Mød KeyFi: Et AI-drevet, ikke-depot-DeFi Dashboard

KeyFi

KeyFi har skabt et system, der hjælper med at bygge bro over kløften mellem Centralized Finance (CeFi) og Decentralized Finance (DeFi). Blandt mange andre funktioner tilbyder det en selvsuveræn identitetsløsning og også en ikke-frihedsberøvende open source-tegnebog.

Der er mange grunde til at kombinere DeFi- og CeFi-økosystemerne, og KeyFi er en af ​​de mest udviklede løsninger på markedet i dag.

En af de største forhindringer for brug af CeFi-platforme er AML / KYC-regler. Mens der stadig er mange muligheder i kryptorummet, der har ringe eller ingen AML / KYC-regler, vil der hver gang en person ønsker at komme ind i fiat-valutaverdenen være et vist niveau af tilsyn.

Rent praktisk gør disse AML / KYC-barrierer tingene komplekse for alle, der ønsker at bruge både krypto- og fiat-aktiver. Mens nogle børser, såsom Binance, har skabt robuste værktøjer til fiat-valuta og krypto, som et marked, er disse to systemer stadig meget opdelt.

Indsæt, rebalansér eller afkast gård ved hjælp af store DeFi-platforme, og optjen KEYFI-belønninger undervejs.Indsæt, rebalansér eller afkast gård ved hjælp af store DeFi-platforme, og optjen KEYFI-belønninger undervejs.

KeyFi flader det regulatoriske landskab ud

KeyFi nærmer sig CeFi- og DeFi-gåde fra nogle få vinkler. En af de mest innovative er de første legitimationsoplysninger baseret på DeFi-token og dens SelfKey Credentials-platform. AML / KYC’s verden er afhængig af den omfattende brug af personlige data til at verificere en persons identitet inden for banksystemet.

I praksis betyder det at dele masser af personlige data, som ikke altid holdes sikre af banken eller den finansielle institution. Mens banker skal overholde relevante AML / KYC-procedurer, får de ikke konsekvenser, når forbrugerdata går tabt for hackere, hvilket sætter detailbankkunder i et hårdt sted.

Som 2020 har vist, vil store økonomier se på at stramme regler på kryptoaktiver, hvilket betyder, at platforme som KeyFi sandsynligvis vil være afgørende for industriens udvikling fremover.

I sidste ende er flere regler sandsynligvis gode for branchen, da mere kapital vil komme ind på markedet på grund af højere tillid til platformene.

KeyFi DashboardDet KeyFi Dashboard

Oprettelse af synergier

KeyFi forbinder brugere med nogle af de mest populære DeFi-platforme som Aave, Uniswap og Compound, samtidig med at brugerne også får KEYFI-tokens, når de udnytter SelfKey Credentials-systemet.

Som mange DeFi-platforme giver KeyFi brugerne mulighed for at vinde ved enten at sætte KEY eller fungere som en likviditetsudbyder for andre platforme via KEYFI.com.

Ud over at fungere som et knudepunkt for populære DeFi-platforme, introducerede KeyFi også følgende innovationer:

  • Markedsindsigt: KeyFi giver brugerne mulighed for at drage fordel af datadrevet AI-markedsanalyse.
  • Selvnøgle legitimationssystem: Ved at bruge SelfKey Credentials-systemet kan KeyFi-brugere grænseflade med nogle af de mest populære DeFi-platforme og ikke behøver at dele flere personlige oplysninger, end det er nødvendigt. Derudover gemmes personlige oplysninger aldrig on-chain.
  • Kraftig AI: KeyFi inkluderer brugen af ​​en kraftfuld AI, der analyserer et dybt historisk datasæt for at give oplysninger til brugerne om potentielle fremtidige afkast i DeFi-rummet.
  • Belønninger: Som et incitament kan KeyFi-brugere optjene ekstra belønninger i form af KEYFI-tokens ved at levere likviditet eller indsætte KEY-tokens.
  • Multi-platform ydeevne: KeyFi yder support til en række indbetalingstyper samt tilslutningsmuligheder med blandt andet Compound, Balancer, Uniswap, Curve og Aave.
  • SelfKey tegnebog: En sikker måde at interface med flere udvekslinger på. Lær mere om, hvordan du kommer i gang med SelfKey-tegnebogen ved klik her.

Det globale reguleringsskub

Da Bitcoin-priserne vender tilbage til alle tiders højder, er der en stigende bevægelse på de højeste regeringsniveauer for at regulere tokens. I modsætning til nogle nationer ser de nye opkald fra USA og EU ud til at fokusere på at øge gennemsigtigheden på kryptomarkederne, ikke et direkte forbud mod tokens..

I en nylig pressemeddelelse, Frankrigs finansminister, Bruno Le Maire, angivet,

”Denne bekendtgørelse styrker kampen mod anonymiteten af ​​transaktioner i digitale aktiver ved at inkludere udbydere af digitale aktiver (PSAN) blandt de enheder, der har forbud mod at føre anonyme konti. Nye lovgivningsmæssige bestemmelser vil blive præsenteret for at fremskynde lanceringen af ​​markedet for digitale identitetsløsninger til digitale aktivtransaktioner. Denne anmodning, der stammer fra aktører i økosystemet, gør det muligt at bekæmpe anonymitetstransaktioner i digitale aktiver, samtidig med at brugeridentifikation letter. “

Le Maire henviser til nye regler, der kræver, at virksomheder, der opererer i Frankrig, overholder AML / KYC-reglerne, der forhindrer anonyme personer i at bruge kryptoselskaber i landet. Dette er ikke et isoleret skridt, og både EU og USA arbejder på nye måder at øge AML / KYC-overholdelse i kryptosektoren.

Faktisk har den amerikanske finansminister Steven Mnuchin for nylig holdt samtaler med repræsentanter fra Italien, Japan, Storbritannien, Canada, Frankrig, Tyskland, Eurogruppen og Europa-Kommissionen, toprepræsentanter fra Verdensbanken, Financial Stability Board (FSB) ), og Den Internationale Valutafond (IMF) var også til stede.

Ifølge Mnuchin,

“Der er stærk støtte på tværs af G7 om behovet for at regulere digitale valutaer … Ministre og guvernører gentog støtte til G7’s fælles erklæring om digitale betalinger, der blev udsendt i oktober,”

Et af de vigtigste værktøjer, som regeringer har i den finansielle sektor, er AML / KYC-programmer, så det er sandsynligt, at enhver virksomhed, der opererer i kryptorummet, bliver nødt til at fokusere på disse systemer for at forblive operationelle, hvis de er baseret i USA eller EU.

Selvom disse regler ikke altid er populære, kan de faktisk hjælpe DeFi og kryptorummet med at tiltrække nye former for kapital, ligesom det nylige træk fra PayPal for at tillade handel og brug af populære tokens på sin platform ansporet, endnu mere, køb af nye krypto-investorer.

KeyFi er godt placeret til at vokse i en udviklende markedsplads

Det massive rush i DeFi-projekter i løbet af 2020 var helt klart en spekulativ boble, men best-in-breed-projekter har en lys fremtid foran dem. Platforme som Polkadot vil sandsynligvis fortsætte med at tiltrække både investorer og udviklere, og Ethereum blockchain er også godt placeret til at føre DeFi fremad i de kommende år.

Institutionelle investeringer i tokens stiger også, hvilket gør den række værktøjer, som KeyFi har skabt, ser endnu mere attraktiv ud. Det er ekstremt vanskeligt at skabe den slags passive afkast, som indsatsen tilbyder på de etablerede finansielle markeder, hvilket gør en jagt på afkast i DeFi-sektoren til en meget sandsynlig markedstendens.

Mens nogle kryptobrugere ønsker anonymitet, ønsker institutionelle investorer gennemsigtighed, overholdelse af lovgivning og sikkerhed på markederne.

DeFi gør meget for at fjerne modpartsrisiko fra krypto-ligningen (ingen håndtering af centraliserede børser), og identitetsværktøjerne, som KeyFi udviklede, fjerner risikoen for, at en institutionel investor arbejder med dårlige aktører.

Der er klare fordele ved at tiltrække institutionelle investorer til DeFi-markederne, især i betragtning af den tidsramme, som større fonde ofte investerer i.

KeyFi’s værktøjer gør det let for investorer i alle størrelser at effektivt distribuere kapital til de eksisterende DeFi-markeder, og når krypto-regler forbedres både i klarhed og effektivitet, kan den platform, den har skabt, blive ekstremt populær hos institutionelle investorer og større fonde, der ønsker drage fordel af et finansielt system uden en manipuleret mekanisme til fastsættelse af rentesatser.

Bliv ajour med alle de nye innovationer fra KeyFi med SelfKey Twitter, og sørg for at tjekke ud SelfKey tegnebog. Det kan godt være værktøjssættet, der låser op for den naturlige synergi mellem DeFi og CeFi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me