Bitcoin Diehard Tim Draper ser ud til at investere i Facebooks Crypto-projekt

Facebook Blockchain

Da Bitcoin-bjørnen løb sin kurs i løbet af 2018 og begyndelsen af ​​2019, begyndte Facebook roligt at styrke sin indsats i blockchain- og kryptorummet. Nu har firmaet samlet en påstået 50+ fuldtidsansatte, herunder David Marcus fra PayPal-mafiaen, centrale Instagram-ledere og top blockchain-talenter fra hele verden, hvoraf nogle efter sigende er blevet pocheret fra startups i branchen.

Imidlertid har den sociale mediegigants stille men alligevel alvorlige strejf i denne nybegyndte industri tilsyneladende været i stå, da rygter tyder på, at sagen skal finansieres – meget af det. Men det er her Bitcoin-tyren Tim Draper kommer ind.

Facebook Blockchain

Facebook Blockchain søger finansiering til kryptoaktiver

I en nylig e-mail til Bloomberg Nyheder, Tim Draper, en Silicon Valley-baseret risikokapitalist med en tung forspænding over for Bitcoin og lignende teknologier, afslørede at han ser ud til at mødes med Facebooks blockchain-team.

Draper, der steg til crypto-berømmelse, efter at han købte $ 18 millioner dollars i Bitcoin på en amerikansk Marshalls-auktion, forklarede, at han vil “se, om det passer” til hans portefølje. Den fremtrædende kryptokurrencyekspert var tøvende med at indrømme det beløb, at han overhovedet ville investere, men i betragtning af høje stash af digitale aktiver er det sandsynligvis ikke lille.

For dem, der helt savnede notatet, rygtes det om, at Facebooks hovedsageligt Palo Alto-baserede blockchain-team søger at lancere en stablecoin, en kryptokurrency, der er bundet til værdien af ​​et aktiv uden for dette økosystem, til WhatsApp-brugere. Kilder, der talte til Bloomberg, forklarede, at det digitale aktiv, centreret omkring brug i Indien som betalingsform, ville være knyttet til den amerikanske dollar og potentielt andre “stabile” aktiver. Og interessant er dette mere end bare et koncept.

Ifølge tidligere rapporter fra Blockonomi afslørede The New York Times for nylig, at Facebooks mønt kunne frigives så snart “første halvdel af året.” De citerede insidere, der erklærede, at Facebook er gået ind i diskussioner med kryptobørs, som forblev unavngivet, i et forsøg på at finde noteringspartnere. Selvom det ikke er klart, om disse platforme bit eller ej, bekræftede dette derefter, at selskabets første forbrugervendte kryptokurrencyprojekt var ved at starte. Men dette er muligvis ikke tilfældet.

Som antydet tidligere, er Facebooks lille kendte blockchain-division på udkig efter finansiering til dette projekt. Nathaniel Popper, The Times ‘residente kryptokurrency- og blockchain-reporter, tog for nylig til Twitter for at sige, at virksomheden aktivt søger venturekapitalfirmaer til store summer – “så meget som 1 mia. $.”

Opdatering om Facebooks kryptokurrency: Kilder fortæller mig, at Facebook nu søger at få VC-firmaer til at investere i Facebook-kryptokurrencyprojektet, som vi rapporterede om tidligere på året. Jeg hører, de målretter mod store summer – så meget som $ 1 mia.

– Nathaniel Popper (@nathanielpopper) 8. april 2019

Det er ikke klart, hvorfor Facebook, et af de mest værdifulde firmaer på planeten Jorden, ikke selv betaler regningen for dette projekt. Nogle spekulerer dog i, at dette indikerer, at hvem der er hvem hos teknologivirksomheden, måske endda Zuckerberg selv, ikke er for solgt på ideen. Men måske skulle de være.

“FacebookCoin” (FBCoin) sandsynligvis en nettofordel

Barclays ‘analytiker, Ross Sandler, forklarede, at Facebook muligvis vil vinde 19 milliarder dollars i omsætning inden 2021, lige som et resultat af lanceringen af ​​FBCoin. Selv hvis det værste kommer som værst, kan netto indtægterne fra det digitale aktiv ‘kun’ $ 3 mia. Sandler tilføjer endda, at dette digitale aktiv kan være en frelsende nåde for virksomheden, især hvis #deletefacebook-bevægelsen og digitale revolutioner i en lignende kaliber fortsætter med at skaffe trækkraft.

Med andre ord kan FBCoin være integreret i Facebooks behov for at diversificere sine indtægtsstrømme og forretningsmodeller, da Cambridge Analytica-debacle fortsætter med at hjemsøge platformen.

Hvis Facebook har chancen for at opleve dramatiske økonomiske fordele og behage aktionærerne, hvorfor finansierer det ikke dette projekt??

Igen er ingen alt for sikre. Men alt dette vil komme frem i de kommende måneder og år, da en af ​​de største virksomheder i verden endelig omfavner kryptokurver ved at lancere sin egen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me