Begyndervejledning til ICONOMI

ICONOMI er et fintech-start-up selskab med base i Slovenien, der i øjeblikket udvikler en blockchain-baseret digital asset management- og investeringsplatform. Grundlagt af administrerende direktør Tim M.Zagar og CTO Jani Valjavec i 2016 er deres mål at gøre det let for enhver at oprette og administrere grupper af digitale tokens og kryptokurrencyaktiver og tillade alle andre at investere i dem. Tænk på Iconomi som ligner en indeksfond med forskellige kryptovalutaer – i stedet for at vælge hver valuta til at investere i dig selv, investerer du i Iconomi og lader dem foretage valgene for dig.

Ved hjælp af en decentral styringsplatform tillader ICONOMI at administrere midler af tokens til digitale aktiver. Forvalterne af fondene betales gebyrer gennem platformen til gengæld for at skabe og administrere midlerne, hvilket giver folk en forbindelse til den distribuerede økonomi online.

I beskrivelsen af ​​sig selv og deres mål siger ICONOMI “vi har opbygget en anden slags virksomhed, der forbinder mennesker over hele verden gennem de nyeste forstyrrende ideer og giver dem et unikt sæt værktøjer til at tage en aktiv del i den distribuerede økonomi. ICONOMIs mission er at give alle chancen for at komme ind i verdenen af ​​digitale aktiver og gøre den nye økonomi mere åben og forbundet. “

Gør det let at investere i digitale aktiver

Der er endnu ikke noget andet firma, der har skabt en platform, der giver folk mulighed for at investere i og administrere digitale aktiver, hvilket gør ICONOMI til en unik teknisk service. De hævder, at det vil være utrolig let at bruge, så alle fra begyndere til blockchain-eksperter er i stand til at investere i og administrere aktiver på denne måde.

De lover at være mere end bare en markedsplads for digitale aktiver og vil give den bedste oplevelse og den enkleste metode for alle brugere at komme ind i den voksende distribuerede økonomi ved hjælp af online kryptokurrency..

De værktøjer, ICONOMI vil tilbyde deres brugere, skal være intuitive værktøjer, der gør markedspladsen tilgængelig for folk på ethvert niveau, hvilket gør det nemt for dig at investere i Digital Asset Arrays.

Hvad er digitale aktivarrays?

Grundlaget for ICONOMI er bygget på Digital Asset Arrays (DAA’er), som inkluderer forskellige kombinationer af digitale aktiver. Det er den første platform, der er oprettet, hvor fire generationer af digitale aktiver er tilgængelige.

De fire generationer af digitale aktiver er:

  • Første generation – Bitcoin
  • Anden generation – alt-mønter
  • Tredje generation – applikationstokener
  • Fjerde generation – DAA’er

DAA’er kombinerer flere forskellige digitale aktiver, såsom Bitcoin, Ether, Digital Cash, Qtum, Waves og meget mere, og hver fondsforvalter kan oprette deres egen kombination ved hjælp af forskellige kryptokurver og kan tilbyde dem til tilhængersamfundet, så de potentielt kan investere i.

ICONOMI kalder dette en innovativ og spændende udvikling inden for investering i digitale aktiver, fordi ”De ​​digitale aktiver er grundlaget for den nye økonomi. De repræsenterer indsatser i tjenester som forudsigelsesmarkeder, mikrobetalinger, smarte kontrakter, pengeoverførsler, spil, distribueret computing og andre. De digitale aktiver med den største markedsværdi inkluderer Bitcoin, Ethereum, Monero, Dash, MaidSafeCoin og selvfølgelig ICONOMI. ”

Med omtale af fortjeneste i hjertet af deres investeringsteknologi foreslår virksomheden, at uanset hvordan du kombinerer dine digitale aktiver, er en gevinst mere end opnåelig. De siger, at “DAA kan enten diversificeres for at maksimere værdistabilitet eller finjusteres for aggressivt at forfølge maksimale gevinster”, hvilket gør platformen til en meget tiltalende mulighed for dem, der tænker på at investere.

Hvordan fungerer ICONOMI?

ICONOMI har designet en platform til DAA-ledere og investorer til at forbinde og arbejde sammen om digitale aktiver.

Platformen giver DAA-ledere mulighed for at teste og forbedre deres vindende digitale asset management-strategier og dele deres ideer med samfundet for feedback og investering. Investorer er i stand til at søge gennem de forskellige DAA’er, der tilbydes, og investere deres digitale aktiver i dem, de finder mest lovende.

Hvis en DAA-forvalter har en god præstation på platformen, øger det deres ry for at gøre dem mere synlige for nye investorer, så de kan tiltrække dem. Til gengæld for eksponering for DAA-ledere med høj anseelse får investorerne adgang til dokumenteret ekspertise og garanterede resultater.

ICONOMI gør det nemt at købe en række forskellige aktiver inden for få sekunder. Som den første platform, der bruger fire generationer af digitale aktiver, tilbyder den folk noget, der endnu ikke findes og ellers er ret vanskeligt at gøre.

Hvorfor bruge ICONOMI til investeringer i digitale aktiver?

ICONOMI lover ultimativ sikkerhed for deres brugere, da de forstår, at digitale aktiver kræver ekstra sikkerhedsniveauer snarere end blot en. De fleste digitale aktiver, der går gennem platformen, opbevares permanent i multi-sig-beskyttede kolde tegnebøger, hvilket giver brugerne ro i sindet til beskyttelse af deres digitale aktiver.

De tre største grunde til, hvorfor du skal bruge ICONOMI til investering af digitale aktiver, ifølge dem, er:

  • Sænk risikoen for afskrivninger: Den nye økonomi bevæger sig lynhurtigt, så værdien af ​​digitale aktiver kan svinge hurtigt. At lave en DAA af flere digitale aktiver kan mindske risikoen for afskrivninger.
  • Oprethold et optimalt digitalt aktivmix: Nem arrayjusteringer muliggør konstant reaktion på markederne for optimal vækst.
  • Tiltræk tilhængere og del overskuddet: Inviter andre til at støtte DAAs aktiver og dele provenu.

Konklusion

Som ICONOMI i øjeblikket er, er det kun i beta-tilstand, så der er meget lidt information om, hvor godt den digitale aktiveradministrationsplatform fungerer for sine brugere. Det lyder bestemt som et interessant projekt, og det bliver spændende at se, hvilken funktionalitet og funktioner de introducerer.

Et stykke feedback fra andre brugere online er imidlertid, at hele ICONOMI-platformen er lukket kilde og uden nogen rimelig forklaring på deres hjemmeside. Der har også været påstande om, at det ikke ligner et helt som et decentraliseret system, hvilket er det modsatte af, hvad virksomheden lover. Dette kan også betyde, at platformen køres helt off-chain.

Det kan være tilfældet, at ICONOMI er i færd med at ændre disse potentielle fejl, mens de er i test, og vi håber, at det skal være sandt, da de er det første firma af deres art, der tilbyder denne service, hvilket er en enorm udvikling for de digitale aktiver økonomi.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me