Begyndervejledning til IOSToken: Decentraliseret Internet of Services-platform

IOS Token Guide

IOS står for Internet of Services, en solid infrastruktur designet til at appellere til onlinetjenester. Det er meget skalerbart og sikkert, samtidig med at det giver beskyttelse af privatlivets fred og udnytter blockchain-teknologien. Med IOS har onlinetjenesteudbydere uendelige muligheder for at betjene deres kundebase.

IOS-token

IOS er altid på udkig efter nye teammedlemmer med en passion for sin vision. Nuværende teammedlemmer inkluderer Terrence Wang. Han har fem års erfaring med at undersøge distribuerede algoritmer og kryptokurrency sammen med udvikling af CoinLang. Jimmy Zhong har grundlagt adskillige VC-startede / backede startups og var en tidlig minearbejder og adopterer BTC og ETH. Kelvin Tan har guldmedaljer til National Olympiad i Informatics og ACM / ICPC Regionals og er CTO for EtherCap. Ray Xiao er en opstartsveteran, hyppig gæstetaler og rådgiver og investor i flere startups i Beijing og New York.

IOS Team

Samantha Wang er markedsføringsrådgiver og CMO og flere internetfirmaer i USA og Kina samt grundlægger af MemorybySa Event og Pokee. Hun hjalp også Dora med at vokse til en million brugere på tre måneder. Andre holdmedlemmer inkluderer Bosch Lee, Chung Teng, Richard Werbe, Michael Xufu Huang, Shangyan Li, Ray Zhu, Will Zhao, Daniel Zhang, Sheldon Mei og Kaijian Gao. Sammen har de erfaring som senior softwareingeniører, programmører, rådgiverroller på blockchain-projekter og tidlige blockchain-bidrag. Flere holdmedlemmer har endda været en del af Forbes 30 under 30-listen.

Hvilke problemer adresserer IOS?

Et af de største problemer IOS adresser er skalerbarhed med eksisterende blockchain-teknologier og online-tjenesteudbydere. IOS ønsker at løse problemer med centraliserede onlinetjenesteudbydere, herunder høje provisioner, censur, svig og krænkelser af privatlivets fred. Når vi går tilbage til skalerbarhed, ser IOS kilden til problemet som det grundlæggende design forbundet med nuværende blockchain-teknologier, specifikt blockchain-arkitekturer og konsensusprotokoller.

I deres primer, IOS skitserer to specifikke hindringer for skalerbarhed med blockchain-teknologi. Synkronisering er et problem, da fulde noder skal downloade den fulde opdaterede hovedbog fra blockchains netværk for at deltage i verifikation af transaktioner. Men efterhånden som hovedbogen vokser, bliver det endnu sværere for nye noder at slutte sig til. Derudover peger de på effektivitet, specifikt det faktum, at hver deltagende node skal håndtere hver transaktion. De foreslår at tillade tilstrækkelig verifikation med kun en del af netværksnoder som et mere effektivt alternativ.

Hvad gør IOS?

IOS ”udfylder tomrummet” ifølge primeren. Holdet ser det som næste generations blockchain-teknologi, der leverer netværksinfrastruktur til et serviceorienteret økosystem. Platformen giver en decentral metode til udveksling af digitale varer og onlinetjenester og lader udviklere implementere dApp’er i stor skala, der kan understøtte massemængder af brugere.

Hvad er den effektive distribuerede sharding-teknologi?

En af nøglerne til IOSs platform er EDS- eller Effektiv Distribueret Sharding-teknologi. Det opdeler dramatisk IOS-netværket og deler det i forskellige underrum i en sikret stokastisk proces uden bias. Det inkluderer skalering i form af en perfekt partitioneringstilstand, der kan håndtere flere grupper parallelt. Det indeholder også Atomix, en hurtigprotokoll, der håndhæver konsistens på tværs af de forskellige cross-shard-transaktioner. Endelig indeholdt det Bias Resistant Distribueret Tilfældighed. Dette er en effektiv, sikker og innovativ metode til at indføre upartisk tilfældighed inden for IOS-netværket.

Skalering

EDS-teknologien er baseret på sharding-teknikken, som allerede er vidt udbredt. Hver skår fungerer som et miniaturenetværk, der kører sin egen parallelle konsensusprotokol. Dette giver konsensusgrupper mulighed for at håndtere transaktionsundersæt på samme tid, hvilket øger systemgennemstrømningen markant selv med den hurtige vækst i transaktioner og netværket.

Hvilken konsensusmekanisme bruger IOS?

Holdet bag IOS designede deres egen konsensusmekanisme, Proof-of-Believability, som et alternativ til Proof-of-Work-protokollen, der kræver meget energi. På grund af dets energiforbrug forhindrer PoW-protokollen blockchain-skalering for udbredt anvendelse. I stedet beregner de en nodes troværdighed baseret på adfærd og bidrag. Dette er parret med algoritmisk tilfældighed, hvilket garanterer retfærdighed.

Konsensus

Hvad er nogle andre vigtige funktioner i IOS?

Alle komponenter i IOS arbejder sammen om at skabe et brugervenligt økosystem. IOS vælger HUDS som datalagringssystem. Den er decentraliseret, søgbar, økonomisk, sikret og effektiv.

Smarte kontrakter og dApps sidder i centrum af IOS-økosystemet. Inden for IOS-blockchain får udviklere høj samtidighed og stabilitet fra den virtuelle IOS-maskine sammen med muligheden for at vælge hvilket mainstream-programmeringssprog de vil udvikle.

IOS feedback-system er også gennemsigtigt og retfærdigt, hvilket giver brugerne mulighed for at give feedback, når de er færdige med deres service. IOS oprettede FTFS med det formål at sikre pålidelig feedback.

Anvendelser

Hvad er IOS-tokens?

IOS-tokens er for alle transaktioner og provisioner på IOS-blockchain. Brugere kan bruge dem til at betale for varer og tjenester fra medlemmer af samfundet og forhandlere eller provisioner, som validatorer tjener. Disse provisioner kan være fra at køre smarte kontrakter, ved hjælp af ressourcer som computerkraft og lagerplads og behandling af transaktioner og meddelelser. De vil også være en del af beregningen af ​​brugerens troværdighed.

Brugere kan få tokens gennem udvekslinger og ligapartnerintegrationer tidligt ved at validere transaktioner eller ved samfundstjeneste, der involverer bidrag fra ressourcer. Eksempler kan være at give lagerplads og køre smarte kontrakter.

Der er også et Servi-token, der måler en brugers bidrag. Det er ikke-omsætteligt og selvdestruktivt, og balancen ryddes automatisk efter validering af en blok. Dette lader knudepunkterne med høj troværdighed skiftevis i blokvalidering for retfærdighed. Det har også selvudstedelse, hvilket betyder, at det automatisk genereres og derefter deponeres på brugernes konti efter visse bidrag.

Sådan køber du IOST-tokens

Du er ikke i stand til at købe IOST med “Fiat” -valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort / kreditkort og derefter handle det til IOST ved en udveksling, der viser tokenet. Læs videre for at se, hvordan du køber det.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

I Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb IOST hos Binance

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af IOST. Se vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

IOST er også tilgængelig på følgende børser

  • Kucoin
  • Huobi
  • OKEX
  • Cobinhood

Konklusion

IOS sigter mod at tackle problemerne med skalerbarhed med eksisterende blockchain-netværk og give en løsning, der er sikker såvel som skalerbar. Det giver udviklerne mulighed for at implementere dApps med høj skalerbarhed og giver endnu en type blockchain-teknologi, der kan være fremtidens vej.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me