Crypto Giant Coinbase lukker Chicago Division efter non-stop vækst

Coinbase

Coinbase har været på en tåre i de sidste 12 måneder. Selv midt i en anstrengende tilbagegang på Bitcoin-markederne har firmaet, der vurderes til en heftig 8 mia. $, Fortsat med at komme videre og holder næsen mod den ordsprogede slibesten. Men endelig er den fremtrædende opstart snublet, omend temmelig ukarakteristisk.

Coinbase

Coinbase dråber 30 ansatte

Spar for en udrensning fra 10 til 15 kundeservicemedarbejdere i slutningen af ​​2018 forårsagede et resultat af logistiske bekymringer snarere end økonomisk misadministration, Coinbase har stort set været sikker fra den nylige krypto-afskedigelse, der så ShapeShift, Bitmain, Huobi og utallige andre falde medarbejdere en masse – indtil nu alligevel.

I henhold til en nylig rapport fra The Block, der blev offentliggjort tirsdag, lukkede Silicon Valley fintech-elskede for nylig planer om at lancere en ny handelsmatchende motor. Som et resultat har Coinbase afskediget 30 ansatte, et skridt, der angiveligt er chokerende, da firmaet var dødt på at lancere dette nye tilbud, hvilket ville have givet institutionelle investorer større fleksibilitet og tilgængelighed.

Det er vigtigt at bemærke, at 30 ansatte i sammenhæng med branchegoliathet, der er Coinbase, ikke er alt for bemærkelsesværdige, da virksomheden angiveligt ansætter over 500. Men flytningen kom som et chok for de fyrede med en tidligere medarbejder bemærkede, at han / hun “ikke kan tro, at dette sker.”

Denne afskedigelse vil også se firmaets institutionelle kontor i Chicago lukke, hvilket er bemærkelsesværdigt, især i betragtning af at denne by betragtes som et andet hjem for store navne inden for finans, nemlig JP Morgan og Northern Trust. Sjovt nok bemærkede Paul Bauerschmidt fra Coinbase’s Chicago-kontor for få uger siden, at hans division planlagde at “frigive noget senere i år”, hvilket gjorde denne fyring til en fuldstændig drejning.

Coinbase selv synes dog ikke at være fazed. En repræsentant fortalte The Block:

“Coinbase bevæger sig hurtigt for at opbygge nye produkter og tilbud for at imødekomme det hurtigt udviklende kryptoøkosystem. Vi er stolte af vores hurtige udførelse. Vi er en kultur, der er forpligtet til gentagelig innovation, idet vi ved godt, at ikke alt, hvad vi forsøger, vil lykkes. Vi fortsætter med at udvide vores institutionelle team og bygge videre på vores fundament af produkter. ”

Så hvis virksomheden har til hensigt at fortsætte med at opbygge sin institutionelle arm, hvad er der så med den pludselige lukning af denne nøglefacet? Som nogle antyder, kan det have meget at gøre med firmaets økonomiske status. Det er sandt, at virksomheden sikrede sig 300 millioner dollars i slutningen af ​​2018 i en runde, der vurderede den til 8 milliarder dollars, men overskuddet ser stadig ud til at være på den lave side af tingene.

Som analytiker Larry Cermak påpegede, var Coinbases omsætning 520 millioner dollars i 2018, hvilket lyder imponerende, indtil du overvejer det faktum, at tallet er faldet 44% året over. Desuden forventede virksomheden at score 1,3 milliarder dollars i omsætning, hvilket betyder, at den faktiske sum er over 60% mindre end sit mål.

JUST IN: Coinbase bragte en omsætning på omkring $ 520 millioner i 2018, hvilket er faldet næsten 44% året over.https://t.co/ZTB5SeYj6J pic.twitter.com/XQi5KrLFwI

– Larry Cermak (@lawmaster) 18. april 2019

Ønsker at styrke sin forretningsmodel

Fremskrivninger for regnskabsåret 2019 blev ikke offentliggjort, men firmaet søger desperat at øge sin omsætning. Tidligere på denne måned lancerede firmaet for eksempel et kryptodrevet, Visa-støttet betalingskort i Storbritannien. Dette nye system giver kunder mulighed for at købe varer i butikken og online og trække kontanter fra pengeautomater med Bitcoin, Ethereum, Litecoin, blandt de andre populære digitale aktiver understøttet af Coinbase i regionen.

Selvom det ikke er klart, hvor stor interesse Coinbase har set for Coinbase Card endnu, men det er rygtet, at betalingskortsektoren har meget høje margener for både tjenesteudbyderen og udstederen.

I relaterede nyheder har Coinbase fortsat tilføjet en række digitale aktiver til sin liste over produkter. I løbet af de sidste par måneder har firmaet tilføjet Stellar Lumens (XLM), Ripples XRP, Augur (REP), EOS og Maker (MKR), hvilket giver børsen en let, men alligevel mærkbar stigning i volumen.

Og virksomheden åbnede for nylig sine døre for interne Tezos, der stak gennem sin depotfilial, hvilket giver institutioner mere incitament til at gemme deres XTZ på platformen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me