Nike mønt? Nike Files varemærke ansøgning om “Cryptokicks”

Nike Crypto

Den amerikanske fodtøjsgigant Nike indgav en varemærke ansøgning det antyder, at virksomheden kunne have større kryptokurrencyplaner, der kommer ned ad gedden.

Denne ansøgning, der blev indgivet i sidste uge, tildelte Nike både et varemærke og et servicemærke i løbet af udtrykket “Cryptokicks”, hvis det blev accepteret af US Patent and Trademark Office (USPTO). Forslaget afventer i øjeblikket undersøgelse af en USPTO-advokat, der vil behandle sagen om tre måneder.

Nike Crypto

Per Josh Gerben, en varemærkeadvokat og grundlægger af Gerben Advokatfirma, bemærkede i en analysevideo, der blev sendt til Twitter, at arkiveringen indikerer, at Nike søger at lancere en kryptokurrency kaldet Cryptokicks samt en række tjenester og apps for at skabe et Cryptokicks-økosystem..

Nike har indgivet en varemærkeansøgning for CRYPTOKICKS.

Arkiveringen angiver, at Nike har til hensigt at lancere en kryptokurrency kaldet CRYPTOKICKS.

Nedenfor er min analyse af arkivering og dens implikationer &# 128071;#nike#cryptocurrency pic.twitter.com/82gAPlzrXy

– Josh Gerben (@JoshGerben) 24. april 2019

I Nikes egen lovgivning siger applikationen, at Cryptokicks vil blive brugt til:

“[…] at sørge for en digital valuta eller et digitalt token til brug for medlemmer af et onlinesamfund via et globalt computernetværk; lettelse af finansielle transaktioner ved hjælp af ukonventionelle valutasystemer og byttehandel, nemlig lette overførsler af elektroniske kontantekvivalenter; lettelse af krypto-valutatransaktioner, nemlig virtuelle valutavekslingstransaktionstjenester til overførbare elektroniske kontantekvivalent enheder have en specificeret kontant værdi ”

Arkiveringen bemærker også mulighederne for, at Nike åbner tilknyttede “online markedspladstjenester”, “elektroniske opslagstavletjenester”, blogs, spil og en kryptotegn under Cryptokicks moniker.

Hvis Nike tildeles Cryptokicks-varemærket og servicemærket og vælger at gå videre på projektet, vil virksomheden være klar til at blive en indflydelsesrig deltager og interessent i kryptoøkonomien.

Virksomheden, nummer 89 på Fortune 500-listen for 2018, genererede mere end 36 milliarder dollars i omsætning sidste år. Dets selskabsaktie (NKE) spores af begge S&P 100 og S&P 500. Hvis virksomheden beslutter at gå all-in på et proprietært cryptocurrency-økosystem, har de bestemt ressourcerne til at finansiere et sådant skub.

En tendens, der begynder at ophæve?

Det ser ud til, at store mærker i stigende grad søger at lancere deres egne kryptokurver.

Et andet stort eksempel på denne dynamik kom i denne uge som en anonym kilde med påstået fortrolighed med sagen afslørede, at det sydkoreanske teknologiske kraftværk Samsung undersøgte at skabe en blockchain-platform svarende til eller baseret på Ethereum.

Denne kilde nævnte også muligheden for, at virksomheden til sidst bragte en “Samsung Coin” på markedet. Hvad symbolet netop ville være for, er tilsyneladende stadig oppe i luften.

Den rapporterede Samsung crypto omfavnelse er mindre overraskende end den mulige Nike, for så vidt Samsung inkluderede en indbygget cryptocurrency hardware tegnebog i sin seneste flagskibs smartphone, Galaxy S10.

Andre vigtige nylige cryptoverse-overskrifter er kommet fra JP Morgan og Facebook, som begge eller i øjeblikket arbejder på respektive token-projekter.

For deres del har den internationale banktitan JP Morgan JPM-mønt på vej – et stablecoin-lignende token knyttet til den amerikanske dollar, der bygges via Quorum, bankens private gaffel af Ethereum-blockchain.

Mønten vil efter sigende blive testet i afviklingsforsøg senere på året, og der vil være masser af plads til vækst, hvis bestræbelsen viser fremtiden: JP Morgan behandler billioner af dollars i transaktioner hver dag.

Med hensyn til Facebook arbejder virksomheden på en “basketcoin” – en stablecoin, der vil være knyttet til en række aktiver, i dens tilfælde flere større valutaer snarere end blot en. New York Times-korrespondenter har rapporteret, at projektet allerede er langt nok, så det sociale mediefirma har nået ud til kryptobørser for at forberede sig på basketcoin’s notering.

Alt i alt repræsenterer disse virksomheder nogle af de største mærker i verden i dag. Deres beslutninger om at bevæge sig hen imod kryptokonomien vil utvivlsomt inspirere andre virksomheder til at følge trop; de kunne være de første af mange flere der kom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me