Mike Novogratz: Bitcoin-prisen kan falde så lavt som $ 6.500

Red Crash Price Crypto

Bitcoin (BTC) har ikke gjort alt for varmt for sent. Kryptovalutaen er faldet med cirka 45% fra det år til dato højdepunkt på $ 14.000, stemningen er begyndt at vende meget baisse igen, og investorerne er begyndt at støtte sig til Crypto Winter 2: Electric Boogaloo, for at sige det.

Mens det bearish prispres har sat pause for nu, hvor Bitcoin formår at holde omkring $ 8.000 supportniveau i nogle tre uger nu, advarer en topinvestor om, at Bitcoin har potentialet til at falde yderligere. av.

Red Crash Price Crypto

20% prisfald herfra muligt

I løbet af de sidste par uger har kryptokurrencyretten været besat af bjørne. Det fornyede salgspres begyndte i slutningen af ​​september, hvor Bakks dårlige lancering udløste et salg, der bragte Bitcoin så lavt som $ 7.700. Lige nu er tingene stabile med BTC-handel til $ 8.000 med en tilsyneladende følelse af indirektion og ubeslutsomhed.

Mens de ikke er besluttet på, hvilken retning Bitcoin vil tage på kort sigt, sagde Mike Novogratz fra Galaxy Digital for nylig, at kryptokurrencymarkedet har potentialet til at bevæge sig endnu lavere end $ 7.700. I et interview med handelspublikationen CoinTelegraph sagde han, at han kunne se Bitcoin falde så lavt som $ 6.500 – 20% lavere end den nuværende pris – hvis købere ikke holder dette marked understøttet.

Novogratz er ikke den eneste, der ser på $ 6.500-serien.

Den fremtrædende erhvervsdrivende Josh Rager bemærkede, at den laveste, som Bitcoin vil gå i denne korrektion efter hans opfattelse vil være “mellem $ 6.300 og $ 6.600, [hvilket er] hvor der er stor interesse.”

Som han bemærker i sit diagram nedenfor, har området omkring $ 6.500 stor historisk betydning, da det har været det punkt, hvor Bitcoin forud for sammenbruddet steg til $ 3.000 i november, og hvor der er massestøtte..

Er blevet spurgt, hvor langt kan $ BTC dråbe

IMO, den laveste $ BTC vil ramme: mellem $ 6300 og $ 6600, hvor der er stor interesse

Prisen sprang i øjeblikket af månedlig support & hvis dette område går i stykker, kan det gå til $ 6600 – baseret på højere tidsrammer pic.twitter.com/sBiKFu7qAc

– Josh Rager &# 128200; (@Josh_Rager) 29. september 2019

Bitcoin vender tilbage til $ 20.000

Mens Novogratz hævdede, at yderligere 20% fald er helt sandsynligt, betyder det ikke, at han er langsigtet bearish.

Taler til CNNs Julia Chatterley i et nyere segment for “First Move” vendte den tidligere Wall Streeter kryptokurrencyfondsforvalter, og investor sagde, at han forventer, at Bitcoin vil ramme $ 20.000 om 18 måneder. Dette repræsenterer en bevægelse på 150% fra det nuværende niveau, hvis det afspilles.

Værdi versus værktøj? “Guld har en 9 billioner USD mkt cap, men alligevel kan du passe alt udvindet guld i en 25 meter terning. Det er værdifuldt, fordi vi siger, at det er værdifuldt. ” @novogratz argumenterer $ BTC er det samme, men andet #Kryptovalutaer bliver nødt til at være "Brugt" og det vil tage tid $ BTC #XRP pic.twitter.com/kwaniSsEqz

– Julia Chatterley (@jchatterleyCNN) 11. oktober 2019

Novogratz har bakket op om denne optimisme ved at se på en sammenløb af (potentielt) bullish faktorer. En af disse er institutionelle investeringer gennem tjenesteudbydere som Bakkt, som han mener vil bringe en massetilstrømning af kapital til Bitcoin-markeder, der ikke var tilgængelige før.

Galaxy Digital-chefen kiggede også på de makrotendenser, der kan favorisere Bitcoin: negative renter, geopolitisk uro og mistillid i centraliserede systemer.

Negative rentesatser, der overføres til forbrugerne via negativt afkastende opsparingskonti, vil tvinge forbrugerne til at se efter alternativer som Bitcoin. Geopolitisk uro og mistillid i centraliserede systemer, som skyldes den tilsyneladende voksende indgreb i friheder og verdens afhængighed af gæld, forventes at føre investorer til alternative systemer, som mange mener vil blive understøttet af Bitcoin og anden decentral teknologi.

Se bare på Hong Kong som et perfekt eksempel. På grund af protesterne og urolighederne i den kinesiske region har lokalbefolkningen oversvømmet pengeautomater, som formentlig gør alt, hvad der er i deres magt for at sikre deres rigdom.

Problemet er, at der har været flere rapporter om, at pengeautomaterne er løbet tør for penge, da mange banker er blevet lukket eller lukket på grund af hærværk. Mange i kryptokurrency-samfundet har sagt, at Bitcoin er den perfekte løsning på disse problemer, da kryptokurrency giver en mulighed for altid at have kontrol over deres formue, hvilket gør bankkørsler umulige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me