Begyndervejledning til Steem

Steem anmeldelse

Steem er en “blockchain-baseret social medieplatform, hvor alle kan tjene belønninger”. En opmuntret platform, Steem understøtter opbygning af samfund og social interaktion ved at belønne dem, der deltager ved at sende, stemme på og kurere godt indhold med kryptokurrency.

“Ved at hente inspiration fra erfaringer fra opbygning af kryptovalutaer, kryptokurrency-samfund og koncepter, som vi er vant til fra de forskellige sociale medieplatforme, der allerede er tilgængelige”

CEO Ned Scott og Daniel Larimer, CTO for Steemit og grundlægger af Bitshares, kom sammen og skabte Steem i 2016.

Steem

Nøgleerklæringen Steem står ved er, hvordan deres platform er ‘den første kryptokurrency, der forsøger at nøjagtigt og gennemsigtigt belønne et ubegrænset antal personer, der yder subjektive bidrag til sit samfund’. De anvender et retfærdigt regnskabssystem, der altid afspejler dit eget bidrag, så hvis du bare deltager, bliver du belønnet.

Hvem kan drage fordel af Steem?

Steem er bygget til almindelige mennesker for at belønne almindelige mennesker for deres bidrag til onlinesamfund med det mål at give folk over hele verden styrke. Da teknologien Steem er bygget på kan behandle tusindvis af handlinger i sekundet, er belønningerne rigelige og kan optjenes hurtigt med digitale tokens, der belønnes omkring 24 timer efter, at indhold og stemmer er indsendt.

De grupper af mennesker, som Steem siger, kan have stor fordel af at bruge deres platform, inkluderer:

 • Skabere
 • Kuratorer
 • Overførere
 • Købmænd
 • Market makers
 • Shoppere
 • Iværksættere
 • Bloggere
 • Kommentatorer
 • Internetlæsere
 • Fællesskabsledere
 • Henvisere
 • Tilmeld festværter

Sociale medieplatforme som Reddit, Facebook og Twitter har set brugergenereret indhold indsendt af dets medlemmer skabe milliarder dollars værdi for selskabets aktionærer. Steem arbejder dog på en anden måde. Meget af værdien skabt af de mennesker, der leverer bidragene på sociale medier og online-samfund, belønnes selv med virtuel valuta.

Hvad er Steemit?

Steemit.com er et socialt netværk og indholdsbelønningsplatform, der bruger Steem-teknologi til at belønne brugere for at kurere indhold over hele internettet. Det giver belønninger i 50% Steem power og 50% Steem dollars.

Ved at opbygge et onlinesamfund, der belønnes i kryptokurrency for at dele deres stemme, omdefinerer Steemit verdenen af ​​sociale medier og bygger hurtigt en voksende social økonomi, da det er brugerne, der tjener belønninger ved at bruge den i stedet for kun selskabets aktionærer som andre platforme.

Et samfund bygges ved at give brugerne mulighed for at belønne andre brugere for det indhold, som de sender ved hjælp af den revolutionerende Steem blockchain og kryptokurrency. Det er gratis at poste på Steemit.com, hvilket er det, der gør det perfekt til den almindelige person såvel som indholdsskaberne, og det ‘præges’ dagligt. Den daglige valuta distribueres derefter til indholdsproducenterne i henhold til hvor mange stemmer de får for de stillinger, de laver.

Hvordan du kan optjene digitale tokens på Steemit

Steem har flere typer tokens, Steem, Steem Dollars (SBD) og Steem Power (en betegnelse på VESTE). Steem og steem dollars er væske mens steem magt ikke er det.

Når du får betaling på hjemmesiden Steemit, kan du vælge at blive betalt 50% i STEEM Power og 50% i STEEM Dollars eller 100% i steem power. Her er et eksempel på en 50/50 udbetaling: Hvis du tjener $ 200 på et indlæg, får du $ 100 STEEM Dollars og 50 STEEM Power (forudsat at STEEM Power er værd $ 2 hver på det aktuelle tidspunkt).

Steemit har tre måder, hvorpå du kan optjene digitale tokens som community-deltager, og det er nemt og enkelt at blive involveret og begynde at blive belønnet med kryptokurrency.

Som delt på Steemit-webstedet kan du optjene digitale tokens som en del af samfundet ved at:

Udstationering – Ved at dele dine indlæg kan du tjene opvoter fra medlemmer af samfundet. Afhængigt af de opstemninger, du modtager, får du en del af den igangværende Steem-belønningspulje.

Afstemning og kuratering – Hvis du opdager et indlæg og opstemmer det, før det bliver populært, kan du optjene en curationbelønning. Belønningsbeløbet afhænger af mængden af ​​Steem Power, du har.

Indkøb – Brugere kan købe Steem- eller Steem Dollar-tokens direkte gennem Steemit-tegnebogen ved hjælp af bitcoin-, Ether- eller BitShares-tokens. De er også tilgængelige fra andre markeder og børser, herunder BlockTrades, Poloniex, Bittrex, Shapeshift.io og Changelly. Steem-tokens, der drives op til Steem Power, tjener en lille smule interesse for at holde.

Optjening af digitale tokens er let, og Steemit-politikken gør det fair for alle brugere at blive belønnet, uanset hvor ofte de deltager og poster. Digitale tokens oprettes konstant af Steem-netværket. Nogle af tokens gives til brugerne, der tilføjer reel værdi til Steemit ved at sende indhold, kommentere andre brugeres indhold og stemme på andres indhold, og resten af ​​den daglige digitale token-pot distribueres blandt indehaverne af Steem magt og vidnerne, der driver blockchain.

Opbevaring af dine stammevalutaer

Det officielle Steemit-websted har indbygget tegnebogsfunktionalitet, så ved at tilmelde dig webstedet har du også oprettet din tegnebog til opbevaring, Steem, Steem Dollars og Steem Power. Der er også en kommandolinjepung du kan downloade og også en mobil tegnebog kendt som eSteem, som fungerer som en mobil interface til selve det sociale netværk, der giver dig adgang til alle hovedfunktionerne på webstedet og også overføre dine midler.

Hvad gør Steem anderledes?

Selvom der i øjeblikket er mange andre vippeplatforme, er Steem forskellig fra resten. Mange andre tip-platforme for kryptokurrency kræver, at deres brugere opgiver noget for at belønne andre for deres bidrag. Men for at belønne andre på Steem er alt, hvad en bruger skal gøre, at stemme på en anden brugers indhold eller indlæg, ligesom du gerne vil have et indlæg på Facebook eller opstemme et indlæg på Reddit. Dette tilskynder brugerne til at deltage i samfundet og belønner de bedste bidrag med valuta, der kan indsamles i deres egen personlige tegnebog og byttes til enhver tid mod den virkelige fiat-valuta.

Konklusion

Vi bruger alle sociale medier, men det har sandsynligvis aldrig været dig før, at du kunne blive belønnet for det indhold, du deler.

Steem ændrer den måde, vi bruger sociale medier på, ved at lade brugerne optjene belønninger for deres aktive deltagelse. Ved at sætte et incitament bag interaktion skaber denne teknologi et blomstrende samfund, hvor kvalitetsindhold betyder noget.

Hvis du har indhold at dele, som fortjener at blive set af et stort publikum, og som du fortjener at blive belønnet for, er Steemit perfekt til alle de håbefulde forfattere blandt os såvel som almindelige mennesker med synspunkter at dele og diskutere.

At stimulere og belønne brugerne af en social medieplatform er en god idé, da det fremmer vækst og skaber et samfund af mennesker, der interagerer med andre. Derudover distribueres digitale tokens på en retfærdig måde, så det bedste indhold får anerkendelse af kryptokurrency, og alle bliver anerkendt for deres bestræbelser på at deltage.

Steem er en fremtidsorienteret blockchain-teknologiplatform, som kan have en enorm indflydelse og bidrag til den allerede summende sociale medieverden, da dens belønninger giver folk en grund til at deltage og aktivt involvere sig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me