Markedet tager en pust efter Bitcoin undgår at bryde nøgleniveau: 2020 Ser stadig godt ud

Red Crash Price Crypto

Efter en stærk uptrend, der bragte Bitcoin fra $ 6.800 til $ 8.450 i løbet af få dage, er kryptokurrencymarkedet begyndt at tage en massiv vejrtrækning.

Siden toppede på nøglen $ 8.400 modstand lige den anden dag, er prisen på BTC kørt med 8%, faldet til $ 7.800 i skrivende stund for denne artikel.

Selvom nogle siger, at det er for tidligt at fortælle, at dette nylige fald er tegn på en forestående fuldgyldig bearish tendens, er nogle analytikere begyndt at frygte det værste..

Kryptopris ned rød

Bitcoin-diagram udskriver antal skægtegn

For det første markerede afvisningen på $ 8.400 angiveligt et stærkt slag for Bitcoin-tyre, da dette prisniveau historisk har været af største betydning.

Josh Rager, en fremtrædende kryptokurrencyanalytiker, for eksempel, påpegede at $ 8.400 har været både et nøgleniveau for support og modstand for Bitcoin de sidste par måneder. Per Rager er BTCs manglende evne til at genvinde dette niveau på bemærkelsesværdige tidsrammer et tegn på, at vi “ikke er ude af bjørneskoven endnu.”

$ BTC

Pris havde en indledende afvisning fra nøgleområdet $ 8400s, der tidligere som modstand / støtte

Ser efter en tilbagetrækning $ 7800- $ 7900s før en hoppe og skub op til hovedet for gentest

Ikke ud af bjørneskoven endnu, tag det niveau for niveau, dag for dag pic.twitter.com/Vby6KexBIQ

– Josh Rager &# 128200; (@Josh_Rager) 8. januar 2020

$ 8.400 stemmer også overens med Bitcoins 20-ugers enkle glidende gennemsnit, hvilket er et niveau, der har været nøglen til at indikere makro reverseringspoint for BTC i løbet af de sidste 18 måneder.

Eksempel: en uge efter, at Bitcoin passerede dette glidende gennemsnit i marts 2019, skød kryptokurrency 25% højere, hvilket udløste mini bull run, der bragte kryptovalutaen til $ 14.000.

Den enkle kendsgerning, at Bitcoin undlod at bevæge sig over denne linje, der i øjeblikket sidder på $ 8.500, er et tegn for nogle analytikere, at et skift tilbage til $ 6.000’erne vil blive haft i de kommende uger.

De tekniske indikatorer antyder også en større ulempe i de kommende dage. Trader CryptoHamster bemærkede, at Bitcoin-diagrammet på en dag har udskrevet en sammenløb af oprivende tegn: denne uges volumenstop var på toppen af ​​$ 8.450, hvilket antyder købers udmattelse; Tom Demark-sekvensen har trykt et grønt “8” -stearinlys, ofte efterfulgt af stærke tilbageførsler af et grønt “9”, der udskrives dagen efter; indikatoren for gennemsnitlig retningsbevægelse er under 25, hvilket antyder købers svaghed; og Fisher Transform-trendindikatoren har netop udført en bearish crossover.

Dette fald under 23,6% Fibo ser dårligt ud.

Også:

– udvidelse af dannelse (usikkerhed)

– lydstyrketoppen var øverst

– TD sekventiel grøn "8" (hvis næste er "9" – et tegn på en dråbe)

– ADX er under 25 (den stigende tendens er svag)

– en Fisher Transform bearish crossover$ BTC $ BTCUSD #bitcoin pic.twitter.com/lrIdCCvWgv

– CryptoHamster (@CryptoHamsterIO) 10. januar 2020

2020 vil stadig være et godt år Bitcoin

Mens der er en bear case, der fortsætter med at vokse med det andet, er analytikere sikre på, at 2020 stadig vil være et godt år for Bitcoin og den bredere kryptovalutaindustri på grund af nemlig grundlæggende faktorer.

For det første er der udbrudt en nylig konflikt mellem USA og Iran over drabet på den iranske general Qassem Soleimani i en luftangreb. Michael Novogratz, en tidligere Goldman Sachs-partner og nuværende administrerende direktør for Galaxy Digital, har sagt, at denne begivenhed har ham bullish på “guld og BTC.” 

Investoren uddybede ved at skrive, hvad han forventer at ske på geopolitisk skala i de kommende uger. Lidt omskrevet skrev han: ”Iran vil begynde at udvise amerikanske tropper. Iran vil have større indflydelse i Irak, hvilket er det, de ønsker. Saudierne ønsker ikke konflikt. På grund af alt dette vil Mellemøsten blive mindre stabil og skabe mere volatilitet på de globale markeder. ”

Ideen med Novogratz’s kommentarer er, at Bitcoin i tider med geopolitisk og makroøkonomisk ustabilitet skal stige på grund af at aktivet ses som decentraliseret, ikke-suverænt og knappe – ligesom guld.

For det andet vil Bitcoin-belønningen i år blive skåret i halve, hvilket simpelthen betyder, at inflationen i kryptokurrency skal halveres. Analytikere antyder, at dette chok over efterspørgselsøkonomien på BTC-markederne burde skubbe prisen dramatisk højere over tid, uanset hvad de tekniske indikatorer antyder.

Og endelig har der været en støt stigning i institutionel involvering i kryptokurrencyområdet, hvilket får nogle som Binance CEO Changpeng “CZ” Zhao til at hævde, at Bitcoin vil se et positivt år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me