Blockfi-gennemgang: Bitcoin & Cryptocurrency Asset-Backed Loans

BlockFi anmeldelse

Da blockchain-teknologien og den tilhørende økonomi fortsætter med at modnes, sigter et stigende antal projekter mod at levere tjenester, der har været grundpiller for mere etablerede og traditionelle enheder.

Ingen steder er dette mere tydeligt end i den decentrale finansieringssektor (DeFi) og BlockFi er en formueforvaltningsplatform, der giver brugerne mulighed for at tjene renter på deres digitale aktiver samt låne midler ved at bruge deres cryptocurrency-beholdninger som sikkerhed.

Projektet sigter mod at forstyrre den finansielle industri ved at lade folk bruge deres digitale aktiver og ved at tilbyde attraktive vilkår for alle, der har til hensigt at gøre brug af deres platform.

BlockFi anmeldelse

Besøg BlockFi

BlockFi-oversigt

BlockFi er baseret i New York, USA og har en forretningsadresse på 201 Montgomery Street, Second Floor, Suite 263, Jersey City, New Jersey 07302.

Virksomheden blev lanceret i august 2017 af Zac Prince og Flori Marquez, og parret har med succes samlet over $ 60 mio. I finansiering over fire investeringsrunder, hvor den sidste runde fandt sted i december 2018.

BlockFi har sikret investering fra velansete enheder, herunder ConsenSys Ventures, Kenetic Capital, SoFi, Mike Novogratz’s Galaxy Digital og Anthony Pompliano’s Morgan Creek Capital.

BlockFi er klassificeret som en sikret ikke-bank-långiver og tilbyder lån i amerikanske dollars, der er bakket op af kryptoaktiver og fungerer i henhold til artikel 9 i den ensartede kommercielle kode, der regulerer sikker udlån.

Virksomheden indgiver også UCC-1-finansieringsopgørelser til hver af sine låntagerstater. BlockFi har sine kunders kryptoaktiver hos Gemini, som er en licensudveksling af kryptokurrency og registreret depotmand og udsteder lån til deres bankkonti i form af USD-betalinger. Holdet har også forbindelse med tredjepartslåneserviceren Scratch, der administrerer alle lånekontrakter og tilbagebetalinger.

Platformen opererer i øjeblikket i omkring 35 amerikanske stater, og sikkerhedsmuligheder inkluderer Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Gemini’s GUSD med planer om at integrere yderligere kryptoaktiver i den nærmeste fremtid.

Hvorfor bruge BlockFi?

Virksomheden kører i overensstemmelse med USA’s føderale love, og kerneteamet er erfarne fagfolk med betydelig erfaring inden for digital finansiering og udlån. Virksomhedens vigtigste salgsargument er, at det giver enkeltpersoner mulighed for at bruge deres kryptobesiddelser til at bruge og deponere dem på rentekonti eller bruge dem som sikkerhed for lån.

Holdet tilbyder også fleksible tilbagebetalingsplaner med ganske rimelige renter og sigter mod at redde personer, der har brug for kontanter på kort til mellemlang sigt, og foretrækker at holde styr på deres digitale aktiver for at drage fordel af fremtidig høj priser.

Samtidig ville enhver, der købte kryptokurver som Bitcoin og Ethereum til priser, der var meget lavere end nutidens nuværende priser, være underlagt betydelige kapitalgevinstskatter, hvis de solgte deres kapitalandele.

BlockFi afhjælper disse problemer ved at tilbyde kryptostøttede amerikanske dollarlån, der giver kryptoindehavere øjeblikkelig adgang til fiat uden at opgive fordelene ved at eje kryptovalutaer under en potentiel prisstigning. Samtidig kan enhver, der deponerer kryptoaktiver i BlockFi, også drage fordel af, at sammensatte renter anvendes på deres beholdninger, hvilket giver dem en ny måde til passivt at øge deres porteføljeværdi.

Hvilke tjenester tilbyder BlockFi?

BlockFi tilbyder i det væsentlige to hovedprodukter, nemlig deres rente- og lånekonti.

BlockFi-rentekontoen

BlockFi Interest Account (BIA) giver dig mulighed for at tjene sammensat rente på dine Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) indskud. For at modtage rentebetalinger, der udbetales hver måned i enten Bitcoin eller Ethereum, er det bare nødvendigt at gemme kryptokurverne med BlockFi. I øjeblikket kan alle, der bruger platformen, forvente et årligt udbytte på ca. 6%.

BlockFi Crypto Backed Loan Account

Brugere af platformen er i stand til at deponere deres Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller Litecoin (LTC) for at modtage et lån i amerikanske dollars. Det er muligt at låne et beløb, der er værd op til 50% af de indskudte aktiver, og rentesatsen starter på omkring 4,5% med en 12 måneders standard lånetid, selvom BlockFi også inkluderer muligheder for forudbetaling eller refinansiering i slutningen af ​​låneperioden.

Hvordan fungerer BlockFi?

Brugere kan enten indbetale kryptokurver på en rentekonto eller bruge dem som sikkerhed for et USD-lån. Rentekontoen betaler en variabel rente på omkring 6% årligt (som sammensættes månedligt) med afkast udbetalt i Bitcoin eller Ethereum. Med hensyn til lånekontoen er det vigtigt at bemærke, at da BlockFi yder sikrede lån bakket op af brugernes cryptocurrency beholdninger; de kan lovligt opbevare midlerne som sikkerhed, hvis en person misligholder eller holder op med at betale lånet tilbage.

Dette fungerer på samme måde som en bank, der giver en klient et pant og bruger ejendommen som sikkerhed, i tilfælde af at låntager holder op med at betale lånet tilbage, kan banken overtage ejendommen. Når BlockFi, når en person er blevet godkendt til et lån, overføres deres aktiver til en tegnebog kontrolleret af Gemini og forbliver der, indtil lånet er afbetalt.

Efter at BlockFi modtager sikkerhedsstillelsen krediteres kundens konto med amerikanske dollars, og de skal betale renter på lånet hver måned, inden de bruger deres endelige tilbagebetaling til at tilbagebetale lånebeløbet fuldt ud ved hjælp af enten fiat eller Bitcoin og Ethereum.

I tilfælde af problemer kan BlockFi overtage den tilsvarende mængde kryptokurrency, der er nødvendig for at betale resten af ​​lånet, og låntagere forventes at stille et kryptoindskud på mindst dobbelt så meget som lånets værdi..

Ansøgningsprocessen kan afsluttes på få minutter, og brugerne kan specificere deres ønskede lånevilkår og indsende deres ansøgning med et svar, der generelt gives et par timer efter modtagelsen. BlockFi har visse krav til, hvem der er berettiget til et lån, og for at blive godkendt er det nødvendigt at bestå deres lånekvalifikationskriterier.

Hvem kan optage et lån på BlockFi?

Når du ansøger om et lån, skal du bare tilmelde dig på webstedet, indtaste det ønskede lånebeløb, vælge den krypto, du vil deponere, og indtaste dine KYC / AML-oplysninger til identitetsbekræftelsesformål. Dog udfører BlockFi ingen hårde eller bløde kreditkontroller, hvilket betyder, at brug af platformen ikke påvirker din kredit score. BlockFi er i stand til at operere uden at skulle kreditchecke sine klienter, da kryptoaktiver sendes til Gemini og opbevares som sikkerhed, før låneprovenuet udstedes, hvilket mindsker enhver risiko.

Kriterierne for lånekvalificering

Før du optager et lån, skal du stadig give dine personlige oplysninger, sociale sikringsoplysninger og din økonomiske historie. For at blive godkendt skal du opfylde visse krav, og disse inkluderer:

 • Mindst $ 15.000 i kryptoaktiver
 • Ingen panterettigheder på aktiver (inklusive skatterettigheder)
 • Ingen konkurser

Derudover er BlockFi Interest Account generelt tilgængelig for alle over 18 år. BIA er dog ikke tilgængelig for indbyggere i nationer, der er sanktioneret af USA eller på nogen overvågningslister. Desuden er interessekontoen ikke tilgængelig for nogen i EU eller staterne New York, Connecticut og Washington.

Sådan fungerer låneprocessen

BlockFi-teamet har skitseret følgende 9-trins proces:

 1. Opret en konto på https://app.blockfi.com/signup
 2. Klik på fanen Lån
 3. Klik på Anvend, og udfyld ansøgningen.
 4. Du modtager en beslutning mindre end 24 timer
 5. Gennemgå dit lånetilbud og underskriv låneaftalen
 6. Overfør sikkerhedsstillelse til BlockFi’s sikre opbevarings tegnebog
 7. Du modtager derefter dit lån samme dag i USD via en ledning til din bankkonto eller stablecoin til din valgte pungadresse.
 8. Foretag kun rentebetalinger månedligt ved hjælp af USD, BTC, ETH eller LTC
 9. Betal hovedstolen med en betaling ved slutningen af ​​løbetiden, eller refinansier til aktuelle satser

BlockFi’s vilkår og betingelser

BlockFi leverer en individuel konto, der ejes af en person eller enhed, der kan deponere, overføre eller hæve den kryptokurrency, der er indeholdt i kontoen. De tilbyder også en virksomhedskonto, der ejes af et selskab eller en anden kommerciel enhed, der har en konto i en anden form end en individuel kapacitet.

BIA sammensatte renter

BlockFi-interessekontokunder kan indbetale deres Bitcoin eller Ethereum og tjene op til 6% renter årligt. Dette udbetales i begyndelsen af ​​hver måned, og den rente, som kontohaverne optjener, sammensættes, hvilket øger det årlige afkast til 6,2%. Her med en sammensat rente på 6% vil en klient, der indbetaler 1 Bitcoin, den 28. februar have en saldo på 1,005 BTC i slutningen af ​​marts. Denne proces gentages måned over måned og efterlader klienten 1.062 BTC 2 måneder senere og fortsætter, indtil klienten beslutter at trække deres midler tilbage.

BlockFi afsløret i en nylig pressemeddelelse at de foretager følgende kursjusteringer på BIA-konti fra 1. juni 2019:

 • BTC-saldi over 25 BTC tjener 2,15% rente (tidligere 2% rente). Alle saldi mellem 0,5 BTC og 25 BTC tjener fortsat 6,2% APY
 • Satsen for indskud på mellem 25 ETH og 100 ETH falder fra 6,2% til 3,25% APY
 • Saldoer over 100 ETH tjener 0,2% APY

Minimum og maksimum for BIA

Der er ingen minimums- eller maksimumindskud på BlockFi-rentekontoen. På trods af dette påløber kun indskud over 0,5 BTC eller 25 ETH renter. Saldo på op til og med 25 BTC eller 250 ETH (svarende til henholdsvis $ 130.000 og $ 40.000) tjener APY-renten på 6,2%. Eventuelle saldi over denne grænse tjener en differentieret rente på 2% rente. Dette betyder at have 25,5 BTC på en BIA-konto, ser de første 25 BTC tjene renter på 6,2%, mens de resterende 0,5 BTC tjener renter på 2%.

Kreditlånbestemmelser

BlockFi-lån starter med en rente på 4,5% med et yderligere oprindelsesgebyr på omkring 1% til 2% og har normalt en varighed på 12 måneder. Derudover bestemmer forholdet mellem lån og værdi (LTV) mængden af ​​kryptosikkerhed, der skal deponeres, inden der optages et lån, og BlockFi tilbyder LTV’er op til 50% med BTC, ETH eller LTC accepteret som sikkerhed.

BlockFi-lån er kun renter, og klienter forventes kun at betale renter i løbet af deres månedlige betalinger, hvor der i slutningen kræves en engangsbetaling for det resterende beløb..

Er BlockFi sikker?

Aktiver, der er deponeret hos BlockFi, gemmes sikkert på den unikke tegnebogsadresse, der genereres af Gemini. Børsen er licenseret af New York State Department of Financial Services og er et opdragsgiver under New York Banking Law og overholder strenge kapitalkrav og bankoverholdelsesstandarder. Gemini har også digital aktivforsikringsdækning og er SOC 2 Type 1-sikkerhedskompatibel på tværs af både sin udvekslings- og depotplatform.

Gemini er også kendt som en af ​​de sikreste børser i sektoren og anvender sikkerhedsprotokoller, der inkluderer køleopbevaring, tofaktorautentificering (2FA) og Amazon Web Services-hosting. Alle aktiver, der sendes som sikkerhed for et lån, overføres til Geminis kolde opbevaringssystem, og denne offlineopbevaring hjælper med at beskytte brugernes midler mod cyberangreb. BlockFi gør også brug af 2FA, og brugerne bliver bedt om at indtaste en adgangskode og verifikationskode, der er genereret af en godkendelsesapp, når de logger ind.

BlockFi forbeholder sig også ret til at generere renter på aktiver i rentekonti ved at låne dem til institutionelle lån og erhvervslån. For at sikre lånets ydeevne låner BlockFi imidlertid krypto ud på over-collateraliserede vilkår (svarende til strukturen i vores kryptobagede lån) og anvender et automatiseret risikostyringssystem, der overvåger positioner 24/7 og giver den samme risikostyring system brugt med BlockFis kryptobagede lån.

Er BlockFi velegnet til begyndere?

På grund af de kvalifikationskrav, der er knyttet til optagelse af et kryptobaseret lån, ser platformen ud til at være velegnet til mere kloge personer med en vis erfaring med forretning og investering. Der er dog ingen minimumsindskud på BlockFi-rentekontoen, som kan være attraktive for begyndere, selvom kun indskud over 0,5 BTC eller 25 ETH rent faktisk påløber renter. Igen kan dette vise sig at være for stejlt et minimum for en nybegynder, medmindre de for nylig har købt kryptokurver specielt til dette formål.

På trods af dette forsøger BlockFi at imødekomme nyere deltagere på markedet ved at levere en lang række ressourcer på deres hjemmeside, og disse inkluderer en Ressourcecenter, Blog, FAQ-side, og Lånberegner. BlockFi’s tilmeldingsproces er ret ligetil, og enhver, der åbner en rentekonto, kan snart optjene sammensat rente passivt, men lånekontiene er dog mere komplicerede at forstå med hensyn til afbødning af risici.

I tilfælde af at din kryptoportefølje falder i værdi, kan du blive bedt om at deponere yderligere midler og bogføre mere sikkerhed. For eksempel er enhver, der optager et lån mod $ 100.000 i værdi af Bitcoin, berettiget til et lånebeløb på $ 50.000 på grund af BlockFi’s belåningsgrad på 50%.

Hvis prisen på Bitcoin falder med 30%, og sikkerhedsstillelsen falder til $ 70.000 i værdi, er låneprovenuet på $ 50.000 lig med 70% af værdien af ​​sikkerheden, da 50.000 divideret med $ 70.000 kommer tæt på 70%. Denne tærskel får en udløsende begivenhed til at finde sted, og efter meddelelse fra BlockFi har du 72 timer til at bidrage med mere sikkerhed for yderligere at understøtte dit lån.

Holdet foretrækker dog at give en pude med et fald på 50% i værdi, før der udstedes en triggerhændelse, hvilket betyder, at LTV-satsen kan justeres for at lette dette..

Alt i alt er BlockFi mere velegnet til personer med en vis erfaring med forretning eller investering, eller institutioner, der sigter mod at tjene sammensat rente på deres kryptobesiddelser. Den flygtige karakter af kryptokurrencymarkedet betyder imidlertid, at enhver, der har været involveret i rummet i næsten et år, skal have en god forståelse af potentialet for betydelige prisbevægelser..

Nogle punkter at overveje

På trods af håndtering af kryptokurver, BlockFi driver en ret centraliseret service og siger i sin servicevilkår at renten på BIA’er ikke er fast og kan ændres hver måned.

De angiver også, at det effektivt vil tage ejerskab af dine midler og vil “pantsætte, hæve, hypotekere, hypotese, sælge, låne ud eller på anden måde overføre eller bruge en hvilken som helst mængde af sådan kryptokurrency separat eller sammen med anden ejendom med alle ledsagende ejendomsrettigheder”.

Dette giver BlockFi i det væsentlige ret til at håndtere dine midler på enhver måde, de finder passende, og derudover er der ingen garanti for, at du modtager nye aktiver genereret fra en hård gaffel, og rentekonti er heller ikke dækket af forsikring mod tab.

Desuden kræver virksomhedens forretningsmodel, at BlockFi opererer på brøkreserver for deres kryptokurrencybeholdninger, ligesom en traditionel bank. Da de vælger at undertiden sælge og låne kryptoer for at generere yderligere fiat, kan volatiliteten i kryptokurrencypriser føre til negative resultater, da låntagere på deres platform kun tilbagebetaler USD-værdien af ​​deres lån.

Virksomheden kan dog have mere spillerum til at fungere, da de fleste lån varer i 12 måneders perioder, og de kan forvente, at mindretallet af deres brugere kræver pludselig adgang til deres kryptoindskud..

Fordele

 • Tjen renter på Bitcoin- og Ether-indskud
 • Hurtig likviditet uden indløsning af kryptoer
 • Lånegodkendelse uden traditionel kreditkontrol
 • Lån berettiget til amerikanske skattefordele
 • Store lån til rådighed

Ulemper

 • Central service
 • Rentesats ikke fast
 • Fraktioneret reserve forretningsmodel

Konklusion

BlockFi leverer en nyttig service til alle, der sidder i betydelige stakke af kryptokurver og institutioner eller tidlige adoptere, der har været i stand til at samle betydelige kryptobesiddelser, er godt positioneret til at drage fordel af tjenesten.

Enhver, der er interesseret i at optage et kryptobakket lån, skal have mindst $ 15.000 i Bitcoin eller Ethereum, som er uden for rækkevidden for de fleste kryptoinvestorer. Derudover skal du indbetale mindst 0,5 BTC eller 25 ETH for at påløbe renter på en BlockFi-rentekonto.

På trods af dette giver BlockFi berettigede enkeltpersoner og virksomheder en alternativ måde at rejse kapital på og giver dem mulighed for at generere midler uden at skulle likvide deres kryptobesiddelser. Virksomheden er gennemsigtig og overholder lovgivningen og leverer også finansielle produkter til rimelige gebyrer og renter.

Mængden af ​​kontrol, de har over deres kunders aktiver, og deres præference for at sælge og / eller handle aktiver til fortjeneste gør dette til en service, der er bedst egnet til personer med en høj evne til at beregne risiko.

Det er også en god mulighed for kryptoindehavere i USA, der bor i stater, der opkræver kapitalgevinstskat, da BlockFi giver folk mulighed for at generere midler uden at indløse deres kapitalandele og blive ansvarlige for kapitalgevinstskat..

Besøg BlockFi

BlockFi

src = “~ billeder \ blockfi-gennemgang-bitcoin-kryptokurrency-aktiv-støttet-lån.gif”

alt = “BlockFi anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

8.0 / 10

Fordele

 • Tjen renter på Bitcoin- og Ether-indskud
 • Hurtig likviditet uden indløsning af kryptoer
 • Lånegodkendelse uden traditionel kreditkontrol
 • Lån berettiget til amerikanske skattefordele
 • Store lån til rådighed

Ulemper

 • Central service
 • Rentesats ikke fast
 • Fraktioneret reserve forretningsmodel

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"BlockFi","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 06 \ /blockfi-review.gif","beskrivelse":"Da blockchain-teknologi og dens tilknyttede økonomi fortsætter med at modnes, sigter et stigende antal projekter med at levere tjenester, der har været grundpiller for mere etablerede og traditionelle enheder. Ingen steder er dette mere tydeligt end i den decentrale økonomisektor (DeFi), og BlockFi er en formueforvaltningsplatform, der giver brugerne mulighed for at tjene…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.20"},"navn":"BlockFi","reviewBody":"Da blockchain-teknologien og dens tilknyttede økonomi fortsætter med at modnes, sigter et stigende antal projekter med at levere tjenester, der har været grundpillerne for mere etablerede og traditionelle enheder. \ R \ n \ r \ nHvordan er dette mere tydeligt end i det decentrale Finance (DeFi) -sektoren, og BlockFi er en formueforvaltningsplatform, der gør det muligt for brugere at tjene renter på deres digitale aktiver samt låne midler ved at bruge deres cryptocurrency-beholdninger som sikkerhed. \ r \ n \ r \ nProjektet har til formål at forstyrre den økonomiske industri ved at give folk mulighed for at bruge deres digitale aktiver og ved at tilbyde attraktive betingelser for alle, der har til hensigt at gøre brug af deres platform. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBesøg BlockFi \ r \ n \ r \ nBlockFi-oversigt \ r \ nBlockFi er baseret i New York, USA og har en forretningsadresse på 201 Montgomery Street, Second Floor, Suite 263, Jersey City, New Jersey 07302. \ r \ n \ r \ n Virksomheden blev lanceret i august 2017 af Zac Prince og Flori Marquez, og parret har med succes rejst over $ 60 mio n finansiering over fire investeringsrunder, hvor den sidste runde finder sted i december 2018. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBlockFi har sikret investering fra velansete enheder, herunder ConsenSys Ventures, Kenetic Capital, SoFi, Mike Novogratz Galaxy Digital og Anthony Pompliano Morgan Creek Capital. \ R \ n \ r \ nBlockFi er klassificeret som en sikret ikke-bank långiver og tilbyder lån i amerikanske dollars, der er bakket op af kryptoaktiver og fungerer i henhold til artikel 9 i Ensartet kommerciel kode, der regulerer sikker udlån. \ R \ n \ r \ nFirmaet arkiverer også UCC-1 finansieringsopgørelser med hver af sine låntagere \ u2019-stater. BlockFi har sine kunders kryptoaktiver hos Gemini, som er en licensudveksling af kryptokurrency og registreret depotmand og udsteder lån til deres bankkonti i form af USD-betalinger. Holdet har også forbindelse med tredjepartslåneserviceren Scratch, der administrerer alle lånekontrakter og tilbagebetalinger. \ R \ n \ r \ nPlatformen opererer i øjeblikket i omkring 35 amerikanske stater, og sikkerhedsmuligheder inkluderer Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) , Litecoin (LTC) og Gemini \ ‘s GUSD med planer om at integrere yderligere kryptoaktiver i den nærmeste fremtid. \ R \ nHvorfor bruge BlockFi? \ R \ nFirmaet kører i overensstemmelse med USA’s føderale love og kerneteamet er erfarne fagfolk med betydelig erfaring inden for digital finansiering og udlån. Virksomhedens vigtigste salgsargument er, at det gør det muligt for enkeltpersoner at bruge deres kryptobesiddelser til at bruge og indbetale dem på rentekonti eller bruge dem som sikkerhed for lån. \ R \ n \ r \ nTeamet tilbyder også fleksible tilbagebetalingsplaner med ganske rimelig rentesatser og sigter mod at redde personer, der har brug for kontanter på kort til mellemlang sigt og foretrækker at holde fat i deres digitale aktiver for at drage fordel af fremtidige høje priser. \ r \ n \ r \ n på samme tid vil enhver, der købte kryptokurver som Bitcoin og Ethereum til priser, der er meget lavere end dagens nuværende priser, være underlagt betydelige skatter på kapitalgevinster, hvis de skulle sælge deres kapitalandele. \ r \ n \ r \ nBlockFi lindrer disse problemer ved at tilbyde kryptostøttede amerikanske dollar-lån, der giver kryptoindehavere øjeblikkelig adgang til fiat uden at opgive fordelene ved at eje kryptovalutaer under en potentiel prisstigning. På samme tid kan enhver, der deponerer kryptoaktiver i BlockFi, også drage fordel af, at der anvendes sammensatte renter på deres beholdninger, hvilket giver dem en ny måde til passivt at øge deres porteføljeværdi. \ R \ nHvilke tjenester tilbyder BlockFi? \ R \ nBlockFi i det væsentlige tilbyder to hovedprodukter, nemlig deres rente- og lånekonti. \ r \ nThe BlockFi Interest Account \ r \ nThe BlockFi Interest Account (BIA) giver dig mulighed for at tjene sammensat rente på dine Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) indskud. For at modtage rentebetalinger, der udbetales hver måned i enten Bitcoin eller Ethereum, er det bare nødvendigt at gemme kryptokurverne med BlockFi. I øjeblikket kan enhver, der bruger platformen, forvente et årligt udbytte på ca. 6%. \ R \ nBlockFi Crypto Backed Loan Account \ r \ nBrugere af platformen er i stand til at deponere deres Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller Litecoin ( LTC) for at modtage et lån i amerikanske dollars. Det er muligt at låne et beløb, der er værd op til 50% af de indskudte aktiver, og rentesatsen starter på omkring 4,5% med en 12 måneders standard lånetid, selvom BlockFi også inkluderer muligheder for forudbetaling eller refinansiering i slutningen af ​​lånet term. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvordan fungerer BlockFi? \ r \ nBrugere kan enten indbetale kryptovalutaer på en rentekonto eller bruge dem som sikkerhed for et USD-lån. Rentekontoen betaler en variabel rente på omkring 6% årligt (som sammensættes månedligt) med afkast udbetalt i Bitcoin eller Ethereum. Med hensyn til lånekontoen er det vigtigt at bemærke, at da BlockFi yder sikrede lån bakket op af brugernes cryptocurrency beholdninger; de kan lovligt opbevare midlerne som sikkerhed, hvis en person misligholder eller stopper med at tilbagebetale lånet. \ r \ n \ r \ nDette fungerer på samme måde som en bank, der giver en klient et pant og bruger ejendommen som sikkerhed, i i tilfælde af at låntager holder op med at betale lånet tilbage, kan banken overtage ejendommen. Når BlockFi, når en person er blevet godkendt til et lån, overføres deres aktiver til en tegnebog kontrolleret af Gemini og forbliver der, indtil lånet er afbetalt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEfter BlockFi modtager sikkerheden, kundens konto krediteres amerikanske dollars, og de skal betale renter på lånet hver måned, inden de bruger deres endelige tilbagebetaling til at tilbagebetale lånebeløbet fuldt ud ved hjælp af enten fiat eller Bitcoin og Ethereum . \ r \ n \ r \ nI tilfælde af problemer kan BlockFi overtage den tilsvarende mængde kryptovaluta, der er nødvendig for at betale resten af ​​lånet, og låntagere forventes at foretage et kryptoindskud, der er mindst et dobbelt så stort Lånets værdi som sikkerhed. \ r \ n \ r \ n Ansøgningsprocessen kan afsluttes på få minutter, og brugerne kan specificere deres ønskede lånevilkår og indsende deres ansøgning med et svar, der generelt gives et par timer efter modtagelsen . BlockFi har visse krav til, hvem der er berettiget til et lån, og for at blive godkendt er det nødvendigt at bestå deres lånekvalifikationskriterier. \ R \ nHvem kan optage et lån på BlockFi? \ R \ nNår du ansøger om et lån, kan du skal du bare tilmelde dig hjemmesiden, indtaste dit anmodede lånebeløb, vælge den krypto, du vil deponere, og indtaste dine KYC \ / AML-oplysninger til identitetsbekræftelsesformål. Dog udfører BlockFi ingen hårde eller bløde kreditkontroller, hvilket betyder, at brug af platformen ikke påvirker din kredit score. BlockFi er i stand til at operere uden kreditkontrol af sine klienter, da kryptoaktiver sendes til Gemini og opbevares som sikkerhed, før låneprovenuerne udstedes, hvilket mindsker enhver risiko. \ R \ nKriterierne for lånekvalificering \ r \ n Før du optager et lån, du bliver stadig nødt til at give dine personlige oplysninger, sociale sikringsoplysninger og din økonomiske historie. For at blive godkendt, skal du opfylde visse krav, og disse inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tMinimum på $ 15.000 i kryptoaktiver \ r \ n \ tIngen panterettighed på aktiver (inklusive skatterettigheder) \ r \ n \ tIngen konkurser \ r \ n \ r \ n Derudover er BlockFi Interest Account generelt tilgængelig for alle over 18 år. BIA er dog ikke tilgængelig for indbyggere i nationer, der er sanktioneret af USA eller på nogen overvågningslister. Desuden er rentekontoen ikke tilgængelig for nogen i EU eller staterne New York, Connecticut og Washington. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan låneprocessen fungerer \ r \ nBlockFi-teamet har beskrevet følgende 9-trins proces: \ r \ n \ r \ n \ tOpret en konto ved \ u00a0https: \ / \ / app.blockfi.com \ / tilmelding \ r \ n \ tKlik på fanen Lån \ r \ n \ tKlik på Ansøg og udfyld ansøgningen. \ R \ n \ tDu modtager en beslutning mindre end 24 timer \ r \ n \ tGennem dit lånetilbud og underskriv låneaftalen \ r \ n \ t Overfør sikkerhedsstillelse til BlockFi’s sikre opbevarings tegnebog \ r \ n \ tDu modtager derefter dit lån samme dag i USD via en ledning til din bankkonto eller stablecoin til din valgte pungadresse. \ r \ n \ t Foretag kun rentebetalinger månedligt ved hjælp af USD, BTC, ETH eller LTC \ r \ n \ tBetal hovedstolen ved en betaling i slutningen af ​​løbetiden eller refinansier til aktuelle priser \ r \ n \ r \ nBlockFi \ u2019s vilkår \ r \ nBlockFi leverer en individuel konto, der ejes af en person eller enhed, der kan deponere t, overføre eller trække den kryptokurrency, der er tilbage på kontoen. De tilbyder også en forretningskonto, der ejes af et selskab eller en anden kommerciel enhed, der har en konto i en hvilken som helst anden kapacitet end en individuel kapacitet. \ R \ nBIA sammensatte renter \ r \ nBlockFi-interessekontokunder kan indbetale deres Bitcoin eller Ethereum og tjene op til 6% rente årligt. Dette udbetales i begyndelsen af ​​hver måned, og den rente, som kontohaverne optjener, sammensættes, hvilket øger det årlige afkast til 6,2%. Her med en sammensat rente på 6% vil en klient, der indbetaler 1 Bitcoin, den 28. februar have en saldo på 1,005 BTC i slutningen af ​​marts. Denne proces gentages måned over måned og efterlader klienten 1.062 BTC 2 måneder senere og fortsætter, indtil klienten beslutter at trække deres midler ud. \ R \ n \ r \ nBlockFi afslørede i en nylig pressemeddelelse, at de vil foretage følgende kursjusteringer til BIA-konti pr. 1. juni 2019: \ r \ n \ r \ n \ tBTC-saldi over 25 BTC tjener 2,15% rente (tidligere 2% rente). Alle saldi mellem 0,5 BTC og 25 BTC tjener fortsat 6,2% APY \ r \ n \ tSatsen for indskud på mellem 25 ETH og 100 ETH vil falde fra 6,2% til 3,25% APY \ r \ n \ tBalancer over 100 ETH vil tjen 0,2% APY \ r \ n \ r \ n \ r \ nMinimums og maksimumsgraden for BIA \ r \ nDer er ingen minimums- eller maksimumsindskud på BlockFi-rentekontoen. På trods af dette påløber kun indskud over 0,5 BTC eller 25 ETH renter. Saldo på op til og med 25 BTC eller 250 ETH (svarende til henholdsvis $ 130.000 og $ 40.000) tjener APY-renten på 6,2%. Eventuelle saldi over denne grænse tjener en differentieret rente på 2% rente. Dette betyder, at det at have 25,5 BTC på en BIA-konto, ser de første 25 BTC, der tjener renter på 6,2%, mens de resterende 0,5 BTC tjener renter på 2%. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCrypto-lånebestemmelser \ r \ nBlockFi-lån starter med en rente på 4,5% med et yderligere oprindelsesgebyr på omkring 1% til 2% og har normalt en varighed på 12 måneder. Derudover bestemmer belåningsgraden (LTV) -forholdet mængden af ​​kryptosikkerhed, der skal deponeres, inden der optages et lån, og BlockFi tilbyder LTV’er op til 50% med BTC, ETH eller LTC accepteret som sikkerhed. \ n \ r \ nBlockFi-lån er kun interesseret, og det forventes, at kun kunder betaler renter i løbet af deres månedlige betalinger, idet der i slutningen kræves et engangsbeløb for det resterende beløb. \ r \ nEr BlockFi Safe? \ r \ nAktiver deponeret hos BlockFi opbevares sikkert på den unikke tegnebog-adresse genereret af Gemini. Børsen er licenseret af New York State Department of Financial Services og er et opdragsgiver under New York Banking Law og overholder strenge kapitalkrav og bankoverholdelsesstandarder. Gemini har også digital aktivforsikringsdækning og er SOC 2 type 1-sikkerhedskompatibel på tværs af både sin børs- og depotplatform. \ R \ n \ r \ nGemini er også kendt som en af ​​de mest sikre børser i sektoren og anvender sikkerhedsprotokoller, der inkluderer køleopbevaring, tofaktorautentificering (2FA) og Amazon Web Services-hosting. Alle aktiver, der sendes som sikkerhed for et lån, overføres til Gemini’s fryselagersystem, og dette offline-lager hjælper med at beskytte brugernes midler mod cyberangreb. BlockFi gør også brug af 2FA, og brugerne bliver bedt om at indtaste en adgangskode og verifikationskode, der er genereret af en godkendelsesapp, når de logger ind. \ R \ n \ r \ nBlockFi forbeholder sig også ret til at generere renter på aktiver, der opbevares i rentekonti ved at låne ud dem til institutionelle og erhvervslåntagere. For at sikre lånets ydeevne låner BlockFi imidlertid krypto ud på over-collateraliserede vilkår (svarende til strukturen i vores kryptobagede lån) og anvender et automatiseret risikostyringssystem, der overvåger position 24 \ / 7 og giver den samme risiko styringssystem, der bruges med BlockFi’s kryptobagede lån. \ r \ nEr BlockFi velegnet til begyndere? \ r \ n På grund af de krav, der er knyttet til optagelse af et kryptobakket lån, ser platformen ud til at være velegnet til mere kloge personer med nogle erfaring med forretning og investering. Der er dog ingen minimumsindskud på BlockFi-rentekontoen, som kan være attraktive for begyndere, selvom kun indskud over 0,5 BTC eller 25 ETH rent faktisk påløber renter. Igen kan dette vise sig at være for stejlt et minimum for en nybegynder, medmindre de for nylig har købt kryptokurver specielt til dette formål. \ R \ n \ r \ n På trods af dette forsøger BlockFi at imødekomme nyere markedsdeltagere ved at tilbyde et væld af ressourcer på deres hjemmeside, og disse inkluderer et ressourcecenter, en blog, en FAQ-side og en lommeregner. BlockFis tilmeldingsproces er ret ligetil, og enhver, der åbner en rentekonto, kan snart tjene sammensat rente passivt, men lånekontiene er mere komplicerede at forstå med hensyn til afbødning af risici. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nI tilfælde af at din kryptoportefølje falder i værdi, kan du blive bedt om at deponere yderligere midler og bogføre mere sikkerhed. For eksempel er enhver, der optager et lån mod $ 100.000 i værdi af Bitcoin, berettiget til et lånebeløb på $ 50.000 på grund af BlockFi’s belåningsgrad på 50%. \ R \ n \ r \ nHvis prisen på Bitcoin falder med 30% og sikkerhedsstillelsen falder til $ 70.000 i værdi, låneprovenuet på $ 50.000 er lig med 70% af værdien af ​​sikkerheden, da 50.000 divideret med $ 70.000 kommer tæt på 70%. Denne tærskel får en udløsende begivenhed til at finde sted, og efter anmeldelse fra BlockFi har du 72 timer til at bidrage med mere sikkerhed for yderligere at understøtte dit lån. \ R \ n \ r \ nTeamet foretrækker dog at give en pude af en 50% fald i værdi, før der udstedes en triggerhændelse, hvilket betyder, at LTV-satsen kan justeres for at lette dette. \ R \ n \ r \ n Alt i alt er BlockFi mere egnet til personer med en vis erfaring med forretning eller investering, eller institutioner, der sigter mod at tjene sammensat rente på deres kryptobeholdninger. Imidlertid betyder kryptokurrencymarkedets ustabile karakter, at enhver, der har været involveret i rummet i næsten et år, skal have en god forståelse af potentialet for betydelige prisbevægelser. \ R \ nNogle punkter at overveje \ r \ nTrods håndtering af kryptokurver , BlockFi driver en ret central tjeneste og angiver i sine servicevilkår, at renten på BIA’er ikke er fast og kan ændres hver måned. \ R \ n \ r \ nDe angiver også, at det effektivt vil tage ejerskab af din midler og vil \ u201kopiere, repweisere, hypotecere, genindtaste, sælge, låne eller på anden måde overføre eller bruge ethvert beløb af sådan kryptokurrency separat eller sammen med anden ejendom med alle ledsagende ejendomsrettigheder \ u201d. \ r \ n \ r \ nDette giver BlockFi i det væsentlige ret til at håndtere dine midler på enhver måde, de finder passende, og derudover er der ingen garanti for, at du vil modtage nye aktiver genereret fra en hård gaffel, og rentekonti er heller ikke dækket af forsikring ance mod tab. \ r \ n \ r \ nDesuden kræver virksomhedens forretningsmodel, at BlockFi opererer på brøkreserver til deres kryptokurrencybeholdninger, ligesom en traditionel bank. Da de vælger at nogle gange sælge og låne kryptoer for at generere yderligere fiat, kan volatiliteten i kryptokurrencypriser føre til uheldige resultater, da låntagere på deres platform kun tilbagebetaler USD-værdien af ​​deres lån. \ R \ n \ r \ nMen Virksomheden har muligvis mere spillerum til at operere i betragtning af at de fleste lån varer i 12 måneders perioder, og de kan forvente, at mindretallet af deres brugere kræver pludselig adgang til deres kryptoindskud. \ r \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tTjen renter på Bitcoin- og Ether-indskud \ r \ n \ tHurtig likviditet uden indbetaling af kryptoer \ r \ n \ tLånegodkendelse uden traditionelle kreditkontrol \ r \ n \ tLån berettiget til amerikanske skattefordele \ r \ n \ tStore lån tilgængelig \ r \ n \ r \ nKonsol \ r \ n \ r \ n \ tCentraliseret service \ r \ n \ tRente ikke fast \ r \ n \ tFraktionel reserve forretningsmodel \ r \ n \ r \ nKonklusion \ r \ nBlockFi leverer en nyttig service til alle, der sidder i betydelige stakke af kryptokurver og institutioner eller tidlige adoptere, der har været i stand til at samle betydelige kryptobesiddelser, er vi Jeg er positioneret til at drage fordel af tjenesten. \ r \ n \ r \ nAlle interesserede i at optage et kryptobakket lån skal have mindst $ 15.000 i Bitcoin eller Ethereum, som er uden for rækkevidden for de fleste kryptoinvestorer. Derudover skal du indbetale mindst 0,5 BTC eller 25 ETH for at påløbe renter på en BlockFi-rentekonto. \ R \ n \ r \ n På trods af dette giver BlockFi berettigede enkeltpersoner og virksomheder en alternativ måde at rejse kapital på og giver dem mulighed for at generere midler uden at skulle likvide deres kryptobesiddelser. Virksomheden er gennemsigtig og overholder lovgivningen og leverer også finansielle produkter til rimelige gebyrer og renter. \ R \ n \ r \ nMængden af ​​kontrol, de har over deres kunders aktiver, og deres præference for salg og \ / eller handel med aktiver til fortjeneste gør dette til en service, der er bedst egnet til enkeltpersoner med en høj evne til at beregne risiko. \ r \ n \ r \ nDet er også en god mulighed for kryptoindehavere i USA, der bor i stater, der opkræver kapitalgevinster skat, da BlockFi tillader \ u00a0folk at generere midler uden at indløse deres kapitalandele og blive ansvarlige for kapitalgevinstskat. \ r \ nBesøg BlockFi","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2020-02-10"},"yderligere Type":"udefineret","Alternativ navn":"udefineret","pris":"udefineret","priser":"udefineret","mærke":"udefineret","kategori":"udefineret","farve":"udefineret","dybde":"udefineret","disambiguatingDescription":"udefineret","gtin":"udefineret","gtin12":"udefineret","gtin13":"udefineret","gtin14":"udefineret","gtin8":"udefineret","højde":"udefineret","identifikator":"udefineret","logo":"udefineret","mainEntityOfPage":"udefineret","materiale":"udefineret","model":"udefineret","mpn":"udefineret","nsn":"udefineret","produktID":"udefineret","produktions dato":"udefineret","Købsdato":"udefineret","udgivelses dato":"udefineret","samme som":"udefineret","sku":"udefineret","slogan":"udefineret","url":"udefineret","vægt":"udefineret","bredde":"udefineret"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me