Coin.Space: En anonym plånbok för kryptovaluta med flera valutor

Myntplånbok

Ursprungligen lanserades 2015 i Georgia, USA, Coin.Space är en kryptovalutaplattform som fungerar för att få en enkel plånbok till alla, särskilt människor som inte har tillgång till ett bankkonto.

Underbank är ett stort problem för många människor, och kryptos kan verkligen hjälpa många att få tillgång till avancerade finansiella tjänster. Som uppkomsten av DeFi har visat finns det stort intresse för decentraliserade finansiella lösningar, men allt börjar med att människor får tillgång till systemet.

Det finns väldigt få tekniska hinder kvar för att använda kryptos.

De flesta människor har den elektronik som behövs för att handla och spara tokens och Coin.Space-plånboken tar tillgängligheten ytterligare genom att se till att personer med låg bandbreddsanslutning fortfarande kan göra kryptotransaktioner..

Om plånboken

Myntplånboken kan användas på många typer av enheter – och fungerar bra under förhållanden med låg bandbredd. Hittills har Coin.Space expanderat globalt med mer än 20 miljoner registrerade plånböcker och tillgängliga i över 20 länder världen över.

Plånboken fungerar med alla ERC20- och ERC223-tokens och stöder populära Crypto-blockkedjor (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash, EOS, Ripple, Stellar och Ethereum). För närvarande är mer än 20 000 tokens som är byggda på Crypto tillgängliga via Coin Wallet-appen.

Plånbokplattformen är tillgänglig för nedladdning och installation på Android, iOS och Windows. Detta innebär att de flesta som har en smartphone eller en dator som är ansluten till internet kan använda Coin.Space-plånboken.

Förutom en stor potentiell marknad är det bästa av Coin.Space att Coin.Space bara tar ut en avgift på faktiska transaktioner.

Annars tillkommer inga extra avgifter för installation eller registrering av plånbok. Det är därför Coin.Space anses vara en av de billigaste och mest bekväma kryptovalutaplånböckerna där ute.

Plånbok funktioner

Coin.Space kombinerar ett flerskiktsskydd och moderna säkerhetsprotokoll för att erbjuda sina användare högsta säkerhet.

säkerhet

Här är några av de saker som Coin.Space-plånboken erbjuder:

 • Coin.Space tillämpar AES-256-krypteringsmekanism på klienternas enhet för att säkerställa att inget brott sker från klientsidan
 • Säkerheten för skapande av ny plånbok stärks med användningen av BIP 39-lösenfraskryptering för att förhindra hot om att förlora nya konton

  En fyrsiffrig PIN-kod krävs för att verifiera identiteten när användare loggar in på sitt konto

 • Användare kan skapa privata nycklar och spara dem på sina egna enheter för att undvika kommunikation med externa servrar och till och med undvika kontakt med Coin.Spaces system
 • Coin.Space samarbetar nära med äventyrade certifikatmyndigheter för att skydda alla HTTPS-webbplatser från alla handlingar som försöker använda falska ID eller bedrägliga certifikat
 • Coin.Space har åtagit sig att ge sina användare absolut konfidentialitet, även privata nycklar lagras inte på Coin.Space-systemet utan på användarnas personliga enheter för att garantera användarna full kontroll över sin plånbok och mynt

säkerhet

Integritet

Som leverantör av plånbokstjänster förstår Coin.Space värdet av metadata och hur mycket användare förväntar sig att hålla sin privata information utom fara. Därför följer Coin.Space en uppsättning strikta protokoll och metoder för att helt bevara en användardatabas.

 • Coin.Space förbinder sig att inte återanvända användarnas personuppgifter, såsom adress, köpvanor och så vidare, och tar det fulla ansvaret för att hålla all information säker från andra parter
 • Coin.Space extraherar alla användares historiska transaktionsdata innan de bekräftar en ny transaktion. Tack vare detta kan plattformen undvika läckage på användarnas plånböcker
 • Coin.Space erbjuder nära stöd från Tor och ett säkert VPN, vilket ger användarna möjlighet att genomföra sina transaktioner med en anonym IP-adress

Gruvavgifter

Coin.Space erbjuder ett attraktivt system för gruvaktiviteter, uppdelat i 3 olika nivåer för användarens hänsyn.

 • Standardgruvarbetare får “en ungefärlig bekräftelsestid på 30 minuter till 60 minuter”
 • De snabbaste gruvarbetarna får “en bekräftelse i nästa 0-1 block”
 • Minsta gruvarbetare ges “en ungefärlig bekräftelsestid på 60 minuter till 90 minuter”

Ett inbyggt växelnätverk

 • Liksom andra populära kryptobörser som BRD Wallet, Blockchain.com eller Bitcoin.com bygger Coin.Space en egen utbytesplattform (Shapeshift) för att tillåta sina användare att köpa och sälja kryptor
 • Coin.Spaces användare kan gå med i Shapeshift-plattformen och njuta av omedelbara bitcoin-transaktioner

Coin.Space – öppet för nästan vem som helst

I grund och botten kan alla gå med och skapa en plånbok på Coin.Space. Samtidigt riktar sig plattformen specifikt till ett par målgrupper, inklusive.

 • Människor som är färska till kryptovalutainvesteringar och handel – De är nykomlingar som vill komma in på marknaden och vill köpa krypto för första gången. Coin.Space ger vägledning för de enklaste lösningarna för nybörjare
 • Shoppare som vill använda sina mynt för att betala i lokala butiker – Coin.Space fungerar som betalningsprocessor för att möjliggöra köp av vanliga varor med hjälp av kryptovalutor

Om Jonathan Speigner, grundaren och VD för Coin.Space

Jonathan Speigner är en expert med djup teknisk kunskap inom olika sektorer, inklusive “säkerhet, kryptovalutor, mobilitet, molntjänster och omgivande teknik”.

Under sin långa framgångsrika karriär som har pågått i över 25 år har Jonathan arbetat med mer än 25 000 kunder över hela världen, vilket ger honom en gedigen bakgrund inom internationell informationsteknik och tull..

Speigner har hanterat flera industriprojekt inom ekonomi, medicinsk vård, telekommunikation och programvaruleverantörer. Alla dessa jobb hjälper honom att få bred teknisk expertis inom “nätverk, mobil, lagring, datorinfrastruktur, programmering och säkerhet”.

Att inte bara uppnå många stora framgångar inom teknikindustrin, men Jonathan Speigner är också en välkänd person för sin förståelse över affärsverksamheten, från ekonomiskt flöde, internationella frågor till mänsklig ledning.

Med Jonathan Speigner som grundare och VD för Coin.Space drar plattformens användare nytta av hans långsiktiga vision och inkluderande upplevelse.

Bank för alla

Det kan vara förvånande att lära sig att även om de flesta har råd med en smartphone kan många inte få tillgång till banksystemet. Banktjänster i några av världens fattigaste länder är extremt dyra i förhållande till en persons inkomst, vilket gör att de fattiga arbetar med få alternativ.

Genom att erbjuda en rad kryptotjänster ger Coin.Space människor överallt möjligheten att använda krypton både lokalt och globalt. Kostnaderna för att skicka tokens är mycket låga jämfört med fiatvalutor, vilket är bra för människor som behöver tillgång till finansiella tjänster till lägsta möjliga pris..

DeFi är också ett av de mest lovande tekniska genombrotten för mikrofinansiering, eftersom kryptos har så låga driftskostnader för att göra värdeöverföringar. Mikrolån är mycket enklare när man använder kryptos, och med hjälp av smarta kontrakt behöver väldigt få människor vara inblandade i processen.

Ansluter till Coin.Space

Just nu är Coin.Space öppet för mer än 20 olika länder – och företaget arbetar för att utöka sin verksamhet till andra länder i framtiden. Som leverantör av decentraliserade finansiella lösningar är Coin.Space väl lämpade att växa på medellång sikt eftersom kryptor sannolikt kommer att öka i popularitet.

Mer detaljerad information om projektet finns på den officiella hemsidan som du kan besöka klicka här.

Dessutom kan intresserade investerare delta i Coin.Spaces sociala nätverk för att utbyta sina idéer med andra handlare. Hittills kan Coin.Spaces användare gå med i sitt medlemsförbund på Medium och LinkedIn via följande adresser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me