Ternion Review: Cryptocurrency Exchange With Fiat Options & Margin Trading

Ternion Exchange Review

Ternion Exchange är en kryptovalutautbyte som har många alternativ att erbjuda.

Till skillnad från vissa börser som enbart fokuserar på en enskild aspekt av kryptohandel, som leveraged margin trading, täcker Ternion Exchange båda baserna med fiat-optioner och kryptoinlåning.

De är licensierade i Estland och erbjuder full kompatibilitet med fiat-insättningar och uttag.

Det finns många kryptobörser där ute idag. Världen med kryptovalutor växer snabbt. Om du letar efter en börs som erbjuder dig möjligheter att tjäna på både leveransbar handel och marginalhandel är Ternion Exchange värt att lära dig mer om.

Innan du bestämmer dig för hur du vill använda en börs är det en bra idé att förstå skillnaden mellan att byta mynt och att handla med en marginal för att göra vinst. Vi tar en titt på alla sätt som kryptor kan handlas på, men först ska vi titta på Ternion Exchange.

Ternions hemsidaTernions hemsida

Ternion Exchange

Det mest grundläggande sättet att köpa kryptos är med vad Ternion Exchange kallar Deliverable Trading.

Du kan sätta in fiatvaluta eller kryptos och sedan handla direkt med andra kryptoägare för att få de tokens som du vill äga. Det är enkelt att sätta in fiat-valuta via SWIFT eller SEPA, eller till och med ett kreditkort, och sedan börja sätta ihop din kryptoportfölj.

Om du vill spekulera i rörelsen av token-priser har Ternion Exchange också täckt dig med hävstångshandel. När du använder hävstång kommer du att avsätta en liten mängd fiatvaluta eller kryptos och sedan använda en mycket större summa pengar att handla med.

Målet med hävstångshandel är att göra en mycket större avkastning genom att använda mer pengar än du har och bankera vinsten från positionen. Till exempel, om du bara har $ 500 USD men du vill handla med en positionsstorlek på $ 10 000 USD, kan du använda det med hävstångshandel.

Leveransbar handel

Leveransbar handel är vettig för alla som vill investera i kryptos för långväga. När du köper eller säljer tokens med Ternion Exchange: s leveransbara handelsplattform kommer du att vara begränsad till att använda de medel du har satt in på börsen, och inget mer.

Ternion Exchange köper eller säljer inga tillgångar direkt. Istället fungerar börsen som ett clearinghus för transaktioner mellan näringsidkare. De digitala tillgångarna som du köper på Ternion, du kommer att få de privata nycklarna till tokens, eller möjligheten att ta ut fiat-valuta via SWIFT eller SEPA.

InternethandelTernions webbhandelsgränssnitt

Om du planerar att använda fiat-valuta med Ternion måste du gå igenom en ID-verifieringsprocess som alla ansedda börser som handlar i fiat-valuta använder. All kundinformation är noggrant krypterad. Verifieringen tar oftast upp till 30 minuter.

För krypto-till-kryptotransaktioner är processen att ta ut digitala tillgångar mycket enkel. När du har köpt tokens och transaktionen har bekräftats kan du sedan flytta dem till vilken plånbok som helst som du äger.

Marginalhandel

Om du vill spekulera i riktningen för tokenpriser, men inte behöver ha den faktiska krypto som du handlar levererad, är marginalhandel vägen att gå. Ternion Exchange tillåter näringsidkare att använda hävstångseffekt på upp till 100 gånger på vissa tokenpar, vilket innebär att du kan använda 100 gånger så mycket pengar som du har satt in på ditt konto.

Den faktiska mängden hävstång som kan användas på ett visst tokenpar kommer att variera, och det är inte nödvändigtvis en smart idé att använda 100x hävstång (mer om det nedan). Marginalhandel är också mycket lättare att kvalificera sig för, eftersom handlare som inte behöver sätta in eller ta ut fiat-valuta bara behöver tillhandahålla grundläggande information för att börja handla.

Ternion Exchange erbjuder också en rad handelsplattformar. Detta är en utmärkt funktion och skiljer verkligen företaget från andra börser som tvingar användare att använda en egen handelsplattform som kanske inte är lika lätt att använda som industristandardplattformar.

Här är handelsplattformarna som Ternion Exchange erbjuder:

  • Terminal för webbhandel
  • Mobil MT5 för Android / IOS
  • WEB MT5
  • MT5 för Windows
  • REST API / WebSocket

Institutionella kunder kan välja dessa plattformar:

  • PrimeXM
  • FIXAPI

Varför välja en vanlig handelsplattform?

Om du inte behöver köra många order samtidigt och göra en djup teknisk analys av diagram är det bättre att använda grundläggande webbhandel.

Men för professionella spekulanter designade mer kraftfulla handelsstationer med många funktioner. Den som är ny i världen av hävstångshandel kanske inte vet så mycket om plattformar som MT5.

Tills kryptor kom, var den mest levererade handeln begränsad till FOREX, då blev det populärt för börser, och nu är det också anpassat för kryptor.

MetaTrader 4MetaTrader

Ternion Exchange-avgifter

Börsavgifterna i Ternion är i linje med resten av branschen, och för levererade handlare är de mer attraktiva än fiat-bara CFD-mäklare.

Här är några av de grundläggande avgifterna på Ternion Exchange (kontakta företaget för aktuella avgiftsdata):

  • Markörsavgift: Börsen betalar 0,03% en ordergräns för Maker när den utförs
  • Takeravgift: Börsen tar 0,08% för Taker-order
  • Swap-avgifter: Swap-avgifter gäller endast för marginalhandel på börsen och debiteras fyra gånger om dagen kl. 00.00, 6.00, 12.00 och 18.00 (UTC)

Insättning / uttag av Fiat är föremål för begränsningar baserat på nivån för verifiering som ett konto har. Se Ternion Exchange webbplats för den senaste informationen om kontobegränsningar.

Fiat insättningsavgifter

Banköverföring (SEPA) 10 EUR + 0,1%
Banköverföring (SWIFT) 30 EUR + 0,1%
VISA / MasterCard 4,5%

Gränser

OverifieradVerifiering 1 *Verifiering 2
Fiat-deposition: dagligen

en gång i månaden

Förbjuden $ 1000

7000 dollar

Obegränsat
Kryptoinsättning: dagligen

en gång i månaden

Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Fiat-uttag: dagligen

en gång i månaden

Förbjuden 5000 dollar

$ 25000

Obegränsat
Kryptering: dagligen

en gång i månaden

Obegränsat Obegränsat Obegränsat

Slutsats

Ternion Exchange har skapat en bra affärsmodell för utbyte som uppfyller behoven hos nästan vilken som helst kryptohandlare eller investerare. Fiat-betalningarna är licensierade i Estland, vilket hjälper till att ge det mer trovärdighet än börser som inte har någon form av licens.

En av de bästa delarna med Ternion är att den har så många alternativ för handlare på bara ett konto. Det stöder fiat-insättningar och uttag och erbjuder också enkel åtkomst till krypto-till-krypto-handelstjänst. Institutionella handlare kanske också gillar att Ternion erbjuder en rad professionella alternativ, vilket inte är det vanligaste att hitta på kryptomarknaderna.

Varje näringsidkare kunde bjuda in vänner och få belöningar med affiliate-program. Ingen ytterligare registrering behövs, inbjudningskoder tillhandahålls i det privata området.

Om du vill lära dig mer om Ternion Exchange eller registrera dig för ett konto, kolla in webbplatsen via klicka här. Oavsett dina kryptoinvesteringar eller spekulationsmål är det troligt att Ternion kan hjälpa dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me