Begyndervejledning til krusning

Ripple XRP Guide

Krusning er den eneste blockchain-løsning i verden til globale betalinger. Udviklerne bag Ripple indså, at på trods af de mange teknologiske fremskridt, var infrastrukturen for betalinger, vi fortsætter med at bruge i dag, faktisk bygget tilbage, før Internettet startede eller endda udviklede sig. Siden da har det kun set minimale opdateringer. Med Ripple sigter de mod at skabe en ny betalingsinfrastruktur, der forbedrer pålidelighed og hastighed, samtidig med at omkostningerne reduceres.

Ripple-websted

Hvem kører krusning?

Ripple er virkelig en global virksomhed, med kontorer over hele verden. Disse kontorer findes i San Francisco, London, New York, Indien, Sydney, Luxembourg og Singapore. Virksomhedens ledelse kombinerer erfaring inden for finansielle tjenester, compliance og teknologi, der spænder over årtier.

Holdet inkluderer CEO Brad Garlinghouse, Global Head of Strategic Accounts Marcus Treacher, Chief Compliance Officer Antoinette O’Gorman, Chief Cryptographer David Schwartz, CTO Stefan Thomas, VP of Finance Cameron Kinloch, SVP for Business Development Patrick Griffin og SVP for Global Sales John Mitchell. Bestyrelsen har erfaring med politik, regulering og økonomi.

Holdet

Hvilke problemer forbedres krusning med den aktuelle betalingsinfrastruktur?

Blandt forskellige problemer forbundet med den nuværende infrastruktur for betalinger fokuserer Ripple på at adressere et par større. Federal Reserve, Institute of International Finance og World Trade Organization estimerede, at infrastrukturen koster $ 1,6 billioner. Det er også utroligt langsomt, hvor betalinger tager mellem tre og fem dage at afvikle. For at gøre tingene værre er der høje fejlprocent. Ripple svarer på kravene til en oplevelse, der er problemfri, omkostningseffektiv og pålidelig.

Hvad er RippleNet?

RippleNet er netværket bag Ripple, der forbinder betalingsudbydere, banker, virksomheder og digitale aktiver. Det leverer den eneste friktionsfri oplevelse, der lader dig sende og modtage penge globalt. RippleNet giver tilslutning på tværs af forskellige betalingsnetværk med øjeblikkelig afregning efter behov. Der er altid sikkerhed, da du kan spore midlerne i realtid. For at afslutte det har det lave driftsomkostninger og lave likviditetsomkostninger.

Ripple Net

Hvordan forbedrer Ripple sig på Blockchain?

Ripple er bedre end de andre blockchain-systemer, du finder, fordi den er bygget på den mest avancerede type blockchain-teknologi. Dette giver mulighed for skalerbarhed såvel som sikkerhed, mens forskellige netværk interopererer. Ripple giver endda brugerne valgfri adgang til det hurtigste såvel som mest skalerbare digitale aktiv, der bruges til betalinger i verden, XRP.

Hvad er XRP?

XRP blev bygget specielt til virksomheder som et on-demand valg til sourcing af likviditet i grænseoverskridende betalinger. Banker kan bruge XRP til at skaffe likviditet i realtid efter behov uden behov for at finansiere nostro-konti på forhånd. Betalingsudbydere bruger det til at nå ud på andre markeder, forbedre hastigheden på betalingsafvikling eller reducere omkostningerne ved udenlandske børser. Du kan købe eller udveksle XRP på flere populære kryptokurrencymarkeder.

Sammenlignet med andre kryptokurver afvikler XRP utroligt hurtigt og tager kun fire sekunder. Til sammenligning tager ETH over to minutter at afvikle, og BTC tager over en time. Traditionelle systemer er endnu værre og tager tre til fem dage. XRP er også meget skalerbar og håndterer 1.500 transaktioner hvert sekund. XRP kan endda skaleres til at håndtere den samme mængde kapacitet, som Visa har. Til sammenligning har ETH kun 15 transaktioner pr. Sekund, og BTC håndterer kun tre til seks.

Krusningshastighed

En anden fordel ved XRP er, at den distribueres over hele kloden takket være open source-teknologien. Sættet af validatorer vokser altid og forbedrer systemet. XRP har bevist sin stabilitet og styring i fem år, mere end nok tid til at give virksomheder tillid. Siden 2012 har XRP brugt ubetydelig energi og har lukket hver eneste hovedbog uden problemer. Det dedikerede team af ingeniører sikrer, at denne tendens fortsætter.

17. september 2017 afholdt Ripple 6.462.128.816 XRP med 38.531.538.922 XRP distribueret. 55 milliarder XRP skulle placeres i deponering, hvilket vil ske inden årets udgang. Dette giver investorer mulighed for matematisk at bekræfte det maksimale XRP, der er i stand til at komme ind på markedet.

Krusningspris

Bedste Ripple-tegnebøger

For at opbevare din XRP skal du bruge en tegnebog, der kan rumme den, den “officielle” tegnebog er Gatehub – en onlinetjeneste, du kan tilmelde dig for at generere en adresse. Du er i stand til at gemme dine midler der, modtage dem og sende dem til andre Ripple-brugere med deres navn, tegnebognavn, Ripple-adresse eller e-mail-adresse.

Ripple tegnebog

En anden mulighed er at bruge en hardware-tegnebog. Ledger giver dig muligheden for at opbevare din XRP meget mere sikkert, hvis du ønsker, at du vil opbevare dem i “kølerum”. Du kan læse vores fulde anmeldelse her, hvis du gerne vil vide mere om denne type enheder.

Ledger

Sådan køber du Ripple XRP

Den nemmeste måde at købe Ripple på er først at købe noget Bitcoin eller Ethereum og derefter bytte disse til det på en børs. I dette afsnit viser vi dig, hvordan du kan købe Ether med et kredit- eller betalingskort ved hjælp af Coinbase-webstedet og derefter bytte det til Ripple XRP hos Changelly.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, du vil blive krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld dig”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter bekræftet, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum eller Bitcoin

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et beløb i US dollar eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er gennemført, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb Ripple hos Binance

Hvis du er fortrolig med, hvordan børser fungerer, er den, vi anbefaler til køb af XRP, Binance. Det er let at tilmelde sig, og du får 2 BTC-udbetalinger hver dag uden at skulle indsende ID-verifikation, alt hvad du skal gøre er at sende din BTC eller ETH til din konto der og bytte til XRP. For mere information, læs vores komplette guide til Binance her.

Binance tegnebøger

Brug af Changelly

Hvis du er mere begynder, er Changelly en meget nem måde at købe XRP på.

Det næste trin er at bruge Changelly-webstedet til at bytte din Ether til XRP. Brug dette link og indtast hvor mange Eth du vil konvertere, og det viser dig hvor mange XRP du får til gengæld. Hvis du er glad, skal du gå videre og klikke på den grønne “Exchange” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om at registrere en konto, som du kan gøre ved at bruge en social mediekonto eller indtaste din e-mail-adresse.

Changelly registrering

Når det er gjort, føres du til en side, der viser transaktionsoplysningerne – kontroller det og sørg for, at beløbene er korrekte. Når du er glad, skal du klikke på den grønne “Næste” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om din XRP-tegnebogadresse, hvor du modtager mønterne. Indsæt dette i feltet og klik på den grønne “Næste” -knap.

Changelly Wallet-adresse

Du får derefter vist en endelig bekræftelsesskærm igen, sørg for at alle detaljer er korrekte, inden du fortsætter.

Changelly-bekræftelse

Changelly vil derefter give dig en adresse, som du sender din Ether til, så kopier den adresse, som de giver dig, og gå derefter tilbage til din coinbase-konto.

Send Changelly til

Send dit Ethereum eller Bitcoin

I Coinbase skal du klikke på “Konti” og vælge din Ethereum-tegnebog til venstre og derefter klikke på “Send”.

Indtast den adresse, som Changelly gav dig før.

Send Ethereum

Klik på “Fortsæt”, og derefter bliver du muligvis nødt til at bekræfte transaktionen med din e-mail eller telefon, hvis du har aktiveret 2-faktor-godkendelse.

Transaktionen sendes nu over Ethereum-netværket og det tager kort tid at ankomme – du kan tjekke ind på din Changelly-konto, hvor den giver dig besked om følgende trin:

  1. Venter på betaling
  2. Udveksler
  3. Sender til din tegnebog

Når det er gennemført, vises en bekræftelsesmeddelelse på skærmen, der siger “Transaktion afsluttet”. Du kan nu kontrollere din Ripple Wallet, hvor du kan bekræfte, at du nu ejer din XRP.

Changelly-transaktion afsluttet

Hvor stor er RippleNet?

RippleNet vokser konstant over hele kloden. I øjeblikket finder du digitale børser, betalingsudbydere, banker og mere. Alle disse enheder behandler og leverer likviditetsbetalinger via RippleNet og forbedrer deres grænseoverskridende betalingstjenester. Der er over 100 kunde- og 75 kommercielle implementeringer.

Listen over enheder, der bruger RippleNet, indeholder mange finansielle institutioner, som du helt sikkert har hørt om og sandsynligvis interagerer med regelmæssigt. Bare nogle af disse inkluderer Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, RBC, Santander, Standard Chartered, Credit Agricole, Westpac, Axis Bank, UBS, SEB, SBI Remit, UniCredit og BMO.

xCurrent for betalingsbehandling

xStrøm giver banker mulighed for at behandle betalinger over hele kloden for deres kunder. Med denne løsning afvikler banker øjeblikkeligt betalinger på tværs af grænser, herunder end-to-end-sporing. Bankerne sender meddelelser til hinanden, der bekræfter betalinger i realtid, inden transaktionen påbegyndes, og for at bekræfte leveringen.

xRapid for likviditet

xRapid tillader betalingsudbydere at skaffe deres on-demand likviditet. Likviditetsomkostningerne har tendens til at være høje, da betalinger på markeder, der stadig opstår, typisk kræver lokale valutakonti, der er forudfinansierede. Ved hjælp af XRP leverer xRapid likviditet på forespørgsel og sænker omkostningerne, men tillader stadig nye markeder at drage fordel af betalinger i realtid.

xVia til afsendelse af betalinger

xVia er, hvad virksomheder bruger til at tilslutte RippleNet og sende betalinger. Dette er standardbetalingsgrænsefladen med en simpel API og ingen softwareinstallation krævet. Med xVia kan brugere problemfrit sende betalinger over hele kloden på en helt gennemsigtig måde. De kan endda vedhæfte rig information, såsom fakturaer. xVia giver mulighed for sporing såvel som leveringsbekræftelse, inklusive i tegnebøger og andre utraditionelle netværk. Takket være de globale betalinger i realtid på forespørgsel frigør xVia kapitalen, der bare sidder på konti i fremmed valuta.

Konklusion

Ripple og RippleNet kan være et meget nyttigt værktøj for banker og andre finansielle institutioner såvel som virksomheder af alle typer. Banker kan bruge det til at få nye indtægter, mens betalingsudbydere vil drage fordel af at udvide deres rækkevidde. For virksomhedsenheder forenkler Ripple betalingerne. Derudover vil børser drage fordel af en stigning i volumen.

Nyttige links:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me