Begyndervejledning til ICO’er: 7 tip til valg af kloge investeringer

Begyndervejledning til ICO'er

Før introduktionen af ​​smarte kontrakter på blockchain-netværket og udseendet af Initial Coin Offerings (ICO’er) måtte start-ups, der ønskede at rejse penge til deres projekt, stole på investorer, børsintroduktioner og selvfølgelig deres egne lommer.

For dem der ikke ved det, er en ICO en form for crowdfunding, hvor virksomheder opretter tokens, som andre mennesker køber for at rejse penge til deres projekter. Mange har henvist til ICO’er som en kombination mellem Kickstarter-projekter og indledende offentlige tilbud, da investorer kan få begge fordele, men også monetære belønninger i det lange løb. ICO’er betragtes dog som investeringsprojekter med høj risiko og høj belønning. Derfor er der et par aspekter, som du skal huske på for at sikre, at din kapital ikke går til spilde.

Begyndervejledning til ICO'er

Læs og evaluer hvidbogen grundigt

Hvidbøger er grundlæggende virksomhedens tonehøjde for potentielle investorer. På grund af dette skal de være velskrevne og omfatte alle relevante oplysninger om virksomhedens vision, hvordan tjenesterne fungerer, funktioner, udviklere og mere. Kvaliteten af ​​hvidbogen kan oftest enten skabe eller bryde et firma, og det viser tydeligt, om holdet er seriøst nok om deres projekt. Med dette i tankerne skal du som en potentiel investor dobbeltlæse hvidbogen og kun overveje en investering, hvis du forstår alt, hvad hvidbogen forsøger at sige. Sørg også for at være opmærksom på detaljer, da nogle virksomheder har været kendt for at overdrive statistik om markedets nuværende tilstand. Faktakontrol er derfor en vigtig færdighed for ICO-investorer.

Lær mere om projektudviklerne

Ved evaluering af en ICO er det obligatorisk at undersøge så meget som muligt. Denne forskningsindsats består også i at læse om teamet bag projektet. Mens de fleste virksomheder, der lancerer deres ICO, er nye på markedet, er chancerne for, at medlemmer af teamet tidligere har været involveret i lignende projekter. Det anbefales, at du fortsætter og søger separat efter hvert af teammedlemmerne som en form for baggrundskontrol. For at kvalificere sig skal teammedlemmer fremvise ekspertise i deres forretningsniche. Et projekt med teammedlemmer, der mangler erfaring, er bestemt et rødt flag. Når alt kommer til alt, hvis du starter et projekt og ønsker at rejse penge fra offentligheden, skal der etableres et tillidsniveau mellem udviklerne og investorerne..

Derudover kan nogle ICO’er være i besiddelse af virksomheder, der allerede er etablerede, og som ønsker at fremskynde deres kapitalindkomst yderligere for at frigive nye produkter og tjenester. Hvis dette er tilfældet, bør der investeres tid i at lære mere om virksomheden og de andre tjenester og produkter, der tilbydes. Dette vil sandsynligvis føre til en klogere investeringsbeslutning med en højere udbetaling senere på vejen.

Der kan være tilfælde, hvor nystartede virksomheder ikke engang gider at liste deres teammedlemmer, de stillinger de besætter i virksomheden og deres erfaring. Dette er endnu et rødt flag. Hvis virksomheden ikke er ærlig om, hvem der arbejder for dem, og hvem der har ansvaret for projektet, hvorfor skal du købe tokens fra dem? Ikke kun dette, men nystartede virksomheder, der vælger at skjule vigtig information som denne, kan være svindel, da ingen offentligt påtager sig ansvaret for resultatet af projektet og ICO.

Overvej langvarig brug af de tokens, du køber

Tokens, der sælges med det ene formål at skaffe penge og ikke tilbyder investorer yderligere fordele bortset fra videresalgsværdi, er muligvis ikke det værd. Godt ledede ICO’er tillader ofte investorer at bruge disse tokens som en måde at købe tjenester fra virksomheden, mens de, der kun har en ICO til at skaffe penge, ikke vil. På grund af dette anbefales det, at du overvejer langsigtet værdi og potentiel brug af de tokens, du køber. Når alt kommer til alt, hvis prisen ikke stiger, og du ikke er i stand til at handle tokens for en fortjeneste, vil du i det mindste være i stand til at få adgang til de tjenester, der leveres af virksomheden.

Læs hvad andre mennesker synes

ICO’er markedsfører sig ofte til forskellige digitale valuta-fora, men også på sociale medieplatforme som Facebook, Instagram, Reddit og mere. Brug deres marketingteknikker til din fordel! Læs alle ICO-præsentationer, uanset hvor de er sendt, og sørg for at holde øje med, hvad andre mennesker synes. De kan have mere erfaring end dig og kan være bedre til at fange røde flag og give råd. Baser dog ikke hele din investeringsbeslutning på, hvad andre mennesker synes.

Overvej køreplanen og fremtidige planer

Virksomheder med realistiske og veludviklede vejkort, der deler deres fremtidige planer, er altid et bedre valg. Som investor vil du vide, hvornår projektet startede, og hvor langt udviklingsteamet er kommet. Derudover vil du også kende de fremtidige planer for virksomheden efter ICO. Hvis en virksomhed kun ønsker at tilbyde en bestemt tjeneste indtil slutningen af ​​tiden uden yderligere investeringer og ideer planlagt, så er chancerne for, at deres succes vil være kortvarig. Dette er et dårligt tegn for potentielle investorer, da potentialets stigningspotentiale fortsat er begrænset.

Fondens gennemsigtighed

Ved at investere i en ICO sætter du dybest set dine penge på arbejde. Kloge ICO-investeringer består af virksomheder, der er gennemsigtige med, hvordan midlerne vil blive brugt. Dette betyder, at de har brug for at dele det samlede antal poletter, der skal frigives, hvor mange der vil blive solgt under præ-salg og møntudbuddet, hvilken procentdel der går til teamet og brandambassadørerne, og hvordan de indsamlede midler vil blive brugt at bringe projektet til liv. Seriøse start-ups deler ofte alle disse detaljer og angiver endda, hvor stor en procentdel af midlerne der går til marketing, medarbejdere, projektudvikling, fremtidige investeringer og mere.

Godt side- og billeddesign

Websteder repræsenterer virksomhedens ansigt foran potentielle kunder og investorer. Med dette i tankerne vil vi anbefale at se nærmere på, hvordan hjemmesiden er oprettet, hvilken slags billeder der er blevet brugt, og om brugergrænsefladen er let at navigere igennem. Selvom du ikke skal forvente et niveau A + -website, skal virksomheder investere tid og penge i at skabe kvalitetswebsteder. På lang sigt vil kvaliteten af ​​deres websted spille en vigtig rolle i virksomhedens succes. Derfor viser et dårligt designet website, at virksomheden ikke er i stand til at investere nok tid og penge i smart marketing og sideudvikling. Hvis dette er tilfældet, er chancerne for, at de følger den samme tendens, når ICO-midlerne er blevet samlet.

Konklusion

Baseret på alt, hvad der er skitseret indtil videre, vil det at holde disse tip i tankerne sandsynligvis føre investorer til at foretage smartere investeringer, og derfor vælge de rigtige ICO’er til at tro på. Endelig, hvis din tarm fortæller dig, at noget ikke er rigtigt, måske det bedste valg ville være at kigge efter andre virksomheder at investere i. Der er mere end nok valg tilgængelige på markedet. Fra dit synspunkt, hvilke andre faktorer der skal overvejes, før du køber tokens?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me