Begyndervejledning til Dentacoin

Dentacoin Guide

Så forstyrrende som blockchain-teknologien er, er det kun et spørgsmål om tid, inden den når ud i alle brancher. Tandindustrien er ikke immun over for de vidtrækkende virkninger af blockchain-teknologien. Dentacoin er kryptokurrency til tandindustrien. Der bruges årligt 440 milliarder dollars på tandpleje. Problemet med disse høje omkostninger er, at folk ikke foretager regelmæssige kontrol hos tandlægen. De ender med at bruge mere på at løse tandproblemer i stedet for at udøve forebyggende foranstaltninger. En fælles, global tandvaluta vil give folk adgang til tandplejetjenester af bedre kvalitet samt en større pulje af tandekspertise. Men hvordan fungerer det hele? Lad os pakke Dentacoin ud.

Dentacoins websted

Hvad er Dentacoin?

Det sigter mod at løse begrænsningerne i den traditionelle tandindustri. For det første skaber Dentacoin incitamenter for folk til at bidrage til samfundet gennem forskning og anmeldelser og ved at give noget tilbage – kryptokurrency. Dentacoin-samfundet er baseret på kerneværdierne om gennemsigtighed og fælles ansvar. Virksomheden har endda en interesse i tandindustrien og købte Dentaprime International tandklinik med base i London. Klinikken kostede $ 90 millioner og blev betalt udelukkende i Dentacoin (DCN) -kryptovaluta.

Dentacoin Funktioner

Hvilke løsninger vil Dentacoin tilbyde?

Dentacoin Foundation ser ud til at løse tre hovedspørgsmål. Kvaliteten af ​​tandpleje skal forbedres over hele verden. Der er mange mennesker over hele kloden uden økonomiske midler eller adgang til tandudbydere af høj kvalitet. Som nævnt er høje tandomkostninger også et stort problem. Gennem forebyggende tandpleje kan store problemer diagnosticeres tidligt og behandles, før det bliver en stor udgift. Der er ikke noget rigtigt globalt tandplejesamfund. Dentacoin opretter og vedligeholder dette netværk. Der vil være forskellige værktøjer som en del af Dentacoin. Patienterne har magt ved, at de kan gennemgå og anbefale gode tandlæger og tjene mønter. Tandlæger på den anden side vil også have måder at bidrage på og også tjene kryptokurrency for deres indsats.

Hvilke mål vil Dentacoin nå?

Enhver serviceindustri trives med brugerfeedback. Det er denne feedback, der får virksomheden til at innovere og ændre sig til det bedre. Sundhedsindustrien og specielt tandpleje kan bruge dette med stor effekt. Tillid er en af ​​de mest værdifulde varer, som en virksomhed kan have. Der er i øjeblikket ikke et centralt tandfællesskab til at skabe denne type forhold inden for tandindustrien. Det er her, den Dentacoin-betroede anmeldelsesplatform vil komme i spil.

Hvad er Dentacoin Trusted Review Platform?

Denne platform er en blockchain-baseret gennemgangsplatform til tandlægevurderinger. Selvom disse typer platforme allerede findes, er der ingen decentraliseret platform af denne art. Med centraliserede platforme er det ofte let at manipulere ratings eller betale enkeltpersoner for at efterlade gunstige ratings. Med en decentral platform er det næsten umuligt at manipulere ratingsystemet. Dette gavner både læge og patient. Patienter har en platform til at gøre sig hørt og blive valideret gennem belønninger. På samme måde vil lægerne have adgang til kvalitetsfeedback-data og patientprofiler, der hjælper dem med at opretholde en god kundebase. Dentacoin-platformen bruger gennemgangssystem eller Ethereum-smarte kontrakter til at sende DCN til brugere som belønninger.

Hvad er fordelene ved Dentacoin?

Den største fordel ved et blockchain-baseret anmeldelsessystem er, at dataene er uforanderlige. I blockchain tal betyder det, at anmeldelserne ikke kan redigeres eller manipuleres af nogen. En databaseudnyttelse til en traditionel database vil give en ondsindet bruger af hacker mulighed for at ændre anmeldelser. Hvis dette skulle ske på et decentraliseret gennemgangssystem, ville den ændrede anmeldelse simpelthen blive afvist af blockchain, da den ikke er i konsensus med andre kopier af databasen. En anden fordel ved denne platform er, at vurderingen og gennemgangen af ​​tandlæger er gennemsigtig, så patienterne kan træffe informerede beslutninger, når de vælger at besøge en tandlæge. Anmeldelser er anonyme, så patienter har frihed til at tale deres mening. Det er også resistent over for censur, da tandlægen ikke kan slette negative anmeldelser. Onlus er også på patienten til at skrive en kvalitetsanmeldelse. Disse anmeldelser skal være af god standard, ellers vil patienter ikke blive belønnet for deres anmeldelser. De kan også få DCN (Dentacoin) kryptokurrency ved at lave undersøgelsesundersøgelser.

Hvad er DCN-mønten??

Det er et Ethereum-baseret ERC-20-kompatibelt token, der kører på Ethereum-blockchain. Der er otte billioner mønter til rådighed. Fordelen ved denne mønt er, at patienter tjener disse mønter for deres bidrag på platformen. Mønterne kan anvendes i den virkelige verden og kan bruges som betaling for tandbehandlinger fra en af ​​tandlæger eller klinikker fra Dentacoin-partnerne.

Dentacoin Stats

Dentacoin tegnebøger

DCN er et Ethereum-token, så det kan opbevares sikkert i de fleste Ethereum-tegnebøger, der kan håndtere tokens som Trezor eller Ledger Hardware-tegnebøger, Jaxx, MyEtherWallet, Metamask, Coinomi og imToken.

Dentacoin tegnebøger

Sådan køber du Dentacoin DCN-tokens

Du er ikke i stand til at købe DCN med “Fiat” -valuta, så du bliver først nødt til at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskortkøb og derefter handle med det for DCN ved en udveksling, der viser tokenet. Læs videre for at se, hvordan du køber det.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

I Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb DCN på Exchange

Du kan nu sende din Ether til en børs, der handler i Dentacoin. I øjeblikket har du følgende muligheder:

  • Cryptopia
  • HitBTC
  • CoinExchange
  • Mercatox

Dentacoin udvekslinger

Hvordan vil de betroede anmeldelser arbejde?

For at sikre en god standard for anmeldelser vil de brugerindleverede anmeldelser blive opdelt i standardanmeldelser og pålidelige anmeldelser. Enhver bruger kan skrive en anmeldelse, men pålidelige anmeldelser foretages af faktiske patienter. Efter besøg hos en tandlæge modtager patienten et e-mail-link, hvor de kan gennemgå den tandlæge, som de har besøgt. Dette sikrer, at patienten er knyttet til den korrekte tandlæge. Pålidelige anmeldelser belønnes med mere DCN end en standard gennemgang. Dette tilskynder også patienter til at følge op og efterlade en anmeldelse, da der er et økonomisk incitament til at give denne værdifulde feedback til tandlægen eller udbyderen. En enkelt gennemgang er ikke meget værd, men i sammenhæng er effekten forstærket. Millioner af pålidelige og upartiske anmeldelser er mange penge værd.

Hvordan ser køreplanen ud?

Holdet frigiver snart Dentacare mobilapp. Appen er stadig i øjeblikket under udvikling til Android. Målet med denne app er at uddanne brugere om gode tandvaner. Det introducerer disse vaner i løbet af tre måneder gennem gamification. God tandadfærd forstærkes, og brugen af ​​appen bliver en del af brugerens liv og skaber nye og forbedrede tandvaner. Der er også en funktion, hvor brugerne kan kontakte tandlæger med spørgsmål. Den bedste funktion i appen er, at brugerne belønnes for at have gennemført hele tre måneders periode med DCN-mønter. En anden stor udvikling er DentaVox-værktøjet.

Dentacoin køreplan

Hvad er DentaVox?

DentaVox-værktøjet er et kundeintelligensværktøj, der indsamler meninger og feedback fra patienter. Det bruger spørgeskemaer til at fremkalde feedback. Der er en række sundhedsmæssige emner, og spørgsmålene spænder fra 8 – 100 spørgsmål ad gangen. Patienterne tjener DCN-mønter for deres indsats og baseret på den tid og kræfter, de bruger på det. En smart algoritme vil registrere deres niveau af engagement i spørgsmålene, og de vil blive belønnet baseret på dette. Dette vil garantere resultater af høj kvalitet og forhindre patienter i at manipulere svarene. Feedbacken fra disse spørgeskemaer er tilgængelig for alle tandlæger og udbydere på platformen. Brugerdefinerede undersøgelser kan også udføres af virksomheder baseret på et bestemt publikum.

Konklusion

Dentacoin har til formål at reducere tandomkostningerne ved at skabe incitamenter for patienterne til at besøge tandlægen. Ved at efterlade kvalitetsanmeldelser på Dentacoin-platformen tjener de DCN-mønter som belønning. Dette kan bruges som faktisk betaling inden for Dentacoins tandlægenetværk. Anmeldelserne er af rigtige mennesker og kan ikke manipuleres. Tandlæger og tandklinikker har adgang til den ærlige feedback, som er uvurderlig information for enhver serviceindustri. Undersøgelser tilbydes også for at øge feedback fra kvalitet til tandudbydere.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me