Bitcoin SV ökar 20% när Kleiman-fallet utvecklas: klarar Litecoin

Bitcoin SV

Under de senaste tio dagarna har kryptovalutamarknaden äntligen fått en betydande återhämtning.

Sedan $ 6 800 låg för nästan två veckor sedan har Bitcoin ökat med 24% och ökat så högt som 8 480 $ för bara några minuter sedan när artikeln skrevs.

Även om detta i sig själv är imponerande har ett altcoin dramatiskt överträffat resten av den digitala tillgångsmarknaden: Bitcoin Satoshi Vision (BSV), den näst största gaffeln i BTC-kedjan, banbrytande av Calvin Ayre, Craig S. Wright och CoinGeek.

Gaffeln fick ännu mer ånga på måndagen och fick 20% eftersom BTC fick relativt blygsamma 2,75%.

Bitcoin Satoshi Vision Surges Higher, Again

På fredag ​​steg BSV 40% högre och ökade högre tillsammans med ett antal andra ledande Bitcoin-gafflar, Cash-, Gold- och Diamond-varianterna, som alla är dramatiskt mindre än den ursprungliga kedjan..

Varför i helvete är Bitcoin Satoshi Vision (BSV) upp 30% idag? 1

Även om BSV: s höjning högre påminner om en pump och dumpning, så hade rallyet en grundläggande faktor som stödde det: Craig Wright, en framstående BSV-förespråkare och den självutnämnda skaparen av Bitcoin, visade sig ha en tredje “Tulip Trust” -uppsättning. upp för att hålla BTC för miljarder dollar som han hävdar att han bryter i tillgångens tidigaste dagar.

Nytt: Craig Wright hade precis en tredjedel "Tulip Trust" inrättat för att hålla den saknade 10 miljarder dollar fond.

Han skickade informationen om "Tulip Trust III" i en dokument dumpning av 428 dossierer.

Kan någon involvera i denna röra skicka mig en miljon dollar för att fortsätta? pic.twitter.com/zAcI9Wohn9

– Brendan Jay Sullivan (@MrBrendanJay) 9 januari 2020

Idén med BSV som växer på den här nyheten: om Wright faktiskt har medlen och får kontroll över dem, skulle han dumpa BTC på marknaden en massa för att undertrycka Bitcoin-kedjan han hatar samtidigt som han stöder BSV-antagande.

Detta är mer faktiskt än spekulation eftersom den självutnämnda Bitcoin-skaparen en gång sa att i slutet av 2019 skulle det finnas en dödlig brist i den största Bitcoin som skulle döda hela kedjan, vilket visar att han föredrar BSV framför BTC.

Kryptovalutan fick ännu mer styrka på måndagen och ökade med ytterligare 20% till $ 200 på toppen av 40% -stigningen till $ 160 sett på fredag. Detta senaste drag har gjort det möjligt att överträffa Litecoin, EOS och Binance Coin i kryptovalutan.

Denna uppgång hade till synes ingen katalysator, även om det publicerades nyheter idag som kan gynna BSV. En amerikansk distriktsdomare har nämligen beslutat att en sanktion som ålägger Craig Wright att ge upp hälften av sin BTC till Dave Kleimans gård, påstås en gång hans affärspartner, har omvänd.

Skulle Wright ha de medel han påstår sig ha – något som fortfarande diskuteras – skulle detta innebära att mer pengar kan gå till utvecklingen av BSV.

Långsiktig överlevnad för debatt?

Även om BSV utan tvekan har sett en kraftig ökning de senaste dagarna, är vissa rädda för att tillgångens långsiktiga framtid ligger kvar i luften.

Både BCH och BSV, medan altcoins med egna blockchains oberoende av Bitcoin, har sina egna blockbelöningsreduktionsprotokoll, även kända som halvings. Analytiker förväntar sig att Bitcoins nästa halvering kommer att driva priset på BTC högre, men för halveringen av BCH och BSV att potentiellt “leda till deras ultimata bortgång.”

Benjamin Celermajer från Coinmetrics och Magnet Capital nyligen bröt ner på varför han tror att så är fallet i en omfattande tråd på Twitter.

Först noterade han att på grund av gruvtrender är BCH: s blockhöjd, vilket betyder antalet block i kedjan, tusentals mer än BTC: s. Även om detta kan verka försumbart, noterade Celermajer att denna avvikelse i blockhöjden för BTC och BCH sannolikt kommer att leda gruvarbetare i den senare kedjan att överge den för BTC på grund av lönsamhetsproblem. Analytikern förklarade:

”I april, när gruvarbetare börjar få hälften av de BCH- och BSV-belöningar de för närvarande får, kommer deras vinster att halveras (såvida inte priset fördubblas). Detta kommer att leda till att gruvarbetare byter till gruvan Bitcoin som inte kommer att minska lönsamheten förrän i maj. ”

Denna enkla dynamik, skrev han, kommer sannolikt att skapa “massiv marknadsfruktan och kapitulation” bland investerarna i de två nyckelgafflarna, “vilket potentiellt kan leda till deras korta och längre sikt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me