Begyndervejledning til Internxt: Decentraliseret Cloud Storage-platform

Internxt Guide

Internxt er en decentral cloud-opbevaringstjeneste med fokus på privatliv og sikkerhed. Virksomhedens X Core-software driver X Cloud-decentraliseret lager. Holdet mener, at eksisterende cloudlagringsløsninger er afhængige af centralisering. Internxts decentraliserede blockchain-model er designet til at forbedre privatlivets fred, sikkerhed, hastighed og sikkerhed i skylagersystemer ved at skabe en blockchain-hybrid af private og offentlige cloud-systemer.

Internxt Guide

”Et stort problem med eksisterende cloudplatforme er sikkerhed og datacentralisering. Faktisk er cloud computing et databehandlingsparadigme, en abstraktion, hvor data og tjenester er tilgængelige over hele netværket for autoriserede brugere og processer, ”sagde udviklerne i deres hvidbog. “Abstraktion af computing væk fra den fysiske vært indebærer et tab af kontrol med virksomhedsdata og tab af synlighed over, hvem der har adgang til det. En anden dimension til cloud computing med meget alvorlige konsekvenser for sikkerheden er implementeringsmodellen: Hvem ejer infrastrukturen, og hvordan får man adgang til den. ”

Hvem er projektledere?

Grundlægger og administrerende direktør for Internxt er Fran Villalba Segarra. Segarra arbejdede tidligere for webhostingfirmaet Hostinger, inden han startede sin egen hosting-opstart, OneSite.

Segarras tekniske rådgiver er Alex Sicart Ramos, grundlægger af FileNation, og hans teknologichef er Volodymyr Shevchyk, der udviklede iOS-klienten til det østeuropæiske sociale netværk VK.

Hvordan adskiller Internxt sig fra konventionelle Cloud Storage-løsninger?

Internxt giver fire hovedfordele ved sin decentraliserede lagringsmetode. Filer gemt på X Cloud-tjenesten krypteres og distribueres over hele netværket, så privatlivets fred er garanteret. Den samme distribuerede tilgang til datalagring giver sikkerhed, hvilket giver hackere ingen enkelt lagerplacering at angribe. Det faktum, at systemets computerkraft er spredt på mange forskellige individuelle computere i stedet for en central server, øger dets hastighed, og X Clouds open source, brugerdrevne netværk holder omkostningerne nede på en lignende måde.

Blockchain Cloud Storage

Læs: Blockchain Cloud Storage

En anden nøglekomponent er brugen af ​​selvudførende smarte kontrakter og et system af tilpasningsbar middleware, der findes uden for blockchain. Dette forhindrer strøm i at samles i en enkelt bruger eller gruppe af brugere i systemet.

”I modsætning til de digitale behemter som Google og Amazon, hvor datacentre giver lagerplads på deres servere, tilbyder X Cloud en anden tilgang til, hvor brugernes filer skal placeres,” ifølge udviklerne. ”Faktisk gemmes alle filer i X Cloud ingen steder og overalt på samme tid. Før de spredes mellem alle noder på Internxts netværk, deles alle filer og krypteres ved hjælp af X Core-softwaren. I en sådan distribueret tilstand bliver oplysningerne øjeblikkeligt tilgængelige via en speciel webbaseret løsning, der indeholder strukturen og placeringen af ​​hvert stykke data, der er gemt i X Cloud. Derfor er det kun en ejer af en fil, der har alle nødvendige egenskaber for at samle filen igen fra den i sidste ende distribuerede og meget sikre X Cloud. ”

Hvordan fungerer X Core?

X Core’s software erstatter en centraliseret controller, da hver X Core-bruger i Internxt-systemet donerer computerressourcer til open source-softwaren. Resultatet er et tilpasningsdygtigt netværk af controllere, der bliver stærkere, efterhånden som det bliver større, sagde udviklerne. Funktionalitet opretholdes dog, da værter på netværket falder til og fra ved omfordeling af ressourcer.

Xcore

“Da antallet af kørende noder kan variere i løbet af tiden, gør funktionen af ​​en automatisk justering det muligt for X Core at regulere arbejdsbyrden for hver netværkscomputer effektivt,” stavede udviklerne i Internxts hvidbog. ”Det betyder, at udsvingene i antallet af brugere online ikke påvirker anvendeligheden af ​​hele netværket eller arbejdskapaciteten for hver enkelt computer inden for netværket. Således opretholder systemet automatisk den rette balance mellem alle tilgængelige brugere for at give dem samme betjening af netværket, hvilket gør systemets samlede funktion hurtigere end resten af ​​analogerne. ”

Har det nogen konkurrenter?

Der er i øjeblikket fem store navne, der opererer i blockchain cloud-lagerplads – Storj, MaidSafe, FileCoin, DADI og Siacoin. Nogle kryptovervågere spekulerer i, at Internxts partnerskab med Civic måske giver det en fordel over mønterne dybere ind i deres respektive køreplaner.

Civics Secure Identity Platform bruger et blockchain-system til at godkende information og giver en sti til kend-din-kunde-identifikation, hvilket forbedrer systemets iboende sikkerhed.

“Implementering af disse teknologier i Internxts tjenester hjælper Internxt med at tilskynde til den korrekte og tilsigtede brug af sine internettjenester,” skrev udviklerne på projektets blog. “Vi mener, at der for at bringe brugen af ​​decentrale internettjenester til massemarkedet skal være en procedure, der forhindrer misbrug af dets fundamenter til at forårsage skade.”

Hvornår starter det?

Både X Cloud og X Core-softwaren er planlagt til en beta-lancering i tredje kvartal af 2018. Senere i dette kvartal planlægger udviklerne at frigive den endelige kommercielle version.

Hvad er INXT, og hvordan tjener du det?

INXT er kryptovalutaen, der er knyttet til Internxt-projektet. Internxt accepterer både amerikanske dollars og INXT for sine tjenester, og den indsamlede INXT distribueres derefter til værter, der deltager i X Core / X Cloud-netværket.

Internxt betragter INXT som iboende værdi på grund af dets direkte forbindelse til virksomhedens cloud-opbevaringstjeneste.

”Guld har værdi på grund af sin pålidelige efterspørgsel, da guld altid sandsynligvis vil være ønskeligt,” skrev udviklerne. ”Nogle kryptokurver er afhængige af, at alle er enige om, at de har værdi, hvilket kan ændre sig, især hvis en valuta med meget forbedret teknologi bliver tilgængelig. I modsætning hertil er INXT designet til at fungere som en økonomi med pålidelig efterspørgsel, da alle indtægter fra Internxts produkter skal konverteres til INXT. ”

INXT kan også købes på fire børser, selvom udviklerne forventer, at antallet stiger inden for kort tid. Børsen er CoinExchange, Mercatox, IDEX og YoBit.

INXT har en nuværende pris pr. 7. maj på $ 8,44. Møntens markedsværdi er $ 5,3 millioner med en fast levering på 629.610. Det er ikke minearbejdeligt.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me