Begyndervejledning til Bonpay

Bonpay Guide

Bonpay er den nyeste løsning til at foretage transaktioner og komme til økonomisk frihed via digitale betalinger over hele kloden. Satserne er gennemsigtige, og systemet er hurtigt og enkelt at bruge.

Dette er en fuldgyldig service på blockchain med en række løsninger, fleksibilitet og glatte transaktioner. Takket være dets infrastrukturelle inklusivitet, dets teknologiske pålidelighed og holdets dybe økonomiske viden skiller Bonpay sig ud og tilbyder unikke løsninger til dem, der ønsker at foretage og acceptere betalinger globalt.

Bonpay-websted

Hvem står bag Bonpay?

Sammen har hovedteamet bag Bonpay over 30 års kollektiv erfaring inden for både elektroniske betalinger og international finansiering. Ledere har også professionel viden og erfaring med kryptokurrency. Administrerende direktør, Alex Blazhevych, har mere end syv års erfaring i kryptofinansielle systemer og er også en forretningspartner, udøvende, analytiker og forretningsudvikler.

Bonpay Team

CTO, Oleg Boykov, er en udvikler med over seks års erfaring og en stærk teknisk udvikler. CPO, Valentin Kaduchenko, har mere end otte års erfaring inden for økonomisk driftsledelse, teknik og markedsføring. CFO, Julya Bashtannik, har mere end fire års erfaring med forretningsstrategier og internationale finanser.

Hvad er fordelene ved Bonpay?

Når du bruger Bonpay, har brugerne gennemsigtige, rimelige priser. Denne lave pris er mulig på grund af blockchain-teknologien og decentraliseret. Blockchain gør det muligt at overføre midlerne øjeblikkeligt og sikkert med de bedst mulige priser for eventuelle grænseoverskridende gebyrer.

Bonpay har flere udbydere, hvilket forbedrer muligheden for at konvertere mellem yderligere kryptovalutaer og fiat-valutaer. At foretage konverteringerne er nu lige så enkelt og hurtigt som at sende en besked. Databeskyttelsen er også selvkontrolleret takket være Bonpays sikkerhedssystem uden kendskab. Dette gør det nemt at løse sikkerhed, overholdelse og tekniske problemer.

En anden god service fra Bonpay – Forudbetalte kort. For ekstra fordele giver Bonpay Cards dig mulighed for at bruge Bonpay som med andre plastik- eller virtuelle kort. Virksomheder, der udnytter Bonpay, kan acceptere og bruge kryptokurver, hvilket giver dem en fordel i forhold til konkurrencen.

Statistik for Bonpay

Bonpay understøttes i mere end 130 lande rundt om i verden. Med denne meget støtte kan din virksomhed vokse med lethed og gennemføre transaktioner næsten på enhver måde. Bonpay opkræver intet for at registrere og oprette din konto, hvilket bevæger dig mod økonomisk frihed. Bonpay-tegnebog understøtter nu kun Bitcoin, men i fremtiden understøtter den over 125 valutaer (fiat og crypto), hvilket betyder, at det er utroligt sandsynligt, at du finder den specifikke valuta, du har brug for.

Hvordan opbevarer og bruger du Bonpay?

Med Bonpay gemmer du alle dine aktiver i en specifik tegnebog. Den enkelte tegnebog er til modtagelse, opbevaring, udgift, konvertering og overførsel af kryptokurrency på nogen måde. Der er også mulighed for Bonpay Cards, enten virtuelle eller plastiske, til at gøre dine betalinger i krypto enkle og hurtige på en traditionel måde.

Hvad skal du vide om Bonpay Wallet?

Tegnebogen er afhængig af de nyeste avancerede teknologier for altid at holde dine midler beskyttet, hvilket sikrer, at dine personlige og økonomiske oplysninger forbliver sikre. Bedst af alt er Bonpay-tegnebogen altid tilgængelig. Du kan til enhver tid bruge den på enhver platform eller enhed. Og som det blev fortalt tidligere, vil udviklere tilføje understøttelse af flere kryptovalutaer, såsom Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, nogle af ERC20-tokens og mange flere.

Bonpay tegnebog

Hvordan adskiller Bonpay sig fra andre lignende produkter?

Bonpay er ikke den eneste betalingsmetode af sin type inden for blockchain, men det er den eneste, der tilbyder den komplette pakke. Produktet bag Bonpay er allerede live, hvilket giver det en fordel i forhold til Monaco og Tokencard. Der er også en belønning for tokenholdere, noget du ikke får med Monaco / Tokencard eller Xapo / Wirex. Selvom andre systemer kun har en hostet tegnebog, tilføjer Bonpay en kortbalance for nemheds skyld. Sammenlignet med de andre muligheder tilbyder Bonpay den bedste kryptokurrency-valutakurs, kun 1 til 2 procent i starten og 0 procent, efter at DLN er lanceret. Du styrer også satserne, da du vælger, hvornår du vil supplere dit kort.

Sammenligning

De fleste lignende produkter begrænser måderne til at finansiere din tegnebog til kryptokurver, men Bonpay er ved at arbejde med BTC, ETH, ERC20, Ripple og andre kryptokurver ud over bankoverførsler og PayPal. Valutagebyret for Bonpay er også lavere end andre, og der er ingen POS-grænser pr. Dag, som andre betalingsplatforme som TenX pålægger.

Hvilke brugerbelønninger er der??

Både tokenholdere og kortholder til Bonpay modtager belønninger. Der er en incitamentbelønning for Bonpay-tokenholdere. Hver modtager belønning fra 0,65 procent pulje af gebyrer for alle transaktioner foretaget af kortindehavere. Denne belønning betales i ETH eller BON. For kortindehavere fører hvert enkelt køb, de foretager, til en 0,15 procent cash-back bonus (i BON-tokens). Der er også Limited Edition Black Cards, der har endnu lavere gebyrer og højere grænser.

Hvad man skal vide om Bonpay Initial Token Sale

Den oprindelige token salg til Bonpay er allerede afsluttet. På tidspunktet for denne skrivning svarede 1 ETH til 500 BON med en bonus på 30 procent. Der blev 20.426 ETH rejst, der passerede den bløde cap på 15.000 ETH i de første par dage.

Alle, der deltager i ITS, får adgang til det eksklusive tilknyttede program. De, der bidrager med mere end 20 ETH, er berettigede til at få Special Black-kortdesignet, gratis kortvedligeholdelse i et år, bedre gebyrer, en lav ubegrænset bankvalutakurs og 24/7 kundesupport med prioritet. De, der bidrager med mindst 200 ETH, får gratis kortvedligeholdelse hele livet, en personlig supportmanager, en øget gratis månedlig pengeautomatgrænse, specielle gaver, gratis brug af de nye betalingsmetoder via gadgets, der integreres med kryptokurrency, og særlig adgang til de nyeste versioner af produkter.

Konklusion

Bonpay er en nyttig service med flere valutaer, der inkluderer tegnebog og forudbetalt kort til dem, der ønsker ekstra sikkerhed. Det giver brugerne også mulighed for at bruge og modtage penge i en række lande ved hjælp af kortet. Mellem den brede accept af Bonpay og de lave satser er det et smart valg for dem, der har kapitalandele i adskillige krypto- og fiat-valutaer.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me