant voor informele investeerders, maar voor degenen die een dieper begrip van een bepaalde cryptocurrency willen, is deze informatie essentieel. \ R \ n \ tYoBit’s Wallets: bevat alle cryptocurrency wallets die gebruikers kunnen gebruiken als hun basisvaluta , van cryptocurrency, de saldi van gebruikers en de handelsgeschiedenis. Stortingen die worden gegenereerd door andere cryptocurrency-portefeuilles, worden automatisch in portefeuilles gestort. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over verstoringen door het YoBit-beheersysteem. YoBit \ u2019s-portefeuilles bieden gebruikers ook de mogelijkheid om portefeuilles te verbergen zonder saldo. \ R \ n \ tAddToken: is ontworpen voor gebruikers die willen dat hun token op YoBit wordt vermeld. Het noteringsproces is vrij eenvoudig en je moet een formulier invullen om het proces te beheren. \ R \ n \ r \ n \ r \ nAanvullende functies \ r \ nAls handelen de krachtige kern van YoBit is, dan is gamen Yobit \ u2019s specialiteit. \ r \ n \ r \ nYoBit biedt YoPony en Dice cryptospellen waar je je geluk kunt beproeven en Bitcoins kunt verdienen. In samenwerking met het CryptoTalk-forum organiseert de uitwisseling ook een bekroonde campagne waarbij gebruikers mogelijk beloningen in BTC kunnen ontvangen door berichten op dit forum te plaatsen. \ R \ nMinimale interface \ r \ nYobit wordt geleverd met een minimalistische interface, versterkt met een sterke motor. Het doel is om de handelaar aan te moedigen om te werken zonder te worden afgeleid door onnodige extra functies. Dit garandeert 100% focus van zijn gebruikers op handelen en is ook perfect voor nieuwe handelaren. \ R \ nOndersteunende gemeenschap en klantenservice \ r \ nGebruikers kunnen ondersteuning krijgen van zowel YoBit-gemeenschappen als van de YoBit-klantenservice. Met een van de grootste gemeenschappen op Telegram, vindt u zeker nuttige informatie en ondersteuning van meer dan 80.000 mensen in de Engelse chat en ongeveer 60.000 in de Russische chat. Als je specifieke hulp nodig hebt van het YoBit-team, zijn directe privéberichten ook 24 \ / 7 beschikbaar op Telegram. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Begin gewoon te communiceren met beheerders of te schrijven in een groepschat, en het ondersteuningsteam met meer dan 10 professionele beheerders staat klaar om te reageren en snelle oplossingen voor uw problemen te geven. \ r \ n \ r \ nEngels, Russisch en Chinees zijn beschikbaar op YoBit, dus de taalbarrière is geen groot probleem voor de meeste grote talen. Bovendien wordt de livechat van YoBit geleverd met Duits en Arabisch, waardoor wereldwijde toegang voor alle gebruikers overal eenvoudig is. \ R \ nYoBit: The Rundown \ r \ nOndanks dat het een van de oudste uitwisselingsplatforms is, is YoBit moeilijk te verslaan. Het heeft een solide achterkant, met een gelikte interface die eenvoudig te gebruiken is. Het levert al vele jaren een hoogwaardige handelservaring en neemt beveiliging zeer serieus. \ R \ n \ r \ nHier zijn enkele van de dingen die van YoBit een geweldige beurs maken: \ r \ n \ r \ n \ t bestaat al sinds 2014 \ r \ n \ tNooit gehackt \ r \ n \ tBiedt veel tokens, inclusief kleine altcoins \ r \ n \ tKan u helpen een token op te sommen \ r \ n \ tSolid handelsengine die snelle transacties levert \ r \ n \ Extra’s zoals games en investeringen \ r \ n \ r \ nVeel reviews op Trustpilot wezen erop dat het platform geweldig is om te gebruiken en dat het authenticatieproces snel verloopt. Bovendien zijn gratis munten speciale aanbiedingen van YoBit die een groot verkoopargument zijn. \ R \ n \ r \ nGebruikers kunnen voor een bepaald bedrag ook BTC spelen in platformdobbelspellen. \ R \ n \ r \ nYoBit brengt marketmakers en marktspelers in rekening. 0,20% van de vergoedingen. Een ander groot voordeel dat we hebben geleerd van beoordelingen van gebruikers is dat de veiligheid en het gebruiksgemak altijd gegarandeerd zijn en dat het minder tijd kost om geld op te nemen en te storten. \ R \ n \ r \ nNiet alleen krijgt YoBit positieve beoordelingen van Trustpilot, maar de uitwisseling wordt ook sterk gesuggereerd door Revain, een andere betrouwbare website waarop we kunnen rekenen als het gaat om blockchain-technologie en -producten. \ r \ n \ r \ nBovendien krijgt YoBit hoge posities op CryptoGeek & Crypto Wisser en 10e plaats volgens Coinmarketcap. Het feit dat je met de uitwisseling heel veel tokens kunt verhandelen is ook geweldig, aangezien veel andere beurzen dit niveau van verhandelbaarheid eenvoudigweg niet bieden. \ R \ n \ r \ nNatuurlijk is er geen one-size-fits-all -alle crypto-uitwisseling. Als u op zoek bent naar een geweldige beurs die veel tokens heeft om te verhandelen, en ook fiat-valutastortingen accepteert, is YoBit het bekijken waard. Het heeft ook lage kosten, wat het hele handelsproces nog gemakkelijker maakt. Bezoek Yobit","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"datum gepubliceerd"​"14-05-2020"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me