Begyndervejledning til SALT

SALT-udlånsplatform

SALT-udlån tilbyder kunder lån støttet af blockchain. Denne platform giver brugerne mulighed for at drage fordel af mange af de samme funktioner, som de ville forvente af en finansiel institution, der beskæftiger sig med fiat-valutaer, såsom lån, men med kryptovalutaer. Med SALT kan brugerne holde deres aktiver og få kontanter. I det væsentlige giver SALT dig mulighed for at udnytte dine aktiver på blockchain for at få kontante lån. På denne måde kan du få fiat-penge uden at skulle sælge nogen af ​​dine cryptocurrency-investeringer.

SALT-websted

Hvem står bag SALT?

SALT’s ledelse inkluderer rådgiver Erik Voorhees, CEO Shawn Owen, compliance specialist Josef Schaible, Gregg Ball for operationer, Ben Yablon for strategi, Blake Cohen for forretningsudvikling, Caleb Slade for creative og David Lechner for finansiering. Teknologi- og produktteamet inkluderer CTO Phil Cowan, produktleder Jeff Vier, systemarkitekt Chris Johnson, kerneudvikler Patrick Medaugh, applikationsudvikling Dave Daniel, UI / UX Lead Justin Ellis, mobil- og webudvikler Chris Ellis og blockchain-udvikler Sean Luther. Rådgivere inkluderer Jon Shapiro som blockchain-rådgiver, Michael Perklin som blockchain-sikkerhedsrådgiver, Josh Datko for sikkerhed, Marion Keyes for skat og Richard Levin som ekstern rådgiver.

SALT Team

Hvor erfaren er SALT?

Indtil i dag har SALT i alt $ 1.096,6 billioner i kontante aktier og repotransaktioner. Der er 8 milliarder dollars i skylagring og computing sammen med hele 630 billioner dollars i derivater og udenlandske børser. Diamanter og smykker tegner sig for $ 78 mia., Fysisk guld $ 7,8 billioner, og ejendomstitler $ 15,6 billioner.

Hvordan ansøger du om lån med SALT?

SALT har en meget enkel applikation og leverer godkendelse hurtigt. Der er heller ingen kreditkontrol, noget der hjælper med at fremskynde processen med at få et lån. Kontanterne til dit lån bliver deponeret lige ind på din udpegede bankkonto og kræver næsten ingen indsats fra din side.

Holdet bag SALT arbejdede hårdt for at strømline hele låneprocessen. Ansøgningsprocessen er blevet forenklet med fokus på værdien af ​​dine blockchain-aktiver i stedet for at bruge tid på din kredit score. Som låntager matches du automatisk med noget af kapitalen fra SALTs omfattende netværk fyldt med långivere. I hele lånets løbetid forbliver dine sikkerhedsaktiver i en ultra-sikker arkitektur, der er fuldt revideret. På denne måde kan du stole på SALT med dine midler og låne uden bekymringer.

Hvordan er brugeroplevelsen?

For dem, der låner penge fra SALT, er oplevelsen meget strømlinet. Låneplatformen blev oprettet til intuitiv forvaltning af lån. Det giver låntagere en enkelt og ligetil ansøgning om sikkerhed for blockchain-aktiver, overvågning af aktivitet og styring af tilbagebetalinger.

Som du kan se på skærmbillederne, er design og brugergrænseflade meget professionelt designet, hvilket giver dig klar adgang til alle de oplysninger, du har brug for vedrørende dit lån, sikkerhedsstillelse, automatiske betalinger, saldi og så videre.

UI

Hvorfor sikkerhedsstillelse er bedre end kredit score

SALT vælger at fokusere på sikkerhedsstillelse for lån i stedet for kredit score, noget der dramatisk kan hjælpe med effektivitet. Långivere valgte traditionelt kreditpoints på grund af vanskeligheder og omkostningerne ved overførsel, afvikling og derefter opbevaring af aktiver. Desværre er denne metode ineffektiv og fører til mindre kontantadgang samt højere renter for dig som låntager.

Med de distribuerede hovedbøger af SALT er der en ny måde at lagre og overføre aktiver på. Dette giver også mulighed for den perfekte type sikkerhed, der ikke står over for udfordringer, der typisk findes i traditionel sikkerhed; blockchain-aktiver er løsningen. SALT er en revolutionerende måde at låne ud ved fuldt ud at anerkende dine aktiver i stedet for at fokusere på din kredit score.

Hvilken slags priser tilbyder SALT?

SALT er stolt af at tilbyde konkurrencedygtige priser, og der er ingen gebyrer forbundet med forudbetaling. I stedet får du en fantastisk aftale på dit lån uden at skulle slippe af med aktiver, du holder af. Du kan bevare din position med SALT, mens du holder dig væk fra skattebegivenheder, der er mindre end optimale.

Hvilke andre fordele tilbyder SALT?

Ud over den enkle anvendelse og konkurrencedygtige priser giver SALT dig fuldstændig frihed. Du kan vælge at få dine aktiver tilbage når som helst du vil, uden at skulle betale et ublu beløb eller overhovedet nogen penge for dem. Du kan også få kontanter til alt hvad du vil. Det behøver ikke at være af en bestemt grund, f.eks. Et auto- eller boliglån.

SALT er den eneste platform, der er designet til at lette lån på blockchain. Dette er afgørende, fordi derivater, gerninger, diamanter og mere langsomt er på vej mod blockchain.

En stor fordel ved at bruge SALT er at undgå at skulle betale kapitalgevinstskat, disse kan være hårde, især i USA, der arbejder med et kortvarigt og langsigtet skattesystem for kapitalgevinster. Ved at bruge SALT omgår du helt behovet for at betale skat, når du optager et lån – ikke konvertere kryptokurrency til fiat.

Hvem kan drage fordel af SALT?

En lang liste over mennesker kan drage fordel af at bruge SALT. Enkeltpersoner som daghandlere og langsigtede investorer vil være i stand til at drage fordel af det. Bare nogle af de virksomheder og virksomheder, der kan drage fordel af, inkluderer pengeoverførselstjenester, børser, betalingsprocessorer, ICO’er, spilplatforme, minearbejdere og banker.

Hvad er SALT-niveauerne??

Der er tre niveauer af værdieniveauer med SALT: Membership, Premier og Enterprise. Med medlemskab får du sigtfinansiering og kan få adgang til så meget som $ 10.000 i USD med vilkår på tre til 24 måneder. Premier tilbyder tidsfinansiering eller kreditlinjer; vilkår fra en time til 36 måneder adgang til $ 100.000; og valget af USD, EUR, GBP, RMB og JPY. Endelig har Enterprise det samme valg af kredit- eller tidsfinansiering, men med målte vilkår. Der er adgang til mere end en million dollars og ad hoc-valg af valuta.

Niveau

Alle niveauer har markedsdata, uddannelsesmæssige ressourcer, låneportalens webportal og ingen sanktioner for forudbetaling. Både Premier og Enterprise tilbyder desuden tilpassede lånevilkår, muligheden for at bruge dine SALT-kreditter til at reducere rentebetalinger, en SALT-merchandise-pakke, adgang til SALT-hardware, tidlig adgang til nye produkter, porteføljestyring og debet- og kreditkort. Kun Enterprise tilbyder API-integration og porteføljer til køleopbevaring.

SALT-poletter

SALT bruger deres egne SALT-tokens, der bruges som betaling for medlemskab af webstedet. Der er i øjeblikket en cirkulerende forsyning af 46.751.837 SALT ud af den samlede forsyning på 120.000.000. Tokenerne er et Ethereum ERC-20-token, der er gemt i en smart kontrakt, hvilket betyder at du kan holde dem i enhver Ethereum-tegnebog.

SALT-diagrammer

Tokens bruges af folk, der bliver medlemmer af platformen, grundlæggende medlemskab koster 1 SALT og premium medlemskab koster 30 SALT om året. Medlemmer kan også betale op til 25% af deres lån ved hjælp af SALT-tokens.

At blive medlem

Tilmelding som medlem af SALT er meget let, skal du indtaste et brugernavn, e-mail, adgangskode og bruge Google Authenticator-appen ved registrering. Du skal også indtaste en Ethereum-adresse, som du ejer den private nøgle til. Brug ikke en adresse fra en udveksling. Du kan nemt oprette en af ​​disse ved hjælp af MyEtherWallet.

SALT-tilmelding

Når du har registreret og bekræftet din e-mail-adresse, får du adgang til instrumentbrættet, hvor du derefter skal uploade foto-id og derefter kan betale for det medlemskabsniveau, du har brug for.

SALT Dashboard

Konklusion

SALT er en meget tiltrængt tilføjelse til kryptovaluta- og udlånsinstitutioner. Dens innovative tilgang til at bruge blockchain-aktiver som sikkerhed i stedet for at kræve kredit score for udlån bør gøre det lettere at få et lån for mange mennesker. De yderligere fordele, som f.eks. Manglende forudbetalingsgebyr, gør det endnu mere tiltalende. Mulighederne for brugere, der kan drage fordel af denne platform, er ubegrænsede, og funktionerne gør det muligt at nå bredt ud.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me