Begyndervejledning til Loom Network: Platform til onlinespil og sociale apps

Loom Network Guide

Loom Network kalder sig en næste generations blockchain-baserede platform designet til store sociale apps og onlinespil. Holdet beskriver det som dit yndlingsspil eller sociale medienetværk, men på blockchain og bygget på Ethereum.

Loom Network Guide

Loom Network gør det muligt at oprette DAppChains og dapps, men det fungerer også som en faktisk blockchain. Som sådan får du alle fordelene ved en blockchain, når du bruger Loom Network, inklusive et system, der er skalerbart, pålideligt, forkable og performant.

DAppChains

DAppChains on the Loom er komplette blockchains, der blev bygget til at køre parallelt med Ethereum-smarte kontrakter. DAppChains er i det væsentlige en mere avanceret version af Ethereum sidekæder, der er optimeret til deres evne til at skalere data i stedet for økonomiske transaktioner. Hver dapp har sin egen DAppChain, der giver mulighed for forkable, offentlige data, som med Bitcoin og Ethereum.

Loom Network DAppChains blev specielt bygget til sociale apps og spil. Eksempler inkluderer Ethereum-baserede krypto-samlerobjekter og tokenbaseret karma, hvor alt er baseret på blockchain-regelsæt, der er decentrale, forkable og læselige af mennesker.

Væven SDK

Loom SDK gør det muligt for udviklere at oprette deres egen DAppChain. Du kan vælge hvert eneste element i sidekæden, inklusive dine konsensusmekanismer og et regelsæt, som du selv bygger. Du kan derefter frigive nodesoftwaren, der er fuldt indeholdbar og kører på nogen af ​​de store skyplatforme. Loom SDK lader udviklere fokusere på at oprette deres applikation i stedet for at skulle implementere et konsensuslag.

Funktioner til spil og sociale apps

Med Loom Network bliver det muligt at opbygge en række spil, der simpelthen ikke er mulige uden brug af blockchain-teknologi. Dette kan omfatte universer, der spænder over flere spil, evige verdener, handlende tokens og genstande, der er beviseligt knappe. Med hensyn til sociale apps er den store nyhed, at Loom Network tillader applikationer, der ikke er drevet af reklame. I stedet kan de sociale apps tjene penge på takket være karma-tokens og giver mulighed for minimering af tillid og muligheden for at udvide med applikationer til flere klienter.

LOOM Token

LOOM-tokenet er et medlemskabstoken, der giver brugerne et adgangskort til de dapps, der kører på Loom Network. Token fungerer på alle DAppChains, der kører på Loom Network og lader dig overføre digitale aktiver og data mellem Ethereum og Loom DAppChains. Tænk på LOOM-tokenet som dit levetidskort til alt på Loom Network.

Denne funktionalitet som medlemskabstoken fungerer, da token fungerer som en softwarelicensnøgle. Det er et ERC20-token, og du holder det i en Ethereum-tegnebog, da det er på Ethereum. Hver gang du prøver at overføre et aktiv fra en af ​​Loom DAppChains til Ethereum eller gennemfører en overførsel mellem DAppChains, kontrollerer dapp først din LOOM-tokenbalance. Så længe du har mindst 1 LOOM-token, fortsætter aktivoverførslen. Ellers bliver du nødt til at købe mindst et token inden overførslen er gennemført.

På tidspunktet for skrivningen var tokens til salg for $ 1,99 hver (0,003 ETH) sammenlignet med $ 4,99. Du kan købe dem via Loom Network-webstedet med MetaMask-pluginet.

Delegatopkald

Delegatopkald er et Q&Et websted, der er baseret fuldt ud på blockchain og kører med en DAppChain. Det er den allerførste DAppChain, der går live, der blev bygget af Loom Networks, der bruger ægte tokens bakket op af Ethereum, der kører på et skalerbart og lynhurtigt netværk. Med DelegateCall kan brugere optjene tokens ved blot at sende og / eller besvare spørgsmål.

Delegeret opkald

For at give et eksempel på LOOM-tokens funktionalitet med DelegateCall, ved at eje et LOOM-token, er du i stand til at overføre DelegateCall-karma-point, som du optjener, til Ethereum. Derfra kan du sælge dem til ETH og gøre din token-indtjening til penge.

Andre dApps på væven

Selvom DelegateCall var den første DAppChain fra Loom Network, er det ikke længere den eneste. Dapps spænder over en række emner og anvendelser, der viser Loom Network’s alsidighed.

CryptoZombies, for eksempel lader dig kode dit eget spil som en måde at lære kodning af Ethereum dapps på. Det lærer spillerne at skrive deres egne smarte kontrakter med Solidity ved at oprette deres eget crypto-collectibles-spil. Indtil videre er der omkring 130.000 studerende. Meget snart vil dette DAppChain lade dig overføre zombier til mainnet og derefter importere dem til andre spil med et relateret tema ved blot at holde et LOOM-medlemskabstoken. Der vil også være fremtidige tokenbaserede belønninger for dem, der afslutter lektioner, hvilket giver uddannelsesmæssigt bevis.

Kryptozombier

EthFiddle er det øverste websted for deling af kodekod, designet til deling af kodestykker. Det har mere end 10.000 brugere og lader disse brugere kompilere, teste og derefter køre forskellige uddrag af soliditetskode fra hele internettet. Udviklere finder den brugervenlige grænseflade straks velkendt.

ETH Fiddle

Soliditet X er et programmeringssprog, der er sikkert som standard og kompilerer Solidity. Dette supersæt af soliditet overholder for at sikre soliditet til dets implementering og samtidig undgå kendte faldgruber. Loom Network ser det som et pragmatisk skridt mod sikre og skalerbare applikationer.

Soliditet X

Loom Network udvikler også tre forskellige spil internt, der skal lanceres i 2. kvartal 2018. Netværket arbejder også med forskellige hold accepteret i Loom SDK’s lukkede beta, hvor holdene arbejder på at udvikle yderligere dapps på Loom. Efterhånden som tiden går, vil Loom Network give endnu flere udviklere adgang og udvide de tilgængelige dapps til indehavere af LOOM-token.

Konklusion

Ved hjælp af Loom Network er udviklere i stand til at køre decentrale applikationer i stor skala. Denne platform som en tjeneste er bygget på Ethereum og gør det muligt for udviklere at oprette DApps sammen med sikkerhed og tillid og de computervarer, de har brug for til at køre tjenester i kommerciel skala. Loom Network har allerede bygget flere dapps, der viser dets anvendelighed og potentiale, hvilket indikerer den stærke mulighed for vækst i fremtiden.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me