Ellcrys: Decentral softwareudvikling DAO, Pre-IEO kommer snart

Ellcrys

Ellcrys gør sig klar til sin pre-IEO, og det kan være en god ting for udviklere overalt.

Ideen, der driver Ellcrys, er enkel: tillad udviklere overalt at eje, samarbejde og opbygge den næste generation af software uden at skulle håndtere en central autoritet, der kan kvæle innovation.

Lad os være ærlige over for den verden, vi lever i. Der er i dag og har altid været magtfulde parter, der ønsker at kontrollere, hvordan teknologien udviklede sig, og som har adgang til information.

Ellcrys

Internettet er vokset ud af open source-informationsdelingsarkitektur, men der er stadig mange måder, hvorpå central myndighed kan påvirke, hvordan information deles på internettet.

Når det kommer til softwareudvikling, har kontrol over information vidtrækkende konsekvenser.

Ellcrys designede en global platform for innovation

Blockchain gør allerede en stor forskel i mange globale industrier. Finansielle virksomheder er skyndte sig med at udrulle blockchain-platforme på grund af effektiviteten og gennemsigtigheden, der er forbundet med blockchain-arkitekturen.

Ellcrys ser potentialet for, at blockchain anvendes til det, der uden tvivl er det mest magtfulde område inden for menneskelig teknologi: softwareudvikling. Platformen, som Ellcrys udviklede, har vigtige aspekter, der kan skifte, hvordan open source softwareudvikling finder sted.

Den første er ejerskab. Ellcrys tillader softwareudviklere at etablere ejerskab over kode og dele det mellem en gruppe via smarte kontrakter.

Funktioner

I stedet for at skulle inkorporere og engagere det juridiske system i flere jurisdiktioner, lader Ellcrys uafhængige udviklere arbejde sammen over hele kloden og sikrer, at ejerskabet af deres arbejde er sikkert.

Det andet aspekt af Ellcrys ‘platform, der kunne ændre udviklingsspelet, er, at det tillader git-hosting på et netværk, der er designet til at modstå censur. Netværket tilbyder også potentialet for høj tilgængelighed og frihed fra magtfulde parter med forskellige interesser.

Microsoft har ikke overtaget markedet for forbrugercomputere, fordi det har det bedste operativsystem. Virksomheden er blevet et kraftcenter, fordi det var i stand til at sikre en tidlig fordel på pc-markedet og har været frygtelig for open source-udviklere lige siden.

Den næste generation af computere kan falde i samme fælde, men platformen, som Ellcrys designede, er den perfekte løsning på den potentielle faldgrube.

Ellcrys Pre-IEO: Detaljerne

Ellcrys åbner sin blockchain for investorer den 1. juli med en pre-IEO.

Det planlægger at sælge 18.700.000 ELL-tokens i løbet af en måned til en pris af 0,08 USD pr. Token. Pre-IEO er en del af Ellcrys ‘token-salg, som startede i slutningen af ​​2017.

Token Salg

Hvis du er interesseret i at købe tokens, kan oplysningerne før IEO være findes her.

PeopleMint er en Novel Token Generation Model

Ellcrys kom med PeopleMint, hvilket er hvordan dets tokens vil blive oprettet. PeopleMint er en interessant idé, der hjælper med at demokratisere oprettelsen af ​​ELL-mønter på en måde, som tidligere blockchains ikke kan matche.

En platform som Bitcoin var designet til at være fri for central autoritet, men det skabte et netværk, der belønner et par store aktører.

Da minedrift tokens bliver vanskeligere, vokser den nødvendige hardware dyrere.

Færre mennesker har råd til at drive netværket, hvilket kan betyde store problemer for blockchain nede ad vejen. Hvis og når minedrift bliver uoverkommelige, bliver hele blockchain (og alt derpå) værdiløs, da ingen vil ønske at drive det.

PeopleMint er et radikalt andet system til oprettelse af nye ELL-tokens.

Processen med at oprette nye poletter med PeopleMint starter med pengesedler (aka papirpenge). En video er lavet af en rigtig person med en pengeseddel, og det bliver grundlaget for nye ELL-tokens. Processen involverer en betydelig mængde tilsyn og forklares fuldt ud i Ellcrys ‘hvidbog.

Den nederste linje er, at Ellcrys har designet et tokenudstedelsessystem, der ikke understøtter et marked, hvor et par tokenholdere styrer hele netværket, og nye mennesker altid kan gå ind i tokenoprettelsesprocessen.

Decentraliseret

Ellcrys bruger et skalerbart hybrid konsensussystem

Ellcrys erkendte, at konsensussystemet, som den oprindelige Bitcoin blockchain brugte, simpelthen ikke skaler op til behovene i et voksende globalt online udviklingssamfund.

Ideen om, at en hel blockchain skal være vært for enhver node, er ikke i sig selv dårlig, men det skaber et hindring for vækst, hvis blockchain bliver tilstrækkelig stor. Grænser for realistisk vækst er en af ​​grundene til, at Ellcrys valgte at anvende et hybrid konsensussystem svarende til det, der driver Bitcoin-NG.

Protokol

Bitcoin-NG bruger en verifikationsproces, der gør det muligt for netværket at fortsætte med at fungere, selv når det er på udkig efter en ny leder til ‘epoken’. Den originale Bitcoin-blockchain kan ikke matche dette, da det ikke er i stand til at behandle transaktioner i løbet af 10 minutters blokinterval.

Ellcrys-konsensusmekanismen er både anvendelsesbevis og bevisbevis. Den model, som Ellcrys valgte, er baseret på de ideer, der blev beskrevet i Proof of Activity-protokollen af ​​Iddo Bentov et al..

Bentov diskuterede en proces, der udvider Nakamoto Proof of Work via Proof of Stake for at øge sikkerheden på netværket og samtidig reducere afhængigheden af ​​minearbejdere som den eneste bidragyder til netværkssikkerheden. Ellcrys ser denne innovation som værdifuld og byggede sit konsensus-system til at arbejde i denne retning.

Ellcrys ‘platform hjælper software med at vokse i et åbent miljø

Ejerskab er en af ​​de vigtigste ideer i ethvert økonomisk system. Der er en god grund til, at folk har en tendens til at arbejde hårdere, når de har en andel af en virksomhed eller et produkt.

Ellcrys fandt et af de mest magtfulde områder inden for både social og økonomisk udvikling og skabte en ny måde for softwareudviklere at forbinde, dele og bygge nye værktøjer. Ud over at skabe et miljø, der tilskynder til samarbejde, giver det også softwareudviklere mulighed for at oprette ejerskabsaftaler.

Hvis vi overvejer, hvad Microsoft faktisk er, på det mest basale niveau, er det let at se, hvor kraftig Ellcrys ‘platform kan blive.

Bill Gates var i stand til at opbygge en af ​​de største formuer i menneskehedens historie ved at få sin software inkluderet i pc’er på et tidspunkt, hvor der var få konkurrenter. Microsoft som virksomhed er simpelthen en gruppe softwareudviklere, der er i stand til at arbejde sammen og blive belønnet for deres indsats.

Ud over at tillade softwareudviklere at arbejde sammen, designede Ellcrys en platform, der hjælper med at holde koden fri for censur, selvom magtfulde enheder er imod, hvad koden er i stand til at gøre. Nogle gange kan nye ideer skade den eksisterende magtstruktur, selvom de vil være til gavn for verdens befolkning som helhed.

Vi har set, hvor meget tilbagebetalingskryptovaluta oprettet på de højeste niveauer af bankvirksomhed. Der er andre ideer, især i kryptografiens verden, som kan være endnu mere forstyrrende.

Ellcrys hjælper med at opbygge fremtiden

Et firma som Intel eller Foxconn skal foretage enorme investeringer i fabrikker, men softwarevirksomheder er specialiserede i menneskelig kapital. Med evnen til åbent økonomisk samarbejde, som Ellcrys ‘platform giver udviklere, kan det tænkes, at den næste generation af software kan være helt decentraliseret.

Ellcrys har arbejdet på sin platform i årevis, og det ser ud til, at det har gjort solide fremskridt. Det vil være interessant at se, hvordan platformen udvikler sig, efterhånden som flere investeringspenge kommer ind, og hvor vellykket det er at tiltrække softwareudviklere til en robust, decentral platform.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me