Telegram ICO har hidtil indsamlet en massiv $ 1,7 milliard

Telegram ICO

Telegram forstyrrer kryptovalutaverdenen med sin massive ICO og hæver et kæmpestort beløb på $ 1,7 mia., hvilket gør den til den højeste ICO nogensinde med tunger, der slingrer i kryptosektoren. Det rejste oprindeligt 850 millioner dollars i midten af ​​februar 2018, inden det hævede yderligere 850 millioner dollars for at bringe tallet til 1,7 milliarder dollars. Investorer synes at være interesseret i Telegram, da prisen Bitcoin forstyrrer i første kvartal af 2018.

Telegram ICO

Telegram, en sikker messaging-tjeneste, er klar til at etablere den første kryptokurrency på massemarkedet ved at skabe en avenue, der giver en hurtig og iboende skalerbar multi-blockchain-arkitektur.

Selvom Telegram ligner WhatsApp, er forskellen mellem denne messaging-app og WhatsApp den strenge vægt på privatlivets fred, hvorved brugere kan have samtaler i hemmelige chats. Appen blev lanceret i 2013, og i 2018 kan den prale af at have 180 millioner brugere. Telegram understøtter også større grupper op til ( 10000) brugere og giver en slank platform til opbygning af web-API’er omkring den.

Pre ICO-kampagne

Telegram, som er en velkendt krypteret messaging-app, der bruges til at udveksle meddelelser og mediefiler, fik stor opmærksomhed i 2017 på grund af dens hurtige lydhørhed, prisværdige sikkerhed og enkle brugergrænseflade. Det overvejede senere at lancere sin egen blockchain-platform og en tilknyttet kryptokurrency. Platformen, der skulle lanceres, skulle kaldes TON (Telegram Open Network) med valutaen “gram”.

TON

Tidligere i februar 2018 rejste Telegram summen af ​​$ 850 millioner i sit første salg før ICO, skønt de havde et mål på $ 1,2 mia. Senere samme måned hævede de summen af ​​$ 850 millioner i sit andet pre-ICO-salg, der i alt beløb sig til $ 1,7 mia., Hvilket overstiger $ 1,2 mia..

Det hidtil hævede beløb er 2018’s største token-salg. Med den massive succes ser Telegram imidlertid ud til at være stramt, og informationen er hentet fra lækkede kilder.

Ifølge en Formular D-videregivelsesfil med Securities and Exchange Commission siger Telegram, at de yderligere 850 millioner dollars, der blev indsamlet, kom fra 94 investorer, hvilket bragte omkring 1,7 milliarder dollars. Det ser ikke ud til at hvile på dette tal, fordi det måske bare forfølger et eller flere tilbud ud over det tidligere salg.

I slutningen af ​​december 2017 blev det rapporteret, at Telegram forsøgte at udføre en slags ICO i 2018. Senere begyndte rapporter om dets planer at sive ud med sine tekniske ambitioner set som brede for Telegram Open Network (TON). Der var også løfter om superhurtige betalinger og mikrobetalinger ved hjælp af mobile enheder med ubetydelige transaktionsgebyrer.

TON Blockchain

Telegram-teamet har imidlertid til hensigt at bruge midlerne til at udvikle TON, som er en ambitiøs blockchain, der er beregnet til at decentralisere flere facetter af digital kommunikation, som kan variere fra fildeling til browsingtransaktioner. Provenuet vil også blive brugt til udvikling og vedligeholdelse af Telegram Messenger.

Fordele og ulemper

Så vellykket som Telegrams salg før ICO har været, er der et drys af mennesker, der mener, at dets aktiviteter er tvivlsomme, fordi Telegram endnu ikke har rekrutteret et team og bygget den nødvendige platform til at lancere TON-mønten. Gruppen af ​​mennesker råder investorer og kryptoentusiaster til at træde med forsigtighed med hensyn til Telegram-token. Mens nogle hævder, at det hele er røg og støv, mener andre, at det er en vidunderlig mulighed for at investere i en platform, der tilbyder kommunikation og handel. Nedenfor er nogle af fordele og ulemper ved at investere i Telegrams ICO.

Fordele

 • Telegram ses som en af ​​de mest populære krypterede messaging-platforme med 200 millioner aktive brugere hver måned. Selv om dette ligger betydeligt under Facebook og WhatsApp, er det nok til en enkeltstående messaging-platform. Ifølge ICO-hvidlister, 99% af ICO’erne Brug Telegram til at kommunikere med potentielle investorer, hvilket gør det til den mest anvendte messaging-app for mange samfund i kryptokurrencyområdet.
 • Platformens kryptovaluta, TON, siges at være i stand til at blive brugt til reelle transaktioner og derved muliggøre mikrobetalinger mellem brugere og virksomheder over hele verden. Dette er i modsætning til BTC, der er belastet med prisvolatilitet, høje gebyrer og vanskelig behandling. På grund af alle disse bliver BTC nu primært brugt som en værdilager.
 • Telegram-grundlæggerne, Pavel og Nikolai Durov, er to brødre, der er erfarne iværksættere. Det tidligere funderede VKontakte (VK) i oktober 2006, som er Ruslands største sociale netværk. I 2014 blev VK erhvervet af Mail.RU i 2014, der vurderede virksomheden til $ 3 mia. Durov-teamet er krydret inden for forbrugerteknologi, forbrugerplatform og bygning og skalering. Deres succes i andre projekter taler meget om deres evne til at håndtere forhindringer og maksimere mulighederne.
 • En anden ting, der gør Telegram ICO salt værd, er, at den har likviditetsstatus. Investorer modtager tokens i december 2018. De vil være genstand for en lock-up periode mellem 3-18 måneder. Selv i den længste ende af dette interval kan investorer afvikle deres andel betydeligt tidligere end en normal ventureinvestering. Likviditetsstatus har også gjort det muligt for nogle investorer at vende deres ICO-allokering tidligt og derved vinde i processen.
 • En ting, der får Telegram til at skille sig ud, er dens unikke form for kryptoeksponering. Mens selve TON er en mønt, udsættes investorer generelt for kryptovalutamarkedet, da Telegram er en af ​​de vigtigste kommunikationskilder. Eksponeringen er dog forskellig, da hver mønt har en Telegram-kanal.

Ulemper

 • Dens størrelse med fundraising sættes spørgsmålstegn ved kritikere. På en meget kort periode var det i stand til at rejse 1,7 milliarder dollars gennem to præ-ICO-salg. Det er utroligt hurtigt sammenlignet med store hurtigt voksende forbrugerindustrier som Facebook, der tog syv år at rejse 1 mia. Dollar og Uber fem år. Telegram-tokens fremkomst har dværgede kryptokæmper som Filecoin (som rejste $ 257 millioner) og Tezos (som rejste $ 232 millioner). Kritikere ser Telegrams størrelse med fundraising som fuldstændig unødvendig.
 • En anden grund til, at kritikere opfordrer til forsigtighed, er, at der er begrænset kryptooplevelse, når det kommer til Telegrams-platformen. Telegram-grundlæggerne er dygtige i den sociale / messaging-platform, men har ringe eller ingen erfaring med at opbygge blockchain-platforme, og de har ikke hyret nogen højprofileret blockchain-udviklerguru til at gå foran. Som det ses på LinkedIn, har ingen Telegram-medarbejdere nogen blockchain-relateret oplevelse.
 • En anden bagside til Telegram Token er, at det sidste år blev rapporteret, at Telegram i 2017 brændte $ 70 millioner på serverudgifter, sikkerhed, brugerbekræftelse og lønninger til medarbejdere; og dette tal vil stige, efterhånden som team- og infrastrukturskalaen passer til den nye blockchain-platform. Ifølge den lækkede hvidbog planlægger virksomheden at bruge 620 millioner dollars i de næste fire år. Hvis der ikke er nogen planer om at generere indtægter, og udgifterne fortsætter med at stige, kan konkurs være nært forestående, eller de kan blive tvunget til at rejse kapital på upassende vilkår.

Telegram er dog ikke den første messaging-platform, der lancerer sine egne kryptomønter; Kik og YouNow (Rize) var andre messaging-platforme til at lancere deres kryptomønter. Kik, en onlinemeddelelsesplatform blev grundlagt i 2009 og har samlet over 200 millioner dollars i venturefinansiering og rejst $ 98 millioner under sin ICO i 2017 til sin nye kryptomønt kaldet Kin. Ligesom TON kan Kin bruges til transaktioner i appen. Som på tidspunktet for ICO i 2017 havde Kik ifølge TechCrunch cirka 15 millioner brugere, hvilket ikke var mindre end Telegrams 100 millioner brugere.

Kin Cryptocurrency

YouNow er derimod en live streaming-app, der lancerede sin kryptokurrency i 2017 med en app kaldet Rize. Denne app giver brugerne mulighed for at betale hinanden for at skabe indhold i mønter kaldet PROPS. Grundlagt i 2011, indsamlede YouNnow $ 26 millioner i venturefinansiering, før de rejste $ 25 millioner i en IC til den nye PROPS-platform. Som på tidspunktet for ICO havde YouNow 40 millioner registrerede brugere, et gennemsnit på 60.000 køb i app hver dag og over 5 millioner dollars i kvartalsvis salg af virtuelle varer.

Telegram, Kik og YouNow er ens i mange henseender.

 • De har en etableret messaging-platform tilgængelig over hele verden
 • De planlægger at integrere mønt til transaktioner på platformen
 • Alle tre messaging-apps har ikke fuldt udviklet kryptoplatform eller et udbygget kryptoteam.

Konklusion

Telegraph-token ser ud til at have meget lovende udsigter, især med sit massive før ICO-salg. Med et team af erfarne enkeltpersoner, der er velbegrundede i kommunikations- / forbrugerbranchen, er det ingen tvivl om, at Telegram-tokenet vil stige. Dens ICO-salg før kommer på et tidspunkt, hvor Bitcoin falder frygteligt. Det kommer også på et tidspunkt, hvor SEC (Securities and Exchange Commission) er meget skeptisk over for ICO’er og poletter.

Der er dog spekulation, da holdet ikke er godt jordet i blockchain eller kryptokurrency, og som sådan kan det være et problem for investorer. Kritikere har anbefalet, at holdet bringer nogen ind, der er en cryptocurrency-udvikler-guru, for at gå foran. Kritikere har også sagt, at platformen skal skabe et middel, hvormed de kan generere indkomst i stedet for bare at bruge, for at undgå konkurs i den nærmeste fremtid.

PS: Der er endnu ikke noget officielt Telegram ICO-tilbud åbent for offentligheden (4. april 2018), og ethvert websted, der sælger tokens, er svindel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me