BitFreezer Hardware Wallet Review: Kold opbevaring med flere sikkerhedslag

BitFreezer anmeldelse

BitFreezer er en hardware-tegnebog til kryptokurver. Det er en kold tegnebog – det vil sige, den har ikke en ensartet forbindelse til internettet. Dette giver et luftgab mellem potentielle ondsindede aktører og dine kryptofonde. Vi har tidligere dækket hardware-tegnebøger på Blockonomi, med god grund er de den sikreste måde at opbevare dine kryptokurver sikkert på og hjælper dig med at beskytte dig mod hackere og svindlere, der prøver at stjæle folks hårdt tjente mønter.

BitFreezer anmeldelse

BitFreezer fungerer lidt anderledes end andre hardware-tegnebøger i det faktum, at USB-nøglen indeholder sit eget sikre operativsystem, der udelukkende er designet til at interagere med dine tegnebogadresser – du indsætter stokken og starter direkte ud af den, bruger dine tegnebøger efter behov og fjerner den derefter og gå tilbage til dit normale operativsystem.

Hvor meget koster det?

BitFreezer koster i øjeblikket $ 49 plus forsendelse. BitFreezer accepterer både kreditkort og PayPal, men ikke kryptokurrency. Prisen inkluderer tegnebogen, kundesupport, en krypteringsvejledning og grundlæggende instruktioner.

Derudover tilbyder BitFreezer en 1 BTC “præmie” til enhver BitFreezer-ejer, der formår at blive hacket, mens de følger produktets retningslinjer.

BitFreezer adresserer sine relativt lave omkostninger i forhold til sine konkurrenter på sin supportside. BitFreezer hævder, at dets kvalitet ikke er strengt bundet til prisen. Virksomheden bruger europæiske komponenter i stedet for kinesiske komponenter til lavere priser, og BitFreezers samles internt.

Hvilke mønter understøtter det?

Ud over de mønter, der understøttes af ERC20, kan BitFreezer håndtere langtidsopbevaring af Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Neo, NEP5 og Ripple. Support til nye eller yderligere mønter vil blive besluttet ved afstemning fra kunderne via BitFreezer-webstedet. De nuværende valg er Nem, Monero, IOTA og Cardano. Produktsiden siger, at der vil være “Nye token supportopdateringer regelmæssigt”

BitFreezer selv er kompatibel med Windows-, Mac- og Linux-systemer.

BitFreezers hovedkonkurrent, Ledger Nano S, der understøtter 25 navngivne mønter.

Hvad er der i boksen? ?

BitFreezer ankommer i en forseglet cellofanindpakning, der indeholder en mappe med følgende indhold:

 • BitFreezer plastkort med USB-enhed
 • QR-kode til instruktioner
 • Pinkode
 • Instruktionskort

Forseglet BitFreezer

En pæn pakke med den forseglede enhed i cellofanindpakning.

Inde i BitFreezer

Inde i pakken finder du enheden, der har en sikkerhedstætning, der taper USB-enheden sammen med instruktionerne og din PIN-kode.

BitFreezer-enhed

Når forseglingen er brudt på enheden, kan du skifte USB-stikket rundt, klar til tilslutning til din computer. Instruktionskortet indeholder plads til noter eller nedskrivning af dit genopretningsfrø.

Enhed indsat

Og her kan du se, hvordan enheden indsættes i enhver USB-port.

Hvordan bruger du det??

BitFreezer-opsætningsskærm

For at bruge enheden skal du følge disse trin:

 • Sluk for den computer, du vil bruge den med
 • Sæt enheden i USB-porten
 • Start computeren
 • Start fra USB-drevet
 • Bundkort vil have forskellige kommandoer for at komme ind i startmenuen, såsom ESC / F12 / F8 / F9 osv
 • Vent på, at operativsystemet indlæses – 2 til 10 minutter
 • Vælg sprog & Præferencer
 • Indtast PIN-kode for at låse enheden op
 • Følg instruktionerne på skærmen for at oprette genopretningsfrø
 • Brug apps

Her er en video, der viser enhedens opsætning

Hvorfor ville du bruge det??

BitFreezers udviklere udgav det i slutningen af ​​2017 som en billigere løsning til kold opbevaring af kryptokurrency. Til sammenligning er standard Ledger Nano S koldopbevaring tegnebog omkring $ 95.

”Efter at være inspireret af decentralisering og privatlivets fred introducerede vi BitFreezer i slutningen af ​​2017. Projektet var motiveret af absurde priser på udstyr relateret til kryptokurver, især hardwarelagepunge. Vi mener, at dette er afgørende for at tilbyde overkommelige og sikre kryptobøger, ”skrev udviklerne. ”En af de største ideer bag kryptokurver er, at ingen mellemmand [sic] er nødvendig, dvs. folk bliver selv banker. Vil du stole på dine midler til nogen online? Vi ønsker ikke så godt, [sic], så vi introducerede BitFreezer – hardwarekrypto-tegnebog til alle. “

BitFreezer oplyser, at det har solgt sit produkt til brugere i mindst 17 lande.

Hvad er grænserne for kold opbevaring?

BitFreezer siger selv, at dens tegnebog ikke er til daglig brug. Det er til langsigtet, sikker opbevaring af kryptokurver.

Dette vil appellere til enhver, der følger “HODL” -meme / -strategien – køb en mønt, træk den offline, og vent derefter på, at den optjener værdi. De gemte mønter skal sendes til en børs for at handle med andre mønter. Airdrops og lignende møntudsendelser skal håndteres på mønt-for-mønt-basis, da BitFreezer ikke har en permanent internetforbindelse.

Mens kølerum er utvivlsomt sikrere, i den forstand at det forhindrer dine mønter i at blive stjålet i en udvekslingsfejl eller hack, begrænser det mobiliteten til at bortskaffe mønter i tilfælde af et pludseligt prisfald. Dette er måske ikke den største bekymring for en langsigtet “HODLer”, men det er værd at bemærke, at brug af kølerum introducerer flere yderligere trin til at kaste problemmønter.

Hvilken slags sikkerhed har den?

BitFreezer kan prale af fire beskyttelsesniveauer til dine kryptokurver. Det første lag er det proprietære operativsystem, som BitFreezer kalder “hack-proof.” Det giver et beskyttelseslag fra din computers oprindelige operativsystem, som muligvis er inficeret med malware. Derefter dirigeres data, der transmitteres fra og sendes til BitFreezer-enheden, gennem Tor Onion Network for at forhindre dataaflytning. To-faktor godkendelse er aktiveret via appen Google Authenticator. Endelig tilbyder BitFreezer råd om, hvordan du krypterer dine frøord ved hjælp af teknikker, der er blevet “… brugt i århundreder og vil blive mere populære i kryptos fremtid.”

Krypteringsvejledning

På virksomhedens hjemmeside er det muligt at se på det krypteringsguiden. Krypteringsvejledningen foreslår simpelthen at bruge bog- eller Cæsar-cifre – som let kan googles – og giver derefter en liste over websteder, der tilbyder bøger til brug som grundlag for disse cifre. Det er ikke proprietært for BitFreezer; det er faktisk ret gammel og simpel kryptografi. Det betyder ikke, at det ikke er værdifuldt eller svært at knække, men det er ikke et uafhængigt træk ved BitFreezer. Kryptografi kan bruges til at beskytte de faktiske frøord på enhver tegnebog – på eller offline.

Er der andre sikkerhedsmæssige problemer?

I BitFreezers supportafdeling udforsker virksomheden to separate, men sammenkædede problemer – hvordan kan du være sikker på, at dine midler er sikre fra BitFreezer selv, og hvad med BitFreezer-kloner?

BitFreezers udviklere angiver deres manglende adgang til dit system som en sikkerhedsfunktion. Et mindre problem knyttet til det er, at der ikke er noget automatisk opdateringssystem. Udviklerne tilføjer, at over 1.000 kunder i øjeblikket bruger BitFreezer, og der har hidtil ikke været nogen krav mod virksomheden.

“Bitfreezer [sic] er nem at bruge tegnebog [sic], men ikke den letteste på markedet endnu,” skriver udviklerne. ”Dette skyldes den pris, du betaler for sikkerheden af ​​dine aktiver. Du opretter forbindelse til internettet ved hjælp af løgkredsløb, din [sic] oprette tegnebog selv, du krypterer frøet. ”

Og hvis du skulle have en forfalsket BitFreezer?

”Desværre kopierer folk bitfreezer [sic] tegnebøger og fidus folk [sic]. Vi leverer original emballage med stregkoder påsat, og selve tegnebogen har mærkning af GoodRam-firmaet, som den eneste producent af chips til bitfreezer [sic], ”ifølge supportsiden. ”Hvis du mener, at din tegnebog er falsk, skal du ikke udføre nogen operationer i den. Mere over at bruge lidt tid på at se på listen over vores officielle distributører. ”

Konklusion

BitFreezer er bestemt en interessant tilføjelse til Hardware Wallet-pladsen, den indeholder ekstra sikkerhedslag, der ikke ses på andre enheder, såsom det faktum, at den bruger Tor Onion Network til at kryptere og transmittere data, der forhindrer, at den bliver opfanget over internettet. Ved at samle sit eget operativsystem skaber det et sikkert miljø, der sikrer, at der ikke er nogen malware eller keyloggers til stede, der kan forårsage et sikkerhedsproblem.

Selve enheden er ret ny, da den kan folde USB-delen væk, enheden bliver på størrelse med et kreditkort, så den kan opbevares i en tegnebog eller pung.

Når det er sagt, er denne enhed ikke brugervenlig som andre løsninger, der giver dig mulighed for at tilslutte og afspille og bruge inden for dit normale operativsystems miljø. Enheden er også langsommere at bruge end andre tegnebøger på grund af at starte direkte i et nyt operativsystem, der lægges ud af tegnebogen.

Prisen er meget rimelig, til $ 49 kommer den ind på omkring halvdelen af ​​prisen på en Ledger, så det er noget at huske på og betyder, at du har råd til to BitFreezer til de samme omkostninger.

Desværre vil det faktum, at BitFreezer er et ret nyt produkt på markedet, også tælle imod det. Nu er Trezor og Ledger-mærkerne veletablerede og bredt betroede inden for kryptosamfundet, så BitFreezer vil stå over for en opadgående kamp for at blive et levedygtigt alternativ.

BitFreezer

src = “~ billeder \ bitfreezer-hardware-tegnebog-gennemgang-kold-opbevaring-med-flere-lag-af-sikkerhed.gif”

alt = “BitFreezer anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.4

Brugervenlighed

6.0 / 10

Omdømme

7.0 / 10

Pris

9,0 / 10

Design

8.0 / 10

Valutasupport

7.0 / 10

Fordele

 • Prisvenlig Wallet-mulighed
 • Flere sikkerhedslag
 • Attraktiv størrelse & Form

Ulemper

 • Mere kompleks end konkurrenter
 • Nyt produkt på markedet
 • Ikke så mange valutaer som konkurrenter

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"BitFreezer","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /bitfreezer-review.gif","beskrivelse":"BitFreezer er en hardware-tegnebog til kryptokurver. Det er en kold tegnebog, det vil sige, den har ikke en ensartet forbindelse til internettet. Dette giver et luftgab mellem potentielle ondsindede aktører og dine kryptofonde. Vi har dækket hardware-tegnebøger før på Blockonomi, med god grund er de den sikreste vej til…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"7.40"},"navn":"BitFreezer","reviewBody":"BitFreezer er en hardware-tegnebog til kryptokurver. Det er en kold tegnebog, det vil sige, den har ikke en ensartet forbindelse til internettet. Dette giver et luftgab mellem potentielle ondsindede aktører og dine kryptofonde. Vi har tidligere dækket hardware-tegnebøger på Blockonomi, med god grund, de er den sikreste måde at opbevare dine kryptokurver sikkert på og hjælper dig med at beskytte dig mod hackere og svindlere, der prøver at stjæle folks hårdt tjente mønter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitFreezer fungerer lidt anderledes end andre hardware-tegnebøger i det faktum, at USB-nøglen indeholder sit eget sikre operativsystem, der udelukkende er designet til at interagere med dine tegnebogadresser – du indsætter stokken og starter direkte ud af den, brug din tegnebøger efter behov, og fjern det derefter, og gå tilbage til dit normale operativsystem. \ r \ nHvor meget koster det? \ r \ nBitFreezer koster i øjeblikket $ 49 plus forsendelse. BitFreezer accepterer både kreditkort og PayPal, men ikke kryptokurrency. Prisen inkluderer tegnebogen, kundesupport, en krypteringsvejledning og grundlæggende instruktioner. \ R \ n \ r \ nDerudover tilbyder BitFreezer en 1 BTC \ u201cpris \ u201d til enhver BitFreezer-ejer, der formår at blive hacket, mens han følger produktet \ retningslinjer for u2019. \ r \ n \ r \ nBitFreezer adresserer de relativt lave omkostninger sammenlignet med sine konkurrenter på sin supportside. BitFreezer fastholder, at dets kvalitet ikke er strengt bundet til prisen. Virksomheden bruger europæiske komponenter i stedet for kinesiske komponenter til billigere priser, og BitFreezers samles internt. \ R \ nHvilke mønter understøtter det? \ R \ n Ud over de mønter, der understøttes af ERC20, kan BitFreezer håndtere langtidsopbevaring af Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Neo, NEP5 og Ripple. Support til nye eller ekstra mønter vil blive besluttet ved kundestemme via BitFreezer-webstedet. De nuværende valg er Nem, Monero, IOTA og Cardano. Produktsiden siger, at der vil være \"Nye opdateringer af token-support regelmæssigt \"\ r \ n \ r \ nBitFreezer i sig selv er kompatibel med Windows-, Mac- og Linux-systemer. \ r \ n \ r \ nBitFreezer \ ‘s hovedkonkurrent, Ledger Nano S, der understøtter 25 navngivne mønter. \ r \ nHvad er i The Boks? \ R \ nBitFreezer ankommer til en forseglet cellofanindpakning, der indeholder en mappe med følgende indhold: \ r \ n \ r \ n \ tBitFreezer plastkort med USB-enhed \ r \ n \ tQR-kode til instruktioner \ r \ n \ tPIN-kode \ r \ n \ tInstruktionskort \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEn pæn pakke med den forseglede enhed i cellofanindpakning. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInne i pakken finder du den enhed, der har en sikkerhedstætning, der tapper USB-enheden sammen med instruktionerne og din PIN-kode. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår forseglingen er brudt den enheden kan du skifte USB-stikket rundt, klar til tilslutning til din computer. Instruktionskortet indeholder plads til noter eller nedskrivning af dit genopretningsfrø. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOg her kan du se, hvordan enheden indsættes i enhver USB-port. \ R \ nHvordan gør Du bruger det? \ R \ n \ r \ n \ r \ nFor at bruge enheden skal du følge disse trin: \ r \ n \ r \ n \ tSluk for computeren, du vil bruge den med \ r \ n \ tTilslut enheden til USB-porten \ r \ n \ tStart computeren \ r \ n \ tStart fra USB-drevet \ r \ n \ tModerkort har forskellige kommandoer for at komme ind i startmenuen, såsom ESC \ / F12 \ / F8 \ / F9 osv \ r \ n \ t Vent på, at operativsystemet indlæses – 2 til 10 minutter \ r \ n \ tVælg sprog & Præferencer \ r \ n \ tIndtast PIN-kode for at låse enheden op \ r \ n \ tFølg instruktionerne på skærmen for at oprette gendannelsesfrø \ r \ n \ tBrug apps \ r \ n \ r \ n Her er en video, der viser enhedens opsætning \ r \ n \ r \ nhttps: \ / \ / www.youtube.com \ / watch? v = gfJBO9bCTOU \ r \ nHvorfor vil du bruge det? \ r \ nBitFreezer \ u2019s udviklere frigav det i slutningen af ​​2017 som en lavere- omkostningsløsning til kryptokurrency-opbevaring. Til sammenligning er standard Ledger Nano S køleopbevarings tegnebog omkring $ 95. \ r \ n \ r \ n \ u201c Da vi blev inspireret af decentralisering og privatlivets fred, introducerede vi BitFreezer i slutningen af ​​2017. Projektet var motiveret af absurde priser på udstyr relateret til kryptokurver, især hardware opbevaring tegnebøger. Vi mener, at dette er vigtigt for at levere overkommelige og sikre kryptobøger, \ u201d udviklerne skrev. \ u201cEn af de største ideer bag kryptokurver er, at ingen mellemmand [sic] er nødvendig, dvs. folk bliver selv banker, ville du stole på dine midler til nogen online? Vi vil ikke så godt, [sic] så vi introducerede BitFreezer – hardware-kryptotegnebog til alle. \ U201d \ r \ n \ r \ nBitFreezer oplyser, at det har solgt sit produkt til brugere i mindst 17 lande. \ R \ nHvad er grænserne for kold opbevaring? \ r \ nBitFreezer siger selv, at dens tegnebog ikke er til daglig brug. Det er til langvarig, sikker opbevaring af kryptokurver. \ R \ n \ r \ nDette vil appellere til alle, der følger \ u201cHODL \ u201d-meme \ / strategien \ u2013 købe en mønt, træk den offline og vent derefter på, at den periodiseres værdi. De gemte mønter skal sendes til en børs for at handle med andre mønter. Airdrops og lignende møntudgivelser skal håndteres mønt-for-mønt-basis, da BitFreezer ikke har en permanent internetforbindelse. \ R \ n \ r \ n Mens kølelager er utvivlsomt sikrere i den forstand, at det forhindrer din mønter stjæles i en udvekslingsfejl eller hack, begrænser det mobiliteten ved bortskaffelse af mønter i tilfælde af et pludseligt prisfald. Dette er muligvis ikke den største bekymring for en langsigtet \ u201cHODLer, men det er værd at bemærke, at brug af kølerum introducerer flere yderligere trin til at kaste problemmønter. \ R \ nHvilken slags sikkerhed har den? \ R \ nBitFreezer kan prale af fire beskyttelsesniveauer til dine kryptokurver. Det første lag er det proprietære operativsystem, som BitFreezer kalder \ u201chack-proof. \ U201d Det giver et beskyttelseslag fra din computers oprindelige operativsystem, som muligvis er inficeret med malware. Derefter dirigeres data transmitteret fra og sendes til BitFreezer-enheden gennem Tor Onion Network for at forhindre dataaflytning. To-faktor godkendelse er aktiveret via Google Authenticator-appen. Endelig tilbyder BitFreezer råd om, hvordan du krypterer dine frøord ved hjælp af teknikker, der har været \ u201c … brugt i århundreder og vil blive mere populære i fremtiden for krypto. \ U201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n På virksomhedens websted er det muligt at se på krypteringsguiden. Krypteringsvejledningen foreslår simpelthen at bruge bog- eller Caesar-cifre \ u2013, som let kan googles \ u2013 og giver derefter en liste over websteder, der tilbyder bøger, der kan bruges som grundlag for disse chifre. Det er ikke proprietært for BitFreezer; det er faktisk ret gammel og simpel kryptografi. Det er ikke for at sige, at det ikke er værdifuldt eller svært at knække, men det er ikke en uafhængig funktion i BitFreezer. Kryptografi kan bruges til at beskytte de faktiske frøord på enhver tegnebog \ u2013 på eller offline. \ R \ nEr der andre sikkerhedsmæssige bekymringer? \ R \ nI BitFreezer \ ‘s supportafdeling undersøger virksomheden to separate, men sammenkædede problemer \ u2013 hvordan kan du være sikker på, at dine midler er sikre fra BitFreezer selv, og hvad med BitFreezer-kloner? \ r \ n \ r \ nBitFreezer \ u2019s udviklere udråber deres manglende adgang til dit system som en sikkerhedsfunktion. En mindre hitch knyttet til det er, at der ikke er noget automatisk opdateringssystem. Udviklerne tilføjer, at over 1.000 kunder i øjeblikket bruger BitFreezer, og der har hidtil ikke været nogen krav mod virksomheden. \ R \ n \ r \ n \ u201cBitfreezer [sic] er let at bruge tegnebog [sic], men ikke den letteste på markedet endnu, \ u201d udviklerne skriver. \ u201c Dette skyldes den pris, du betaler for sikkerheden af ​​dine aktiver. Du opretter forbindelse til internettet ved hjælp af løgkredsløb, din [sic] oprette tegnebog selv, krypterer du frøet. \ U201d \ r \ nOg hvis du holder på at have en forfalsket BitFreezer? \ R \ n \ u201c Desværre kopierer folk bitfreezer [sic] tegnebøger og fidus folk [sic]. Vi leverer originalemballage med stregkoder påsat, og selve tegnebogen er mærket af GoodRam-firmaet, som den eneste producent af chips til bitfreezer [sic], ifølge support-siden. \ u201cHvis du mener, at din tegnebog er falsk, skal du ikke udføre nogen handlinger i den. Mere over at bruge lidt tid på at se på listen over vores officielle distributører. \ U201d \ r \ nKonklusion \ r \ nBitFreezer er bestemt en interessant tilføjelse til hardware-tegnebogen, den indeholder ekstra sikkerhedslag, der ikke ses på andre enheder såsom det faktum, at \ u00a0 det bruger Tor Onion Network til at kryptere og transmittere data, som forhindrer det i at blive opfanget over internettet. Ved at samle det eget operativsystem skaber det et sikkert miljø, der sikrer, at der ikke er nogen malware eller keyloggers til stede, som kan forårsage et sikkerhedsproblem. \ R \ n \ r \ nEnheden i sig selv er ret ny, da den kan folde USB-delen væk, enheden bliver størrelsen på et kreditkort, så den kan opbevares i en tegnebog eller pung. \ r \ n \ r \ n Når det er sagt, er denne enhed ikke brugervenlig som andre løsninger, der gør det muligt at tilslutte og afspil og brug inden for dit normale operativsystems miljø. Enheden er også langsommere at bruge end andre tegnebøger på grund af at starte direkte i et nyt operativsystem \ u00a0-system, der læsses ud af tegnebogen. \ R \ n \ r \ nPrisen er meget rimelig, til $ 49 kommer den ind på omkring halvdelen af omkostninger ved en Ledger, så det er noget at huske på og betyder, at du har råd til to BitFreezer’er til de samme omkostninger. \ r \ n \ r \ n Desværre vil det faktum, at BitFreezer er et ret nyt produkt på markedet, også tælle imod det. Nu er Trezor- og Ledger-mærkerne veletablerede og bredt tillid til kryptosamfundet, så BitFreezer vil stå over for en opadgående kamp for at blive et levedygtigt alternativ.","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-05-09"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me