Beginner’s Guide to Rupie: A Game Development Community Platform

Rupie Guide

Rupie er en udviklingspipeline til spil, der er fokuseret på samfundet. Rupie sigter mod at redesigne, hvordan spil oprettes, finansieres og opdages. Projektet tilføjer nye værktøjer, der kan føre til succes og giver adgang til community talent. Hele platformen er bygget til at appellere til indholdsskabere, udviklere og spillere.

Rupie Guide

Rupie revolutionerer processen med at skabe et spil og gør det lettere at arbejde hen imod succes i stedet for bare at håbe, at det vil ske. Med Rupie er udviklere og indholdsskabere i stand til at forbedre opdagelsen af ​​deres projekter og maksimere tidlig feedback, så de kan foretage de nødvendige justeringer. Rupie lader også skabere og udviklere drage fordel af samfundsdeltagelse for at øge sandsynligheden for at sende spillet, hvilket fører til succes for alle involverede.

Hvilket problem løser Rupie?

Med Rupie har udviklere større chance for at overvinde oddsene. Platformen citerer statistikken om, at mere end 75 procent af Kickstarter- og Early Access-spil faktisk ikke gør det. Imidlertid kan Rupie dramatisk forbedre disse odds via opdagelse, feedback, samfundsinddragelse og mere.

Rupie håber at overvinde det faktum, at opbakning til en spilkampagne indebærer risici, og at der ikke typisk er meget involvering i samfundet. Holdet ønsker også at fjerne problemerne med gennemsigtighed i spiludviklingen. Spillere er blevet vrede og overrasket over byttebokse, mislykkede løfter og pay-to-win-spil. Der er også deadlines med store forsinkelser og spil, der ikke sendes sammen med mindre end velrenommerede nøgleaktører i branchen. Rupie tager skridt til at genskabe tillid og overvinde disse forhindringer.

Mens mange spil sigter mod at Crowdsource talent, ser Rupie også problemer med de nuværende metoder til dette. Holdet føler, at talentet i samfundet har brug for klare måder at bidrage til spil med et defineret rum for medlemmer af samfundet, der ønsker at bidrage.

Endelig føler Rupie stærkt, at det ikke skader spiludviklingen at få nok tidlig feedback. Der er i øjeblikket ikke et system på plads, hvor udviklere nemt kan få denne feedback, noget som Rupie håber at ændre.

Inkubation af fællesskabsspil

En af de vigtigste dele af Rupie er Community Game Incubation. Dette er den nye konvention til at forene udviklere, indholdsskabere og spillere. Det er designet til at sikre, at spiludvikling er sjov, givende og inkluderende.

Processen begynder med finansiering, der er deklarativ og hurtig. Udviklere og indholdsskabere kan arbejde iterativt, når de låser op for deres finansiering i bidder, hvilket maksimerer ansvarlighed og tillid. Etablering af den forventede finansiering på forhånd reducerer usikkerheden, så du kan gå videre til næste trin på din køreplan og give tillid til samfundet og investorerne.

Spilinkubation

Den næste del af Community Game Incubation bygger. Det er her, du kan placere bounties for at tilskynde samfundet til at Crowdsource dit spil. I løbet af dette trin får du tidlig feedback fra samfundet og dine jævnaldrende sammen med integreret projektledelse. Denne metode forbedrer chancerne for succes for dit projekt.

Endelig er du i stand til at oprette forbindelse til samfundet på en hidtil uset måde via Rupie. Udnyt samfundet til at finde bugs og playtest. Du kan også bruge samfundet til at oprette forbindelse til brancheveteraner og andre spiludviklere med forskellige niveauer af erfaring. Udnyt deres viden og ekspertise eller tilbyde din egen.

Aktivmarked

Rupie gør indholdsskaberne til førsteklasses borgere til spiludvikling. Indholdsskabere kan sende lyd, modeller og andre elementer af høj kvalitet til platformens aktivmarked. Udviklere kan derefter købe og problemfrit integrere dit arbejde i spillet og tjene dig yderligere indkomst til dine indholdskreationer. Samtidig er udviklere i stand til at finde det indhold, de har brug for på en enkelt markedsplads.

Aktivmarked

Rupie Bounties

Udviklere kan også bruge Rupie Bounties til at leje for at eje eller købe aktiver direkte fra indholdsskabere. Disse bounties er en anden måde for indholdsskabere og udviklere at danne et gensidigt fordelagtigt forhold på. Indholdsskaberne får betaling og får se deres kunst blive brugt, mens udviklere får det indhold, de har brug for til deres spil.

Bounty System

Escrow Platform

Rupie bruger en Milestone Escrow-platform for at sikre fair betaling og tilbyder også denne platform til andre applikationer. Kryptosamfundet kan bruge Rupie Escrow-platformen til deres egne projekter, såsom salg af kryptotoken.

Escrow-system

Rupie Token

Der er faktisk to tokens, der kører Rupie. Disse inkluderer både ERC20-tokenet ved hjælp af den offentlige Ethereum-blockchain og en på en privat blockchain, der er designet til de små, hyppige transaktioner, som spillerne får adgang til med Rupie-spillerlegitimationsoplysninger. Disse tokens er henholdsvis Rupie (RPI) og Gems.

Rupies er GAS såvel som belønningstoken for verificering af data på platformens private kæde. De tjener flere funktioner, herunder proof-of-audit-systemet, adgang til visse handlinger på platformen, evnen til at handle RPI for ædelstene, indsætte rupier og som samfundsincitamenter.

Rupie poletter

Perler er ikke-udvekslings- og ikke-ERC20-tokens med en stabil værdi. Takket være Gems betaler brugerne lavere Ethereum GAS-omkostninger, får billigere transaktioner, nyder transaktionshastigheder på under sekund, får en mere stabil pris i forhold til USD og får defineret, hvilke handlinger der kan gøre Rupies til Gems..

Et eksempel på brug af tokens vil være milepæle, der holder Gems i spærring. Når samfundet og udvikleren når en milepæl, er tokens klar til distribution fra deponering. På dette tidspunkt beregner platformen mængden af ​​rupier, som projektejeren frigøres, hvilket afhænger af RPIs nuværende valutakurs, og hvor mange ædelstene der blev rejst i løbet af milepælen. Som sådan genererer rupier perler, og specifikke handlinger kan vende perler tilbage til rupier.

Rupie køreplan

I 1. kvartal 2018 lancerede Rupie sit websted og offentliggjorde sin hvidbog. I 2. kvartal opstår MVP-lanceringen, finansiering begynder, partnerskaber dannes, milepælsafsendelse er afsluttet, og der arbejdes på ERC20-token. I 3. kvartal vil der være en lukket alfa- og game-onboarding, og projektledelse vil blive integreret. I 4. kvartal vil der være tilføjelse af dusørsystemet og samfund. Endelig vil Q1 2019 omfatte markedsplads, distribution og rådgivningsprogram med flere fremskridt i fremtiden.

Køreplan

Konklusion

De, der udvikler, opretter indhold til eller spiller spil, sætter pris på Rupies tilbud. Denne platform ændrer processen med at skabe spil ved at tilskynde til mere samfundsudvikling, hvilket skulle forbedre chancerne for succes. Spillere kommer til at interagere med udviklere og indholdsskabere, hvilket giver tidlig feedback, mens udviklere og indholdsskabere vil sætte pris på feedback på deres projekter, samfundsinddragelse og forbedret opdagelse.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me