Komplet guide til udbytteopdræt: Sådan deltager du i Ethereum DeFi’s voksende høst

Yield Farming

Decentraliseret finansiering eller DeFi er eksploderet oven på Ethereum blockchain i år. Dermed har sektorens bedste apps, som handelsprotokoller Uniswap og Curve, aldrig været mere brugt eller populært.

I de seneste måneder er dette DeFi-boom hurtigt accelereret af ankomsten af ​​det nye hit “yield farming” -fænomen. Men hvad er afkastopdræt, hvordan fungerer det, og hvordan kan du deltage?

I dagens indlæg bryder vi ind og ud af udbyttebrug for begyndere, så du til sidst kan begynde at høste krypto alene. &# 128104; ‍&# 127806; ️&# 128668;

Hvad udbytteopdræt er

DeFi-apps er nye, og de har brug for brugere til at vokse og aktualisere.

Til dette formål har DeFi-projekter i år i stigende grad vendt sig til at give landbrug. Denne proces involverer protokoller, der distribuerer styringstokener til deres brugere for at starte bootstrap-aktivitet og tilskynde støtten fra vigtige tidlige interessenter.

Lad os tage eksemplet med større DeFi-låne- og udlånsprojekt Compound, der rullede landbrug omkring dets COMP-regeringsmærke tidligere på året. Compound distribuerede COMP med tilbagevirkende kraft til sine tidligere långivere og låntagere og tilbød løbende COMP-belønninger til sine nuværende.

Med andre ord kunne du tjene COMP – og dermed en fremtidig ordsprog i Compounds regeringsførelse – bare for at bruge Compound. Det er udbytteopdræt i en nøddeskal.

Hvad du skal bruge for at starte landbrug

For at starte udbyttebrug er din tjekliste ret enkel. Du skal kun bruge:

 • En Ethereum-adresse (ideelt set en hardware-tegnebog)
 • Nogle ETH til at betale for transaktioner

Og det er alt! Når du har forberedt din tegnebog og ETH, er du klar til at gå videre til at analysere og identificere, hvilket udbytte landbrugsmuligheder der passer til dig.

Find landbrugsmuligheder

Nye afkast landbrugskampagner dukker op hver dag på dette tidspunkt. At finde ud af, hvilke der er værd at deltage i, er halvdelen af ​​kampen.

Den gode nyhed er, at der for nylig er dukket op masser af ressourcer, der gør denne proces meget lettere. Nogle af disse inkluderer:

 • Etherscans nye Yield Farms side tilbyder en ufiltreret og omfattende liste over projekter, der har løbende udbytte landbrugskampagner.
 • Det yieldfarming.info webstedet indeholder en kurateret liste over udbyttelandbrugsmuligheder samt detaljeret tegnebogsbaseret statistik, såsom dit estimerede årlige udbytte (APY) og mere
 • Kryptomarkedsdatasite Coingecko har også en ny Gårde side, der er vært for bedst mulige landbrugsmuligheder og giver værktøjer som en APY-lommeregner, en uberørt tabsberegner og mere.

Husk på APY + gaspriser

Du vil ikke bruge eller deltage i en protokol til udbytteopdræt uden at have en generel idé om, hvilken slags APY du kan forvente for at gøre det. Nogle af de ovennævnte websteder er gode til dette. Her er et par andre ting at huske på:

 • Yield farming-projekter viser APY-statistik for deres puljer på deres egne websteder. Disse kan i bedste fald være vildledende eller forvirrende, så tag ikke disse statistikker som det sidste ord.
 • Puljer med høje APY’er er høj risiko, høj belønning. Træd forsigtigt.
 • APY’er skifter over tid, da udbytteopdrætskampagner typisk har forskellige distributionsfaser osv. Vær opmærksom på, hvordan disse distributioner oprettes og ændres (f.eks. Svindende tokenbelønninger over en periode på 4 uger).

Så er en anden vigtig overvejelse gas. På Ethereum skal brugerne betale et gebyr eller “gas” for at få deres transaktioner behandlet.

Da Ethereums DeFi-arena i øjeblikket blomstrer, har efterspørgslen efter Ethereum-blokområdet aldrig været højere, og gaspriserne er steget i overensstemmelse hermed.

Når det er sagt, kan det være rigtig dyrt at gå ind og ud af landbrugspositioner på det seneste. Sørg for, at du tager højde for disse gasomkostninger, når du prøver at finde ud af, hvilke muligheder der er mest mulige for dig.

Springe ind i likviditetsbassiner

Afkastopdræt centrerer omkring likviditetsbassiner. Når du deponerer kryptoaktiver i disse puljer, modtager du LP-tokens (og dermed den mulige opside ved at tjene et nedskær i poolens transaktionsgebyrer) til gengæld.

Heldigvis har det aldrig været nemmere at levere likviditet til de hotteste landbrugspuljer ved hjælp af DeFi-dashboards Zapper.fi eller Zerion. Disse tjenester giver dig mulighed for at tilføje dine aktiver, hvor du vil, og i det væsentlige ved at klikke på en enkelt knap. Derefter er det tid til indsats.

Billede via Zapper.fi

Staking for Making

Når du har dine LP-tokens til din valgte gård, skal du sætte dem i spil for at starte opdræt af dit målprojekts styringstoken. Lad os f.eks. Tage Uniswaps nye UNI-landbrug.

En af Uniswaps første fire UNI-belønningspuljer er ETH / DAI-likviditetspuljen. Lad os sige, at du hypotetisk gør dine ETH / DAI LP-tokens klar. Derefter går du simpelthen over til Uniswap og følger disse trin:

 • Klik på fanen UNI
 • Klik på knappen ETH / DAI Depositum
 • Klik på knappen Stake

Billede via Uniswap

Gennemfør transaktionen, og så har du det: Du begynder at tjene UNI automatisk, så længe landbrugskampagnen fortsætter. Desuden kan du følge den samme generelle proces, når det kommer til at deltage i andre gårde også.

Yield Farming for Beginners: yEarn Vaults

udbytteaggregatorprotokol tjene er blevet et stort hit i DeFi, fordi det automatiserer udbytteopdræt og gør det enkelt. En af garnets tidlige stjerner har været dens Vaults, som er DeFi-produkter, der lader dig automatisk forlænge den sikkerhed, du har stillet.

Overvej f.eks. YEarn’s yETH Vault. Du deponerer ETH i Vault, og så begynder systemet at gøre sin magi ved at udnytte den ETH. Dermed tjener du flere afkast i ETH hele tiden. Det er simpelt, ligetil, og du behøver ikke gøre andet end at deponere et aktiv i boksen.

yEarn tilbyder også en række forskellige hvælvinger, f.eks. en yLINK-hvælving til dem, der ønsker at forlænge Chainlink.

Udsigterne for styringstokens

I slutningen af ​​dagen er afkastbønder landbrugsstyringstokener. Disse tokens kan helt sikkert dumpes på markedet for øjeblikkelig gevinst, men de giver også mulighed for indehavere at eje og samarbejde om selve protokollen, de bruger fremadrettet..

Dette er alt sammen et helt nyt territorium, ikke kun inden for kryptoøkonomien, men også verden. At styre disse protokoller er et enormt igangværende eksperiment. Det bliver interessant at se, hvordan landbrug og styring spiller ind i hinanden i de kommende år.

Bitcoinere kan også deltage

Bare fordi din portefølje er BTC tung, betyder det ikke, at du skal sidde på sidelinjen, når det kommer til at give landbrug.

Faktisk er den mest populære landbrugspool i hele DeFi lige nu Uniswaps ETH / WBTC-pool, som i øjeblikket har over 400 millioner dollars i Værdi låst (VL) ifølge Coingecko. Så her er hvad du kunne tænke dig at gøre:

 • Konverter nogle af dine BTC til WBTC
 • Indsæt din WBTC i Uniswaps ETH / WBTC-pool
 • Går UNI (og sælg det til mere BTC, hvis du vil!)

Pas på risici og svindel

Der er mange risici omkring udbytteopdræt. Først og fremmest skal du ikke jagte hver eneste udbytte landbrugsmulighed for at prøve at finde den næste store ting. Svindlere dukker op igen for at drage fordel af brummen.

Der er også risikoen for bugs, hacks og ubegrænset tab (hvilket simpelthen betyder, at du ville have haft det bedre at holde dit aktiv, f.eks. ETH, snarere end at fungere som LP for det i en bestemt pool).

Når du har hovedet pakket rundt om disse risici, er markerne dine til landbrug.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me