Pineapple Fund: Anonyme velgørere viser styrken ved Bitcoin

Ananasfond

I løbet af de sidste måneder og år har vi hørt, hvordan Bitcoin og andre kryptokurver voksede i pris. Det meste af kryptokurrencymarkedet har oplevet vigtige vækstrater og har hjulpet investorer til at blive rige eller endda millionærer. Bitcoin har givet monetær frihed til mennesker over hele verden. De, der investerede helt i begyndelsen, nyder nu deres overskud.

De fleste af disse investorer har vist deres nye luksusbiler (Lambos) eller deres ture til eksotiske steder, men kun nogle få af dem har besluttet at investere i velgørende formål. En af undtagelserne fra reglen er Ananasfonden.

Ananasfond

Hvad er The Pineapple Fund?

Pineapple Fund blev startet af en tidlig bitcoin-investor, der købte Bitcoin, da prisen kun var et par dollars værd. Brugeren vidste ikke, at år senere ville hver Bitcoin være op til $ 20.000 dollars pr. December 2017. For ca. tre måneder siden var en Reddit-indlæg blev berømt for at tilbyde 5057 BTC til velgørende formål. Brugeren besluttede at kalde det “Ananasfonden.”

”Jeg husker, at jeg startede med bitcoin for et par år siden. Da bitcoin brød første cifre for første gang, var jeg dog et triumferende øjeblik for bitcoin. Jeg så og beundrede prishoppet til $ 15 $ 20 .. $ 30 .. wow! I dag ser jeg $ 17.539 pr. BTC. Jeg tror stadig ikke på virkeligheden nogle gange. Bitcoin har ændret mit liv, og jeg har langt flere penge, jeg nogensinde kan bruge, ”siger stillingen. ”Mine mål, mål og motiver i livet har intet at gøre med at have XX millioner eller være megarige.

Og her er den interessante del:

”Så jeg laver noget andet: at donere størstedelen af ​​min bitcoin til velgørende formål. Jeg kalder det The Pineapple Fund og donerer $ 86 millioner dollars værd til velgørenhedsorganisationer. ”

I dag har The Pineapple Fund doneret $ 54,3 millioner dollars og har støttet 60 velgørenhedsorganisationer over hele verden, ifølge dens officielle hjemmeside. I øjeblikket accepterer Pineapple Fund ikke længere ansøgninger, men interesserede kan stadig donere til projektet.

Ananasfonden

Velgørenhedsdonationer

Medier fra hele verden har dækket, hvordan The Pineapple Fund arbejdede med forskellige velgørenhedsorganisationer og tilbød sine Bitcoins. For eksempel, Filantropiens krønike, har skrevet historien om Linda Tannembaum, som modtog 1 million dollars for sin velgørenhedsmedicinske forskning.

Chronicle of Philanthropy

Donationerne fra The Pineapple Fund spænder mellem $ 50.000 og $ 5.000.000 millioner dollars. Afhængig af den indgivne anmodning besluttede fonden at give mere, mindre eller det beløb, som velgørenheden anmodede om. Det er vigtigt at nævne, at fonden ikke donerede BTC til enkeltpersoner, bare til registrerede velgørenhedsorganisationer for at undgå forvirrende episoder eller fremtidige problemer.

Blandt de organisationer, der modtog Bitcoin fra The Pineapple Fund, finder vi følgende:

  • Watsi: en organisation, der forsøger at levere sundhedspleje til alle. Det modtog $ 2 millioner dollars.
  • Vandprojektet: denne NGO forsøger at hjælpe enkeltpersoner uden vand ved at installere lokale vandløsninger. Det modtog $ 1 million dollars. Ifølge sin webside kan du donere $ 68 dollars til 2 personer ved at donere $ 68 dollars. Det betyder, at The Pineapple Fund har givet mere end 29.000 mennesker adgang til vand.
  • Focus Foundation: dette er et fundament, der ønsker at øge bevidstheden om X- og Y-kromosomforstyrrelser. Derudover er hensigten at undersøge disse lidelser og hjælpe familier og børn med at behandle dem. Pineapple Fund har doneret $ 1 million dollars til denne organisation.

Vi er i stand til at fortsætte med at skrive om de forskellige områder, som denne fond har doneret til, fra medicin til miljøbeskyttelse. Alle de registrerede organisationer, der modtog stifter, er meget taknemmelige for The Pineapple Fund, og nu vil de være i stand til at fortsætte med at arbejde på deres aktiviteter, vel vidende at de har fundet en vigtig støtte inden for kryptovaluta-samfundet.

Tilsyneladende er alle de resterende indtægter fra Pineapple Fund afsat, men fonden er stadig åben for at modtage kommentarer, forslag eller endda donationer. Pineapple Fund inspirerer også andre donorer til at fortsætte med at finansiere forskellige projekter, fordi donationerne ikke ender der.

Flere organisationer, der har modtaget penge fra The Pineapple Fund, har modtaget yderligere donationer fra andre enkeltpersoner og virksomheder.

Ifølge Chase Adam, medstifter af Watsi, modtog organisationen $ 500.000 fra en anden anonym donor, siden The Pineapple Fund finansierede dem..

Pine, navnet modtaget af personen bag fonden, forklaret at han analyserer meget omhyggeligt projekterne, før han giver dem nogle penge.

De tre ting, de analyserer, er:

”Hvor virkningsfuldt deres arbejde er (især internationalt), hvilke nye innovative færdigheder de bringer til bordet, og hvor effektive og bæredygtige de er. […] Men for at være ærlig er den største faktor min tarm. Jeg finansierer kun velgørenhedsorganisationer, som jeg stoler på, og med tillid tror jeg, de er bedst til at svare på de mere mikrospørgsmål og det gode i denne verden. ”

Mainstream Media Reporting

Generelt dækkes kryptovaluta-nyheder og -emner for det meste af specialmagasiner, kryptosider eller blockchain-teknologisider. Men denne specifikke sag var så vigtig for samfundet, at meget kendte traditionelle aviser dækkede historien på en meget detaljeret måde.

For eksempel New York Times skrev:

”Organisationen blev startet i december af en anonym donor, der går under kaldenavnet“ Pine ”og hævder at være blandt de 250 største indehavere af Bitcoin i verden. […] Uanset hvem Pine er, synes han eller hun at have fundet en måde at konvertere Bitcoin til noget, der faktisk er nyttigt. ”

Andre vigtige nyhedskanaler og aviser, der dækkede historien, er: BBC Radio, Business Insider, Forbes, CNBC, Newsweek, The Guardian og TNW blandt andre.

I Reddit modtog The Pineapple Fund-indlægget over 20K ‘likes’ og næsten 3.000 kommentarer. To af de vigtigste kommentarer siger: ”Wow, det er meget bedre end alle disse dumme lambo-indlæg. Respekt. ” “Nemlig. OP er et godt menneske, og de har min respekt, uanset hvor de er. Spred kærligheden!.”

Konklusion

Flere gange har vi hørt, at Bitcoin og kryptokurver er “virtuelle penge” eller “falske penge.” Enkeltpersoner ved ikke, hvad Bitcoin virkelig er, men det begynder at sætte et vigtigt mærke i vores historie.

Pineapple-fonden hjælper med at vise, at Bitcoin ikke altid handler om kriminalitet, skatteunddragelse eller finansiering af terrorisme. Flere lande tillader ikke brugen af ​​kryptokurver, hvilket betyder, at de også lukker dørene for enkeltpersoner eller institutioner, der ønsker at hjælpe med at skabe en bedre verden.

Hundredvis af mennesker takkede Pine på Reddit og på en Åben medicin, med et Tracy-ordsprog:

”Jeg er så taknemmelig for din ekstremt magtfulde gave til at støtte ME-forskning. Vi er alle os, eller så mange af os, lever i forskellige desperationstilstande. Jeg kan se, hvor mange mennesker der har beskrevet din gave som ”håb”. For mig føles det som en enorm kilde til validering. Jeg ved ikke, hvad der kan gøres for at finde en kur i min levetid. Men jeg frygter for min datter, fordi jeg ser advarselsskilte. Jeg håber, dette kan hjælpe hende og andre, der er yngre end mig. Forskning er vores eneste svar. Du gør det muligt. Tak ser ikke ud til at være nok. Jeg er så taknemmelig. Du giver os en chance i livet. “

Bag hvert eneste projekt, hver eneste doneret Bitcoin, er der liv. Der er håb og drømme. Bitcoin og The Pineapple Fund viser verden, at der findes gode mennesker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me