Bitamp: Gratis öppen källkod Bitcoin Wallet ger användarna en konkurrensfördel

Bitamp

Bitamp, en ny klientsida öppen källa gratis Bitcoin-plånbok, tillåter användare att skapa en ny plånbok på några sekunder.

Bitamp-registrerings- och inloggningsprocesserna är omedelbara, istället för det irriterande användarnamnet, lösenordet och 2FA-konfigurations- och KYC-ombordprocesser som mer centraliserade tjänster kräver.

Dessutom, eftersom det inte finns några användarnamn och lösenord, kan användare veta att vara säker, även om de byts ut mot SIM av ett växande antal cyberbrottslingar, kommer deras Bitamp-konto aldrig att associeras med ett e-postmeddelande, lösenord eller telefonnummer. I stället kommer deras Bitcoin-plånbok bara att korrelera till en frasfras på 12 ord som ingen annan tidigare har sett.

Skönheten i Bitamp är att när du tappar bort din telefon eller din 2FA-autentiserare eller tillgång till din e-post, kommer din Bitcoin fortfarande att kunna återställas.

Bitamp Bitcoin plånbokBitamp Bitcoin plånbok

Det faktum att Bitamps plånbok inte är korrelerad med någon annan personligt identifierbar information som ett namn eller personnummer kommer att låta användaren veta att vara säker, ingen stämning eller hack gör att deras information eller medel kan exponeras.

Allt handlar om användarnas kontroll över sina egna medel. Att inte ha tillgång till sin privata nyckel eller utsäde riskerar att förlora sin Bitcoin.

Om och om igen har kryptoutbyten och förvaringsplånböcker hackats, lösts upp eller blivit insolventa. lämnar sina medlemmar med tomma plånböcker. Användare måste förstå att även om det kan vara enkelt att köpa Bitcoin på börser som Coinbase och Binance, tar kontroll över din Bitcoin att dra ut och hålla en Bitcoin i sin egen icke-depåplånbok.

Förvaring av egna tillgångar innebär ekonomiskt oberoende.

Hur man skaffar Bitcoin

BitampSteg för steg-guide beskriver hur människor kan få Bitcoin, t.ex. på börser som Coinbase, Binance och Kraken.

Innan du kan köpa Bitcoin behöver användare alltid en kryptovalutaplånbok. Coinbase, Binance och Kraken har redan inbyggda digitala plånböcker.

Dessa plånböcker är dock “plånböcker”, vilket innebär att användare inte har sina egna privata nycklar och ensam tillgång till sina pengar. För alla som användarna vet, kan dessa börser låna ut sina Bitcoin till kryptoföretag för en ränta eller göra vad de vill med fonderna.

Bitamps Value Proposition

Bitamp erbjuder en mycket bekväm bitcoinplånbok för nybörjare att ta ut sin Bitcoin från traditionella kryptobörser. Även om de nybörjade kryptoanvändarna antagligen har använt minst en börs, är utbytesplånböcker en bekväm men osäker plats att lagra Bitcoin.

Hårdvaruplånböcker är kända för sina överlägsna säkerhets- och sekretesslager. Medan digitala plånböcker är snabbare att använda, och vanligtvis föredras om du bara vill köpa kryptovaluta snabbt eller sälja den snabbt.

Hårdvaruplånböcker som används i kombination med Bitamp skyddar användarens digitala medel genom att hålla sina privata nycklar på en säker enhet. Till skillnad från traditionella kryptoplånböcker som helt är programvarubaserade lagrar en hårdvaruplånbok eller kylplånbok privata nycklar offline.

Detta innebär att användarens nycklar är anonyma eller privata om inte användaren använder plånboken för att kontrollera saldot eller göra kryptovalutatransaktioner. Först när de använder plånboken för att generera en nyckel kan en transaktion autentiseras online.

Användare kan ha nytta av att använda Bitamp över Coinbase, till exempel eftersom det inte finns någon övre gräns för medel som användaren kan ta ut samtidigt. För att ta bort den gränsen måste användarna slutföra identitetsverifieringsprocessen oftast vid centraliserade börser.

Detta innebär att om du önskar mer anonymitet kan användarna inte förvänta sig att överföra stora mängder kryptovaluta på en gång på centraliserade börser. Den goda nyheten för Bitamp-användare är att användare kan ta ut hur mycket Bitcoin de vill utan KYC.

Eftersom många fler företag börjar acceptera kryptobetalningar kommer plånböcker som inte är vårdnadshavare också att växa när det gäller verktyg utan att behöva gränssnitt med depåbörser och plånböcker som har fiat-gateways.

I framtiden kommer Bitamp som används i kombination med hårdvaruplånböcker som Ledger, Trezor eller KeepKey att vara alla användare som behöver göra transaktioner i dagens Bitcoin-aktiverade ekonomi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me