Wat is Cred? Gedecentraliseerd platform voor het uitlenen en lenen van cryptovaluta

Cred

Als je nog nooit van Cred hebt gehoord, kan dat in de nabije toekomst veranderen.

Cred is een groeiend cryptogericht bedrijf dat een reeks oplossingen ontwikkelt voor cryptohouders, leners en handelaren in de echte wereld. Het bedrijf heeft ambitieuze doelen en heeft een aantal van de beste talenten in de digitale betalingssector naar zijn team aangetrokken.

Het bedrijf is in 2018 gestart onder de naam Libra Credit maar is sindsdien veranderd in Cred. Het is goed gefinancierd en heeft een realistisch bedrijfsmodel dat de komende jaren snel kan groeien.

Alle activiteiten van Cred zijn erop gericht om van crypto’s een reguliere manier te maken om te sparen, uit te lenen en te betalen, wat het bedrijf zou kunnen voortstuwen naar een leidende positie in de digitale betalingsruimte.

Het oorspronkelijke idee waarmee het bedrijf werd gelanceerd, was simpel: maak lenen en lenen eenvoudig.

Met crypto’s kunnen mensen wereldwijd verbinding maken en enkele van de inefficiënties in de banksector aanpakken. Als iemand een lening wil verstrekken aan iemand in een ander land, is dat in het huidige financiële systeem op retailniveau bijna onmogelijk..

Verdien rente over uw cryptostortingenVerdien rente over uw cryptostortingen

De wereldeconomie zou profiteren van een diepere kredietmarkt, vooral als banken buiten beschouwing worden gelaten. Cred pakt deze mogelijkheid aan, en het is niet het enige gebied dat het bedrijf probeert te verbeteren.

Cred laat Cryptos werken

Cred werkt aan het creëren van oplossingen voor iedereen in het crypto-ecosysteem, en maakt crypto’s ook een realistische manier voor mensen om aan alledaagse items te besteden.

Als u wilt profiteren van uw cryptovaluta, is Cred een van de beste platforms om rente op tokens te verdienen. Cred heeft ook manieren waarop mensen en bedrijven tokens kunnen lenen, wat goedkoper kan zijn dan opties voor fiat lenen.

Laten we eens kijken naar enkele manieren waarop Cred de crypto-economie mainstream maakt.

Voor crypto-houders

De meeste mensen die tokens hebben, hopen dat de prijs zal stijgen. Hoewel dit waarschijnlijk zal gebeuren, is het ook de moeite waard om naar manieren te zoeken om een ​​passief inkomen te genereren uit rente op uw tokenreserves. Cred stelt cryptohouders in staat om precies dat te doen, en het werkt ook samen met een gevestigde verzekeringsmaatschappij om een ​​hoger niveau van beveiliging te bieden aan zijn spaarders.

Afhankelijk van het token en het bedrag dat bij Cred wordt gestort, kunnen tokenhouders maar liefst 10% per jaar verdienen op hun portefeuille. In combinatie met stijgende prijzen maakt dit crypto’s tot een van de meest aantrekkelijke activa op de markt. Hoewel stijgende tokenprijzen niet gegarandeerd zijn, zal de rente die een deposant ontvangt, hij wachten.

Hoe Cred werktHoe Cred werkt

Voor leners

Toegang tot krediet is de levensader van elk bedrijf en is ook noodzakelijk voor veel individuele aankopen. Cred creëert manieren voor leners om wereldwijd toegang te krijgen tot krediet met cryptolening, en ook crypto-to-fiat waar de regelgeving dit toelaat. Het nettoresultaat is een geheel nieuwe kredietbron, wat altijd goed is voor leners.

gebruik uw kredietlijn voor 3 jaar, met jaarlijkse rentebetalingen.gebruik uw kredietlijn voor 3 jaar, met jaarlijkse rentebetalingen.

Voor handelaars

Een van de grootste dingen die crypto tegenhouden, is hun onvermogen om door gewone mensen te worden gebruikt voor dagelijkse aankopen. De meeste mensen weten niet hoe ze Bitcoin moeten gebruiken in hun plaatselijke coffeeshop, en het is veel gemakkelijker om gewoon een Visa-kaart te pakken en te betalen. Cred werkt eraan om dit te veranderen en heeft aangetoond dat het mogelijk is in Californië, waar het systeem wordt gebruikt door de cannabiseconomie, aangezien het buiten het Amerikaanse banksysteem is gehouden..

Cred mijlpalen

Cred heeft zojuist een jaarlijkse update gepubliceerd op hun blog. In minder dan een jaar bereikten ze winstgevendheid en trokken ze klanten aan in meer dan 190 landen en 29 Amerikaanse staten. We hebben ook de California Lender’s License verkregen, BitGo toegevoegd als bewaarnemer en Lockton als onze verzekeringsmaatschappij.

Toptalent

Cred is buitengewoon succesvol geweest in het bereiken van zijn doelen en het aantrekken van slimme koppen met veel ervaring op het gebied van digitale betalingen. Vorig jaar kon het bedrijf getalenteerde professionals verwelkomen in zijn team, die uitgebreide ervaring hebben op het gebied van digitale betalingen.

Volgens Scott Thompson, die de president van PayPal en CEO van Yahoo! was:

“Dit is een van de sterkste uitvoerende teams die ik ben tegengekomen in de crypto- en blockchain-industrie … Lu Hua, Dan Schatt en veel van de personen bij Cred zijn voormalige PayPal-managers tijdens mijn ambtsperiode. Ik twijfel er niet aan dat ze Cred dezelfde energie, toewijding en resultaten zullen geven als bij PayPal. “

Tegenwoordig is Thompson adviseur van Cred, maar hij is niet de enige topprofessional die het bedrijf helpt groeien. Afgelopen jaar Maxim Rohkline kwam bij het team als Chief Product Officer, James Alexander werd Chief Capital Officer en Richard Oh werd aangenomen als GM voor Azië..

Joe Podulka, een ander Cred-teamlid, had het volgende te zeggen over het bedrijf:

“Cred lost concrete problemen op voor individuen, bedrijven en overheden… Cred combineert het beste van blockchain en het beste van traditionele financiën om superieure financiële diensten aan te bieden en is verzekerd, gelicentieerd en compliant. Het is een genoegen om deel uit te maken van dit winnende team. “

Dan Wheeler is de General Counsel voor Cred en een advocaat met veel ervaring in de financiële sector. Hij was ook de voorzitter van de Financial Institutions Committee van de California State Bar.

Wheeler merkte op:

“Ik heb veel fintech- en blockchain-bedrijven mijn bureau zien tegenkomen als hoofd van de Fintech-praktijk van Bryan Cave, maar Cred viel op … Cred’s unieke combinatie van wereldwijd talent, groeipotentieel en samenwerkingsrelaties met toezichthouders, politici, investeerders en partners is een winnende formule die me ertoe bracht om bij dit zeer competente team te komen. Cred heeft een zeer duurzaam model en ik verwacht dat het de komende jaren veel succes zal hebben. ”

Cred vergroot de mogelijkheden

De omvang van de verandering waar Cred aan werkt, is groot, maar het bereik kan gemakkelijk binnen zijn bereik vallen. Cred heeft al kredietfaciliteiten van meer dan $ 250 miljoen USD, en het is een winstgevend bedrijf. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het bedrijf het team dat het heeft samengesteld kan aantrekken als de doelstellingen niet realistisch waren.

Cred heeft een aantal andere projecten, en ook een token dat handelt als ‘LBA’. De wereld is klaar voor een geïntegreerd financieel platform dat gebruikmaakt van de inherente sterke punten die crypto’s bezitten, en Cred lijkt te werken aan het uitrollen van een platform dat kan worden gebruikt door zowel retailklanten als grotere bedrijven..

Cred vs traditionele bankenCred vs traditionele banken

Nieuwe markten aan de horizon

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van het platform dat Cred ontwierp, is dat het niet alleen een betalingsplatform kan worden, maar ook een internationale markt voor krediet. In veel opzichten heeft het wereldwijde financiële systeem een ​​situatie gecreëerd waarin het gemakkelijk is om te innoveren, aangezien het grotendeels wordt gecontroleerd door een handvol banken met een monopoliepositie..

Naast duurder krediet maken deze voorwaarden ook de kosten van consumentenkrediet kunstmatig hoog. Net zoals moderne elektronica de kosten heeft verlaagd (en de stroom heeft vergroot) voor het delen van informatie, beloven cryptocurrencies hetzelfde te doen voor kapitaal.

Er zijn letterlijk miljarden mensen die de elektronica bezitten die nodig is om deel te nemen aan het wereldwijde crypto-ecosysteem, en Cred creëert de tools waarmee financiering over de grenzen heen kan groeien, en buiten het bereik van diepgewortelde belangen.

Als u meer wilt weten over Cred, bekijk de whitepaper door hier te klikken. Je kan ook bezoek de homepage hier, en vind contactgegevens voor het bedrijf. Cred biedt een scala aan diensten en kan u wellicht helpen om crypto’s in uw leven of bedrijf te integreren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me