Nybörjarguide till CoinBene: fullständig recension

CoinBene Exchange Review

CoinBene är ett av de många nyare kryptovalutautbytena som är utformade för att göra det lättare för dem runt om i världen att handla sina kryptotillgångar på ett säkert och pålitligt sätt. Plattformen är relativt enkel att använda, erbjuder en rad handelspar och har ett välbekant utbytesgränssnitt som andra handelsplattformar, så det finns ingen inlärningskurva för nya användare.

CoinBene är öppet för användare över hela världen och erbjuder flera olika språk, vilket gör det möjligt för de flesta att använda webbplatsen på ett språk som de talar flytande, om inte modersmål. Standardspråket är kinesiska, men du kan också ändra webbplatsen till engelska, portugisiska, vietnamesiska, malaysiska, spanska eller koreanska.

CoinBene Exchange Review

Adressen till CoinBene ligger i Singapore på 1 Coleman St., The Adelphi. Som sådan är det rimligt säkert att anta att utbytesplattformen är baserad från Singapore.

Läs vidare när vi granskar denna nya Cryptocurrency Exchange.

Besök CoinBene

Designen av CoinBene är helt enkelt utformad för att leverera den viktigaste informationen som användarna behöver för att använda plattformen och följer utseendet på andra liknande börser som Kucoin och Binance. Huvudnavigeringsfältet har kategorier för utbyte, för att ladda ner APP, guiden FAQ och information om Coni. I det övre högra hörnet hittar du de förväntade alternativen för att logga in eller registrera ett konto. Till höger om detta kan du ändra språk för plattformen.

CoinBene hemsida

Under huvudnavigeringsfältet finns länkar till användbar information, till exempel “Vad är Coni?” och “Operations Guide Introducing.” Strax nedanför detta kan du se några av de senaste tillkännagivandena. Omedelbart nedanför är den del av hemsidan som de flesta användare är intresserade av: de aktuella listorna för olika mynt.

Kryptovalutapar är uppdelade i tre olika flikar beroende på om de involverar USDT, ETH eller BTC. Varje rad visar namnet på kryptovalutan, symbolen i ett par, det sista priset, referenspriset, procentförändringen, förändringen i siffror, handelsvolymen 24 timmar (i den angivna kryptovalutan) och operationen (som är nästan alltid “handel”). Det finns inget alternativ att ändra metoden för att sortera kryptovalutorna efter pris eller ändra som med andra plattformar, så du måste se dem i den ordning som anges. Det finns dock en sökfunktion i det direkta övre högra hörnet av listorna för att göra det lättare att hitta ditt valda par. Om du väljer kan du klicka på vilken punkt som helst i ett visst kryptopar rad och tas till utbytessidan för att handla den.

Registrering av CoinBene-konto

Att skapa ett CoinBene-konto är relativt enkelt. Börja med att välja “Registrera dig” i det övre högra hörnet på hemsidan. Detta tar dig till relevant sida där du ser ett formulär som du kan fylla i med din e-postadress och valt lösenord. Alternativet att registrera dig med din e-post är standard, men du kan också registrera dig med din mobiltelefon om du föredrar det. För att göra detta, fyll inte i formuläret med din e-postadress och ditt lösenord. Istället klickar du på “Mobiltelefon” under den blå “Registrera” -knappen och till höger.

CoinBene-registrering

Du måste skapa ett lösenord som är mellan sex och 20 siffror, inklusive bokstäver och siffror. När du skapar lösenordet berättar systemet styrkan så att du kan justera vid behov. Gå nu till ditt e-postkonto, där du kommer att se ett meddelande för e-postverifiering. Klicka på den medföljande länken för att verifiera ditt konto. Då är du redo att börja handla.

CoinBene-insättningar

För att sätta in pengar på ditt CoinBene-konto, börja med att logga in på ditt konto. Till vänster på din kontosida ser du din e-postadress och inställningar. Klicka på inställningar och se till att du har konfigurerat dubbelverifiering, vilket innebär att både din e-post och din mobiltelefon är inställd.

Gå tillbaka till vänster på skärmen; under “Inställningar” ser du en rubrik för “Tillgångar.” Det andra alternativet under denna rubrik är “Insättning”. Klicka på länken och välj sedan den token du vill sätta in från rullgardinsmenyn högst upp på sidan. Du ser då en insättningsadress, både listad och som en QR-kod.

CoinBene-insättningar

Använd någon av dessa för att sätta in önskad mängd mynt genom att skicka dem till adressen. Insättningen ska visas i dina “Insättningsregister” på samma sida. Se bara till att bara sätta in det kryptomynt du anger eftersom varje altcoin kommer att ha sin egen adress. Om du av misstag skickar kryptovaluta till en adress som är utformad för en annan krypto går medlen förlorade och CoinBene ansvarar inte för detta. Alternativet “Uttag” ligger direkt under “Insättning” under “Tillgångar.”

Kryptovalutor som stöds

CoinBene stöder en omfattande lista över kryptovalutapar. De involverar alla USDT, ETH eller BTC. På grund av utbudet av par hittar du stöd för alla de mest populära kryptovalutorna, liksom några som du kanske inte har hört talas om. Baserat på paren på hemsidan finns det 31 par som involverar USDT, 50 som involverar ETH och 24 som involverar BTC.

CoinBene-stödda kryptovalutor

Det är också möjligt att ansöka om att lista ditt mynt på CoinBene, med en länk till relevant information längst ner på hemsidan. Det finns specifika krav på att mynt ska listas, inklusive ett projekt med en landad applikation (eller applikationer) och avancerad teknik, för att ha en väl underhållen gemenskap som är allmänt främjad och aktiv, för att vara väl reglerad utan politisk risk, och att redovisa projektets detaljer och framsteg i rätt tid, såsom utvecklingsplanen och vitboken. Sidan med kraven har också en länk till ett Google-formulär för att slutföra listansökan.

Det är också möjligt att mynt och handelspar avnoteras. Samma sida beskriver de situationer där detta kan inträffa, till exempel om projektgruppen avskedas. projektet bryter mot lokala bestämmelser och lagar; projektet misslyckas med riskhantering för efterlevnad; teamet kan inte lösa några säkerhets- eller tekniska problem i tid; eller CoinBene (eller andra) upptäcker falsk, inaktuell eller felaktig information eller bedrägeri. Om ett mynt eller par tas bort, kommer CoinBene att lägga upp denna planerade avnotering minst fem kalenderdagar i förväg, och användarna har 30 dagar på sig att ta ut tillgångar.

Hur man handlar på CoinBene

Bytesidan på CoinBene liknar dem från andra plattformar, vilket innebär att du hittar mest information precis där du förväntar dig att den ska vara. På vänster sida av sidan hittar du alla kryptovalutapar listade, återigen dividerat med om de inkluderar USDT, ETH eller BTC. Det finns tre kolumner som visar myntet i paret, värdet och procentuell förändring.

Handelspar

Till höger om detta ser du marknadsdiagrammet för det kryptovalutapar du har valt. Rätt ovanför diagrammet ser du det aktuella priset, referenspriset, förändringen i procent och 24-timmarsvolymen. Själva diagrammet är ett ljusstake-diagram med möjligheten att sväva över vilken punkt som helst för att visa specifika värden för öppet, högt, lågt och nära, tillsammans med det specifika datumet och tiden. Du kan ändra tidsintervallen till fem, 15 eller 30 minuter; en eller fyra timmar; eller en dag, vecka eller månad. Det finns också alternativ för att lägga till eller ta bort MACD, RSI och KD. Du kan också lägga till dussintals indikatorer i diagrammet för att hjälpa dig med din handelsstrategi.

Handelsdiagram

Inställningsknappen i ljusstaken gör att du kan ändra stil till staplar, ihåliga ljus, Heikin Ashi, linje- eller arealdiagram. Du kan också justera färger, ramar, vickar, skala plats, åsidosätta minsta kryss, skalor, bakgrunder och tidszoner.

Nedanför diagrammet och i mitten av sidan ser du formuläret för att köpa eller sälja den aktuella kryptovalutan, till exempel BTC när det gäller BTC / USDT. Köp visas i grönt medan försäljning är i rött. I båda fallen kan du ange pris och kvantitet eller välja att köpa eller sälja en fjärdedel, hälften eller hela din krypto (USDT för köp och BTC för försäljning i det här fallet). Det tillgängliga saldot visas direkt nedanför detta. När du anger priset i USDT och kvantitet i BTC (i det här exemplet) visas beloppet i USDT automatiskt.

Köp sälja lådor

Till höger om köp- och säljformuläret men fortfarande direkt under diagrammet ser du aktuella beställningar, både för köp och försäljning. Var och en är märkt som Ask1, Ask2, etc. eller Bid1, Bid2, etc. och har begärt pris och kvantitet listade i separata kolumner. Direkt nedanför detta kan du se de senaste genomförda transaktionerna med det givna kryptovalutaparet och till vänster om det kan du se dina beställningar.

Observera att det finns en låg handelsavgift på 0,1 procent i offertvalutan per transaktion.

Google Authenticator

CoinBene möjliggör ytterligare säkerhet via Google Authenticator. Börja med att ladda ner applikationen för Google Authenticator på din smartphone, antingen via Google Play store eller Apple App Store. Du kan också hitta nedladdningslänkar till denna applikation på sidan “Guide FAQ” på CoinBene. När applikationen finns på din telefon klickar du på “+” -ikonen i det övre högra hörnet och väljer sedan att “ange den här nyckeln” eller “skanna streckkod.” Du kan antingen ange nyckeln manuellt i bilden på sidan “Guide FAQ” i CoinBene eller skanna QR-koden.

Google Authenticator

Google Authenticator skapar en verifieringskod som är sex siffror lång. Ange koden du får. Kom ihåg att SMS-verifieringskoder upphör att gälla om tio minuter, medan e-postverifieringskoder upphör att gälla 30. Google Authenticator-koder upphör på bara 30 sekunder. Om du stöter på problem kan du försöka synkronisera tiderna på din dator och smartphone. Efter att ha konfigurerat Google Authenticator kommer alla framtida säkerhetsåtgärder och inloggningsförsök att kräva en ny Google Authenticator sexsiffrig kod, som ändras var 30: e sekund.

Om du registrerar dig för Google Authenticator föreslår CoinBene att du sparar QR-koden eller nyckeln när du binder Google Authenticator. Detta gör det möjligt att ansluta säkerhetsprogrammet till en ny telefon om du tappar din nuvarande smartphone eller får en uppgradering. Om du inte har den här reservkoden eller QR-nyckeln kan du skicka CoinBene ett e-postmeddelande och beskriva situationen. IT-avdelningen stänger sedan Google Authenticator-länken till ditt konto. I skrivande stund säger CoinBene specifikt att e-posta [email protected] om detta inträffar.

CoinBene Coni-token

Coni, eller CoinBene-token, är kryptotoken för utbytet. Coni har flera fördelar för tokeninnehavare, inklusive 40 procent av plattformens nettovinst som delas ut till Coni-innehavare varje månad och så småningom varje vecka. Innehavare av Coni får rabatterade handelsavgifter på upp till 70 procent. Det kommer också att finnas en garanterad deposition och noteringsröst.

Coni Token

Det finns en total volym på 1 miljard som aldrig kommer att ökas, och Coni är ett ERC20-mynt. Av den totala Coni innehas 40 procent av teamet, 30 procent avsätts för ett luftfall för deltagare, 10 procent är reserverat för marknadsföring och de sista 10 procenten är för investerarskyddsfonden. Den “laghållna” delen av Coni är avsedd för funktionsutveckling, tekniskt underhåll plus uppgraderingar för CoinBene och forskningsstöd. Dessa mynt släpps inte på en gång. Istället släpps 10 procent ett år senare; 20 procent två, tre och fyra år senare; och 30 procent fem år senare.

CoinBene-appar

Det finns för närvarande CoinBene-applikationer för både Android och Apple. Istället för att hitta applikationen i relevanta applikationsbutiker kan du ladda ner den via CoinBene-webbplatsen från sidan “Ladda ner APP” i huvudnavigeringsfältet. Detta tar dig till en sida med länkar för båda, en länk för Android och en QR-kod för att söka efter Apple.

CoinBene-appar

CoinBene-avgifter

CoinBene debiterar platta 0,1% på affärer som görs på deras plattform, avgifterna debiteras i handelsvalutan. Till exempel om du köper eller säljer Bitcoin med USDT, kommer de att ta ut denna avgift från båda sidor av handeln. De tar endast ut avgiften för genomförda affärer, så om du gjorde en beställning som inte är helt matchad eller om du avbryter en del av den, kommer avgifterna bara att gälla för den färdiga delen.

CoinBene listar inte direkt de exakta avgifterna när du gör uttag, de anger följande:

”CoinBene kommer att samla in blockchain-transaktionsavgiften från användare när de ansöker om att ta ut och betala till blockchain-gruvarbetarna för deras bekräftelser. Blockchain-avgiften kommer att samlas in i samma valuta som användaren tänker ta ut. För ERC20-tokens eller andra tokens baserade på smarta kontrakt kommer Coinbene fortfarande att samla in samma valuta som användaren tar ut. ”

Slutsats

CoinBene är en nyare börs som har höjt rankningen av börser efter volym, för närvarande är den listad 6 på CoinMarketCap med över 300 miljoner dollar i handelsvolym. Detta är anmärkningsvärt, och utan tvekan på grund av deras CONI-token – Användare kommer att få 100 procent av sina handelsavgifter tillbaka i Coni. Innehavare av token belönas sedan med en procentandel av börsens handelsavgifter.

CoinBene-volym

Huruvida token fortsätter att behålla långsiktigt värde återstår att se men med den här framgångsrika modellen av växlingstoken sett med Binance och Kucoin finns det en god chans att det kommer att.

När det gäller själva börsen är det enkelt, rent och lätt att använda och följer en liknande design och layout som andra växlar. Naturligtvis är det en central börs så du måste vara försiktig när du handlar där – håll aldrig stora saldon, gör dina affärer och dra tillbaka till dina egna plånböcker.

Jag skulle vilja se mer insyn i börsen, det finns ingen tydlig information om företaget bakom det, deras villkor nämner företagsnamnet som “CoinBene Limited Vanuatu”.

I slutändan kan jag inte se någon större anledning att rekommendera att använda CoinBene såvida du inte vill samla CONI-tokens, det listar några mindre mynt som du kanske inte hittar någon annanstans men för att handla mer populära är det bättre att du håller dig till större mer etablerade börser som Binance.

CoinBene

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-myntbene-komplett-recension.gif”

alt = “CoinBene Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

6.0 / 10

Avgifter

7.0 / 10

Kundsupport

7.0 / 10

Betalningsmetoder

7.0 / 10

Fördelar

  • Trevligt handelsgränssnitt
  • CONI-tokenfördelar
  • Enkel att använda
  • Mobilappar

Nackdelar

  • Brist på öppenhet
  • Fiat-valuta accepteras inte
  • Ny utbyte
  • Listar inte uttagsavgifter

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"CoinBene","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 06 \ /coinbene-review.gif","beskrivning":"CoinBene är ett av de många nyare kryptovalutautbytena som är utformade för att göra det lättare för dem runt om i världen att handla sina kryptotillgångar på ett säkert och pålitligt sätt. Plattformen är relativt enkel att använda, erbjuder en rad handelspar och har ett välbekant börsgränssnitt som andra handelsplattformar, så…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"7.00"},"namn":"CoinBene","reviewBody":"CoinBene är ett av de många nyare kryptovalutautbytena som är utformade för att göra det lättare för dem runt om i världen att handla sina kryptotillgångar på ett säkert och pålitligt sätt. Plattformen är relativt enkel att använda, erbjuder en rad handelspar och har ett välbekant utbytesgränssnitt som andra handelsplattformar, så det finns ingen inlärningskurva för nya användare. \ R \ n \ r \ nCoinBene är öppen för användare runt om i världen och erbjuder flera olika språk, vilket gör det möjligt för de flesta att använda webbplatsen på ett språk som de talar flytande, om inte modersmål. Standardspråket är kinesiska, men du kan också ändra webbplatsen till engelska, portugisiska, vietnamesiska, malaysiska, spanska eller koreanska. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Adressen till CoinBene ligger i Singapore vid Coleman St. 1, Adelphi. Som sådan är det rimligt säkert att anta att utbytesplattformen är baserad från Singapore. \ R \ n \ r \ nLäs vidare när vi granskar den här nya kryptovalutaväxlingen. \ R \ nBesök CoinBene \ r \ nDen design av CoinBene är helt enkelt utformad för att leverera den viktigaste informationen som användarna behöver för att använda plattformen och följer utseendet på andra liknande börser som Kucoin och Binance. Huvudnavigeringsfältet har kategorier för utbyte, för att ladda ner APP, guiden FAQ och information om Coni. I det övre högra hörnet hittar du de förväntade alternativen för att logga in eller registrera ett konto. Till höger om detta kan du ändra språk för plattformen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUnder huvudnavigeringsfältet finns länkar till användbar information, till exempel \ u201cVad är Coni? \ u201d och \ u201cOperationsguide Introduktion. \ u201d Rätt nedanför kan du se några av de senaste tillkännagivandena. Omedelbart nedanför är den del av hemsidan som de flesta användare kommer att vara intresserade av: de aktuella listorna för olika mynt. \ R \ n \ r \ nKryptovalutapar är uppdelade i tre olika flikar beroende på om de involverar USDT, ETH eller BTC . Varje rad visar namnet på kryptovalutan, symbolen i ett par, det sista priset, referenspriset, procentförändringen, förändringen i siffror, handelsvolymen 24 timmar (i den angivna kryptovalutan) och operationen (som är nästan alltid \ u201cTrade \ u201d). Det finns inget alternativ att ändra metoden för att sortera kryptovalutorna efter pris eller ändra som med andra plattformar, så du måste se dem i den ordning som anges. Det finns dock en sökfunktion i det direkta övre högra hörnet av listorna för att göra det lättare att hitta ditt valda par. Om du väljer kan du klicka på valfri punkt i en viss kryptoparad och tas till växlingssidan för att handla den. \ R \ nCoinBene-kontoregistrering \ r \ n \ r \ n Att skapa ett CoinBene-konto är relativt enkelt. Börja med att välja \ u201cRegistrera dig \ u201d i det övre högra hörnet på hemsidan. Detta tar dig till relevant sida där du ser ett formulär som du kan fylla i med din e-postadress och valt lösenord. Alternativet att registrera dig med din e-post är standard, men du kan också registrera dig med din mobiltelefon om du föredrar det. För att göra detta, fyll inte i formuläret med din e-postadress och ditt lösenord. Istället klickar du på \ u201cCellphone \ u201d under den blå \ u201cRegistrera dig \ u201d-knappen och till höger. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu måste skapa ett lösenord som är mellan sex och 20 siffror, inklusive bokstäver och siffror. När du skapar lösenordet berättar systemet styrkan så att du kan justera vid behov. Gå nu till ditt e-postkonto, där du kommer att se ett meddelande för e-postverifiering. Klicka på den medföljande länken för att verifiera ditt konto. Sedan är du redo att börja handla. \ R \ nCoinBene-insättningar \ r \ n \ r \ nFör att sätta in pengar på ditt CoinBene-konto, börja med att logga in på ditt konto. Till vänster på din kontosida ser du din e-postadress och inställningar. Klicka på inställningarna och se till att du har konfigurerat dubbelverifiering, vilket innebär att både din e-post och din mobiltelefon är inställd. \ R \ n \ r \ n Gå tillbaka till vänster på skärmen. nedan \ u201cInställningar, \ u201d ser du en rubrik för \ u201cAssets. \ u201d Det andra alternativet under denna rubrik är \ u201cDeposit. \ u201d Klicka på länken och välj sedan den token du vill sätta in från rullgardinsmenyn högst upp på sidan. Du ser då en insättningsadress, både listad och som en QR-kod. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Använd någon av dessa för att sätta in önskad mängd mynt genom att skicka dem till adressen. Insättningen ska visas i din \ u201cDeposit Records \ u201d på samma sida. Se bara till att bara sätta in det kryptomynt du anger eftersom varje altcoin kommer att ha sin egen adress. Om du av misstag skickar kryptovaluta till en adress som är utformad för en annan krypto går medlen förlorade och CoinBene ansvarar inte för detta. Alternativet \ u201cWithdraw \ u201d ligger direkt under \ u201cDeposit \ u201d under \ u201cAssets. \ U201d \ r \ nStödda kryptovalutor \ r \ n \ r \ nCoinBene stöder en omfattande lista över kryptovalutapar. De involverar alla USDT, ETH eller BTC. På grund av utbudet av par hittar du stöd för alla de mest populära kryptovalutorna, liksom några som du kanske inte har hört talas om. Baserat på paren som anges på hemsidan finns det 31 par som involverar USDT, 50 som involverar ETH och 24 som involverar BTC. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Det är också möjligt att ansöka om att lista ditt mynt på CoinBene, med en länk till relevant information längst ner på hemsidan. Det finns specifika krav på att mynt ska listas, inklusive ett projekt med en landad applikation (eller applikationer) och avancerad teknik, för att ha en väl underhållen gemenskap som är allmänt främjad och aktiv, för att vara väl reglerad utan politisk risk, och att avslöja projektets detaljer och framsteg i rätt tid, till exempel utvecklingsplanen och vitboken. Sidan med kraven har också en länk till ett Google-formulär för att slutföra noteringsapplikationen. \ R \ n \ r \ n Det är också möjligt för mynt och handelspar att tas bort. Samma sida beskriver de situationer där detta kan inträffa, till exempel om projektgruppen avskedas. projektet bryter mot lokala bestämmelser och lagar; projektet misslyckas med riskhantering för efterlevnad; teamet kan inte lösa några säkerhets- eller tekniska problem i tid; eller CoinBene (eller andra) upptäcker falsk, inaktuell eller felaktig information eller bedrägeri. Om ett mynt eller ett par tas bort, kommer CoinBene att lägga upp denna planerade avnotering minst fem kalenderdagar i förväg, och användarna har 30 dagar på sig att ta ut tillgångar. \ R \ nHur handlar du på CoinBene \ r \ n \ r \ nThe utbytessidan på CoinBene liknar den från andra plattformar, vilket innebär att du hittar mest information exakt där du förväntar dig att den ska vara. På vänster sida av sidan hittar du alla kryptovalutapar listade, återigen dividerat med om de inkluderar USDT, ETH eller BTC. Det finns tre kolumner som visar myntet i paret, värdet och procentuell förändring. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTill höger om detta ser du marknadsdiagrammet för kryptovalutaparet du har valt. Rätt ovanför diagrammet ser du det aktuella priset, referenspriset, förändringen i procent och 24-timmarsvolymen. Själva diagrammet är ett ljusstake-diagram med möjligheten att sväva över vilken punkt som helst för att visa specifika värden för öppet, högt, lågt och nära, tillsammans med det specifika datumet och tiden. Du kan ändra tidsintervallen till fem, 15 eller 30 minuter; en eller fyra timmar; eller en dag, vecka eller månad. Det finns också alternativ för att lägga till eller ta bort MACD, RSI och KD. Du kan också lägga till dussintals indikatorer i diagrammet för att hjälpa dig med din handelsstrategi. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKnappen Inställningar i ljusstaken gör att du kan ändra stil till staplar, ihåliga ljus , Heikin Ashi, linje- eller områdeskartor. Du kan också justera färger, ramar, vickor, skala plats, åsidosätta minsta kryss, skalor, bakgrunder och tidszoner. \ R \ n \ r \ nUnder grafen och i mitten av sidan ser du formuläret att köpa eller sälj kryptovalutan i fråga, till exempel BTC när det gäller BTC \ / USDT. Köp visas i grönt medan försäljning är i rött. I båda fallen kan du ange pris och kvantitet eller välja att köpa eller sälja en fjärdedel, hälften eller hela din krypto (USDT för köp och BTC för försäljning i det här fallet). Det tillgängliga saldot visas direkt nedanför detta. När du anger priset i USDT och kvantitet i BTC (i det här exemplet) visas beloppet i USDT automatiskt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Till höger om köp- och säljformulär men fortfarande direkt under diagrammet ser du aktuella order, både för köp och försäljning. Var och en är märkt som Ask1, Ask2, etc. eller Bid1, Bid2, etc. och har begärt pris och kvantitet listade i separata kolumner. Direkt nedanför kan du se de senaste genomförda transaktionerna med det givna kryptovalutaparet och till vänster om det kan du se dina beställningar. \ R \ n \ r \ n Observera att det finns en låg handelsavgift på 0,1 procent i offertvaluta per transaktion. \ r \ nGoogle Authenticator \ r \ nCoinBene möjliggör extra säkerhet via Google Authenticator. Börja med att ladda ner applikationen för Google Authenticator på din smartphone, antingen via Google Play store eller Apple App Store. Du kan också hitta nedladdningslänkar till denna applikation på sidan \ u201cGuide FAQ \ u201d på CoinBene. När applikationen finns på din telefon klickar du på ikonen \ u201c + \ u201d i det övre högra hörnet och väljer sedan att \ ncentrera den här nyckeln \ u201d eller \ u201cscan streckkoden. \ U201d Du kan antingen ange nyckeln manuellt i bilden på \ u201cGuide FAQ \ u201d-sidan i CoinBene eller skanna QR-koden. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nGoogle Authenticator skapar en verifieringskod som är sex siffror lång. Ange koden du får. Kom ihåg att SMS-verifieringskoder upphör att gälla om tio minuter, medan e-postverifieringskoder upphör att gälla 30. Google Authenticator-koder upphör på bara 30 sekunder. Om du stöter på problem kan du försöka synkronisera tiderna på din dator och smartphone. Efter att ha konfigurerat Google Authenticator kräver alla framtida säkerhetsåtgärder och inloggningsförsök en ny sexsiffrig Google Authenticator-kod, som ändras var 30: e sekund. \ R \ n \ r \ nOm du registrerar dig för Google Authenticator föreslår CoinBene starkt att du sparar QR-kod eller nyckel när du binder Google Authenticator. Detta gör det möjligt att ansluta säkerhetsprogrammet till en ny telefon om du tappar din nuvarande smartphone eller får en uppgradering. Om du inte har den här QR-koden eller nyckeln kan du skicka ett e-postmeddelande till CoinBene och beskriva situationen. IT-avdelningen stänger sedan Google Authenticator-länken till ditt konto. Vid skrivningstillfället anger CoinBene specifikt att e-posta [email protected] om detta inträffar. \ R \ nCoinBene Coni Token \ r \ nConi, eller CoinBene Token, är kryptotoken för utbytet. Coni har flera fördelar för tokeninnehavare, inklusive 40 procent av plattformens nettovinst som tilldelas Coni-innehavare varje månad och så småningom varje vecka. Innehavare av Coni får rabatterade handelsavgifter på upp till 70 procent. Det kommer också att finnas en deposition och en omröstning i listan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet finns en total volym på 1 miljard som aldrig kommer att ökas, och Coni är ett ERC20-mynt. Av den totala Coni innehas 40 procent av teamet, 30 procent avsätts för ett luftfall för deltagare, 10 procent är reserverat för marknadsföring och de sista 10 procenten är för investerarskyddsfonden. Den del som hålls av teamet av Coni är avsedd för funktionsutveckling, tekniskt underhåll plus uppgraderingar för CoinBene och forskningsstöd. Dessa mynt släpps inte på en gång. Istället släpps 10 procent ett år senare; 20 procent två, tre och fyra år senare; och 30 procent fem år senare. \ r \ nCoinBene Apps \ r \ nDet finns för närvarande CoinBene-applikationer för både Android och Apple. Istället för att hitta applikationen i relevanta applikationsbutiker kan du ladda ner den via CoinBene-webbplatsen från \ u201cDownload APP \ u201d-sidan i huvudnavigeringsfältet. Detta tar dig till en sida med länkar för båda, en länk för Android och en QR-kod för att söka efter Apple. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCoinBene-avgifter \ r \ nCoinBene debiterar platta 0,1% på affärer görs på deras plattform debiteras avgifterna i handelsvalutan. Till exempel om du köper eller säljer Bitcoin med USDT, kommer de att ta ut denna avgift från båda sidor av handeln. De tar endast ut avgiften för genomförda affärer, så om du gjorde en beställning som inte är helt matchad eller om du avbryter en del av den kommer avgifterna bara att gälla för den färdiga delen. \ R \ n \ r \ nCoinBene listar inte direkt exakta avgifter som tas ut när du gör uttag, anger de följande: \ r \ n \"CoinBene kommer att samla in blockchain-transaktionsavgiften från användare när de ansöker om att dra tillbaka och betala till blockchain-gruvarbetarna för deras bekräftelser. Blockchain-avgiften kommer att samlas in i samma valuta som användaren tänker ta ut. För ERC20-tokens eller andra tokens baserade på smarta kontrakt kommer Coinbene fortfarande att samla in samma valuta som användaren tar ut. \"\ r \ nSlutsats \ r \ nCoinBene är en nyare börs som har höjt rankningen av börser efter volym, för närvarande listas den 6: e på CoinMarketCap med över 300 miljoner dollar i handelsvolym. Detta är anmärkningsvärt, och utan tvekan på grund av deras CONI-token – Användare kommer att få 100 procent av sina handelsavgifter tillbaka i Coni. Innehavare av token kommer sedan att belönas med en procentandel av börsens handelsavgifter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOavsett om token fortsätter att behålla långsiktigt värde återstår att se men med detta framgångsrik modell av utbytestoken sett med Binance och Kucoin, det finns goda chanser att det kommer att göra det. \ r \ n \ r \ n När det gäller själva börsen är det enkelt, rent och lätt att använda och följer en liknande design och layout som andra utbyten. Naturligtvis är det en centralbörs så du måste vara försiktig när du handlar där – håll aldrig stora saldon, gör dina affärer och dra tillbaka till dina egna plånböcker. \ R \ n \ r \ nJag vill se mer transparens om utbytet finns det ingen tydlig information om företaget bakom det, deras villkor nämner företagsnamnet som \"CoinBene Limited Vanuatu \".\ r \ n \ r \ nSlutligen kan jag inte se en större anledning att rekommendera att använda CoinBene såvida du inte vill samla CONI-tokens, det listar några mindre mynt som du kanske inte hittar någon annanstans men för att handla mer populära kommer du vara bättre att hålla sig till större mer etablerade börser som Binance.","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2018-06-29"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me