AMFEIX bringer aktiv kryptostyring til globale investorer

At tjene en formue i Bitcoin var let, hvis en investor kom tidligt ind. Som de sidste par år har vist, er kryptomarkederne blevet mere nuancerede. AMFEIX er en ny måde at investere i kryptoer på, uden at skulle være på toppen af ​​markederne hver dag.

AMFEIX er meget lig en krypto-hedgefond, der tilbyder investorer professionel investeringskompetence med en død simpel grænseflade.

I stedet for at handle hver dag og afsætte timer til forskning tillader AMFEIX kryptoinvestorer at foretage et depositum i en tegnebog og få deres Crypto investeret af professionelle kryptohandlere. I modsætning til automatiserede handelsbots drives AMFEIX af mennesker, der lever og ånder kryptokurrencymarkedet.

AMFEIX gør kryptoinvestering enkel

Hedgefonde har haft stor succes i de sidste to årtier på de etablerede finansielle markeder. De handelsmetoder, som hedgefonde bruger, varierer, men den forretningsmodel, de bruger, er enkel.

Investorer giver hedgefonde deres penge, og fondene opkræver et gebyr baseret på præstation. Hvis fonden tjener penge, tager den en del af gevinsterne. I de fleste tilfælde opkræver hedgefonde også et gebyr for aktiver under forvaltning.

AMFEIX har en lignende forretningsmodel, men det tager kun et gebyr, hvis det er i stand til at skabe gevinster for sine investorer. Fonden kunne være en fantastisk måde for investorer at sætte deres Bitcoin på arbejde på det bredere kryptomarked.

Kom tidligt, lav store afkast

Kryptomarkedet skaber ny investeringsdynamik. Der er masser af ICO’er derude, der kan skabe enorme afkast for investorer, men at holde styr på dem er mere end et fuldtidsjob.

Der er en grund til, at Venture Capital (VC) -fonde kan give investorer et afkast, der er langt større end næsten ethvert andet marked. At komme ind i en lovende virksomhed i sine tidlige faser er den bedste tid set fra et investeringsperspektiv, men det er næsten umuligt for de fleste investorer at få eksponering for VC-markedet.

Vender tilbage

ICO og andre lignende token-tilbud har ændret det. I dag kan små investorer købe sig ind i små virksomheder på samme måde som VC firmaer til, med en brøkdel af pengene. Den virkelige udfordring er at vide, hvilke poletter man skal købe, det er her AMFEIX kommer ind i billedet.

Professionel Crypto Investment Management hos AMFEIX

Kryptomarkederne bevæger sig hurtigt. Der er mange nye tokens, der rammer markedet hele tiden. AMFEIX har et team af kryptoinvesteringsprofessionelle, der holder øje med markederne og leder efter nye muligheder, der kan flyve under radaren hos detailkryptoinvestorer.

Det kan være svært at komme ind i en hedgefond, men det er simpelt at investere dine kryptoer med AMFEIX. Hvis du vil have en aktivt administreret kryptoportefølje, der er 100% denomineret i verdens mest populære token (BTC), kan AMFEIX være en perfekt pasform for dig.

Sådan gør du: Invester med AMFEIX

At sætte dine tokens til at arbejde med AMFEIX starter med at oprette en AMFEIX tegnebog. AMFEIX-tegnebogen er bygget på Ethereum-netværket og er sikret af 12 tilfældige nøglefrø, der bruges til at linke tegnebogen med AMFEIX-kontoen.

AMFEIX-tegnebogen holder styr på AMFEIX-kontoens ydeevne og ejes fuldt ud af klienten. Når en AMFEIX-tegnebog er oprettet, kan BTC sendes til den fra en udveksling eller en anden kryptotegnebog.

Når du har deponeret BTC i din AMFEIX-tegnebog, er der en kort proces, der fordeler de deponerede midler på en investeringskonto. Tildelingen til investeringskontoen vil skabe en aktiv investering med AMFEIX, som tegnebogen sporer dagligt (opdateres hver 24. time).

Hvis du vil lære mere om, hvordan tegnebogsfinansierings- og investeringstildelingsprocessen fungerer, skal du tjekke side fem af AMFEIX hvidbog.

Investering med AMFEIX: Fleksibel, gennemsigtig og innovativ

AMFEIX fungerer som en hedgefond eller aktiv investeringsforvalter, men det tager ikke nogen provision, medmindre det skaber overskud for sine investorer.

Virksomheden bruger en split på 80:20, når den tjener overskud, hvilket betyder, at den tager 20% af eventuelle gevinster. De øvrige 80% af overskuddet deponeres dagligt i investorernes tegnebog.

I modsætning til mange skræddersyede fonde har AMFEIX ingen minimumsinvesteringsperiode, og investorer kan når som helst anmode om tilbagelevering af deres midler i BTC. I stedet for at bruge fiat-valuta til at holde styr på gevinster og tab bruger AMFEIX BTC.

Den opdaterede kontosaldo for hver investor er tilgængelig i AMFEIX-tegnebogen og opdateres dagligt ved midnat UTC.

Gå ind på et voksende marked

Der var mange knuste hjerter, efter at Bitcoin-priserne faldt fra de rekordhøjder, de satte i slutningen af ​​2017. Mange detailinvestorer blev brændt af den massive volatilitet, der ser ud til at definere kryptohandel.

Følelser hjalp aldrig nogen med at tjene penge, hvilket er en af ​​grundene til, at nogle professionelle forhandlere overgår detailinvestorer, især på unge og voksende markeder.

Bitcoin var en revolutionerende idé, der skabte et stort antal blockchain-baserede projekter. Nogle af dem deler muligvis den samme succes, der kørte Bitcoin-priser fra mindre end $ 10 USD til over $ 18.000 USD, mens andre projekter simpelthen ikke går nogen steder.

Ligesom det tekniske boom i 1990’erne vil kryptomarkedet sandsynligvis udvides med et par størrelsesordener, før der er et plateau, og dette repræsenterer en løbende mulighed. At komme ind med et solidt investeringsstyringsteam er en måde at ride kryptotyren højere, selvom der er fortsat volatilitet.

AMFEIX tilbyder en unik service

Har du nogensinde hørt om Chainlink? Ikke mange mennesker vidste om det, da 2019 begyndte, men hidtil i år stiger LINK-token mere end 800% målt i amerikanske dollar.

Chainlink adresserer ‘oracle-problemet’ med Ethereum. Det er let at lave en smart kontrakt, der er bundet til en begivenhed i den virkelige verden, men der er ingen måde for blockchain at vide, hvad der faktisk sker i det virkelige liv.

Indtast Chainlink, som vil give folk, der ønsker at bruge smarte kontrakter, der er bundet til begivenheder i den virkelige verden, en pålidelig måde at kildeinformation på. Virker som en god idé, men med så meget støj i kryptoverdenen er det let at overse lovende projekter.

Med tusinder af tokens derude er det et fuldtidsjob at finde den næste afgrøde af vindere.

Derudover kan handel med finansielle aktiver være krævende. Mange mennesker og institutioner stoler på andre mennesker til at investere på deres vegne, og AMFEIX bringer den know-how til kryptomarkederne.

AMFEIX har designet en brugervenlig investeringsplatform, der giver investorer mulighed for at distribuere deres penge på kryptomarkedet med minimalt arbejde. Handelsbots kræver meget mere arbejde at bruge og kan også være dyre.

Menneskelige investeringsforvaltere har evnen til at lave markedsundersøgelser på måder, som algos ikke kan, hvilket kan hjælpe med at få øje på en potentiel vinder, før den er tredoblet.

AMFEIXs rentestruktur er også meget retfærdig. Det opkræver ikke noget for at investere med sin service, og AMFEIX betales kun, hvis det er i stand til at gøre sine investorer til fortjeneste. Det er et meget overbevisende arrangement, der kan have en plads i enhver investors portefølje.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me