Koinly Review: Cryptocurrency Tax Software för automatiska skatterapporter

Koinly Review

Koinly är en onlineplattform för kryptoskatt som låter dig övervaka alla dina kryptoverksamheter och generera regler som uppfyller reglerna. Koinly låter dig integrera dina plånböcker och hålla reda på aktiviteter inklusive handel, gruvdrift, utdelning, utlåning och lufttryck och förenklar processen för inspelning av alla ins och outs.

Koinly kan användas för att automatiskt importera transaktioner och övervakar alla marknadspriser, plånboksöverföringar, beräknar dina kryptovinster / -förluster och genererar skatterapporter.

Koinly Crypto Tax Platform

Plattformen finns i över 20 länder och integrerar över 6000 blockchains, 350 börser och 75 plånböcker och tillhandahåller en omfattande kryptoskattrapporteringstjänst. Plattformen kan användas gratis med betalda planer från $ 49 till $ 279 per skatteår.

Besök Koinly

Översikt

Koinly grundades 2018 av Robin Singh och företaget behåller sina verksamhetsställen i Storbritannien, USA, Sverige och Tyskland. Företaget verkar från att ha kvar sin närvaro i Palo Alto, Kalifornien 95124, och följer lagarna i delstaten Kalifornien.

Du kan ta reda på mer information om företaget genom att kolla in deras LinkedIn-profil.

Koinly grundare Robin Singh

Plattformen finns i över 20 länder inklusive USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Nya Zeeland och låter dig importera data via API-, CSV-filer eller x / y / zpub-nycklar och generera rapporter som kan laddas ner som pdf filer.

Dessa inkluderar First In First Out (FIFO) och Last In First Out (LIFO) rapporter, Form 8949, Schema D-rapporter och internationella skatterapporter, och Koinly tillhandahåller en omfattande online-krypteringsskattrevisionstjänst som också tillåter användare att ansluta till kvalificerade skatteregister i deras region.

Koinlys viktigaste funktioner

Några av plattformens viktigaste funktioner omfatta:

 • Stöd för flera länder – Plattformen är tillgänglig för människor i över 20 länder i Europa, Asien, Oceanien och Amerika. Koinly tillåter också användare att generera lokaliserade formulär 8949 och schema D, K4, Rf1159 och Sheet 9A skatterapporter.
 • Omfattande serviceintegration – Koinly integreras med över 6000 blockchains och stöder automatisk import för Bitcoin, Ethereum, Litecoin och NEO. Det integreras också med 350 börser inklusive Binance, Coinbase, Kraken, portföljappar som Blockfolio och Delta och 75 plånböcker och låter dig enkelt hålla koll på gruvdrift, insättning och olika DeFi-aktiviteter.
 • Enkel dataimport – Koinly låter dig ansluta till en mängd olika tjänster via API och importera nyckeldata. Manuell CSV-filimport stöds också, liksom import av xPub / yPub / zPub och datamigrering från Nexo, BlockFi, Bitmex, Deribit och CoinTracking.
 • Gratis kontoalternativ – Plattformen kan användas gratis för att spåra upp till 10 000 transaktioner och generera förhandsgranskningar av kapitalvinster. Det kostnadsfria kontot kan användas på obestämd tid för att spåra alla dina kryptotransaktioner och aktiviteter.
 • Omfattande resurser – Koinly tillhandahåller en praktisk lista med resurser som en Crypto Tax Calculator, Regional Tax Guides, a Tax Accountant list och en blogg för att hålla sina användare uppdaterade.
 • Kundsupport – Teamet tillhandahåller en Supportavsnitt, och en FAQ-sidan som syftar till att ta itu med de vanligaste frågorna. De kan också nås med e-post och chatt och köra en Facebook sida och Twitter-konto.

Plattformsfunktioner

Vilka länder beräknar skatt för?

Koinly stöder skattespårning och rapportering för de flesta länder, med följande nationer som alla stöds.

 • Amerika – USA, Kanada
 • Europa – Storbritannien, Tyskland, Sverige, Danmark, Finland, Norge, Nederländerna, Frankrike, Spanien, Italien, Österrike, Lichtenstein, Irland, Tjeckien, Estland, Malta
 • Asien – Japan, Sydkorea, Singapore
 • Oceanien – Australien, Nya Zeeland

Teamet säger också att ett mycket bredare utbud av länder som använder sig av en rad bokföringsmetoder stöds, och dessa inkluderar länder som använder:

 • First In First Out (FIFO)
 • Last In First Out (LIFO)
 • Högsta kostnad
 • Lägsta kostnad
 • Genomsnittlig kostnadsbas
 • Delad pool

För att säkerställa att ditt land stöds av Koinly är det bäst att kontakta teamet och meddela dem om dina specifika krav.

Länder som stöds

Skatterapporter

Dessutom genererar Koinly också en rad lokala skatterapporter för olika länder, inklusive:

 • Form 8949 och schema D
 • Sammanfattning av kapitalvinster för Storbritannien
 • K4
 • Rf1159
 • Schweizisk värderingsrapport
 • Ark 9A

Dessa lokaliserade rapporter tillhandahålls utöver mer standardrapporter som:

 • Kompletta skatterapporter – Detta innehåller din sammanfattning av kapitalvinster, marginalvinster, realisationsvinstransaktioner, balanser i slutet av året, tillgångssammanfattning och inkomst och kan laddas ner som en PDF.
 • Transaktionsrapporter – Detta inkluderar alla dina transaktioner och kan laddas ner som en CSV.
 • Rapporter om kapitalvinster – Det här är en CSV som innehåller alla dina avyttringar.
 • Inkomstrapport – Det här är en CSV som innehåller alla dina inkomsttransaktioner inklusive flygdroppar, gafflar, räntor och insatsbelöningar.
 • Gåvor, donationer & Rapporter om förlorade tillgångar – Detta är en CSV som innehåller alla transaktioner märkta som en gåva, donation eller borttappad.
 • Kostnadsrapporter – Denna CSV innehåller alla transaktioner märkta som en kostnad. Detta inkluderar dock inte dina handelsavgifter som redan har redovisats i kapitalvinsterapporten.
 • Rapporter om innehav i slutet av året – Denna CSV innehåller dina innehav i slutet av skatteåret.
 • Turbotax-rapporter – Det här är en CSV som innehåller dina transaktioner i ett format som kan importeras till Turbotax skattemjukvara.

Hur man kommer igång med Koinly

Att registrera sig är ganska enkelt, och det är huvudwebbplatsen visar en ”Registrera dig” längst upp till höger på sidan.

Koinly registreringsprocess

 • Du kan registrera dig genom att använda ett Coinbase- eller Google-konto genom att ange en kombination av e-postadress och lösenord.
 • Du kan också välja att ställa in din plats för skattespårning eller bara välja att spåra din portfölj.

Platsinställningar

 • Härifrån kan du komma åt huvudinstrumentpanelen och lägga till dina växelkonton och plånböcker.
 • Du kan justera ditt konto när du vill inkludera korrekt skatterapporteringsinformation för din jurisdiktion från fliken “Inställningar”.

Kontokonfiguration

Koinly Exchange, Wallet och Service Support   

Koinly integreras med ett brett utbud av populära kryptotjänster och låter dig hålla koll på dina aktiviteter på över 6000 olika blockkedjor, 350 växlar och 75 plånböcker.

Som ett resultat stöds de allra flesta ledande kryptotjänstleverantörer och Koinly integreras också med kryptolångivare som Nexo, BlockFi och Compound.

Du kan också använda plattformen för att hålla reda på dina portföljer genom att länka dina Blockfolio-, Delta- och CoinTracking-konton.

Koinly Exchange-integration

Koinly stöder också automatisk import för 14 blockkedjor inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, NEO och EOS med över 6000 kryptovalutor som stöds via CSV-import och manuell inmatning.

Blockchain Auto Integration

Koinly prisplaner    

Plattformen tillhandahåller en rad planer utformade för att tillgodose kryptohandlare med olika aktivitetsnivåer.

 • Koinly har också en gratis plan som kan användas i stor utsträckning och låter vem som helst spåra sina affärer / transaktioner, byta och plånbokskonton och även få en förhandsgranskning av kapitalvinstskatt. Gratis-kontot ger också tillgång till FIFO- och LIFO-skatterapporter och låter dig importera data från ett brett utbud av källor och kontakta teamet via livechatt och e-post.
 • Hodler-kontot kostar $ 49 per skatteår och låter dig skapa FIFO- och LIFO-skatterapporter samt internationella skatterapporter, omfattande revisionsrapporter och blanketter 8949 och Schema D-rapporter. Du kan också exportera till TurboTax och TaxACT, men du är begränsad till 100 transaktioner.
 • Trader-kontot kostar $ 99 per skatteår och ger tillgång till liknande funktioner och ökar din transaktionsgräns till 1000. När du förbinder dig till denna plan får du också tillgång till prioriterat stöd.
 • Oracle-kontot kostar $ 179 per skatteår för 3000 transaktioner och $ 279 för 10 000 transaktioner. Oracle-planen ger tillgång till alla funktioner som finns tillgängliga på Koinly. Detta inkluderar tillgång till prioritetsstöd och möjligheten att generera anpassade rapporter. Denna plan får också extra hjälp från supportteamet som kommer att utföra bulkåtgärder och bearbeta anpassade filer utan manuella avgifter.

Koinly Prissättning

Plattformen ger tillgång till ett omfattande utbud av funktioner och alla planer innehåller för närvarande skatterapporter för de senaste fem åren av din kryptoaktivitet.

För att få en bättre uppfattning om alla tillgängliga alternativ kan du kolla in teamets fullständiga prislista här.

Hur säker är Koinly? 

Teamet prioriterar kundernas förtroende och säkerheten för användardata och använder ett antal säkerhetsprotokoll utformade för att skydda mot eventuella utnyttjanden eller överträdelser.

Viktigast av allt behöver Koinly inte dina privata nycklar eller få tillgång till några medel som finns på dina växelkonton. Eftersom det ansluter till dina konton via API är det alltid en bra idé att inaktivera möjligheten att ta ut och handla när du konfigurerar dina API-anslutningar.

Alla API / blockchain-nycklar krypteras med aes-256-gcm innan de lagras, och webbplatsen serveras helt över https med all data som skickas till eller från Koinly också krypteras med 256-bitars kryptering.

Koinly använder sig också av Amazon Web Services (AWS) och Heroku för datalagring och hosting. AWS är en branschledande leverantör av säker hosting, och Heroku är en säker molnapplikationsplattform som isolerar kundapplikationer och data.

Bitcoin skatterapporter

Plattformen tillämpar säkerhetskontroller i varje lager från fysisk till applikation och tillämpar säkerhetsuppdateringar utan kundinteraktion eller avbrott i tjänsten. Detta hjälper Koinly att ha en upptid på 99,9% med eventuell planerad driftstopp som meddelas i förväg.

Koinly tillåter användaren att registrera sig och autentisera via Google / Coinbase, vilket gör att man inte behöver lagra lösenord, och alla som registrerar sig via e-post har sina lösenord lagrade med bcrypt. Teamet söker också kontinuerligt efter sårbarheter och ser till att begränsa dataåtkomst till endast auktoriserade anställda.

Kort sagt innehåller plattformen ett stort antal industristandard säkerhetsprotokoll och teamet utarbetar också deras säkerhet här. Att hålla dina egna personuppgifter säkra och vara förnuftiga med din information kommer som en lång väg att skydda dig från alla dataintrång.

Är Koinly lämplig för nybörjare?

Plattformen riktar sig främst till människor som redan är aktivt engagerade i olika kryptorelaterade aktiviteter, inklusive handel, investering, gruvdrift, staking och utlåning. Som ett resultat kanske Koinly inte riktas mot människor som just har börjat sin kryptoresa.

Plattformen är dock användbar för kryptoentusiaster på alla erfarenhetsnivåer och gör det möjligt för alla som kommer in i sektorn nu att hålla reda på sina aktiviteter från första dagen. Det är också värt att notera att Koinly låter dig spåra dina affärer och transaktioner under de senaste fem åren, vilket gör att mer erfarna handlare kan gå tillbaka och enkelt rapportera vad de har gjort.

Importera affärer

Plattformen är ganska omfattande i sitt omfång och länkar till alla ledande börser, plånboksleverantörer och blockkedjor. Det låter dig också enkelt skapa en rad rapporter inklusive kapitalvinsterapporter, inkomst- / transaktionsrapporter, årsrapporter och kompletta skatterapporter som många är intresserade av att skapa.

Resursavsnittet hjälper till att utbilda användare, och kryptoskattguiderna är ett praktiskt sätt att hålla dig uppdaterad om vad som händer i din jurisdiktion. De lokaliserade skatterapporterna är också till nytta och felavstämningsfunktioner som automatisk verifiering av balans och varningar om negativa saldon hjälper alla som inte är så bekanta med att göra sina skatter..

Mer aktiva kryptoentusiaster kan behöva titta på fördelarna med Oracle-planen som möjliggör spårning av anpassade rapporter, chattstöd och en hög nivå av transaktioner. Dessa funktioner ger en mer skräddarsydd tjänst som passar högfrekventa handlare medan den kostnadsfria planen gör det möjligt för mindre aktiva entusiaster att enkelt hålla reda på alla sina konton.

Slutsats

Koinly är ett lönsamt alternativ för alla i en region som stöds och letar efter ett sätt att hålla reda på sina kryptoaktiviteter för att skicka in skatterapporter. Den webbaserade plattformen är relativt enkel att använda och låter dig snabbt länka upp dina växelkonton och plånbokadresser och övervaka dina aktiviteter.

Plattformen integreras med ett brett utbud av kryptotjänstleverantörer och täcker sina kärnverksamheter väl. Tjänsten som tillhandahålls hjälper till att effektivisera att hålla reda på alla dina transaktioner och ta bort huvudvärken för att hålla koll på alla dina aktiviteter.

Tjänsten är ganska bra, även om det inte finns något alternativ att betala i krypto, och företaget utvecklas fortfarande och har bara funnits sedan 2018.

Med det kostnadsfria kontoalternativet kan vem som helst registrera sig och testa plattformen och mäta hur exakt det hjälper dig att övervaka alla dina transaktioner.

Sammantaget tillhandahåller Koinly en tjänst riktad mot en framväxande kryptosektor, och möjligheten att hålla reda på alla dina kryptoverksamheter kommer att tilltala alla som vill förbli ekonomiskt kompatibla och se till att de kan “ta ut pengar” eller flytta mellan krypto och fiat med ett minimum av huvudvärk.

Besök Koinly

Koinly

src = “~ images \ koinly-review-cryptocurrency-tax-software-for-automatic-tax-reports.gif”

alt = “Koinly Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

 • Lättanvänd plattform
 • Stöd för flera länder
 • Brett utbud av skatterapporter
 • Flexibla prisplaner

Nackdelar

 • Crypto accepteras inte

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Koinly","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2020 \ / 06 \ /koinly-review.gif","beskrivning":"Koinly är en onlineplattform för kryptoskatt som låter dig övervaka alla dina kryptoverksamheter och generera regler som uppfyller reglerna. Med Koinly kan du integrera dina plånböcker och hålla reda på aktiviteter inklusive handel, gruvdrift, utdelning, utlåning och lufttryck och förenklar processen att spela in alla ins och outs. Koinly kan vara…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.60"},"namn":"Koinly","reviewBody":"Koinly är en onlineplattform för kryptoskatt som låter dig övervaka alla dina kryptoverksamheter och generera regler som uppfyller reglerna. Koinly låter dig integrera dina plånböcker och hålla reda på aktiviteter inklusive handel, gruvdrift, utdelning, utlåning och lufttryck och förenklar processen med att spela in alla in- och utkörningar. och övervakar alla marknadspriser, plånboksöverföringar, beräknar dina kryptovinster \ / förluster och genererar skatterapporter. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlattformen finns i över 20 länder och integrerar över 6000 blockchains, 350 börser och 75 plånböcker och tillhandahåller en omfattande kryptoskattrapporteringstjänst. Plattformen kan användas gratis med betalda planer som sträcker sig från $ 49 till $ 279 per skatteår. \ R \ nBesök Koinly \ r \ n \ r \ nÖversikt \ r \ nKoinly grundades 2018 av Robin Singh och företaget behåller verksamhetsställen i Storbritannien, USA, Sverige och Tyskland. Företaget verkar från att ha kvar sin närvaro i Palo Alto, Kalifornien 95124, och följer lagarna i delstaten Kalifornien. \ R \ n \ r \ nDu kan ta reda på mer information om företaget genom att kolla in deras LinkedIn-profil. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlattformen finns i över 20 länder inklusive USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Nya Zeeland och låter dig importera data via API, CSV-filer eller x \ / y \ / zpub-nycklar och generera rapporter som kan laddas ner som pdf-filer. \ r \ n \ r \ nDessa inkluderar First In First Out (FIFO) och Last In First Out (LIFO) rapporter, Form 8949, Schema D rapporter och internationella skatterapporter och Koinly tillhandahåller en omfattande online-granskningstjänst för kryptoskatt som också gör det möjligt för användare att ansluta sig till kvalificerade skattekonsulter i deras region. inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tStöd för flera länder \ u2013 Plattformen är tillgänglig för människor i över 20 länder i Europa, Asien, Oceanien och Am ericas. Koinly tillåter också användare att generera lokaliserad blankett 8949 och schema D, K4, Rf1159 och Sheet 9A skatterapporter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ t Omfattande serviceintegration \ u2013 Koinly integreras med över 6 000 blockkedjor och stöder automatisk import för Bitcoin, Ethereum, Litecoin och NEO. Det integreras också med 350 börser inklusive Binance, Coinbase, Kraken, portföljappar som Blockfolio och Delta och 75 plånböcker och låter dig enkelt hålla koll på gruvdrift, insättning och olika DeFi-aktiviteter. \ R \ n \ tEnkel dataimport \ u2013 Koinly låter dig ansluta till en mängd olika tjänster via API och importera nyckeldata. Manuell CSV-filimport stöds också, liksom xPub \ / yPub \ / zPub-import och datamigrering från Nexo, BlockFi, Bitmex, Deribit och CoinTracking. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tGratis kontoalternativ \ u2013 Plattformen kan användas gratis för att spåra upp till 10 000 transaktioner och generera förhandsvisningar av kapitalvinstskatt. Det kostnadsfria kontot kan användas på obestämd tid för att spåra alla dina kryptotransaktioner och aktiviteter. \ R \ n \ t Omfattande resurser \ u2013 Koinly ger en praktisk lista med resurser som en Crypto Tax Calculator, Regional Tax Guides, a Tax Accountant list, och en blogg för att hålla sina användare uppdaterade. \ r \ n \ tKundsupport \ u2013 Teamet tillhandahåller en supportavdelning och en FAQ-sida som syftar till att ta itu med de vanligaste frågorna. De kan också nås via e-post och livechatt och köra en Facebook-sida och Twitter-konto. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Vilka länder beräknar Koinly skatter för? \ R \ nKoinly stöder skattespårning och rapportering för de flesta länder , med följande nationer som alla stöds. \ r \ n \ r \ n \ tAmerika – USA, Kanada \ r \ n \ tEuropa – Storbritannien, Tyskland, Sverige, Danmark, Finland, Norge, Nederländerna, Frankrike, Spanien, Italien , Österrike, Lichtenstein, Irland, Tjeckien, Estland, Malta \ r \ n \ tAsien – Japan, Sydkorea, Singapore \ r \ n \ tOceanien – Australien, Nya Zeeland \ r \ n \ r \ nTeamet anger också att en mycket bredare utbud av länder som använder sig av en rad redovisningsmetoder stöds, och dessa inkluderar länder som använder: \ r \ n \ r \ n \ tFirst In First Out (FIFO) \ r \ n \ tLast In First Out ( LIFO) \ r \ n \ tHögsta kostnad \ r \ n \ t Lägsta kostnad \ r \ n \ tGenomsnittlig kostnadsbas \ r \ n \ tDelad pool \ r \ n \ r \ nFör att säkerställa att ditt land stöds av Koinly det är bäst att kontakta teamet och meddela dem om din specifika r equirements. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Skattrapporter \ r \ n Dessutom skapar Koinly också en rad lokaliserade skatterapporter för olika länder inklusive: \ r \ n \ r \ n \ tForm 8949 och Schema D \ r \ n \ t Sammanfattning av kapitalvinster för Storbritannien \ r \ n \ tK4 \ r \ n \ tRf1159 \ r \ n \ tSchweizisk värderingsrapport \ r \ n \ tSheet 9A \ r \ n \ r \ nDessa lokaliserade rapporter tillhandahålls dessutom till mer standardrapporter som: \ r \ n \ r \ n \ tFullständiga skatterapporter – Detta innehåller din kapitalvinsteröversikt, marginalvinster, realisationsvinstransaktioner, balanser i slutet av året, tillgångssammanfattning och inkomst och kan laddas ner som PDF. \ R \ n \ tTransaktionsrapporter – Detta inkluderar alla dina transaktioner och kan laddas ner som en CSV. \ R \ n \ tCapital Gains Reports – Detta är en CSV som innehåller alla dina avyttringar. \ R \ n \ tInkomstrapport – Detta är en CSV som innehåller alla dina inkomsttransaktioner inklusive flygdroppar, gafflar, räntor och stakingbelöningar. \ R \ n \ tGåvor, donationer & Rapporter om förlorade tillgångar – Detta är en CSV som innehåller alla transaktioner som är märkta som en gåva, donation eller förlorad. \ R \ n \ tKostnadsrapporter – Denna CSV innehåller alla transaktioner märkta som en kostnad. Detta inkluderar dock inte dina handelsavgifter som redan har redovisats i kapitalvinsterapporten. \ R \ n \ t Årets slutrapporter – Denna CSV innehåller dina innehav i slutet av skatteåret. \ R \ n \ tTurbotax-rapporter – Det här är en CSV som innehåller dina transaktioner i ett format som kan importeras till Turbotax-skatteprogramvaran. \ r \ n \ r \ nHur man kommer igång med Koinly \ r \ nRegistreringen är ganska enkel, och det viktigaste webbplats visar en \ u201dRegistrera \ u201d-knapp längst upp till höger på sidan. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tDu kan registrera dig med ett Coinbase- eller Google-konto genom att ange ett e-postmeddelande kombination av adress och lösenord. \ r \ n \ tDu kan också välja att ställa in din plats för skattespårning eller bara välja att spåra din portfölj. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tHärifrån kan du få tillgång till huvudinstrumentpanelen och lägg till dina utbyteskonton och plånböcker. \ r \ n \ tDu kan justera ditt konto när du vill inkludera korrekt skatterapporteringsinformation för din jurisdiktion från \ u201cInställningar \ u201 d-fliken. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKoinly Exchange, Wallet, and Service Support \ u00a0 \ u00a0 \ r \ nKoinly integreras med ett brett utbud av populära kryptotjänster och låter dig hålla koll på dina aktiviteter på över 6000 olika blockkedjor, 350 växlar och 75 plånböcker. \ R \ n \ r \ n Som ett resultat stöds de allra flesta ledande kryptotjänstleverantörer och Koinly integreras också med kryptolångivare som Nexo, BlockFi och Compound. \ n \ r \ nDu kan också använda plattformen för att hålla koll på dina portföljer genom att länka dina Blockfolio-, Delta- och CoinTracking-konton. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKoinly stöder också automatisk import för 14 blockkedjor inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, NEO och EOS med över 6000 kryptovalutor som stöds via CSV-import och manuell inmatning. \ r \ n \ r \ n \ r \ nFörsiktiga prisplaner \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ r \ nPlattformen tillhandahåller en rad planer som är utformade för att tillgodose kryptohandlare med olika aktivitetsnivåer. \ r \ n \ r \ n \ tKoinly har också en gratis plan som kan användas i stor utsträckning och tillåta s någon att spåra sina affärer \ / transaktioner, byta och plånbokskonton, och att också få en förhandsgranskning av kapitalvinstskatt. Gratis-kontot ger också tillgång till FIFO- och LIFO-skatterapporter och låter dig importera data från ett brett utbud av källor och kontakta teamet via livechatt och e-post. \ R \ n \ tHodler-kontot kostar $ 49 per skatteår och låter dig att generera FIFO- och LIFO-skatterapporter samt internationella skatterapporter, omfattande revisionsrapporter och rapporter 8949 och Schema D. Du kan också exportera till TurboTax och TaxACT, men du är begränsad till 100 transaktioner. \ R \ n \ tHandelskontot kostar $ 99 per skatteår och ger tillgång till ett liknande utbud av funktioner och ökar din transaktionsgräns till 1000. När Genom att följa den här planen får du också tillgång till prioritetsstöd. \ r \ n \ t Oracle-kontot kostar $ 179 per skatteår för 3000 transaktioner och $ 279 för 10 000 transaktioner. Oracle-planen ger tillgång till alla funktioner som finns tillgängliga på Koinly. Detta inkluderar tillgång till prioritetsstöd och möjligheten att generera anpassade rapporter. Denna plan får också extra hjälp från supportteamet som kommer att utföra bulkåtgärder och bearbeta anpassade filer utan manuella avgifter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlattformen ger tillgång till ett omfattande utbud av funktioner och alla planer innehåller för närvarande skatterapporter för de senaste fem åren av din kryptoverksamhet. \ r \ n \ r \ nFör att få en bättre uppfattning om alla tillgängliga alternativ kan du kolla teamets fullständiga prislista här. \ r \ nHur Säker är Koinly? \ U00a0 \ r \ nTeamet prioriterar kundernas förtroende och säkerheten för användardata och använder ett antal säkerhetsprotokoll som är utformade för att skydda mot eventuella utnyttjanden eller överträdelser. dina privata nycklar eller få tillgång till alla medel som finns på dina växlingskonton. Eftersom den ansluter till dina konton via API är det alltid en bra idé att inaktivera möjligheten att ta ut och handla när du konfigurerar dina API-anslutningar. \ R \ n \ r \ nAlla API \ / blockchain-nycklar krypteras med hjälp av aes- 256-gcm innan den lagras, och webbplatsen serveras helt över https med all data som skickas till eller från Koinly också krypteras med 256-bitars kryptering. \ R \ n \ r \ nKoinly använder också Amazon Web Services (AWS), och Heroku för datalagring och värd. \ u00a0AWS är en branschledande leverantör av säker hosting, och Heroku är en säker molnapplikationsplattform som isolerar kundapplikationer och data. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlattformen tillämpar säkerhetskontroller i varje lager från fysiskt för applikationen och tillämpar säkerhetsuppdateringar utan kundinteraktion eller avbrott i tjänsten. Detta hjälper Koinly att ha en drifttid på 99,9% med eventuell planerad driftstopp som meddelas i förväg. \ R \ n \ r \ nKoinly tillåter användaren att registrera sig och autentisera via Google \ / Coinbase vilket gör bort något av behovet av att lagra lösenord , och alla som registrerar sig via e-post har sina lösenord lagrade med bcrypt. Teamet söker också kontinuerligt efter sårbarheter och ser till att begränsa datatillgången till endast auktoriserade anställda. \ R \ n \ r \ n Kort sagt, plattformen innehåller ett stort antal industristandard säkerhetsprotokoll och teamet utarbetar också deras säkerhet här. Att hålla dina egna personuppgifter säkra och vara förnuftiga med din information som alltid kommer också att gå långt för att skydda dig mot dataintrång. \ R \ n Är det passande för nybörjare? \ r \ nPlattformen riktar sig främst till människor som redan aktivt bedriver olika kryptorelaterade aktiviteter, inklusive handel, investering, gruvdrift, staking och utlåning. Som ett resultat kanske Koinly inte riktas mot människor som just har börjat sin kryptoresa. \ R \ n \ r \ nPlattformen är dock användbar för kryptoentusiaster på alla erfarenhetsnivåer och låter alla som kommer in i sektorn nu hålla koll på sina aktiviteter från dag ett. Det är också värt att notera att Koinly låter dig spåra dina affärer och transaktioner under de senaste fem åren, vilket gör att mer erfarna handlare kan gå tillbaka och enkelt rapportera vad de har gjort. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlattformen är ganska omfattande i sitt omfattning och länkar till alla de ledande börserna, plånboksleverantörerna och blockkedjorna. Det låter dig också enkelt skapa en rad rapporter inklusive kapitalvinsterapporter, intäkts- / transaktionsrapporter, årsredovisningar och kompletta skatterapporter som många är intresserade av att skapa. \ R \ n \ r \ nResursavsnittet hjälper för att utbilda användare och kryptoskattguiderna är ett praktiskt sätt att hålla dig uppdaterad om vad som händer i din jurisdiktion. De lokaliserade skatterapporterna är också till nytta och felavstämningsfunktioner som automatisk verifiering av balans och varningar om negativ balans hjälper alla som inte är så bekanta med att göra sina skatter. \ R \ n \ r \ nMer aktiva kryptoentusiaster kan behöva undersöka fördelarna av Oracle-planen som gör det möjligt att spåra anpassade rapporter, chattstöd och en hög nivå av transaktioner. Dessa funktioner kombinerar för att ge en mer skräddarsydd tjänst som passar högfrekventa handlare medan den kostnadsfria planen låter mindre aktiva entusiaster enkelt hålla reda på alla sina konton. \ R \ nSlutsats \ r \ nKoinly är ett lönsamt alternativ för alla i en region som stöds letar efter ett sätt att hålla reda på sina kryptoverksamheter för att skicka skatterapporter. Den webbaserade plattformen är relativt enkel att använda och låter dig snabbt länka upp dina växlingskonton och plånbokadresser och övervaka dina aktiviteter. \ R \ n \ r \ nPlattformen integreras med ett brett utbud av kryptotjänstleverantörer och täcker dess kärnverksamhet väl. Tjänsten som tillhandahålls hjälper till att effektivisera att hålla reda på alla dina transaktioner och ta bort huvudvärken att hålla koll på alla dina operationer. \ R \ n \ r \ nTjänsten är ganska bra, även om det inte finns något alternativ att betala i krypto, och företaget utvecklas fortfarande och har bara funnits sedan 2018. \ r \ n \ r \ nMed det kostnadsfria kontoalternativet kan vem som helst registrera sig och testa plattformen och mäta hur exakt det hjälper dig att övervaka alla dina transaktioner. \ r \ n \ r \ n Sammantaget tillhandahåller Koinly en tjänst riktad till en framväxande kryptosektor och möjligheten att hålla reda på alla dina kryptoverksamheter kommer att tilltala alla som vill förbli ekonomiskt kompatibla och se till att de kan … \ u201d eller flytta mellan krypto och fiat med ett minimum av huvudvärk. \ r \ nBesök Koinly","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2021-01-03"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me