Begyndervejledning til anmodningsnetværket

Anmod om netværksvejledning

Anmodning (REQ) er en kryptokurrency baseret på Ethereum-netværket. Det er en helt decentraliseret platform til at foretage sikre globale betalinger på blockchain. I det væsentlige er anmodning beregnet til at erstatte platforme som PayPal, hvilket fjerner behovet for at dele bankoplysninger eller formidlere, der tager provision.

Anmod om netværksvejledning

På anmodningsnetværket kan absolut alle generere en faktura, som modtageren derefter kan betale sikkert. På grund af blockchain lagres alle transaktioner i en decentral hovedbog, hvilket er, hvordan globale betalinger kan foretages øjeblikkeligt med lidt til ingen transaktionsgebyrer. Da blockchain er decentraliseret, kan ikke ledbogen manipuleres af hackere eller andre dårligt meningsfulde personer.

Forespørgselsteamet

Request Network har et meget dygtigt team bag sig, de har tidligere erfaring i betalingsbranchen, der allerede har oprettet MoneyTis, en pengeoverførselstjeneste. Den store nyhed om Request er, at de bakkes op af YCombinator og den første ICO, som virksomheden har bakket op. YCombinator er et berømt VC-firma, der har finansieret over 1.400 startups, og disse virksomheder har en samlet værdiansættelse på over $ 80 mia. YCombinator har også bakket op Coinbase, Air Bnb, Dropbox, Stripe og Reddit, så Request er blandt meget godt selskab.

Holdet

Hvad er en smart kontrakt?

Anmodning er bygget på Ethereum-netværket, hvilket betyder, at det kan drage fordel af smarte kontrakter. En smart kontrakt svarer til en “hvis-så” -erklæring. Sig, at Sarah skal gennemføre en opgave inden den 10. januar. Hendes chef, John, vil implementere en smart kontrakt, der siger, at hun vil modtage x betaling, når hun afleverer den. Når den først er anvendt, vil dette ske med det samme på grund af den automatiske karakter af smarte kontrakter. Smarte kontrakter kan heller ikke hackes eller duplikeres på grund af sikkerheden i den underliggende blockchain-teknologi. Selvfølgelig er dette et simpelt eksempel – disse systemer kan være utroligt komplekse. For det meste bruges de dog til at specificere og definere betingelserne for en transaktion.

Anmodning og DAPPS

Fordi Request kører på Ethereum-netværket, får det også adgang til decentrale applikationer (DAPPS.) En decentral applikation er en app udviklet med Request-netværket i tankerne. Når udviklere vælger at køre deres app på anmodning, er halvdelen af ​​arbejdet allerede udført. Rammen er allerede tilvejebragt for dem, og udviklere kan inkorporere Request-kryptovaluta lige ind i deres applikationer. For et mindre gebyr for at forblive på netværket sparer udviklere en masse tid og penge, og brugere i front-end kender ikke engang forskellen mellem en DAPP og en traditionelt designet applikation.

De mange anmodninger

For at forstå anmodningsplatformen studerer du de forskellige lag, der får den til at krydse.

Kernelaget

Dette er det nederste lag af Request. Kernen håndterer hovedbogen og de smarte kontrakter, der er afhængige af den. Her sker både udviklingen og den faktiske anmodning om betalinger. Dette lag er fuldstændig uforanderligt, hvilket betyder, at ingen kan hacke ind i eller ændre oplysningerne, når de først er indtastet. Det er helt åbent, så alle kan se på de oplysninger, der er relevante for dem. Valutaer konverteres automatisk her ved brug af noget, der hedder Oracles.

Extensions Layer

Det andet lag. Udvidelseslaget håndterer mere komplekse betalinger end en simpel en-til-en faktura. For eksempel, hvis et selskab anmoder om en faktura, der kræver flere beregninger som tekster, forskudsbetalinger eller deponeringsbetalinger. Det er også laget for planlagte funktioner, som en kaldet “kontinuerlige regninger”. Dette betyder, at lejer til leje kan oprette automatiske betalinger via en bankkonto til deres udlejer. Disse betalinger vil altid være nøjagtige, og lejeren behøver kun at bekymre sig om at have nok penge på den konto hver måned. Dette system håndterer automatisk eventuelle skatter eller fremmede betalinger, der er involveret i transaktionen.

Applikationslaget

Det tredje og sidste lag af anmodning. Applikationslaget findes uden for blockchain-teknologien. Dette er det afsnit, hvor eksterne applikationer (tredjeparter) kan bruge Forespørgsel som formidler til fakturaer, afgifter og mere. Disse betalinger foretages med det samme med ringe eller ingen transaktionsgebyrer. Dette er også det lag, hvor applikationsudvikling finder sted med en traditionel API og interface, som udviklere kan drage fordel af.

Også inkluderet i dette lag er omdømme ansøgning. Dette er et afsnit designet til at forhindre phishing-forsøg eller falske betalinger. Alle enheder i Request-netværket har et omdømmesystem. Hvis de forsøger noget som phishing, svindelbetalinger eller manglende betaling af en faktura, får deres omdømme et stort hit. Dette forhindrer ikke kun fremtidige tilknyttede virksomheder i at forbinde sig med denne enhed, men anmodningsnetværket giver incitamenter til højt omdømme inklusive omkostningsreduktioner eller adgang til brugerdefinerede tilføjelser inden for netværket.

Hvorfor bruge det anmodede netværk?

Anmodningsnetværket forsøger at ændre hele onlinebetalingsbranchen. Fakturering, jobautomatisering og revision er kun nogle få systemer, der kan se utrolige ændringer.

Fakturering

Med millioner af fakturaer, der sendes mellem virksomheder hvert år, er der masser af fejl at rapportere for – især når skatter eller avancerede betalingsformer bliver involveret. Forespørgsel gør det muligt for disse funktioner at blive automatiseret ved at dele dem direkte med blockchain-hovedbogen. Der kan ikke forekomme dobbeltarbejde, og forsinkelser bliver næsten ikke eksisterende.

Fakturering

Der er tusindvis af virksomheder, der går konkurs hvert år, fordi deres fakturaer tager for lang tid at få betalt. Det er her, omdømmesystemet kommer ind og tilskynder til øjeblikkelige betalinger.

Online betalinger

Online shopping bliver mere og mere udbredt. Websteder som Amazon eller eBay kræver personlige oplysninger såsom betalingskort eller adresser, der kan afsløres for hackere. Forespørgsel holder disse oplysninger sikre, fordi de aldrig deles med virksomheden i første omgang. Oven i dette er der et transaktionsgebyr på mindre end 1% for disse betalinger.

Online betalinger

Regnskab, omkostninger og automatisering af revision

På grund af smarte kontrakter udføres enhver krævet bogføring øjeblikkeligt og automatisk. Eventuelle nødvendige betalinger eller refusioner behøver ikke længere være bekymrede. Enhver digitalisering af papirarbejde som kontrol eller vigtige dokumenter er ikke længere påkrævet, da det allerede er gjort af systemet.

Regnskab

Revisioner er nu baseret på en algoritmisk kontrol. Manuel kontrol af falsk fakturering eller unddragelse er ikke længere nødvendig, da alle disse oplysninger allerede er blevet indført i anmodningssystemet. Hvidbogen kaldes disse for “Smart-Audits”, som er billigere og meget mere pålidelige end nuværende manuelle teknikker.

Som alle andre dokumenter lagres udgiftsrapporter også i anmodningsnetværket. Et dedikeret udgiftsstyringssystem giver medarbejdere mulighed for at sende eventuelle udgifter til deres leder, som straks kan acceptere dem.

Anmod om Token REQ

REQ-tokens er Ethereum ERC-20-tokens, der bruges til at deltage i netværket, oprette anmodninger og belønne parter, der hjælper med at opbygge Request-økosystemet. En meget attraktiv del af at eje REQ-tokens er, at folk, der bruger netværket, skal bruge dem til at betale netværksgebyret, så bliver tokens “brændt”. Gebyrerne justeres af de anmodede netværksoperatører afhængigt af den faldende levering af REQ og valutakursen med de forskellige valutaer, der er godkendt af netværket.

Sådan opbevares REQ

Som nævnt er REQ et ERC-20 Ethereum-token, hvilket betyder, at det sikkert kan opbevares på en Ethereum Paper Wallet eller en hardware-tegnebog som Trezor eller Ledger.

Send Ether

Sådan køber du anmodning REQ

Du er ikke i stand til at købe REQ med “Fiat” -valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort og derefter købe det til REQ ved en børs som Binance.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb REQ hos Binance

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af REQ, se på vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

REQ er også tilgængelig at handle på Huobi, Kucoin, OKEx, COSS, EtherDelta og Liqui.

Konklusion

Online betalingssystemet er fyldt med svindel og inkonsekvente betalinger. Blandt andet foreslår Request en bæredygtig løsning på disse problemer.

Mens det stadig har et stykke tid at gå, før visionen er fuldt ud realiseret, er dette en platform med masser af potentiale, et solidt team og evnen til at blive enorm, hvis det kan tage en lille del af den globale betalingsindustri.

REQ-token virker meget fordelagtigt for indehavere, idet udbuddet krymper jo mere netværket bruges og en foreslået proof-of-stake-protokol nede ad vejen, det ser ud som et solidt projekt at tilføje til din portefølje.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me