Begyndervejledning til Humaniq

Humaniq Guide

Humaniq tager en innovativ tilgang til blockchain og bruger den til at gøre godt. Det giver selvudviklende finansiel infrastruktur til dem, der ellers ikke har adgang til banker eller har ekstremt begrænset adgang. Dette projekt har støtte fra mere end 10.000 investorer sammen med De Forenede Nationer på grund af det gode, det kan gøre for verden som helhed. Indtil videre har 12.341 mennesker tilsluttet sig Humaniq, og dette tal fortsætter med at vokse. Denne mobilbank er nu i sin fjerde generation med masser af erfaring til at sikkerhedskopiere sit netværk, udvikling og mere.

Humaniq

Hvem hjælper Humaniq?

Holdet bag Humaniq oprettede projektet for at bringe millioner af mennesker, der ikke bankes, ind i et enkelt finansielt netværk. Det giver alle over hele verden mulighed for at opleve fordelene forbundet med økonomisk inklusion, uanset adgang til en fysisk bank i nærheden af ​​dem. Det giver også disse grupper mere end bare det grundlæggende inden for bankvirksomhed; de får en inkluderende liste over finansielle tjenester.

Antallet af mennesker uden adgang til officielle finansielle tjenester er mere end den gennemsnitlige person i de udviklede lande antager. Data fra Verdensbankens Global Financial Inclusion Database viser, at omkring 2.455 milliarder voksne på jorden er uden adgang til banker. For at sætte det i perspektiv er dette 53 procent af de voksne i verden.

Den ubankede

Humaniq kan også hjælpe startups og andre relaterede projekter ved at gøre det muligt for dem at bringe deres tjenester til milliarder af mennesker over hele verden..

Hvordan Humaniq synes stort

Der er andre onlinebanker, der bruger blockchain, men Humaniq tager en langt større tilgang. Holdet har som mål at forbinde milliarder af mennesker verden over uden mulighed for at bankere. Holdet har set på de 10 års forskning, der er foretaget af dem, der skrev Portfolio of the Poor, som fokuserer på Asien og Afrika. Denne forskning viser, at fattigdommen ikke kun er voldsom i disse områder, men at der ikke er adgang til banker. Der er en teori om, at manglen på adgang til finansielle tjenester er direkte relateret til fattigdom. Humaniq er på vej til at blive den mest effektive og ligefremme metode til at bringe finansielle institutioner til disse mennesker.

For yderligere at hjælpe med at løse problemet tager Humaniq et nøje kig på Metcalfes lov, der siger, at et netværks værdi er proportional med kvadratet af de samlede brugere. Denne regel betyder, at når flere ikke-bankede mennesker slutter sig til Humaniq og får adgang til finansielle institutioner, vil netværket vokse, og andre vil også blive mere motiverede til at deltage..

Hvordan giver Humaniq sikkerhed og enkelhed?

For effektivt at nå milliarder af ikke-banker rundt om i verden har Humaniq brug for en enkel metode, men for at beskytte deres bankoplysninger og penge kræver det også sikkerhed. Blockchain og den overordnede struktur af Humaniq giver løsningen på begge potentielle problemer.

Systemet bruger biometrisk godkendelse, der bekræfter brugerne med deres stemme og ansigt, så der er ikke behov for at spilde tid eller ressourcer på formel dokumentation. Når de tilmelder sig, modtager hver ny bruger det svarende til $ 20 i HMQ, og dets værdi har ingen relation til brugerens lokale valuta, hvilket sikrer lighed for alle brugere. Holdet designede også grænsefladen med enkelhed i tankerne, hvilket gør det muligt for selv dem uden teknologisk baggrund eller fortrolighed med smartphones og tablets at bruge Humaniq.

Hvordan hjælper Humaniq virksomheder?

Det gode ved Humaniq er, at det ud over at hjælpe dem uden adgang til banker også hjælper virksomheder. Virksomheder, der bruger det, får den sikkerhed, der er forbundet med Ethereum blockchain-protokollen. Med andre ord sikrer den komplette decentralisering sikkerhed mod tab af information, korruption og hacking. For at gøre det endnu bedre får eksterne projekter og lovende ideer støtte fra eksperter sammen med en investering i deres lancering for at komme ind i Humaniq-systemet. På grund af systemets åbne API kan ethvert projekt fusionere, hvilket skaber en mulighed for alle virksomheder.

Forretning

Hvordan ellers skiller Humaniq sig ud?

Ud over de specifikke fordele for ikke-banker og virksomheder tillader Humaniq fjernarbejde, da virksomheder kan stole på brugerbasen til at udføre opgaver relateret til informationsbehandling. Disse kan omfatte lokalisering af geotags, oversættelse af tekster, identifikation af fotos og mere, alt sammen mod en vis vederlag.

Humaniq vil også formå at hjælpe andre uden at falde i risikoen for korruption i forbindelse med andre velgørenhedsorganisationer. Mellem Humaniq-infrastrukturen og blockchain-gennemsigtighed kan interessenter tydeligt se, hvordan hver cent bruges, hvilket sikrer, at det hele hjælper andre.

Med systemet i Humaniq kan alle på planeten få et kommissionsfrit lån med kun appen og en smartphone. Humaniq vil også blive en platform for donationer og lån, der hjælper iværksættere med lav indkomst. Blockchain-teknologi gør det ligetil at give penge til et firma, du støtter, hvad enten det er et direkte tilskud eller som et lån. Bedst af alt er der ingen gebyrer for pengeoverførsler på grund af brugen af ​​HMQ-kryptokurrency. Brugere kan endda vælge, hvilket punkt de vil veksle på, idet de drager fordel af den bedste pris.

Hvad er Humaniqs planer og håb for fremtiden?

Humaniq planlægger at fortsætte med at udvide sin brugerbase og håber at få mindst en milliard nye brugere inden for de kommende år. Dette tal er omkring 40 procent af den nuværende befolkning af ikke-voksne voksne i verden. Med dette tal i tankerne er der potentialet på $ 4 billioner i brugerkonti. Der er også mere end 200 startups med planer om at komme ind på Humaniq-platformen.

HMQ-tokens

Humaniq gennemførte en ICO i december 2016 og samlede mere end $ 5 millioner til projektet:

Vores ICO (Initial Coin Offering) var den første store mulighed for at få Humaniq-tokens og tilslutte sig det globale samfund, der bruger HMQ og tror på HMQ som den digitale valuta for de mange. Det fulgte en pre-ICO i december 2016, der samlede $ 110.000.

Muligheden for at være en del af Humaniq blev udvidet til mange flere mennesker i ICO fra den 6. april til den 27. april. Der var i alt 11.600 deltagere, der yder et gennemsnitligt bidrag på $ 430 og hæver $ 5,1 mio. Til projektet.

HMQ er et etherum ERC-20-token, som du kan gemme på enhver Ethereum-tegnebog som MyEtherWallet eller en hardware-tegnebog som f.eks. En Trezor eller Ledger.

Sådan køber du Humaniq

Det er i øjeblikket ikke muligt at købe Humaniq med en “Fiat” -valuta, så den nemmeste måde at købe den på i øjeblikket er ved at købe enten Bitcoin eller Ethereum og derefter bytte disse til det på en børs. I dette afsnit viser vi dig, hvordan du kan købe Humaniq med et kredit- eller betalingskort ved hjælp af Coinbase-webstedet og derefter bytte det til HMQ hos Changelly.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter verificeret, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum eller Bitcoin

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Brug af Changelly

Den næste fase er at bruge Changelly-webstedet til at bytte din Ether til HMQ. Brug dette link og indtast hvor mange Eth du vil konvertere, og det viser dig hvor mange HMQ du får til gengæld. Hvis du er glad, skal du gå videre og klikke på den grønne “Exchange” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om at registrere en konto, som du kan gøre ved at bruge en social mediekonto eller indtaste din e-mail-adresse.

Registrering af Changelly

Når det er gjort, føres du til en side, der viser transaktionsoplysningerne – kontroller det og sørg for, at beløbene er korrekte. Når du er glad, skal du klikke på den grønne “Næste” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om din HMQ tegnebogadresse, hvor du modtager mønterne. Indsæt dette i feltet og klik på den grønne “Næste” -knap.

Changelly Wallet-adresse

Du får derefter vist en sidste bekræftelsesskærm igen, sørg for at alle detaljer er korrekte, inden du fortsætter.

Changelly-bekræftelse

Changelly vil derefter give dig en adresse, som du sender din Ether til, så kopier den adresse, som de giver dig, og gå derefter tilbage til din coinbase-konto.

Send Changelly til

Send dit Ethereum eller Bitcoin

I Coinbase skal du klikke på “Konti” og vælge din Ethereum-tegnebog til venstre og derefter klikke på “Send”.

Indtast den adresse, som Changelly gav dig før.

Send Ethereum

Klik på “Fortsæt”, og så bliver du muligvis nødt til at bekræfte transaktionen med din e-mail eller telefon, hvis du har aktiveret 2-faktor-godkendelse.

Transaktionen sendes nu over Ethereum-netværket og det tager kort tid at ankomme – du kan tjekke på din Changelly-konto, hvor den giver dig besked om følgende trin:

  1. Venter på betaling
  2. Udveksler
  3. Sender til din tegnebog

Når det er gennemført, vises en bekræftelsesmeddelelse på skærmen, der siger “Transaktion afsluttet”. Du kan nu kontrollere din Humaniq Wallet, hvor du kan bekræfte, at du nu ejer din HMQ.

Changelly Transaction Complete

Konklusion

I den stadigt voksende verden af ​​blockchain-teknologier og kryptokurver er tilgangen til Humaniq forfriskende på grund af dets fokus på at gøre godt og hjælpe dem rundt om på planeten. Denne innovative brug af blockchain kan have en betydelig positiv indvirkning på livet for dem, der i øjeblikket ikke har adgang til bankvirksomhed. Dens status som en verdensomspændende mission, der leverer livsændrende teknologi, viser, hvordan folk kan bruge blockchain til godt. Baseret på hvidbogen og sponsorerne synes målene meget gennemførlige og værdige til støtte.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me