Ether Online: een nieuw MMORPG-spel gebouwd op de Ethereum Blockchain

Ether online

Ether online is een van de allereerste MMORPG’s ter wereld op basis van blockchain-technologie en een andere startup die het potentieel van het combineren van gaming met de Blockchain realiseert.

In de game krijgen gebruikers unieke digitale middelen in de vorm van apparatuur en huisdieren. De gebruikers zijn volledig eigenaar van al deze digitale activa, met de mogelijkheid om ze te kopen of verkopen. Dankzij blockchain-technologie zijn alle transacties veilig en wordt elke beurs openbaar weergegeven op het onveranderlijke grootboek.

Ether online

Wie zit er achter Ether Online?

Het bedrijf dat Ether Online heeft ontwikkeld, is R2Games. Het is gespecialiseerd in het ontwikkelen en publiceren van games voor zowel mobiele apparaten als browsers. De meest populaire spellen zijn onder meer Clicker Heroes op mobiele apparaten en Wartune op Facebook, met in totaal meer dan 60 miljoen spelers. Als zodanig heeft R2Games uitgebreide ervaring in het leveren van een leuke gebruikerservaring voor spelers op zijn platforms.

Is Ether Online al functioneel?

Ja, Ether Online heeft al versie 1.0 beschikbaar, ook wel bekend als ‘Pet Rush’. U kunt zich al registreren en deelnemen aan de alfatest terwijl u geniet van de interactieve spelervaring. Je ontvangt dan een e-mail zodra de game live is, zodat je een van de eersten kunt zijn die de voltooide versie speelt zodra de alfatest is voltooid.

Voorverkoop van huisdieren

Voor degenen die van plan zijn Ether Online te gebruiken, mag u de voorverkoop van huisdieren niet missen, aangezien dit de enige kans is om bepaalde huisdieren te krijgen. Dit is een exclusief onderdeel van de Pet Rush-versie van Ether Online. Er is geen voorspelling over waar de huisdieren in de toekomst op zullen worden gewaardeerd, omdat dit van talloze factoren afhangt. Zodra je een van de exclusieve huisdieren in de voorverkoop hebt gekocht, kun je deze net als je andere huisdieren gebruiken, maar met de wetenschap dat maar heel weinig andere spelers ze hebben.

Voorverkoop van huisdieren

Warbear kost 0,66 ETH en verhoogt uw gezondheid met 40 procent. Guardian Gorilla kost hetzelfde en verbetert je verdediging met 40 procent. Voor 0,99 ETH kun je Royal Eagle krijgen met een boost van 50 procent op je kritieke tarief; Fortune Fox met een toename van 30 procent om aan te vallen; of Raging Tiger met een boost van 20 procent voor gezondheid, 10 voor aanvallen en 20 voor verdediging.

Wat kunt u doen met huisdieren in Ether Online?

Huisdieren zijn een belangrijk onderdeel van Ether Online als je een van hen met je in de strijd brengt om je te helpen vechten en een leider te worden. Huisdieren zullen ook een enorme boost geven aan uw statistieken. Als je ervoor kiest, kun je ook een huisdier aan een andere speler verkopen voor een hogere prijs dan je hebt betaald. Houd er wel rekening mee dat elke persoon maximaal 10 huisdieren kan kopen.

Wat is de apparatuur in Ether Online?

Als het volledig is gelanceerd, zijn er meer dan 500 unieke apparaten te vinden in Ether Online. U kunt de apparatuur kopen met een kleine hoeveelheid ETH- en ERC-721-tokens. Alle apparatuur maakt deel uit van een slim contract, dus de transactie is veilig en onveranderlijk. Net als bij huisdieren, kunt u ervoor kiezen uw uitrusting te gebruiken of te verkopen.

Uitrusting

Er zijn vijf kleuren uitrusting op basis van hun zeldzaamheid. Ze variëren van Legendary in oranje tot Common in wit. Het op een na zeldzaamste type is Epic in paars, gevolgd door Rare in blauw en Uncommon in groen. Alle huisdieren zijn legendarisch. Als je drie uitrustingsstukken hebt met dezelfde zeldzaamheid, kun je ze zo maken dat ze een zeldzaamheidsniveau bereiken. Bijvoorbeeld, drie gemeenschappelijke uitrustingsstukken zouden één ongewoon stuk worden. Bovendien verbetert elk apparaat ten minste één statistiek: kritieke snelheid, gezondheid, verdediging en / of aanval. In de toekomst zal Ether Online een Gem-systeem toevoegen om apparatuur aan te passen en te verbeteren. Je kunt uitrusting kopen op de Marktplaats of door een kist te openen, die je koopt met ETH en GAS.

Wat is de marktplaats?

Een belangrijk aspect van Ether Online is de Marketplace, waar u huisdieren en uitrusting kunt kopen en verkopen. U kunt op elk moment terugkeren om uw verkoopprijs te wijzigen of uw items uit de aanbieding te verwijderen als u ze niet langer wilt verkopen. Je vindt ook items als broeken, schoenen, hoeden, haar, laarzen en bepantsering op de Marktplaats.

Handel

Wat voor soort gevechten biedt Ether Online?

Er zijn verschillende soorten gevechten om aan deel te nemen met Ether Online. In de PvP-modus worden spelers gerangschikt op basis van gevechtskracht, die wordt bepaald door uitrusting. Je kunt de andere spelers met een vergelijkbare strijdkracht uitdagen. Als je een gevecht wint, krijg je punten en verdien je meer punten naarmate de tegenstander sterker was. Je verliest geen punten als je de strijd verliest.

Gevechten

Er is ook een PvE-modus, waarin je vecht tegen de monsters die je op de wereldkaart vindt. Als je een monster verslaat, krijg je een beloning en worden de monsters moeilijker te verslaan als je sterker wordt. Er zijn ook wereldbazen, die op bepaalde tijden eenmaal per dag verschijnen. Spelers die in aanmerking komen, kunnen samenwerken om ze te verslaan en Gem-kisten te verdienen. Er is een scorebord waarop staat wie de baas de meeste schade toebrengt. Je krijgt een hogere rangorde en meer beloningen voor het leveren van meer schade. Dit is de enige plek in Ether Online waar je edelstenen kunt krijgen.

PVE-gevechten

Hoe meldt u zich online aan voor Ether?

Om Ether Online te gebruiken, moet de MetaMask-plug-in in uw browser zijn geïnstalleerd. Van daaruit hoeft u alleen nog maar op de link op de hoofdpagina voor “Deelnemen aan Alpha Testing” te klikken en de aanwijzingen te volgen om u te registreren.

Biedt Ether Online bonussen?

Omdat Ether Online zich nog in de beginfase bevindt en leuker zal worden naarmate meer spelers meedoen, biedt het bonussen voor verwijzingen. Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u een unieke verwijzingslink krijgen en vrienden kunnen uw uitnodiging accepteren door de verwijzingslink te volgen en zichzelf te registreren. Zodra hun account is geactiveerd, telt het als een geaccepteerde uitnodiging. Zodra u vijf geaccepteerde uitnodigingen heeft, krijgt u één kist gratis, maximaal vijf kisten.

Conclusie

Ether Online biedt een kans voor degenen die graag MMORPG’s spelen om de blockchain op te nemen in hun game-ervaring en te betalen voor in-game items met cryptocurrency. Het is voor iedereen toegankelijk via de MetaMask-plug-in en het team erachter heeft veel ervaring met het produceren van succesvolle games.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me