Begyndervejledning til GoByte: En minabel mønt med fortrolighedsfunktioner og masternoder

GoByte Guide

GoByte har et netværk og kryptokurrency. GoByte Network er uafhængigt udviklet såvel som modulært med alle moduler, der bruger den samme blockchain som deres kerne. Cryptocurrency, GBX, er sikret ved kryptografi, og et avanceret og decentraliseret minemarked udsteder det.

GoByte-websted

GoByte-kryptokurrency, GBX, er baseret på Dash, men med forbedringer. Det har masternode-teknologi, der inkluderer 50 procent belønning og betalinger, der er sikre, næsten øjeblikkelige og anonyme. I skrivende stund kan du købe, bruge eller handle GBX på Cryptopia, CoinExchange.io, Stock Exchange og CryptoBridge, og det tilføjede bare HitBTC til denne liste. Du kan også bruge Karsha til at købe GBX ved hjælp af din lokale valuta.

Hvad er GoByte-netværket?

GoByte Network er modulært og baseret på blockchain-teknologi. På trods af at man bruger den samme blockchain til deres kerne, udvikles hvert GoByte-modul uafhængigt. Dette lader hvert modul arbejde sammen for at skabe det sikre, hurtige netværk. Da netværket er modulært, er det muligt at opdatere hvert modul uafhængigt uden at bekymre sig om, at dette påvirker andre moduler.

GoByte-netværk

Udviklerne bag GoByte Network arbejder på at skabe nye, innovative moduler, som de senere vil fusionere med de eksisterende. Hvert modul har et dedikeret udviklingsteam, herunder en seniorudvikler. På den måde kan GoByte give udviklere chancen for at oprette næsten alt, hvad de vil have.

Det er vigtigt at bemærke, at de fleste kryptokurver fokuserer på en enkelt evne, såsom en lodret applikation eller transaktionshastighed. I modsætning hertil bruger GoByte sin modularitet til at tillade udviklere at arbejde hen imod et hvilket som helst mål.

Hvilke tal skal du vide?

GoByte viser live netværksstatistikker på sin hjemmeside. I skrivende stund kørte netværket på 26.698,9 MH / s med en sværhedsgrad på 785.Den nuværende blok var 86.468, og møntforsyningen var 2.147.992,8

GoByte-statistikker

Hvad er nogle fordele ved GoByte?

Et af de stærkeste træk ved GoByte er dets “superhurtige” hastighed, da det tager mindre end et sekund at bekræfte InstantSend-betalingerne. GoByte er også sikkert, da masternode-servere og minearbejdere rundt om i verden bekræfter alle transaktioner. Minearbejdere vil sætte pris på, at GoByte er ASIC-resistent til effektiv, fair minedrift via GPU. Takket være PrivateSend forbliver økonomiske oplysninger, såsom saldi og aktivitetshistorie, private. Masternoderne understøtter både InstantSend og PrivateSend, samtidig med at de sikrer netværksintegritet. Endelig inkluderer GoByte vanskeligheder med retargeting med Dark Gravity Wave.

Minedrift GoByte

Gobyte bruger NeoScrypt-algoritmen, som er ASIC-resistent. Vi har skrevet en separat komplet guide til Sådan Mine GoByte.

Sådan Mine GoByte

Hvad er andre belønninger?

Der er også belønninger for hosting af masternoder og PoW. Arbejdsbevisbelønningen er 15 GBX og falder med 8,33 procent hvert år. Masternode-belønningen er 50 procent eller 7,5 GBX.

Belønninger

Hvad er betalingsmodulet??

Pay-modulet er det største modul på GoByte-netværket og var det første. Det er både en kold tegnebog og en betalingsportal. Dette modul fungerer direkte på blockchain, hvilket gør det muligt at oprette og derefter udføre transaktioner, som masternodes og minearbejdere bekræfter senere.

GoByte Pay leverer en intuitiv grænseflade, der er designet til at arbejde på mobile enheder, webbrowsere og stationære computere og til at være enkel nok til selv dem med begrænset teknologisk erfaring at forstå. Der er også applikationer til både Android og iOS.

Med GoByte Pay kan du modtage og sende GoByte (GBX) på få sekunder. Modulet har indbygget integration af webpungebog og en betalingsgateway, så købmænd kan redegøre for hver transaktion, inklusive i butik, i app og på nettet. GoByte Pay kan understøtte flere valutaer på en konto såvel som flere tegnebøger. Der er meddelelser om overførsler og betalinger, og pengeoverførsler inden for netværket er helt gratis. Systemet understøtter godkendelse af to faktorer, og teamet arbejder på tredjepartsudstederintegration til MasterCard.

GoByte Pay tackler problemet med høje gebyrer, der findes på mange kryptokurrency-netværk og børser. Der er ingen transaktionsgebyrer inden for GoByte Pay-netværket, og det eneste gebyr er for udbetalinger til GoByte-adresser, der ikke er inden for modulet. Dette kan omfatte tredjeparter, lokale tegnebøger og udvekslinger. Gebyret er ikke mere end 3 procent og er baseret på verifikationsniveau, hvor nogle brugere ikke har noget gebyr. Forhandlere med masternoder behøver ikke betale for udbetalinger, mens de uden masternodes betaler enten 0,001 GBX eller 2 procent, alt efter hvad der er højere.

Hvad har GoByte allerede opnået?

GoBytes køreplan er relativt ung sammenlignet med andre blockchain-projekter. Det startede i 4. kvartal 2017 med lanceringen af ​​hjemmesiden og frigivelsen af ​​tegnebogen til Windows, Mac og Linux. I dette kvartal blev det også noteret på fire børser, Whattomine, Coinmarketcap og Masternode Monitor Website.

I 1. kvartal af 2018 arbejdede GoByte på hvidbogen, mobil- og webbøgerne og betalingsgateways (både applikationer og GoBytePay). Holdet arbejdede også for at tiltrække købmænd og blive noteret på flere børser.

Hvordan ser GoByte-køreplanen ud i fremtiden?

2. kvartal af 2018 vil tilføjelsen af ​​elektronikbutikken og flere projekter begynde, herunder Market Module for GoByte Market og udvikling af børsen. Dette er også når GoByte vil ansætte et PR-team, tiltrække flere købmænd og arbejde på bevidstheds- og marketingkampagnen. I tredje og fjerde kvartal vil holdet fortsætte med at tiltrække købmænd og begynde at udvikle POS-terminaler. Dette er, når teamet også tester GBX-betalinger for automater.

GoByte køreplan

Anden halvdel af 2018 inkluderer også begyndelsesudvikling af Overwatch og Mint-modulerne. Dette er, når holdet begynder at bygge deres minegård og deler overskuddet blandt masternode-ejerne. GoByte vil også lancere hardwaretegnene til sine tokens.

Q1 af 2019 vil fortsætte med at tiltrække købmænd. Det vil også tilføje masternode-funktioner og smarte kontrakter og begynde at udvikle den “sociale” platform.

Konklusion

GoByte giver et netværk til udvikling af applikationer via moduler, en unik metode til oprettelse af projekter på blockchain. Det giver også muligheden for at udvinde, hvilket giver brugerne en måde at tjene GBX på. GoByte kombinerer et digitalt betalingssystem og kryptokurrency med lave gebyrer, hvilket giver brugerne mulighed for at acceptere eller bruge krypto til betalinger.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me