Onderzoek naar interessante Ethereum-tokens (ERC-20’s) rond de NFT-economie

Ethereum

Niet-vervangbare tokens (NFT’s) behoren dit jaar tot de grootste sterren van het Ethereum-ecosysteem.

Dat gezegd hebbende, hoewel deze NFT’s totaal verschillend zijn van vervangbare ERC-20-tokens (zoals Dai, LINK, enz.), Heeft de crypto-economie nu meer dan een paar ERC-20-tokens die worden geassocieerd met veelbelovende opkomende NFT-ondernemingen. In de post van vandaag zullen we enkele van de grootste van deze tokens bekijken en ontdekken hoe ze in hun respectievelijke NFT-projecten spelen.

Notitie: Dit is geen beleggingsadvies, maar eerder een overzicht van een interessante stijgende token-scene. Deze tokens kunnen erg vluchtig zijn, zoals bitcoin (BTC) en ether (ETH), dus in veel gevallen lijken ze meer op crypto-native participatie-instrumenten die een opwaartse of IOU kunnen hebben voor digitale verzamelobjecten dan dat het traditionele activa zijn waarin kan worden belegd.. 

MANA

MANA is de eigen valuta van het virtuele wereldproject van Ethereum Decentraland en de Decentraland Marketplace, waar het digitale land, de wearables en meer van het project vrij verhandeld kan worden. Bovendien hebben MANA-houders stemrecht in de Decentraland DAO, de gedecentraliseerde organisatie waarmee de Decentraland-gemeenschap collectief het virtuele wereldproject beheert.

Met name de Amerikaanse crypto-uitwisselingsgigant Coinbase MANA vermeld voor de handel op zijn retailgerichte Coinbase.com deze week.

AXS

Axie Infinity Shards (AXS) is het onlangs gelanceerde governance-token van het digitale huisdierenspel van Ethereum Axie Infinity, wat, volgens de cijfers, momenteel een van de populairste dApps-periodes van Ethereum is.

Het token wordt publiekelijk gelanceerd via het Binance Launchpad-platform en wordt toegekend aan gebruikers die deelnemen (of in het verleden hebben deelgenomen) aan het ecosysteem van het spel om te verdienen. Daartoe zullen Axie Infinity-spelers zelf in staat worden gesteld om de toekomst van het spel via AXS te sturen. Het token is een van de eerste spraakmakende governance-experimenten in de NFT-arena, dus mensen in de crypto-economie kijken ernaar met grote belangstelling.

ZAND

ZAND is het utility-token van De Sandbox, een virtuele wereld en een gamingplatform gebouwd bovenop Ethereum. Als zodanig kunnen we SAND beschouwen als het ruilmiddel in The Sandbox, waardoor spelers diensten en activa in de wereld kunnen kopen en geld kunnen verdienen met hun eigen inhoud in natura. Het token heeft een totale voorraad van 3 miljard, waarvan 23,5%, of 705 miljoen, momenteel in omloop is. Net als Axie Infinity met AXS hielden de makers van The Sandbox eerder dit jaar een openbare verkoop van SAND via Binance Launchpad.

WG0

WG0 betekent “Verpakte Gen 0 CryptoKitties.”Natuurlijk heb je nu waarschijnlijk wel eens van CryptoKitties gehoord: het was het eerste NFT-project dat in 2017 een flits van uitbraaksucces behaalde. 0 CryptoKitties als ERC-20-tokens, zodat ze gemakkelijker verhandelbaar zijn. WG0-tokens kunnen op elk moment worden ‘uitgepakt’, d.w.z. ingewisseld voor CryptoKitties in de onderliggende pool van Gen 0’s van het project.

Opmerking: dit token moet niet worden verward met WCK, een eerder ingepakt tokenproject gebaseerd op CryptoKitties.

WOA

WOA betekent “Verpakte Origin Axies,”En het token werkt op dezelfde manier als de Wrapped CryptoKitties die we zojuist hebben besproken. Met het project kunnen gebruikers zeer gewilde Origin Axie-huisdieren uit de Axie Infinity-game inpakken, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verhandeld op gedecentraliseerde beurzen zoals Uniswap. Dienovereenkomstig kan WOA ook worden uitgepakt om een ​​onderliggende Axie of Axies in te lossen wanneer houders dat wensen. Na de lancering slechts een paar weken geleden, wordt het token momenteel verhandeld tegen $ 418 per stuk en heeft het een marktkapitalisatie van ongeveer $ 100.000 USD. Het project is niet gemaakt door het Axie Infinity-team, maar het laat wel zien dat de community van de game steeds interessantere bijdragen levert aan het Axie-universum..

EDELSTEEN

EDELSTEEN is de hulpprogramma-token van het nieuwe NFT-muntplatform, Lading. Deze tokens vormen de kern van een van de eerste NFT-gebaseerde staking-systemen van de crypto-economie. GEM’s kunnen niet alleen worden gebruikt om te stemmen over de toekomstige richting van Cargo, ze kunnen ook worden ingezet in NFT’s om meer GEM-beloningen te verdienen. Deze campagne, die bedoeld is om activiteiten rond het nieuwe platform op te starten en de eerste belanghebbenden te belonen, haalt momenteel een APY van ~ 200% op in GEMs. Het beste gedeelte? Gebruikers hoeven hun NFT’s niet op slot te doen voor dit uitzetproces en kunnen hun NFT’s vrij verplaatsen terwijl GEM’s erin worden ingezet.

GHST

GHST is de utility-token van Aave’s DeFi-NFT gaming meld, Aavegotchi. Spelers moeten GHST gebruiken om de belangrijkste activa van de game te kopen, zoals draagbare en draagbare apparaten. Portals zijn de enige manier om Aavegotchis te slaan, en elke Portal geeft spelers de mogelijkheid om één Aavegotchi te slaan uit een mogelijke selectie van 10. Bovendien wordt een deel van alle GHST-transacties naar de schatkamer van AavegotchiDAO gestuurd, die de gemeenschap van het spel gezamenlijk zal besturen in de toekomst met betrekking tot de roadmap van het project. Dus naarmate Aavegotchi populairder wordt, zullen ook de ontwikkelingsmogelijkheden toenemen dankzij een steeds groter wordende oorlog..

MUNT

MUNT tokens zijn gefractioneerde ERC-20-token-scherven van Marguerite de Courcelle, ook bekend als coin_artist en de CEO van Blockchade Games, die zichzelf eerder dit jaar tokeniseerde als een NFT. COIN is daarom de eigen valuta van geworden Coin’s E-Den project, het eerste syndicaat in de NFT-centrische Neon District-franchise van Blockade Games. Het token kan niveaus en sociale rollen verlenen binnen het experimentele syndicaat, en het kan zelfs worden ingezet om gefractioneerde NFT-beloningen te verdienen Coin’s E-Den NFT Farms. Daartoe zal het syndicaat periodiek nieuwe NFT’s kopen om te worden omgezet in beloningen voor COIN-stakers.

WALVIS

WALVIS is een sociaal token dat dit jaar in de schijnwerpers staat in de NFT-economie vanwege het activum dat wordt gelanceerd door WhaleShark, een belangrijke en invloedrijke NFT-verzamelaar, in samenwerking met het opkomende sociale tokenplatform Roll. In de afgelopen jaren heeft WhaleShark een lucratieve “Vault” van spraakmakende NFT’s vergaard, wat hem ertoe bracht dit jaar WHALE te lanceren als een teken dat zijn NFT-bezit, merk en gemeenschap vertegenwoordigt. Met een totaal aanbod van $ 10 miljoen en een marktkapitalisatie van $ 20,5 miljoen, wordt het token momenteel verhandeld voor iets minder dan $ 5 USD, nadat het in september een recordhoogte van $ 14,41 bereikte..

OSINA

Ook gelanceerd via Roll, OSINA is het persoonlijke tokenproject van de veelgeprezen Nigeriaanse cryptoartist, Osinachi. Inderdaad, de kenmerkende stukken van Osinachi zijn dit jaar absolute hits geworden in de NFT-economie, dus nu wil de maker zijn fans op nieuwe, wederzijds voordelige manieren betrekken en communiceren via zijn nieuwe OSINA-token. Deze maand lanceerde de kunstenaar zelfs een OSINA-campagne voor liquiditeitsmining, waarin de liquiditeit van het token wordt opgestart door “tot 50.000 $ OSINA uit te geven aan mensen die gedurende ten minste 30 dagen $ OSINA / ETH-liquiditeit hebben verstrekt [op Uniswap].” Net als WHALE zullen er maar 10 miljoen OSINA’s bestaan ​​(volgens het interne beleid van Roll).

Gevolgtrekking

Het bloeiende NFT-ecosysteem van Ethereum vat de laatste tijd vlam, en dat heeft ertoe geleid dat mensen begonnen te worstelen om manieren te vinden om deel te nemen aan de meest veelbelovende projecten van de arena. Dat is precies waarom de bovenstaande projecten interessant zijn: het zijn zelf geen NFT’s, maar ze helpen je deel te nemen aan enkele van de meest bestaande, opkomende outfits van de NFT-ruimte. Verwacht in de toekomst nog veel meer governance-tokens zoals MANA en AXS, evenals meer staking-systemen zoals Cargo heeft gebruikt met GEMs. Bovendien staan ​​verpakte NFT’s zoals WG0 en WOA op het punt om ook in populariteit te groeien, nu meer mensen gaan schreeuwen om digitale verzamelobjecten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me