Glædelig jul: Bitcoin hopper 7% til $ 7.600, når festlige rally sætter ind

Bitcoin jul

Efter dage uden prishandling begyndte Bitcoin (BTC) at vise tegn på liv søndag og mandag morgen. Den førende kryptokurrency brød højere søndag morgen og skubbede forbi $ 100-intervallet, der havde defineret Bitcoins pris for den bedre del af tre dage.

I skrivende stund handler den øverste kryptokurrency for $ 7.550, tilsyneladende klar til at bryde højere, da disse niveauer holder.

Bitcoin jul

Gendannelse af Bitcoin Mounts efter Harrowing Week

Analytikere siger, at Bitcoins seneste træk sætter kryptovalutaen op til en god juluge.

Amsterdams børshandler Michaël van de Poppe bemærkede for eksempel, at den grønne boks, der er afbildet nedenfor, har holdt som støtte, hvilket markerer området lavt. På grund af dette bullish tegn fortsatte han med at sige, at han ikke ville blive overrasket, hvis Bitcoin gør endnu et skub til modstandsregionen $ 7.800 til $ 8.000 “senere i næste uge.” En flytning til dette område vil markere en 5% rally fra nuværende priser.

$ BTC #BITCOIN

Grøn zone, der holdes til støtte her, hvilket er området lavt.

I øjeblikket med potentiel lokal modstand. Ville ikke blive overrasket med fortsættelse af rækkevidde for de kommende dage, før vi gør endnu et skub til $ 7.800-8.000 modstand senere i næste uge.

Alt i alt godt. pic.twitter.com/vyumXpruOh

– Crypto Michaël (@CryptoMichNL) 22. december 2019

Det er ikke at nævne, at Hash Ribbons, en indikator, der sporer glidende gennemsnit af Bitcoins hash-rate, har signaleret, at fasen med “miner capitulation” nærmer sig slutningen. 

Vendelsen af ​​minearbejdernes kapitulation kommer på bagsiden af ​​kryptokurrency-datasider, der registrerer, at Bitcoin-netværks hash-hastighed for nylig ramte en heltidshøjde og tilsyneladende gendannede den kapitulation, der fandt sted.

Hvad der er bemærkelsesværdigt ved “blink” -signalet blinker er, at netop dette signal markerede en række tidligere makrobunde i Bitcoins prishistorie.

Blockonomis analyse af indikatoren viste, at “genopretning” blev set i starten af ​​januar 2019 før BTC’s rally til $ 4.000, derefter $ 5.000 og så videre; i august 2016 efter den foregående halvering, som startede et parabolisk bull run, der tog Bitcoin til $ 20.000; og i 2015 forud for bevægelserne, der bragte Bitcoin til $ 1.000 for anden gang i historien.

Modvind forbliver

Selvom udsigterne for Bitcoin begynder at se bedre ud efter uges bearish handling, er der stadig et par modvind, der kan hjemsøge kryptokurrencymarkedet i de kommende uger.

Den første er det faktum, at Chicago Mercantile Exchange’s månedlige Bitcoin-futureskontrakter forventes at udløbe i slutningen af ​​denne uge (27. december, for at være præcis), på trods af at det er en uges ferieferie.

Ja, Bitcoin-futures er kontantafviklet, hvilket betyder, at mønterne, der understøtter kontrakterne, faktisk ikke findes på blockchain, selvom analytikere siger, at afviklingen af ​​disse derivater har en dybtgående effekt på det underliggende spotmarked.

I en nylig Twitter-tråd nævnte en markedskommentator, der gik af “Joel”, dette og viste, at der er en tilsyneladende sammenhæng mellem udløbet af CME månedlige futureskontrakter for Bitcoin og prishandling..

Hans data viser, at der i ugen forud for alle tidligere CME-futures udløb var der en 70% chance for, at Bitcoin blev lavere, idet det gennemsnitlige tab kom ud til 2% på syv dage. Dette indebærer, at BTC let kan falde igen, når udløbet den 27. december nærmer sig; igen, dog er tabet på 2% bare et gennemsnit, hvilket betyder, at CME-udløbet kan stave endnu mere undergang for Bitcoin i den kommende uge.

1/2$ BTC

Opdaterede CME-data

Nøgler:

-70% af ugerne frem til lukningen af ​​CME er negative

-70% af dage før afslutningen er negative

-65% af lukkedage er positive

-Neg dag før = 81% Pos lukkedag

-Over gennemsnittet volatilitet op til og under lukningsdagen pic.twitter.com/z0wcYiuEmC

– Joel (@JofDom) 22. december 2019

Det andet er det faktum, at PlusToken Wallet-fidusen, der formåede at skaffe hundreder af millioner dollars værd af kryptokurver i løbet af året i drift, fortsætter med at sælge sin Bitcoin og Ethereum på det åbne marked for at udbetale deres indtjening.

Uafhængige kædeanalytikere har bestemt, at PlusTokens operatører på et tidspunkt solgte i gennemsnit 1.000 BTC om dagen, svarende til et stort salgstryk på markedet.

Ja, rapporter indikerer, at salget er aftaget, selvom der stadig er titusinder af manglende mønter, der kan blive dumpet på kryptobørs i de kommende måneder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me