Begyndervejledning til DigixDAO: Tokeniseret guld på Ethereum Blockchain

Hvad er Digix?

Digix gør det muligt at købe guld på en effektiv måde via kryptokurrency ved at give investorer en tokeniseret version af guld, så du ikke behøver fysisk at eje eller gemme det. Digix har to kryptokurver, Digix Gold (DGX) og DigixDAO (DGD), som hver især tjener en nøglerolle i strukturen. Virksomheden får stolt 99,99 procent af sit guld fra LBMA-godkendte raffinaderier, med nul procent fra brøkreserver, hvilket giver tillid. Med Digix kan investorer drage fordel af guldets stabilitet og værdi såvel som den lette kryptokurrency.

Digix DAO

Digix symboliserer i det væsentlige guld inden for Ethereum. Det drager fordel af den distribuerede ledgers uforanderlighed, auditabilitet og gennemsigtighed og anvender alle disse fordele på det dyrebare fysiske aktiv af guld. Derudover har Digix udviklet flere teknologier, såsom DGX-tokens og proof-of-asset-protokollen (POA).

Hvad er Distribueret Ledger-teknologi?

For dem, der har brug for en hurtig gennemgang, er Distributed Ledger Technology afhængig af brugerne til at drive et netværk via bekræftende transaktioner med en generel konsensusmekanisme. Alle “blokke”, der indeholder information, gemmes kronologisk og gennemsigtigt på hver computer.

Ledger

Hvad er bevis for aktiver-aktiv?

POA er udviklet af Digix og er et nyt system, der beviser eksistensen af ​​et aktiv såvel som dets ejerskab inden for den distribuerede hovedbog. På hvert trin i processen offentliggøres bevisregistreringer permanent med IPFS og Ethereum.

Hvad adskiller Digix fra hinanden?

Den største forskel mellem Digix og andre eksisterende investeringsmuligheder er det faktum, at dette system udsteder den tildelte bullion straks fra et digitalt formål. Dette prioriterer klientejerskab i stedet for virksomheden som helhed. Derudover formår Digix at tage stabiliteten af ​​guld, men tilføje likviditet. Når du sikrer bullion, er det notorisk udfordrende at bruge og handle. Med Digix kan guld imidlertid likvideres og lade investorer bruge det i det daglige liv, mens de stadig nyder sin fysiske sikkerhed.

Hvad er nogle andre nøglefunktioner i Digix?

Et andet nøglefunktion ved Digix er dens fysiske guldbarrer. Ved at investere køber brugerne guldbarrer fra LBMA-raffinaderierne, herunder analysecertifikater fra raffinaderier som Nadir Bullion, PAMP Suisse, Valcambi og andre.

Af sikkerhedshensyn inkluderer Digix tredjepartsrevision fra Bureau Veritas. Hvert kvartal kontrollerer det hvert guldaktiv inden for safebokse. Denne revisor har arbejdet siden 1828 og er verdens førende inden for certificering, inspektion og testtjenester. Med så lang track record skal investorer kunne stole på Bureau Veritas for deres revisionstjenester. Endelig involverer Digix omarbejdning, hvilket betyder, at kunder kan tage deres DGX-levering ved partnerskabet frihedsberøvelse.

Bullion forældremyndighed

Det er også værd at nævne, at ved at investere i Digix investerer bidragsydere i guld og kan drage fordel af dets dokumenterede langsigtede stabilitet. Med andre ord kan Digix bruges til at diversificere kryptokurrencyporteføljer og hjælpe med at yde beskyttelse mod den iboende prisvolatilitet, der er knyttet til både digitale og virkelige aktiver.

Hvad er DGD-tokens?

DGD-tokens arbejder tæt sammen med DGX-symboler. Brugere er i stand til at kræve kvartalsbelønninger i DGD baseret på det samlede beløb for DGX, der blev indsamlet i form af transaktionsgebyrer. DigixDAO er et selvstyrende samfund, der bruger DGD-tokens og bidrager til Digix-økosystemet. Du bruger DGD-tokens til at pantsætte de forskellige DigixDAO-forslag og arbejde mod målet om at øge vedtagelsen af ​​DGX. Derudover får indehavere af DGD, der vokser Digix-økosystemet ved at afvise og støtte forslag, belønninger. I alt er der 2 millioner DGD-tokens. For at erhverve DGD skal du købe det på børser, der fokuserer på kryptokurrency, så du kan ikke købe det ved hjælp af fiat-valuta.

DGD-tokens

Mens du kan indløse DGX-tokens til guld, er det ikke muligt med DGD-tokens. I stedet giver DGD-tokens dig ret til stemmeret for forslag, der indsendes, der vil udvide Digix-økosystemet.

Efter frigivelsen i marts 2016 repræsenterede DGD-tokens den første massesalg inden for Ethereum-blockchain. Det slog forventningerne og nåede sit mål på $ 5,5 millioner USD på bare 12 timer. Med succes og lancering af DGD eller DigixDAO blev den første store distribuerede autonome organisation på Ethereum oprettet.

Hvad er DGX-tokens?

DGX-tokens er dem, der direkte symboliserer guld. Hvert DGX-token repræsenterer et gram af 99,99 procent LBMA-standardguld, der er sikret i Safehouse-hvælvinger. Investorer kan også indløse 100 DGX-tokens til fysisk guld (100 gram) via mail eller personligt. Digix ser på DGX som den fremtidige guldstandard, der bruges til værdiomveksling inden for Ethereum-økosystemet. DGX-token inkluderer on-chain bevis for revision, er fuldt tildelt og har ingen brøkreserve. Det frigives ved udgangen af ​​dette første kvartal af 2018. DGX er kun tilgængelig på Digix-markedet, hvor du kan købe det med Ether ved frigivelse.

DGX-tokens

DGX-tokens er inden for Ethereum EIP20-formatet, hvilket gør det muligt problemfrit at bruge DGX til Ethereum-kontrakter, der involverer noget. Du vil være i stand til at bruge det til daglige transaktioner, som at købe kaffe, via NFC. Digix ser omfattende brugssager til DGX, herunder huslejer, handel, formueforvaltning, udlån, detail og lønninger.

Sådan køber du DigixDAO DGD-tokens

Du er ikke i stand til at købe DGD med en “Fiat” -valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden valuta – den nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskortkøb og derefter handle det til DGD ved en udveksling, der viser tokenet. Læs videre for at se, hvordan du køber det.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

I Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb DGD på Binance

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af DGD. Se vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

DGD er også tilgængelig på følgende børser

  • Huobi
  • OKEX
  • Gate.io
  • Cobinhood

Hvad er Digix Marketplace?

Digix har allerede sin egen demo-version af en markedsplads. Den tidlige version kan vise kernefunktionaliteten på markedet. Holdet arbejder stadig på at udvikle backend-software til POA-protokollen og på at gøre markedet mere visuelt tiltalende. De tilskynder til feedback for at hjælpe dem med at skabe en markedsplads, som brugerne sætter pris på. Denne beta-markedsplads er på Kovan, så du har brug for Kovan Ether for at købe test-DGX-tokens inden for markedet.

Markedsplads

Konklusion

Med Digix kan tokenholdere investere i guld og drage fordel af dets lange historie med stabilitet uden fysisk at skulle købe guld. I stedet symboliserer systemet guld. Det lykkes at have hvert eneste token understøttet af fysisk guld i modsætning til eksisterende systemer, der har reserver eller ikke kan bevise, at de rent faktisk har de fysiske aktiver på plads. Digix planlægger at gøre det muligt for tokenholdere at bruge deres guldbakkerede tokens i daglige transaktioner ligesom de ville have med enhver anden kryptovaluta, hvilket revolutionerer den måde, vi investerer i dette ædle metal på.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me