Alternativer til Coinbase: Køb og sælg Cryptocurrency med det samme

møntbasealternativer

På dette tidspunkt er det digitale valutamarked fyldt med en række kryptokursudvekslinger, hver med sine egne fordele og ulemper. I betragtning af det store antal udvekslinger, som kryptomiljøet kan vælge imellem, er det meget vanskeligt at tage en informeret og faktabaseret beslutning.

Coinbase betragtes almindeligvis som en af ​​verdens største og mest populære kryptovalutaudvekslingsplatforme. Indtil videre har den samlet over 30 millioner brugere, der har handlet mere end 150 mia. Dollars i mønt.

Generelt giver Coinbase brugere tjenester af høj kvalitet, men der er dog visse funktioner, som virksomheden endnu ikke leverer. Relevante eksempler inkluderer specifikke handelsværktøjer eller support til et større antal kryptokurver.

Kryptomarkedets bedste alternativer til Coinbase

Her er vores oversigt over de bedste alternativer til Coinbase, så du hurtigt og sikkert kan købe kryptovaluta.

Følgende børser betragtes som nogle af Coinbases største konkurrenter takket være deres funktioner, gebyrpolitikker, understøttede mønter, betalingsmetoder, brugersikkerhed og aktivsikkerhed.

CEX

CEX.io blev oprindeligt grundlagt i 2013 med det formål at give cryptocurrency-indehavere cloud mining-tjenester. Siden da har virksomheden udviklet sig til en britisk baseret cryptocurrency-udvekslingsplatform, der tilbyder en række tjenester, herunder men ikke begrænset til handel på tværs af platforme, likviditetsordrebøger, øjeblikkelig køb / salgstjenester og mere.

CEX.io anmeldelse

CEX.io sigter mod at servicere brugere af alle slags, herunder begyndere, daghandlere og endda institutionelle investorer. Således udveksler børsen nu over 3 millioner kunder, der er beliggende i 99% af de globale lande og 38 USA-baserede stater.

Funktioner

CEX tilbyder tre hovedtjenester, disse er ‘øjeblikkelig køb’, ‘CEX.io exchange’ og ‘CEX.IO mægler’.

Som sådan giver funktionen øjeblikkelig køb mulighed for besøgende at købe Bitcoin med det samme via MasterCard og Visa. Processen er designet til at være så hurtig som muligt, forudsat at købet kan foretages med få klik. Brugere får tre foruddefinerede købsmuligheder ($ 200, $ 500 og $ 1.000 i BTC) sammen med muligheden for øjeblikkeligt at købe et brugerdefineret beløb.

For det andet er CEX-børsen designet til at fungere på samme måde som de mest populære digitale valutaudvekslinger, der er tilgængelige på markedet. Efter kontooprettelse og KYC-overholdelse kan brugerne således handle med flere kryptopar, herunder BTC / USD, ETH / USD, BCH / USD, XRP / USD, BTC / EUR sammen med flere altcoins og stablecoins. Flere detaljer om de understøttede kryptokurver kan findes senere. Marginhandel er også tilgængelig. Prisanalyse er gjort let takket være markedsdataværktøjet, som kan bruges til at se prisvolatilitet for alle understøttede par.

Endelig giver CEX-mæglerfunktionen mulighed for handel med digitale aktiver ved hjælp af CFD’er (Contracts for Difference). Fordelene inkluderer eksponeringsstyring og altomfattende adgang til spotmarkeder og CFD’er. En demo-konto er også tilgængelig til testformål.

Indsats er også tilgængelig; Derfor kan brugerne belønnes for at deponere og holde tokens / mønter på deres CEX-konti.

Gebyrpolitik

CEXs gebyrpolitik beregnes ud fra brugernes 30-dages handelsvolumen. For eksempel vil en handelsvolumen på under 5BTC (hvilket er tilfældet for de fleste begyndere) medføre et takstgebyr på 0,25% og et producentgebyr på 0,16%. På den anden side af spektret medfører en handelsvolumen på over 6.000 BTC et takstgebyr på 0,10% og et producentgebyr på 0%.

CEX har også et par depositum / udbetalingsgebyrer. Et Visa- eller MasterCard-baseret USD-indskud medfører et 2,99% gebyr, mens bankoverførsler er gratis. Kortudbetalinger har et servicegebyr på 1,8% -3% og en provision på $ 3,80. Bankoverførsler medfører et gebyr på 0,3% og $ 25 skat.

Brugervenlighed

Brug af CEX er uden tvivl en nem oplevelse. For at bruge platformen skal kunder oprette en konto og følge op med kunden-din-kundeproceduren. Derefter kan kontoen finansieres via en af ​​de understøttede betalingsmetoder.

CEX har en slank brugergrænseflade, der for det meste er fejlfri. En mobilapp er også tilgængelig.

Understøttede mønter & betalingsmetoder

Børsen understøtter BTC, ETH, BCH, BTG, DASH, LTC, XRP, XLM, OMG, MHC, TRX, BTT, ADA, NEO, GAS, BAT, ATOM, XTZ, GUSD, ONT, ONG og USDC. Understøttede fiat-valutaer inkluderer USD, EUR, GBP og RUB. De understøttede stablecoins er USDT og USDC.

Med hensyn til understøttede betalingsmetoder kan brugerne indbetale / hæve deres midler via Visa, MasterCard, SWIFT bankoverførsler og ACH.

Brugersikkerhed & sikkerhed

CEX betragtes almindeligvis som en sikker platform, da den ikke har mistet nogen brugermidler indtil dette tidspunkt. Cryptocurrency-udvekslingen følger nøje en række politikker til bekæmpelse af svig og refusion. Det er lovligt registreret, varemærkebeskyttet PCI / DSS-kompatibelt og tilbyder et inkorporeringscertifikat.

Læs vores fulde CEX-anmeldelse her.

Besøg CEX

CoinMama

CoinMama er et andet godt alternativ til Coinbase, forudsat at det sigter mod at tilbyde en udvekslingstjeneste, der er hurtig, sikker, sikker og kan tilgås fra hvor som helst i verden. Cryptocurrency-udvekslingen blev oprettet i 2013, og siden da har den tjent over 1,9 millioner mennesker ved at hjælpe dem med at udveksle digital valuta i digital valuta i 188 lande.

Coinmama anmeldelse

Nogle af virksomhedens vigtigste værdier inkluderer enkelhed, integritet, teamwork, forbruger-centrisme, vækst, kommunikation, sjov, mønt ejerskab og innovation.

Funktioner

Denne platform sigter mod at levere en enkelt service, der er hurtig, sikker og fejlfri. Som sådan giver CoinMama brugerne mulighed for øjeblikkeligt at købe BTC efter oprettelse og verifikation af deres konto. På forsiden bydes de besøgende velkommen med forudindstillede BTC-købsmuligheder – 100EUR, 500EUR, 1.000EUR og et tilpasset beløb. Platformen letter også køb af andre populære kryptovalutaer. Med hensyn til salg er kun salg af BTC tilladt på dette tidspunkt via SEPA bankoverførsler til europæiske banker. Der tilbydes i øjeblikket ingen tegnebogstjeneste.

Gebyrpolitik

CoinMama tilbyder en forholdsvis lav gebyrpolitik. Som sådan indebærer markedsrenten en skat på 2% sammen med et provision på 3,90%, som bliver lavere afhængigt af det solgte beløb. Debet- / kreditkorttransaktioner medfører yderligere 5% administrationsgebyr. SEPA-bankoverførsler er gratis, mens SWIFT-bankoverførsler kræver en fast skat på 20 GBP på alle ordrer under 1.000 USD. Transaktioner over denne tærskel er kommissionsfri.

Brugervenlighed

CoinMama har arbejdet hårdt for at sikre en jævn brugeroplevelse. UX-designet er således let at navigere, selv for cryptocurrency begyndere. På samme måde tilbyder platformen også en FAQ og hjælpeafdeling, der er beregnet til at besvare alle mulige spørgsmål. Personaliseret kundesupport er også tilgængelig for alle kontohavere.

For at foretage et køb af kryptokurrency skal brugerne oprette en konto og gennemgå KYC-proceduren til identitetsbekræftelse. Derefter kan krypto købes eller sælges via de tilgængelige betalingsmetoder.

Understøttede mønter & betalingsmetoder

På dette tidspunkt letter CoinMama køb af Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Cardano, Litecoin, Qtum og Ripple. De understøttede fiat-betalingsmetoder er kredit- / betalingskort (Visa & MasterCard) og bankoverførsler. Alle fiat-valutaer accepteres.

Bitcoin-udbetalinger behandles kun via europæiske SEPA-bankoverførsler.

Brugersikkerhed & sikkerhed

Denne platform har tidligere behandlet et cyberangreb, hvilket har ført til en lækage af 450.000 bruger-e-mails og adgangskoder. Imidlertid blev ingen krypto stjålet takket være børsens sikkerhedsteam. Som sådan betragtes den slovakiske udveksling som sikker.

Læs vores Coinmama anmeldelse her.

Besøg CoinMama

Bitpanda

BitPanda repræsenterer en ny kryptovaluta-platform, der blev grundlagt i 2014 i Østrig. Indtil videre har det samlet 1 million brugere og over 160 teammedlemmer, mens de behandler millioner af dollars i transaktioner. Den har en PSD2 betalingsudbyderlicens sammen med en god sikkerhedsprotokol og strømlinet brugeroplevelse.

Det stiger aktivt i popularitet takket være dets rigelige funktioner, brugerfokuseret tilgang og mange understøttede mønter.

Komplet Bitpanda anmeldelse

Funktioner

Platformens vigtigste funktioner inkluderer Bitpanda-platformen, dens integrerede globale udveksling, økosystemtoken, Bitpanda Pay, Bitpanda Savings, Bitpanda Metals, Bitpanda Swap, Bitpanda to Go, Bitpanda Plus, Bitpanda Affiliate og Bitpanda App.

Bitpanda Global Exchange fungerer som en avanceret handelsplatform og et udvekslingssystem for professionelle, erfarne forhandlere og institutionelle investorer. Det tilbyder en euro-udveksling med de laveste branchegebyrer, adskillige EUR-baserede handelspar med høj likviditet, en fuldt integreret API, verdensomspændende support, sikker fondsadministration og mere.

Dets økosystemtoken betragtes som den mest succesrige europæiske IEO og kan udnyttes for at nyde en række fordele og rabatter, mens du bruger Bitpandas vigtigste tjenester.

Bitpanda Pay hjælper med at forbinde det traditionelle finansielle marked med fintech. Denne betalingsplatform kan således udnyttes til at foretage kryptobaserede betalinger i fiat til ethvert IBAN ved hjælp af kryptokurrency fra din brugerkonto.

Bitpanda Savings fungerer som en opsparingskonto, så forbrugerne let kan opbygge og diversificere deres investerings- / opsparingsportefølje. Der leveres en række automatiske besparelsesværktøjer, hvilket giver brugerne fleksibilitet og ro i sindet.

Via Bitpanda Metals-tjenesten giver platformen kunder mulighed for at købe guld, sølv, platin og palladium via digitale aktiver med nogle af markedets laveste gebyrer.

Swap-funktionen letter en øjeblikkelig udveksling mellem digitale aktiver.

Nogle af de andre funktioner inkluderer Bitpanda to Go, som tillader brug og køb af forudbetalt kryptovaluta, som kan bruges i 400 filialer og 1.350 postpartnere i Østrig. Plus-tjenesten giver seriøse investorer højere grænser og en eksklusiv service. Endelig tillader tilknyttet program kunder at tjene op til 20% provision for hver bruger, der henvises til platformen.

Gebyrpolitik

Bitpanda annoncerer sig som den billigste kryptokurrencymægler på markedet. Det har et 1,49% BTC-købsgebyr og et 1,29% BTC-salgsgebyr. En række andre provisioner og skatter opkræves afhængigt af de tjenester og betalingsmetoder, der bruges. For eksempel tilbyder børsen et producent- og takstgebyr mellem 0,1% -0,05%.

Brugervenlighed

Platformen har investeret hårdt i at sikre en ordentlig brugeroplevelse blandt dens vifte af tjenester. De, der udelukkende er interesserede i børsen, vil med glæde vide, at det er let at navigere gennem de tilgængelige handelspar, mens indskud og udbetalinger foretages med få klik. Bitpandas mobilapps gør det også til en fantastisk platform at have on-the-go.

De, der ønsker at lære mere om platformen, kan få adgang til Bitpanda Academy, som indeholder de mest relevante oplysninger om Bitcoin, blockchain-netværket og andre kryptovalutaer.

Understøttede mønter & betalingsmetoder

De vigtigste understøttede digitale valutaer inkluderer BTC, XRP, IOTA, ETH og PAN. Betalinger kan ske via debet- / kreditkort og bankoverførsler. Forskellige gebyrer gælder baseret på din foretrukne betalingsmetode.

Brugersikkerhed & sikkerhed

Indtil videre har Bitpanda ikke behandlet lækage af personlige oplysninger eller stjålne / mistede midler. Derfor er det almindeligt accepteret som en sikker udvekslingsplatform for kryptovaluta.

Læs vores Bitpanda-anmeldelse her.

Besøg BitPanda

Binance

Binance kaldes almindeligvis en af ​​verdens førende kryptokurrency-børser takket være dens gennemsnitlige daglige handelsvolumen på 1,2 mia. $, 1,4 millioner transaktioner pr. Sekund og millioner af brugere.

Det har et altomfattende økosystem og sigter mod at øge friheden for penge over hele verden ved at opbygge blockchain-infrastruktur.

Binance anmeldelse

Funktioner

Binance tilbyder en overflod af funktioner, herunder en kryptovaluta-udvekslings- / handelsplatform, akademi, velgørenhedsstiftelse, virksomhedsudvekslingsløsning, blockchain start-up inkubator, token-lanceringsplatform, forskningsfacilitet og kryptotegnebog. Platformen sigter således mod at skabe et altomfattende økosystem, der indeholder de fleste digitale kryptorelaterede tjenester.

Med hensyn til udveksling er brugerne i stand til nemt at købe en række kryptokurver, inklusive Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple osv. Stablecoins som BUSD, PAX og TUSD er også tilgængelige.

Børsen tilbyder også en betalingsbaseret handelsplatform, som kan bruges til at udføre handler i markedets mest populære par, herunder ETH / BTC, LTC / BTC, XRP / BTC, ADA / BTC, EOS / BTC, ETC / BTC , BTC / USDT, QTUM / USD og mange flere. Faktisk er hundredvis af handelspar i øjeblikket tilgængelige for begyndere, eksperter og institutionelle investorer.

Derudover tilbydes futureshandel af Binance, hvilket giver brugerne mulighed for at forkorte eller forlænge derivatmarkedet med en gearing på op til 125x. Endelig er der også en peer-to-peer (P2P) online-udveksling, så kunder kan købe mønter fra hinanden til personaliserede priser..

De, der ønsker at øge deres kryptobaserede indkomst, vil med glæde vide, at Binance også har udlåns- og indsatstjenester, hvor belønninger og krypto kan optjenes ved at deponere og holde mønter på platformen.

Gebyrpolitik

Spothandelsgebyret ved hjælp af BNB-token varierer mellem 0,06% maker / taker, helt ned til 0,012% marked og 0,024% taker, afhængigt af personlige handelsniveauer. Der opkræves forskellige renter for marginlån og futureshandel.

Med hensyn til depositum & tilbagetrækningsgebyrer, gebyrer og provisioner varierer afhængigt af din valgte kryptokurrency. For eksempel er BTC-indskud gratis, mens udbetalinger behandles i bytte for et 0,004BTC-gebyr. Der opkræves yderligere gebyrer, når du køber krypto, afhængigt af din foretrukne betalingsmulighed. Generelt er kortbaserede køb billigere sammenlignet med bankoverførsler.

Brugervenlighed

Binance sigter mod at blive en platform, der er intuitiv, veldesignet og nem at bruge. Som en del af vores gennemgang navigerede vi gennem platformen og fandt ud af, at den til tider kan være rodet, især når vi handler, på grund af dens mange værktøjer og tjenester. Lad ikke denne erklæring udskyde dig, da læringskurven forbliver minimal, især for brugere, der sigter mod at blive mellemhandlere eller eksperthandlere.

Understøttede mønter & betalingsmetoder

En næsten øjeblikkelig købstjeneste er tilgængelig for BTC, BNB, BCH, DASH, EOS, ETH, LTC, NANO, XRP, BUSD, PAX og TUSD. Med hensyn til handel findes alle par af interesse på Binance.

Indskud kan udføres via kredit- / betalingskort og bankoverførsler.

Brugersikkerhed & sikkerhed

Tilbage i 2019 blev Binance cyberangrebet, hvilket resulterede i stjålet kryptovaluta til en værdi af $ 40 millioner, hvilket kun udgjorde 2% af hele virksomhedens beholdning. Alle berørte indehavere blev godtgjort takket være Binance’s Secure Assets Fund. Således betragtes det som en meget sikker og sikker kryptovaluta-platform.

Læs vores Binance-anmeldelse her.

Besøg Binance

Bemærk: Hvis du er i USA, skal du registrere dig hos Binance.US

Besøg Binance US

LocalBitcoins

LocalBitcoins er sandsynligvis den største ikke-konventionelle kryptokurrencyudveksling, der er operationel på dette tidspunkt, forudsat at den tilbyder en række peer-to-peer (P2P) udvekslingstjenester. Den finske børs blev grundlagt med det formål at forbinde alle med den digitale økonomi ved at lette P2P-kryptokurrency-transaktioner over hele verden.

LocalBitcoins anmeldelse

Funktioner

LBC tilbyder en enkelt og enkel service – muligheden for at købe eller sælge bitcoin til brugere over hele verden via en bred vifte af understøttede betalingsmuligheder. Hele tjenesten er P2P, brugerne handler derfor ikke som de ville på en traditionel udvekslingsplatform.

Efter kontooprettelse kan brugerne se gennem en række aktuelle tilbud om at købe / sælge bitcoin. Hvis ingen mulighed er egnet, eller hvis du gerne vil handle på en konstant basis, kan handler sendes, og andre brugere kan ansøge om disse specifikke handler. LBC tilbyder de nødvendige mekanismer til at lette P2P-handler og betalinger, som det fremhæves senere.

Gebyrpolitik

I øjeblikket er registrering, køb eller salg af bitcoin gratis. LBC opkræver kun standardnetværkstransaktionsafgift, hvilket er minimalt. På samme måde er transaktioner foretaget mod tegnebøgerne til LBC-brugere også gratis.

LBC opkræver kun en skat for forhandlere, der opretter reklamer – disse forhandlere skal betale et gebyr på 1% for alle handler, der gennemføres via annoncen. Som et resultat er det en af ​​de billigste udvekslingsplatforme på dette tidspunkt.

Brugervenlighed

Købs- og salgsprocessen er ligetil.

For at købe BTC skal brugerne oprette en konto og gennemføre den obligatoriske verifikation. Derefter kan de gennemse aktuelle indlæg for at se BTC-salgstilbud sendt af andre brugere. Når et passende tilbud er fundet, skal der startes en handelsanmodning med den pågældende bruger. Hvis det er godkendt, kan en overflod af betalingsmuligheder (afhængigt af sælgers præference) bruges til at overføre pengene til BTC-sælgeren. Sælgeren placerer også BTC i deponering. Når midlerne har forladt ejernes besiddelse, gennemfører escrow-systemet handlen.

En lignende procedure er tilgængelig ved salg af BTC. Brugere skal finde en passende BTC-køber og placere mønterne i deponering. Når sælgeren modtager betalingen via en af ​​de understøttede betalingsmuligheder, kan BTC frigives og derved gennemføre handlen.

Understøttede mønter & betalingsmetoder

I øjeblikket understøttes kun BTC-køb og salg.

Med hensyn til betalingsmetoder er himlen grænsen. Valgmuligheder såsom SEPA / SWIFT bankoverførsler, bankindskud, kontante handler, Revolut, PayPal, Skrill og mange andre er tilgængelige.

Brugersikkerhed & sikkerhed

Gennem sit escrow-system forsøger LBC at mindske svindelpotentialet. Brugere skal også kontrollere deres identitet for at øge pålideligheden. Positiv feedback fra andre handlende arbejder også mod dette mål. Bedrageri- og svindlerkonti forbydes hurtigt.

Imidlertid sker der stadig svindel, derfor skal alle handlende gøre deres due diligence for at verificere deres handelspartners velvilje. Derfor er LBC betydeligt mindre sikkert sammenlignet med traditionelle udvekslingsplatforme, men alligevel meget billigere og normalt meget hurtigere.

Læs vores LocalBitcoins anmeldelse her.

Besøg LocalBitcoins

BitIt

Bitit blev finansieret i 2015 i Paris, Frankrig med det formål at tilbyde cryptocurrency-udvekslingstjenester til mennesker over hele verden som en del af en nem, hovedpinefri og strømlinet procedure.

Funktioner som hurtig levering af aktiver (da det er en ikke-depotplatform), sikker dækning og globale betalinger har ført til BitIts hurtige opstigning.

Bitit anmeldelse

Funktioner

BitIt repræsenterer en simpel udvekslingsplatform, der tillader køb og salg af mange af markedets mest populære kryptovalutaer gennem en række betalingsmetoder. Det var ikke designet til at fungere som et par handelsplatform, men alligevel er det velegnet til både begyndere og avancerede brugere. Dens dedikerede support, one-stop-shop for flere mønter og lave gebyrer gør det til et fremragende valg for kryptoentusiaster over hele verden.

Gebyrpolitik

Gebyrer afhænger af den kryptovaluta, der købes eller sælges, men også af brugernes foretrukne betalingsmetoder. Ifølge børsen opnås kommissioner så lave som 1% gennem integration med flere OTC-mæglere.

Brugervenlighed

Der er lidt eller intet kompliceret ved BitIt, hvorfor mange medlemmer af kryptosamfundet anbefaler denne udveksling til begyndere eller dem uden meget teknisk viden.

For at engagere sig i en handel skal brugerne således blot oprette en konto og følge med KYC-proceduren. Derefter kan indskud foretages via en af ​​de foretrukne betalingsmetoder. Når der først er deponeret penge på kontoen, kan fiat konverteres til en hvilken som helst af de understøttede kryptokurver og omvendt.

Understøttede mønter & betalingsmetoder

Her er en hurtig liste over de vigtigste mønter understøttet af BitIt: BTC, ETH, XRP, USDT, LINK, LTC, EOS, BNB, XTZ, ADA, XMR, XLM, TRX, ETC, DASH, ZEC, USDC, BAT, VET , DOGE, ZRX, MATIC, QTUM, ALGO, PAX, BTG, TUSD, KNC, OMG, WAVES, CHZ, SC, KMD, ZIL, LRC, TOMO, RLC, NPXS, BEAM, BAND, POLY, CVC, ARK, BRD , STEEM, BNT, STX og FET.

Understøttede betalingsmetoder inkluderer kredit- / betalingskort, såsom Visa, MasterCard og Maestro. Direkte EUR-bankoverførsler via SEPA accepteres også. En nyhed ved denne udveksling er muligheden for at bruge kontantkuponer leveret af Cashlib og Neosurf.

Brugersikkerhed & sikkerhed

Indtil videre har BitIt ikke behandlet nogen cyberangreb takket være dens mange sikkerheds- og brugersikkerhedsprotokoller.

Læs vores BitIt-anmeldelse her.

Besøg Bitit

EO Finans

EO.Finance repræsenterer en grundlæggende estisk udveksling af valuta og tegnebog, der har formået at samle en god popularitet i løbet af sin nuværende levetid. Denne platform er designet til at lette omkostningseffektiv og hurtig udveksling mellem markedets mest populære kryptokurver.

EO Finance

Funktioner

På dette tidspunkt tilbyder EO.Finance to standardtjenester – en licenseret kryptomuret understøttende 20+ kryptovalutaer og en udvekslingstjeneste for disse mønter. Platformen kan tilgås via sin webversion, browser-plug-in, den enkeltstående desktop-app eller fra iOS- og Android-mobilenheder.

Snart nok vil EO.Finance færdiggøre udviklingen af ​​sit kryptobaserede betalingskort. Når det er frigivet, letter kortet kryptobaserede betalinger til alle salgssteder (POS) sammen med hævninger af pengeautomater. Fremtidige planer specificerer, at kortet vil kunne bruges over hele verden, og at det kommer sammen med praktiske grænser, lave gebyrer og en gennemsigtighedsprocedure.

Gebyrpolitik

Fiat-to-crypto, crypto-to-fiat og crypto-to-crypto udveksling medfører et gebyr på 0,2%. Kortbetalinger er begrænset mellem $ 10 og $ 25.000, mens de kræver et gebyr på 4,5%. En 50% gebyrreduktion tilbydes til brugere, der handler ved hjælp af EO-mønten.

Brugervenlighed

EO.Finance er meget ligetil – nogle vil endda hævde, at det er for forenklet. Det tilbyder ikke nogen avancerede handelsfunktioner, da det var designet til at få det grundlæggende job udført. For at bruge platformen skal kunder registrere sig, gennemføre KYC-proceduren og deponere midler. Bagefter kan fiat-til-krypto-, krypto-til-fiat- og krypto-til-kryptotransaktioner udføres frit.

Understøttede mønter & betalingsmetoder

I øjeblikket understøtter platformen EO-mønten, BTC, ETH, LTC, BCH, XRP, ETC, GAS, OMG, PPT, LRC, GNT, BAT, LOOM, FUN, ETHOS, MANA, POWR, DENT og KEY.

Indskud kan foretages via debet- / kreditkort og bankoverførsler.

Læs vores EO.finance-anmeldelse her.

Besøg EO.Finance

Brugersikkerhed & sikkerhed

EO.Finance blev aldrig hacket indtil nu takket være dets PCI / DSS-, TLS-, Tier3-datacentre og stærke lagringskrypteringssystemer. Som sådan skal brugerne føle sig sikre, når det kommer til at deponere og udveksle midler via denne platform.

CoinCorner

Grundlagt i 2015 repræsenterer CoinCorner en simpel digital valutaudveksling, der er målrettet mod europæiske kryptokurrencyentusiaster. Det er stadig ret lille, givet det kun nåede 150.000 brugere i december 2018. Uanset om det har en mærkbar daglig handelsvolumen.

Coincorner

Funktioner

CoinCorner tilbyder en simpel kryptokurrencyudveksling, der tillader øjeblikkelige køb af Bitcoin via GBP og EUR. Bitcoin-salg er også mulig takket være dets tilbagetrækningsbetalingsmetoder. Derudover har CoinCorner GiftCorner-tjenesten, som gør det muligt for købmænd og enkeltpersoner at acceptere bitcoinbetalinger.

Et Bitcoin Visa-betalingskort vil snart være tilgængeligt for at levere crypto-udgifterstjenester og hævninger på pengeautomater.

Gebyrpolitik

UK-baserede bankoverførselsindskud medfører et 1GBP-gebyr, mens internationale GBP-bankindskud koster 25GBP. EUR SEPA-bankoverførsler understøttes også og er gratis. Udbetalinger med betalingskort / kreditkort medfører et gebyr på 2,5%, mens BTC-indskud er gratis og ubegrænsede. Udbetalinger fra SEPA EUR-bankoverførsel kræver et fast gebyr på 35EUR.

Brugervenlighed

Der er ikke noget kompliceret ved CoinCorner i betragtning af holdets ambition om at skabe en enkel, hurtig og sikker BTC-udvekslingsplatform. For at købe / sælge BTC skal brugerne oprette en konto, gennemføre KYC-proceduren (for at handle mere end 1.000EUR) og foretage et depositum i en af ​​de understøttede betalingsmetoder.

Understøttede mønter & betalingsmetoder

Kun BTC understøttes nu, men fremtidige planer inkluderer støtte til Ethereum Litecoin og Ripple.

Indskud og udbetalinger kan foretages via britiske GBP bankoverførsler, internationale SEPA EUR bankoverførsler, debet- / kreditkort, Neteller og Bitcoin.

Brugersikkerhed & sikkerhed

CoinCorner er ret sikkert i øjeblikket, da ingen cyberangreb har ført til stjålne brugerfonde. Det anbefales dog normalt ikke at foretage store beløb på små børser, og heller ikke kunder bør stole på børser til frihedsberøvende tegnebogstjenester.

Besøg CoinCorner

Bundlinie

Baseret på alt, hvad der er blevet fremhævet hidtil, repræsenterer disse kryptokursudvekslinger gode alternativer til Coinbase takket være deres mange brugerfunktioner, handelsværktøjer, understøttede mønter og global tilgængelighed. Vi anbefaler, at du udfører din due diligence for at sikre en korrekt tilpasning mellem dine nuværende markedsbehov og den valgte digitale valutaveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me