Sådan holder du din frø til opsving af tegnebogen sikker og kryptovaluta

Sådan holder du dit frø til gendannelse af tegnebog sikkert

Det er forfærdeligt at miste din bitcoin-investering, uanset hvor mange du har. Disse følelser bliver endnu værre, når de bliver stjålet, snydt eller mistet på grund af en fjollet, dum fejl. Hvis du ikke vil miste dine mønter, er denne guide perfekt til dig.

Det skal forstås, at det ikke anbefales at gemme store mængder bitcoins på enhver børs, da risikoen for tab eller hacking altid er til stede. Så i stedet for at holde dine bitcoins på børs, kan du overveje at oprette en sikker tegnebog, som du ejer de private nøgler til. Vi anbefaler, at du opsætter en offline papirpung eller foretager den lille investering i en hardwarepung, såsom en Trezor eller Ledger.

Hver gang en tegnebog oprettes, forsynes brugerne med et unikt genopretningsfrø, der består af hvor som helst fra 12-24 randomiserede ord. Du opfordres til at skrive dette genopretningsfrø et sikkert sted og aldrig sende det online.

Sådan holder du dit frø til gendannelse af tegnebog sikkert

Gendannelsesfrø betragtes som det vigtigste aspekt ved at opretholde sikkerheden for dine kryptokurver. Et genopretningsfrø er din bedste ven, når du mister din papir, hardware eller mobil tegnebog, da det er den eneste måde, du kan inddrive dine midler og tegnebog på. Mange enkeltpersoner springer over at skrive deres gendannelseskode ned, når de opretter en tegnebog, fordi de er for hurtige. For at forhindre samlet tab af bitcoin og kryptokurrency er det imidlertid afgørende at registrere dit genopretningsfrø et sikkert sted. Det anbefales stærkt, at du tager sikkerhedskopi af din gendannelsessætning for kryptobøger, hvis du ikke allerede har gjort det.

Gem dit gendannelsesfrø offline

Den bedste metode til opbevaring af dit genopretningsfrø er ved faktisk at skrive det ned på et stykke papir og opbevare det et sikkert sted, som et depositum. Det tilrådes helt dårligt at opbevare dit genopretningsfrø på en notatapp, computer, skyopbevaring, Google Drive eller Dropbox på grund af risikoen for, at din computer bliver hacket og dit frø stjålet.

At købe en ny USB med det ene formål at opbevare dit genopretningsfrø er en god idé, men kun hvis du ikke har til hensigt at bruge USB til noget andet. Alligevel skal du kun opbevare dit genopretningsfrø på en USB-enhed, når du har skrevet det ned på et stykke papir. USB-drev kan gå tabt eller endda mislykkes lejlighedsvis. Det er aldrig en god ide at stole udelukkende på teknologi til lagring af vigtige og ekstremt følsomme data.

Hvis du har en større investering i Bitcoin eller anden kryptovaluta, anbefaler vi stærkt, at du kigger på det, der kaldes en “hardware-tegnebog”. Dette er specielle enheder designet til at holde nøglerne til dine tegnebøger uden at udsætte dem for din lokale computer. På den måde, hvis din maskine er blevet kompromitteret, ether af en hacker, virus eller malware, forbliver dine nøgler sikre. Disse enheder leveres med specielle kort, hvor du kan skrive dit frø ned for sikker opbevaring.

Trezor Box

Flere tip til, hvordan du opbevarer dit Bitcoin-frø sikkert

Vent ikke for længe med at registrere dit genopretningsfrø. I stedet, når du bliver præsenteret for det, skal du skrive det ned og opbevare det væk et sikkert sted med det samme. Papir er en af ​​de sikreste måder at håndtere og lagre kritiske data på. Faktisk opdager arkæologer konstant papirruller, der er, der ved, hvor mange hundrede år gamle, men som stadig indeholder vigtig historisk information. Ganske imponerende, da en computer bestemt ikke ville være i stand til at gemme data så længe, ​​især et genopretningsfrø.

Det kan være en god idé at skrive ned eller lave mere end en kopi af dit genopretningsfrø. Hvad hvis dit hjem saboteres af en naturkatastrofe som en brand? Nå, du vil sandsynligvis miste dit genopretningsfrø. Forestil dig den følelsesmæssige uro, du ville opleve, hvis du endte med at miste adgangen til alle dine digitale aktiver for godt. Derfor er det afgørende at have mere end en kopi af din genopretningssætning gemt sikkert et eller andet sted væk, så i tilfælde af brand eller oversvømmelse forbliver dit frø sikkert! Hvis du er i besiddelse af et betydeligt stort antal bitcoins, skal du overveje at laminere arket med dit genopretningsfrø og opbevare det i en sikker hvælving.

Billedkredit: Goldcore værdiboks

Det anbefales dårligt at tage billeder af dit genopretningsfrø eller endda lave digitale kopier. Opbevar aldrig dit frø på din e-mail, skyopbevaringstjeneste eller håndholdt enheds fotobibliotek, da du risikerer at blive hacket og miste din gendannelsesfrase.

Du kan dog overveje at tilføje en avanceret gendannelsesfrase til dit frø, hvis du får den funktion, når du genererer den. En avanceret gendannelsesfrase giver dig mulighed for at tilføje en brugerdefineret adgangssætning til dit frø. Dette betyder, at hvis dit genopretningsfrø er kompromitteret af en eller anden misvillig person, vil han eller hun stort set ikke være i stand til at stjæle dine midler på grund af den brugerdefinerede adgangssætning, der beskytter dine dyrebare aktiver. Nogle brugere går endda den ekstra mil og husker hele deres genopretningsfrø!

Gravering af dine private nøgler eller frøord

For ekstra sikkerhed har nogle brugere haft stor held med at gemme deres sætninger til genopretningsfrø gennem kølelagringsmetoder, som virksomheder kan lide BillFodl give. Billfodl opretter skræddersyede og sikre stålplader med indgraverede frøfraser.

Med Billfodl kan du samle enhver form for privat nøgle, du har brug for – frøsætning (op til 24 ord), alfanumerisk, hexadecimal osv.! Brug bare de medfølgende fliser, der er organiseret inde i pakken, og skub dem en efter en, luk og lås derefter.

Billfodl er vandtæt. Bestående af marine kvalitet 316 rustfrit stål af højeste kvalitet, beskytter Billfodl mod alle vandrelaterede trusler, herunder ætsende saltvand. Det er så godt, at dine data ville være sikre i bunden af ​​havbunden.

Billfodl

Du kan læse vores komplette gennemgang af Billfodl her.

Der har også været situationer, hvor enkeltpersoner i besiddelse af tegnebøger med betydelige mængder bitcoins er gået bort, hvilket efterlader deres familier i det ukendte med hensyn til, hvordan de kan hente deres arvede kryptokurver. I visse situationer er det fornuftigt at registrere dit genopretningsfrø og indtaste et testamente til dine familiemedlemmer, herunder instruktioner til dem, der ikke er bekendt med kryptoaktiver.

Hold dine Bitcoins sikre for evigt

Det er umuligt at understrege, hvor vigtigt det er at holde dit genopretningsfrø så sikkert og sikkert som muligt. Du skal være meget forsigtig med hensyn til din tegnebog, bitcoins og genopretningsfrø. Med ovenstående råd bør du bedre forstå, hvordan du kan holde dit genopretningsfrø så sikkert som muligt. At være smart og tage de nødvendige forholdsregler kan virkelig hjælpe dig og dine aktiver ud af skade!

Det er vigtigt for dig at forstå, at du er ansvarlig for dine ejendele og aktiver. Der er mange teknikker og tricks derude, der kan bruges til at holde dine aktiver og genopretningsfrø sikre. Det er dog vigtigt at vælge en metode eller to, som du kan lide og føle dig sikker på. Du kan endda bruge de samme metoder til at opbevare dit genopretningsfrø som med andre papiraktiver og -dokumenter, såsom din testamente, fødselsattest eller boliglån . Med de rigtige forholdsregler kan du holde dit genopretningsfrø så sikkert som muligt og beskytte dine digitale valutaer mod tyve!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me