Begyndervejledning til Mithril: Social platform, der belønner indholdsskabere

Mithrill Guide

Mithril er en social medieplatform af en decentral karakter, der belønner alle, der skaber indhold. Brugere tjener tokens gennem en proces, Mithril omtaler som “social minedrift”, så de interagerer med andre, samtidig med at de modtager belønninger, uanset om de er en berømthed på sociale medier eller en stor brandinfluencer..

Mithril

Med hjælp fra blockchain-teknologi vil Mithril være i stand til at sikre, at transaktioner er sikre og sikre for alle involverede parter. Derudover muliggør den decentraliserede datalagringsteknologi i blockchain tillid, uforanderlig og effektiv registrering af transaktioner.

Hvad er Mithrils mål?

Det ultimative mål bag Mithril er at blive den mest optimerede og bedste blockchain til brug af sociale netværksapplikationer. Dette er grunden til, at Mithrils evne til at integrere med eksisterende større sociale medieplatforme er en prioritet. Funktionerne på Mithril blev oprettet, så de kan bruges på større sociale medieplatforme.

Opret belønninger

Holdet arbejder også på partnertjenester og apps, der accepterer MITH. Det har også udviklet en Mithril Integration Protocol for at muliggøre denne problemfri integration mellem Mithril Ecosystem og sociale netværk. Efterhånden som forskellige blockchain-platforme udvikler sig, vil teamet fortsætte med at revurdere Mithril for at sikre, at det giver førende samfundsstøtte, transaktionsomkostninger og skalerbarhed.

Hvordan fungerer social minedrift?

Da social minedrift er et unikt koncept for Mithril, er det almindeligt at have nogle spørgsmål om, hvordan det fungerer. Alt indhold, som en bruger opretter, plus deres sociale interaktioner inden for Mithril-økosystemet, miner automatisk MITH, Mithril-tokenet, baseret på platformens algoritme.

Social Mining

Teamet hos Mithril føler, at på grund af den forventede tilstrømning af seere og brugere vil Mithril-økosystemet være i stand til at generere store indtægter for dem, der beskæftiger sig med social minedrift, og begynder at gøre det meget hurtigt. Efterhånden som netværket bliver mere populært, øges fortjenstmulighederne og tilskynder til mere vækst og fører til kontinuerlig vækst.

Mængden af ​​MITH, der tjenes via social minedrift, afhænger af platformens algoritme for social minedrift. Det tegner sig for ting som antallet af udsendte historier såvel som hvor mange der ses, og hvor mange hjerter der modtages. Forudindstillede beregninger tildeler en bestemt mængde MITH for hver tidsperiode, som derefter fordeles på sociale minearbejdere baseret på algoritmen. Du kan se den faktiske algoritme i hvidbogen sammen med et eksempel.

Hvad lyser?

Lit er i øjeblikket i betaversionen og en af ​​de vigtigste dele af Mithril. Holdet på Mithril skabte Lit for at imødekomme behovene hos den nuværende generation, der er interesseret i kryptovaluta såvel som sociale medier. Det vil omfatte funktioner som at opdage nye venner, historiefeeds og instant messaging. For at hjælpe brugerne med at tjene penge på personligt indhold integreres Lit problemfrit i de mest populære store sociale netværk.

Tændt app

Brugere, der deler deres historier ved hjælp af Lit Stories, modtager belønninger i form af MITH i henhold til indflydelsen og effekten af ​​deres historier over hele netværket. Oplyste historier ligner historier på andre platforme, der vises i 24 timer, før de forsvinder. Historier kan omfatte indlæg, videoer, lysbilledshow eller individuelle fotos og kan være offentlige eller private. Denne mulighed giver brugerne mulighed for at opretholde privatlivets fred, mens de stadig er social minedrift.

Lit integreres også med kameraet på mobile enheder og bruger avancerede moderne algoritmer til kameraer til at levere funktioner, så Lit-brugere kan tage fremragende videoer og fotos, herunder med filtre, retouchering og effekter. Lit Chatroom inkluderer forskellige funktioner, herunder muligheden for at dele historier mellem samfund, grupper og venner. Lit Discover giver brugerne mulighed for at finde nye mennesker at oprette forbindelse til, mens Lit-profilen giver dig mulighed for at administrere dine personlige data og historier og inkluderer en separat Lit Public Profile.

MITH-tegnet

Mithril-tokenet, MITH, er baseret på Ethereums ERC-20-standard, hvilket betyder at du kan gemme dine MITH-tokens i enhver Ethereum-tegnebog, der understøtter ERC-20-tokens. Ud af den samlede pool af MITH vil 35 procent blive afsat til social minedrift. I løbet af de næste par år vil 350 millioner MITH blive fordelt på denne måde. Den tilgængelige MITH til opdagelse halveres hvert år over en forudbestemt tidsperiode. Som sådan reduceres belønningen for social minedrift eksponentielt over tid. Efter minedriftperioden vil alle de 350 millioner MITH være distribueret og udvundet.

Mith Token

Alle transaktioner relateret til social minedrift vil blive sikret såvel som verificeret med Ethereum-smarte kontrakter for en pålidelig, sikker infrastruktur. For gennemsigtighed er det muligt at spore og verificere hver transaktion på Ethereum blockchain.

Ud over de 35 procent af MITH til social minedrift, vil 30 procent være til tokenudvekslingen, som er i to faser og allerede har afsluttet den første runde. Tyve procent går til samfundsudvikling, såsom sikkerhedstest og bounty-programmer, og 5 procent går hver til fremtidige reserver, de tidlige støttemænd og rådgivere og udviklingsteamet.

Hvad kan du gøre med MITH?

Mithril Merchant Network vil være en af ​​flere måder at bruge MITH-tokens på. Dette netværk inkluderer livestream-applikationer, detailhandlere, online-applikationer (som datingtjenester) og premium-indholdskanaler. Brugere kan bruge deres MITH-tokens på markedet på de produkter og tjenester, de vælger. Listen over inkluderede købmænd vokser hurtigt. INST.RECYCLE, et vintage tøjfirma med links til mange berømtheder, vil være den første. Ved lanceringen vil detailhandlere være begrænset til Hong Kong og Taiwan, men andre tjenester vil være verdensomspændende.

Hvis brugerne foretrækker det, kan de også bruge Mithril Vault til problemfrit at bytte deres MITH til enten ETH eller BTC. Da disse kryptokurver understøttes af de fleste tegnebøger og bredt accepteret af forskellige platforme, bliver mulighederne for at bruge Mithril ubegrænsede. Brugere kan endda bruge en børs til at konvertere deres ETH eller BTC til fiat-valuta. Mithril Vault giver dig også mulighed for at gemme og bruge dine MITH-tokens så længe du vil.

Hvad andet kan Mithril Vault gøre?

Mithril ønsker at gøre det muligt for andre platforme at integrere med Mithril Vault, da dette vil forbedre indførelsen af ​​økosystemet. Vault inkluderer også værktøjer til belønningsestimering, der lader en bruger estimere deres MITH-belønninger baseret på nylige bidrag. I det væsentlige giver dette skøn brugerne en grov ide om, hvor meget de sandsynligvis vil modtage via Social Mining Rewards.

Konklusion

Mithril sigter mod at kombinere populariteten af ​​sociale medier med kryptokurrency og blockchain-teknologi og introducerer Social Mining. På grund af det unikke belønningssystem vil brugerne være incitamenter til at deltage i Mithril. Hvis de sætter pris på, hvordan platformen lader dem interagere, vil den fortsætte med at vokse, selv når Social Mining Rewards falder.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me