Xaya ICO: aantoonbaar eerlijk, niet te stoppen en serverloos blockchain-gamingplatform

XAYA

Xaya noemt zichzelf “true blockchain gaming” en is een volledig open-sourceplatform dat wordt onderhouden door bijdragers samen met Autonomous Worlds Ltd. Het platform laat ontwikkelaars die gebruik maken van bewezen technologieën die door vakgenoten worden beoordeeld, hun games volledig op de blockchain plaatsen. Eenmaal op de blockchain staat Xaya toe dat deze games op een aantoonbaar eerlijke, niet te stoppen en serverloze manier worden uitgevoerd die winstgevend is voor gamers dankzij het play-to-earn-model voor menselijke mijnbouw. Dit menselijke mijnbouwmodel werd meer dan vier jaar geleden voor het eerst succesvol bewezen door Huntercoin.

XAYA

Xaya begon in 2013 onder de naam Chimaera. Destijds programmeerden teamleden voor Namecoin en codeerden ze actief de eerste blockchain-game ooit, “Chronokings.” Die game had een kleine alpha-release gevolgd door de eerste volledige release via het Huntercoin-experiment. Dit was een ingehouden release zonder marketing, maar kende meteen succes. Huntercoin was een pionier op het gebied van multi-algo-crypto’s, wat ertoe leidde dat F2Pool samengevoegde mijnbouw van SHA-256d uitvoerde en Scrypt en Poloniex genoteerd HUC. Huntercoin bewees ook het eerder genoemde menselijke mijnbouwmodel voor aantoonbaar eerlijke spellen die autonoom op de blockchain draaien. De game zou maar een jaar duren, maar mensen blijven het vandaag gebruiken en verdienen geld door te spelen.

Echte Blockchain-gaming

Xaya voelt dat het echt gamen op de blockchain is dankzij de mogelijkheid om echt bezit van activa, volledig gedecentraliseerde virtuele werelden, geen centrale servers en nieuwe spelgenres te leveren. Bovendien zorgt de Xaya-technologie voor enorme spelwerelden met grenzeloze schaalbaarheid, ondersteuning voor miljoenen spelers in een enkele spelwereld en real-time, betrouwbare gameplay..

Hulpprogramma’s voor ontwikkelaars

Met Xaya hebben ontwikkelaars alle tools die ze nodig hebben om serverloze games op Xaya te maken en uit te voeren. Er is veel documentatie, samen met SDK / API, ondersteuning en voorbeelden. Vanwege de manier waarop Xaya is opgezet, hoeft u niet te vertrouwen op complexe slimme contracten en kunnen ontwikkelaars de taal van hun keuze gebruiken.

Xaya Blockchain-technologie

Het Xaya-team introduceerde het Huntercoin-experiment als onderdeel van het project dat toen bekend stond als Chimaera in 2013. Sinds dat experiment is het team doorgegaan met het pushen van blockchain-technologieën met verschillende innovaties. Door de jaren heen heeft Xaya veel energie gestoken in onderzoek en ontwikkeling, met als hoogtepunt het Xaya-platform met niet te stoppen en serverloze games, waardoor duizenden games met miljoenen spelers mogelijk zijn..

Kenmerken

Belangrijkste kenmerken van Xaya

Xaya maakt volledig gebruik van blockchain-technologie als het gaat om gaming door spelwerelden te veranderen in verschillende gedecentraliseerde autonome universums die bestand zijn tegen censuur en die niet te stoppen en serverloos zijn.

Xaya bevat ook een platform dat wordt gebruikt voor in-game-items, waardoor echt eigendom van in-game-items mogelijk is. Spelers waarderen dit, waardoor ontwikkelaars loyale klanten krijgen. Het assetmanagementsysteem van Xaya is eenvoudig in gebruik. Net als de andere functies kan het met elke programmeertaal worden gebruikt.

Het Xaya-platform bevat ook een betalingsgateway die fraude en hoge kosten voor het verwerken van betalingen elimineert. U hoeft niet afhankelijk te zijn van een derde partij en de betalingsverwerking is snel.

Menselijke mijnbouw is een ander belangrijk kenmerk van Xaya, en dit is een opkomend spelgenre. Met menselijke mijnbouw bepaalt het succes van de speler de verspreiding van blockchain en de distributie van beloningen voor online gaming-competitie.

Xaya omvat ook DR, gedecentraliseerde realiteit, die AR en VR aanvult om niet te stoppen virtuele werelden te creëren zonder centrale autoriteiten. Degenen die bij de wereld betrokken zijn, berekenen de toestand van een bepaalde wereld.

De gamekanalen op Xaya zijn peer-to-peer-netwerken die vergelijkbaar zijn met gamified lightning-netwerken. De verschillende gamekanalen maken het voor veel spelers mogelijk om in realtime deel te nemen aan een betrouwbare gameplay.

Ten slotte gebruikt Xaya atomaire handel die werd ontwikkeld met Namecoin. Dit type handel zorgt voor veilige handel in virtuele activa, zonder enige mogelijkheid van fraude.

Kenmerken van Xaya

Dat veilig handelen is een belangrijk kenmerk van Xaya, aangezien er gegarandeerd geen fraude is voor betrouwbare, veilige handel. Dit geldt voor het verhandelen van valuta en in-game activa. Xaya is ook schaalbaar omdat het vanaf de basis is ontworpen om vrijwel onbeperkte transacties binnen spelwerelden mogelijk te maken. Om de schaalbaarheid van Xaya te vergroten, is het speciaal ontworpen voor MMO’s, massively multiplayer online games, met 24/7 uptime. Ook zijn er geen servers dankzij het feit dat Xaya-games op de blockchain draaien.

Kenmerken

Met Xaya wordt echt eigendom van activa mogelijk. Het maakt kopen, verkopen en verhandelen mogelijk, evenals plundering in gedecentraliseerde werelden. De spellen op Xaya zijn aantoonbaar eerlijk zonder enige kans op valsspelen. In plaats daarvan kunnen degenen die Xaya gebruiken, bewijzen dat ze een taak hebben gewonnen of voltooid dankzij de blockchain.

Beveiliging is een gegeven met Xaya dankzij de aangepaste PoW-mijnmethode en SHA-256d merged mining die Bitcoin-mijnwerkers beveiligen. Door deze combinatie is het bijna onmogelijk om een ​​aanval van 51 procent te behalen.

Vanuit het oogpunt van ontwikkeling is Xaya gemakkelijk te gebruiken, omdat u geen nieuwe talen hoeft te leren. In plaats daarvan kun je de programmeertaal van je keuze gebruiken om een ​​game te bouwen. De Xaya API maakt het indienen en ontvangen van blockchain-gegevens mogelijk zonder enige kennis van de blockchain of slimme contracten.

Xaya portemonnee

De Xaya Wallet is beschikbaar om te downloaden al, waardoor het gemakkelijk is om HODL-munten veilig te stellen. De portemonnee is onsterfelijk op de blockchain, laat je een unieke avatarnaam registreren en maakt het mogelijk om vanuit de gaming-portemonnee te spelen.

XAYA Portemonnee

Details van tokenverkoop

Xaya heeft de voorverkoop voor zijn munt, CHI, al afgerond en heeft meer dan $ 2,5 miljoen opgehaald. De belangrijkste openbare verkoop begint op 7 september. De minimale bijdrage tijdens de verkoop is 200 EUR en er is een hard cap van 150 miljoen tokens beschikbaar. Na de verkoop worden alle niet-verkochte tokens verbrand.

CHI kan worden gebruikt om accounts aan te maken, accounttransacties uit te voeren, game-activa en accounts te kopen of te huren, game-transacties of munttransacties te voltooien en CHI-aangedreven crowd-sales uit te voeren. Van de CHI-tokens wordt 40,5 procent toegewezen voor de tokenverkoop, 10 procent voor het bedrijf, 4,5 procent voor de HUC-momentopname, 3,5 procent voor de bonuscampagne, 1,5 procent voor adviseurs / andere en 40 procent voor Proof of Work.

Gevolgtrekking

Xaya levert een op maat gemaakte blockchain die “echte blockchain-gaming” mogelijk maakt die serverloos, eerlijk, veilig en eenvoudig in te stellen is. Het maakt gebruik van de menselijke mijnbouwmethode die is bewezen door Huntercoin en zal worden gebouwd rond gamekanalen. Een groot deel van de technologie voor Xaya is al aanwezig en de verkoop van tokens is nog maar net begonnen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me