Begyndervejledning til Tierion: Verifikation af data på Blockchain

Tierion Guide

Tierion er en universel platform, der muliggør verifikation af data i massiv skala. Teamet bag Tierion så, at virksomheder har metoder til at notere og beskytte vigtige dokumenter, men der var ikke en universel ækvivalent til beskyttelse af digitale data. Holdet så også, at sådanne brancher som finansiel service, forsikring og sundhedspleje skal beskytte store mængder kritiske data, men det kan være besværligt, dyrt og / eller umuligt at gøre det, især når du tager højde for at autentificere de pågældende data.

Tierion Guide

Tierion tager den eksisterende Chainpoint-teknologi til at skabe en “proof engine”, som internettet kan bruge til store og små applikationer.

Med denne teknologi planlægger Tierion at gøre det muligt at bruge blockchain til at verificere data lige fra onlinekøb til medicinske journaler. Målet er at reducere kompleksiteten og omkostningerne ved tillid.

Forankring af data til Blockchain

Tierion er langt fra det første firma, der forsøger at forankre data til blockchain, men dets forgængere var ikke i stand til at overvinde de udfordringer, der er indbygget i denne indsats. Tidlige systemer var ikke skalerbare med et enkelt dokument-hash, der blev offentliggjort med hver Bitcoin-transaktion. Da Bitcoin-netværksgennemstrømningen kun er tre transaktioner pr. Sekund, er dette ikke tilstrækkelig skalerbarhed til applikationer rundt om i verden.

Derudover var forankring af data til Bitcoin utrolig dyrt. Prisen var omkring $ 0,03 USD fra juni 2015 og $ 3,40 USD i juni 2017. Derudover er Bitcoins nøjagtighed af blokeringstid ca. to timer, hvilket betyder, at tidsstemplet ikke ville være nøjagtigt. Tierion var i stand til at overvinde alle disse forhindringer.

Hvordan fungerer Tierion?

For at arbejde opretter Tierion et bevis, der forbinder data med en transaktion på en blockchain via det, den kalder forankring. Takket være dette bevis kan enhver verificere datastemplet og integriteten af ​​dataene uden behov for en ekstra betroet myndighed, som en notar. Tierion giver mulighed for at forankre i både Ethereum og Bitcoin blockchains.

Tierion anvendelser

Hvad er nogle anvendelser af Tierion?

Længe før virksomhedens toksalg i sommeren 2017 havde Tierion opnået en hel del. Virksomheden blev lanceret i juni 2015, og på tidspunktet for token-salget havde det allerede et samarbejdsforhold med Microsoft for dataintegritet og attester. Tierion har arbejdet med Philips inden for IoT-datafremvisning, Blockcerts i legitimationsoplysninger, der kan verificeres af blockchain, og Verifai for kontrol af maskinlæring.

Ansøgningerne om Tierion er næsten ubegrænsede. Det kan bruges til at tidsstemple en databases tilstand, bevise processer, give verificerbare legitimationsoplysninger eller dokumentere notarialisering. Allerede før tokensalget fandt sted sidste år, havde mere end tusind virksomheder brugt Tierions første SaaS-applikation. Disse omfattede store virksomheder, der er husstandsnavne, såsom Philips og Microsoft. Andre større virksomheder, der er afhængige af Tierion-teknologi, inkluderer Dell, Xero og Ultimus.

Tierion-partnere

På sit websted skitserer Tierion flere andre brugssager til netværket og “proof engine.” Virksomheder kan bruge det til at oprette et revisionsspor, der viser en uforanderlig historie med deres processer. Det kan bruges med IoT-enheder for at garantere tidsstempel og integritet af indsamlede data. Virksomheder og enkeltpersoner kan bruge Tierion til at tilføje blockchain tidsstempelbeviser til data og digitale dokumenter. Det kan også bruges til at bevise nøjagtigheden og eksistensen af ​​regnskabsoptegnelser. Tierion kan bruges til at oprette legitimationsoplysninger, der kan verificeres af blockchain, noget nyttigt til uddannelsesinstitutioner, priser og mere. Tierion har endda potentielle applikationer, der overholder lovgivningen, da det giver dig mulighed for at bevise over for tilsynsmyndigheder, at dokumenter og data ikke er blevet ændret.

Hvad er Chainpoint?

Chainpoint er aspektet af Tierion for udviklere. Holdet markedsfører det som den åbne standard, når det kommer til at forbinde data med blockchain for at gøre et tidsstemplet bevis. Det er også det hurtigste og største netværk, der lader dig forankre data til blockchain. Det kan bruges til mange af de ovennævnte applikationer og inkluderer udviklerværktøjer, såsom Chainpoint Node API, Chainpoint Client Library og Chainpoint CLI, plus muligheden for at køre en Chainpoint Node. Chainpoint er også den allerførste service, der findes på Tierion Network og det teknologiske fundament for andre Tierion-tjenester.

Chainpoint

Hvad er bevis?

Bevis er den del af Tierion, som virksomheder kan bruge, og lade dem bevise tidsstemplet og integriteten af ​​deres data uden at have brug for en notar eller anden betroet tredjepart. Beviserne kan verificeres på en uafhængig måde for evigt, hvilket betyder, at virksomheder ikke behøver at spilde ressourcer på en mellemmand. Bevis er afhængig af Chainpoint Network, som giver det mulighed for at fungere på verdensplan og tilbyder millioner af bevis hver dag. Det er også ret simpelt at bruge, så virksomheder kan komme i gang inden for klik. Det starter snart, og du kan tilmelde dig for at blive underrettet, når det gør det.

Bevis

Tierion Network Token

Tierion Network Token eller TNT er et økonomisk incitament til at sikre netværksinfrastrukturen. Det bruges også til at få adgang til netværkets ressourcer. Alle kan tilmelde sig Tierion-netværket og begynde at tjene TNT. Det er ikke nødvendigt at have tokens for at være en slutbruger af netværket.

Det forsalg til TNT gik fra 22. juli til 27. juli 2017, og det offentlige salg begyndte den 10. august med tokenfordeling den 25. august 2017. Af levering af 1 milliard tokens tildelte Tierion 35 procent til tokensalget og yderligere 35 procent til incitamenteret netværksdeltagelse. Yderligere 29 procent blev tilbageholdt af Tierion, og den sidste 1 procent blev brugt til at dække token-salget.

TNT-tokensalg

TNT-tokens kan købes på følgende børser:

  • Binance
  • Huobi
  • HitBTC
  • Gate.io

Konklusion

Tierion er en etableret virksomhed med flere års historie og flere succesrige teknologier, der allerede er inden for sit bælte. Gennem sine teknologier gør Tierion det muligt at forankre data til blockchain for at give bevis og forenkle tillid. Tierion Network har allerede arbejdet med store navne i branchen for yderligere at finpudse sin teknologi og fortsætter med at udvide med Proof for virksomheder og Chainpoint for udviklere.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me