Crypto Pro: Allt-i-ett-kryptovalutaportföljen och nyhetsspåraren

Crypto Pro

Det är ingen hemlighet att kryptovalutahandelaren kan gå i en alarmerande takt. Oavsett om vi tänker på nästa tjurmarknad eller försöker försvara oss mot nästa marknadsförsäljning är det avgörande att ha tillgång till realtidspriser för blockchain-tillgångar på det mest sömlösa sättet.

Med det sagt, Crypto Pro vill dominera detta utrymme genom att erbjuda en allt-i-ett-kryptovalutaportfölj och nyhetsspårare.

Mobilappen erbjuder kryptovalutahandlare en rad spännande funktioner, till exempel möjligheten att spåra över 5500 enskilda digitala tokens, utbyta API-import, fullständig integritet, realtidsmeddelanden och till och med Apple Watch-integration.

Crypto Pro

Om du är intresserad av att lära dig mer om Crypto Pro-appen, läs vår omfattande guide. Vi har delat upp alla huvudfunktioner mer detaljerat så att du kan bedöma om appen passar dig eller inte.

Spåra din hela kryptoportfölj

Med blockchainutrymmet som nu är vana vid tusentals enskilda mynt och token kan det vara lite utmanande att hålla reda på din portfölj. Huvudproblemet för de som har små eller mikro-cap-tokens är att många av de vanliga prisspårarna inte täcker dem.

Detta innebär att användarna är skyldiga att använda webbaserade plattformar från tredje part för att man ska kunna kontrollera realtidspriserna manuellt. Tvärtom hävdar teamet på Crypto Pro ”Om det finns där spårar vi det. Totalt spårar appen för närvarande över 5 500 kryptovalutaprojekt, med nya tillgångar läggs till så snart de börjar handla på börser.

Realtidsnyhetsuppdateringar

Föreställ dig att vakna för att ta reda på att du har missat Security and Exchange Commission och meddelat att de har gett grönt ljus till en Bitcoin ETF? Eller kanske du saknade några viktiga nyheter kring ett nytt partnerskap om din investering i micro-cap token? Hur som helst är det viktigt att ha tillgång till uppdateringar i realtid i en snabbt föränderlig bransch som kryptovalutaarenan.

Med hänsyn till detta tillåter Crypto Pro-applikationen att du får viktiga kryptovalutarelaterade nyheter direkt till din telefon. Viktigast av allt kan du välja att fokusera uteslutande på nyheter om kryptovalutor du har i din portfölj.

iPad

Sekretess: Du är den enda som gör spårningen

Det kanske inte är någon överraskning att lära sig 2018 Crownpeak-studie, det konstaterades att ungefär 98% av världens 50 bästa Android- och 50 iOS-mobilappar inte överensstämde med EU: s GDPR – lagstiftningen som antogs för att skydda DINA data.

När det gäller Crypto Pro lagras dina personuppgifter 100% på din enhet. Företaget spårar inte någon av informationen du tittar på eller får åtkomst till i appen, vilket säkerställer att du kan använda plattformen i en säker och säker miljö. Dessutom deltar inte teamet på Crypto Pro i användarövervakning eller analys.

Om du behöver säkerhetskopiera dina Crypto Pro-data kan du enkelt göra detta via ett Dropbox- eller iCloud-konto. Slutligen, om du bestämmer dig för att du inte längre vill använda appen på din telefon, tar du bort all information som är kopplad till användaren genom att radera den..

När det gäller säkerhet erbjuds användare ett antal skyddsåtgärder för att hålla portföljdata borta från fel händer. Detta inkluderar möjligheten att ställa in FaceID, TouchID eller lösenordslås.

Apple Watch Integration

Om du för närvarande har en Apple Watch kan du nu integrera Crypto Pro-appen. Aldrig tidigare har portfölj- och nyhetsspårning varit en så smidig uppgift. När du har ställt in de nödvändiga grunderna via din iPhone (till exempel vilka mynt du vill spåra) kommer detta automatiskt att överföras till din Apple Watch.

För dig som vill ta saker till nästa nivå kan du också anpassa vilka Crypto Pro-komplikationer du vill visa på din Apple Watch, med komplikationerna uppdateras var 15: e minut.

Jag tittar

Med hänsyn till storleken på gränssnittet låter Apple Watch-integrationen dig visa dina favoritkryptovalutor

Anpassa dina Crypto-to-Fiat-beräkningar

Precis som i fallet med guld, olja och i stort sett alla andra tillgångsklasser i investeringsutrymmet – handeln med kryptovalutor är denominerad i USD. Även om detta gör det möjligt för branschen att nå enighet om forskning och analys, kan det komma en tid där du måste se värdet på din portfölj i en annan valuta.

Om du till exempel är baserad i Storbritannien och därmed hela din portfölj köptes med GBP, skulle du antagligen också vilja ta hänsyn till prissvingningarna mellan USD och GBP – eftersom detta kommer att ha en direkt inverkan på din vinst och förlust.

Som sådan låter Crypto Pro-appen dig se din portfölj mot vilken fiatvaluta du än väljer. Du kan också komma åt en valutakonverterare i appen, tillsammans med realtidspriser på varor som guld, silver och palladium.

Ta statistik till nästa nivå

Crypto Pro-appen levereras också med ett antal praktiska verktyg för att öka din exponering för realtidsstatistik. Du kan till exempel enkelt visa prishistorikdiagram för föregående 24 timmar genom att trycka på en skärm. För de mer avancerade näringsidkarna kommer graferna med ljusstake-diagram med indikatorer, samt sparklines.

Mer än 100 olika kryptovalutautbyten spåras, vilket säkerställer att priserna som visas av Crypto Pro är trovärdiga.

Som en extra funktion kan inte bara installera prissignaler för ett specifikt mynt eller handelspar, men du kan till och med begränsa detta till en viss börs. Om du till exempel vill få prissignaler om BTC / ETH på Binance eller BCH / USD på Bittrex kan du få denna information direkt till din telefon.

Användare har också möjlighet att ansluta växelsaldon via ett API, vilket ytterligare ökar den lätthet som du kan hålla reda på dina innehav.

Tillgänglighet

I skrivande stund är Crypto Pro-appen endast tillgänglig på iOS-enheter. Eftersom appen redan har fått mer än 35 000 5-stjärniga recensioner över hela världen på App Store. teamet på Crypto Pro släpper snart en Android-version, liksom en macOS-kompatibel app i höst. Du kan också se kryptovalutapriser direkt från din webbläsare Crypto Pros webbplats.

Crypto Pro: Bedömningen?

Sammanfattningsvis syftar Crypto Pro till att spåra kryptovalutaportföljen till nästa nivå. Å ena sidan, om du är en långvarig chef som letar efter prissättningsdata i realtid – kan du se hela din portfölj i bara några få kranar. Med mer än 5500 mynt och tokens som stöds kan du alltid kontrollera dina micro-cap-projekt när du är på språng.

Dessutom, om du är desperat att höra om viktiga nyheter om en viss kryptovaluta du har, kan Crypto Pro-appen mata detta direkt till din telefon.

För de som är mer involverade i kryptovalutahandeln dagligen, erbjuder Crypto Pro-appen dig ännu fler funktioner och fördelar. Oavsett om det är tillgång till avancerade diagramanalysverktyg, prissättning för dina valda kryptopar vid specifika börser eller API-integration med över 60+ utbyten – Crypto Pro har täckt dig. Som en extra bonus kan de som äger en Apple Watch till och med slå samman dina Crypto Pro-portföljer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me