Begyndervejledning til Dragonchain

Dragonchain Guide

Dragonchain blev først kendt som Disney Private Blockchain Platform. Som det fornavn antyder, er det en blockchain-platform designet med fokus på forretningsbrug. Holdet kalder det den mest udviklervenlige, sikre og fleksible platform, der hidtil er oprettet, og som tilbyder mange fordele for virksomheder og udviklere på jagt efter disse funktioner. Bare nogle af de funktioner, der hjælper Dragonchain med at skille sig ud fra mængden, inkluderer simpel integration, multikurrency support, valuta agnosticisme og beskyttelse af forretningsdrift og data.

Dragonchain anmeldelse

Hvor nyt er Dragonchain?

Mens du måske ikke har hørt om Dragonchain indtil for nylig, blev den udviklet tilbage i 2015 og 2016 på Seattle Disney-kontoret, hvor den havde navnet “Disney Private Blockchain Platform.” Efter den indledende udvikling brugte teamet W3C Blockchain Community Group til at udforske og dokumentere mere end 20 applikationer og brugssager, hvilket beviste, at det var værd at være en platform. I oktober 2016 blev den frigivet i form af open source-software. Dragonchain Foundation, som er en nonprofit, startede i januar 2017 med det mål at vedligeholde og eje open source-koden.

Dragonchain-tidslinje

Hvad er nogle nøglefunktioner?

Platformen bag Dragonchain er det mest omtalte element. Det er bygget på en skalerbar platform, der også er serverfri og har indbygget beskyttelse til alle forretningsdata takket være etablerede programmeringssprog. Denne beskyttelse hjælper også med at gøre det venligt for udviklere, uanset om du foretrækker C #, Node, Java eller Python.

Der er også en inkubator, hvor nye projekter udvikles. De, der ønsker det, kan deltage i inkubatoren for at få tidligere adgang til de forskellige projekter, der understøttes af økosystemet.

citere

Endelig giver Marketplace udviklere adgang til kritiske ressourcer ved at lade dem bruge økosystemet med forudbyggede kvalificerede leverandører, bibliotekssmarte kontrakter, inkuberede projekter og specialiserede eksperter..

Hvordan skiller Dragonchain sig ud?

Holdet bag Dragonchain påpegede mange egenskaber ved denne platform og økosystem, der giver det en fordel i forhold til andre systemer. Som et hybrid system tillader det virksomheder at have deres egen kæde og få virksomhedskonsensus hvert trin på vejen til deres valgte offentlige blockchain (r).

Dragonchain skiller sig også ud for sin evne til at understøtte mere end en valuta i en enkelt kæde og det faktum, at du ikke engang behøver at bruge valuta. Arkitekturen selv understøtter kontrolleret eksponering af smart kontraktlogik og følsomme forretningsdata. Den kommercielle platforms serverfri karakter muliggør kraftig, men alligevel enkel skalering.

Hvorfor blev Dragonchain oprettet?

Lederne bag Dragonchain skabte ikke denne platform, fordi Ethereum eller Bitcoin ikke var “gode nok”, men i stedet for at løse nogle af de potentielle problemer i forbindelse med dem. Ved at oprette Dragonchain ønskede holdet at bygge videre på de strukturer, der blev brugt af Bitcoin og Ethereum, men alligevel gøre det lettere og mindre risikabelt at integrere nye og ældre systemer med blockchain. De skabte Dragonchain-arkitektur for at give mulighed for en række risici, fra total intern tillid til flere verifikationskontekster til endda et bevis på kontrolpunkt i offentlige blockchains.

Hvad er nogle brugssager?

Der er et stort antal potentielle anvendelser af Dragonchains blockchain med kreativitet som grænse. Bare et par skitseret af holdet inkluderer billettering; afstemningssystemer; rapportering og overholdelse af revision en betalingsplatform projektstyring af open source-software; peer-to-peer-finansielle derivater, som futures og obligationer; og betalingssystemer ved hjælp af smarte kontrakter.

Hvad skal du vide om poletten og ICO?

Tokenet til Dragonchain, Dragons, var tilgængeligt via et token-salg. Offentligt udbud tegner sig for 55 procent eller 238.421.940 drager. Holdet modtager 20 procent (86.698.887 tokens), hvor 10 procent (43.349.444 drager) hver går til reserven og stiftelsen. Endelig går 5 procent (21.674.722 tokens) til DragonFund. Teamets tokens låses og frigives derefter i løbet af to år.

DRGN-tokens

Prisen for hver drage blev ikke bestemt før salget; i stedet er det et resultat af salget. Hver deltager får en del af de tildelte 238.421.940 drager baseret på mængden af ​​ETH eller BTC, de bidrager med. Hvis en deltager bidrager med 5 procent af alle indsamlede midler, får de 5 procent af de 238.421.940 drager i slutningen af ​​salget. På denne måde er en retfærdig distribution mulig, samtidig med at det sikres, at alle drager sælges. Salget varede i en hel måned med start den 2. oktober 2017. Distribution af Dragons fandt sted efter det offentlige salg og mindst en intern og en uafhængig ekstern revision.

Det er også vigtigt at bemærke, at en begrænset forsalg fandt sted i august 2017 som en del af et strategisk partnernetværk. De ca. 1,4 millioner dollars, der blev indsamlet, var øremærket til udvikling og markedsføring.

Dragons vil have en værdi, der afspejler værdien af ​​alle de grundlæggende aspekter af Dragonchain, der kombinerer platform, økosystem og inkubator. Udviklerne bag projektet forventer, at værdien fortsætter med at stige, mens økosystemet modnes, hvilket gør det til en solid langsigtet investering.

Hvad gør drager (DRGN)?

Nu hvor salget er slut, bruges Dragons til at få adgang til enhver del af platformen. Dette kan omfatte at spinde en node, abonnere på et datafeed, få adgang til et avanceret smart kontraktbibliotek, få tidlig eller nedsat adgang til tokens til inkuberede projekter eller selve projekterne og mere.

Sådan køber du Dragonchain DRGN?

Nu er tokensalget slut, du er i stand til at købe tokens på forskellige børser.

Du er ikke i stand til at købe DRGN med “Fiat” -valuta, så du bliver først nødt til at købe en anden valuta – den nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskortkøb og derefter bytte det for DRGN ved en udveksling som Kucoin.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter verificeret, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb DRGN på Kucoin

Du kan nu sende din Ether over til Kucoin for at foretage dit køb af DRGN. For at finde ud af mere om Kucoin, herunder hvordan du tilmelder dig og handler, kan du læse vores komplette anmeldelse her.

Kucoin

Kan amerikanere deltage?

Dragonchain er blandt et lille antal kryptokurver og blockchain-relaterede projekter, der er åbne for amerikanske borgere såvel som internationale beboere. Faktisk er salget amerikansk baseret, og køb i landet er tilladt. De, der ikke er amerikanske statsborgere, kan også bidrage til projektet og muliggøre tagline, “Alle mennesker er velkomne!” Dette er meget usædvanligt for tokensalg, da de fleste hidtil har mindst en slags begrænsning på grund af lovligheder.

Konklusion

Dragonchain har en stærk base på plads og beviste sin anvendelighed, da den stadig var kendt som Disney Private Blockchain Platform. Det giver sikkerhed og bygger videre på funktionerne i eksisterende blockchain-platforme på en måde, som mange udviklere og andet forretningspersonale vil sætte pris på.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me