Beginnershandleiding voor EtherEstates

Ether Estates

EtherEstates is het nieuwste verzamelspel gebaseerd op de Ethereum Blockchain, waarmee gebruikers een vastgoedmagnaat kunnen worden. Het is uniek onder de verschillende blockchain-aanbiedingen omdat het vooral voor de lol is, maar je ook wat geld kunt verdienen met huur. Met EtherEstates kunt u eigendommen van over de hele wereld bezitten, althans in de vorm van hun digitale representaties.

Ether Estates

Hoe werkt EtherEstates?

Gebruikers die geïnteresseerd zijn in EtherEstates, gebruiken slimme contracten om akten te kopen voor landgoederen over de hele wereld, inclusief beroemde bezienswaardigheden, en stellen onmiddellijk de nieuwe aankoopprijs vast. Zodra u een woning koopt, gaat de prijs omhoog en kan iedereen het voor die nieuwe prijs bij u kopen. Bovendien kunt u huur innen op de landgoederen die u bezit, waardoor u een deel van het geld terugkrijgt dat u hebt uitgegeven om het onroerend goed te kopen.

Ether Estates-eigenschappen

Wat is de huur?

EtherEstates valt op als de allereerste game die het concept van huur introduceerde. Huren werkt in EtherEstates anders dan in de echte wereld met eigendommen, waar je iemand tijdelijk de leiding laat nemen over een gebouw dat je bezit en je daarvoor betaalt. In plaats daarvan is huur in EtherEstates afkomstig van een percentage van de winst die wordt gegenereerd wanneer een speler een landgoed van een andere speler koopt. Al dat geld gaat naar een huurpool, die wordt verdeeld onder iedereen die momenteel landgoederen bezit, niet noodzakelijk degene die is gekocht om de huur te genereren.

Vastgoed te huur

Hoe verzamel je huur?

Huur innen is heel eenvoudig en kan op elk moment dat je wilt. U gaat gewoon naar de pagina voor “Mijn landgoederen” en klikt op “Huur ophalen”. Boven de knop ziet u hoeveel huur u nog kunt innen. Zodra je de huur ophaalt, wordt het geld direct in je portemonnee gestort. Ook al kan iedereen uw woning op elk moment kopen, u hoeft zich geen zorgen te maken als u geen kans krijgt om huur te innen voordat dat gebeurt. De game maakt onmiddellijk alle niet-geïnde huur van dat landgoed naar u over als onderdeel van de transactie.

U kunt zien hoeveel elk landgoed aan huur krijgt, min of meer, in de uitbetalingstabel voor de huur van het onroerend goed. Afhankelijk van het onroerend goed kan de uitbetaling variëren van 5 procent tot 0,01 procent, met uitbetalingen tot wel 19,9257 ETH voor eersteklas eigendommen. Het percentage van het zwembad dat u ontvangt, is onder meer afhankelijk van de bekendheid van het onroerend goed en de waarde ervan.

Wat voor soort eigendommen kunt u bezitten?

De eigendommen die u op EtherEstates bezit, zijn digitale representaties van eigendommen uit de echte wereld, waardoor spelers de kans krijgen een landgoed te bezitten dat ze in het echt nooit zouden kunnen zien. Deze omvatten wereldwonderen, zoals de Chinese muur en de grote piramide van Gizeh; met politieke sites, zoals het Witte Huis; en attracties, zoals Disneyland. De eigendommen omvatten ook historische gebouwen, religieuze gebouwen, monumenten en beroemde bedrijfsgebouwen.

Hoe koop je een woning?

Om een ​​woning te kopen download je MetaMask zodat je browser verbinding kan maken met de Ethereum blockchain. Van daaruit hoeft u alleen maar op de knop “kopen” te klikken, en het geld komt automatisch uit de portemonnee die u aan MetaMask heeft gekoppeld. U verschijnt dan als de eigenaar van het landgoed en ziet het op uw pagina van ‘Mijn landgoederen’. Zodra je de woning koopt, begin je huur te verdienen.

Wat is MetaMask?

Om door de beschikbare landgoederen te bladeren en toegang te krijgen tot uw eigen eigendommen, moet u MetaMask gebruiken. Dit is een extensie waarmee je via je browser toegang hebt tot de Ethereum-blockchain. Er zijn extensies voor Chrome, Firefox en Opera, of je kunt het gewoon gebruiken met de Brave Browser.

Metamask

MetaMask fungeert in wezen als een brug waarmee u uw normale computer en browser van uw keuze kunt gebruiken om verspreide websites te bezoeken. U kunt het gebruiken om dApps op Ethereum uit te voeren zonder een volledig Ethereum-knooppunt te hoeven gebruiken.

Is MetaMask veilig?

MetaMask maakt van beveiliging een prioriteit, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. MetaMask levert een veilige identiteitskluis waarmee u uw identiteit op verschillende blockchain-sites kunt beheren en transacties kunt ondertekenen.

Voor extra veiligheid wordt de waarde van uw account gecodeerd en alleen lokaal in uw browser opgeslagen. Dit betekent dat geen van de beveiligde informatie naar de servers gaat.

Hoe gebruik je MetaMask?

U begint met het downloaden van MetaMask, wat gratis is. Wanneer u voor de eerste keer inlogt, krijgt u een seed-zin met 12 woorden die worden gebruikt om alle accounts in uw MetaMask-kluis te herstellen. Zet deze zin ergens veilig en geheim. U kunt gemakkelijk wisselen of accounts toevoegen nadat u op het MetaMask-pictogram in uw browser hebt geklikt. Gebruik uw seed-zin om het account indien nodig in andere browsers te herstellen.

Metamask Aankoop

U kunt MetaMask gebruiken om Ether te verzenden zoals u met elke andere portemonnee zou doen. Het geeft je ook naadloos toegang tot websites die de Ethereum-blockchain gebruiken. Wanneer je een website bezoekt met toegang tot de Ethereum blockchain en deze data naar de blockchain wil sturen, vraagt ​​Web3 om toestemming via een melding van MetaMask waarin je om bevestiging wordt gevraagd. Op deze manier kun je met MetaMask transacties op de blockchain afronden. MetaMask maakt het ook mogelijk om te wisselen met welk netwerk je verbinding maakt.

Hoe werkt MetaMask met EtherEstates?

Inzicht in MetaMask is uw sleutel tot het gebruik van EtherEstates. Zodra u zich in uw browser aanmeldt bij uw MetaMask-account, kunt u de “Marktplaats” of “Mijn landgoederen” -pagina’s bezoeken om eigendommen te koop of die van u te bekijken. MetaMask maakt vervolgens de transacties mogelijk wanneer u een landgoed koopt en huur begint te innen.

Gevolgtrekking

EtherEstates biedt een nieuw type spel voor gebruikers om te spelen op de blockchain, met ingebouwde beveiliging. Het geeft spelers de mogelijkheid om beroemde eigendommen over de hele wereld te verzamelen, te zien hoeveel ze kunnen bezitten en iets te leren over beroemde bezienswaardigheden. Tegelijkertijd krijgen gebruikers wat rendement op hun investering door huur en toekomstige aankopen door andere spelers, zodat ze zowel cryptovaluta kunnen verdienen als uitgeven..

Er zijn onlangs veel verzamelspellen uitgebracht die zijn gebaseerd op het Ethereum-platform. Ze zijn een goede use-case voor Ethereum- en ERC-tokens die absoluut bewijs van eigendom van een specifiek activum bieden en in combinatie met Metamask kunnen helpen deze nieuwe technologie te introduceren bij meer informele gebruikers..

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me