Nybörjarguide till Coinbase Pro: fullständig recension

Coinbase Pro Review

Coinbase Pro har en lång historia av att leda världen av kryptovalutabörser, även om det gick under namnet GDAX tills nyligen. Som det nuvarande namnet antyder är Coinbase Pro den version av Coinbase som är fylld med funktioner som avancerade handlare kommer att uppskatta, inklusive mer detaljerade diagram och diagram och handelsalternativ.

Coinbase Pro är stolt över att vara den mest pålitliga plattformen som är utformad för att handla kryptovaluta, eftersom den stöds av ett stort och väletablerat företag med en försäkring som tillhandahålls av FDIC-försäkring för deras Coinbase USD-plånbok på upp till $ 250 000 och är också registrerad hos FinCEN som en Money Services-verksamhet.

Coinbase Pro Review

Eftersom Coinbase Pro är den del av Coinbase som är utformad för professionella handlare är denna mer avancerade plattform lika välrenommerad som det vanliga Coinbase-utbytet. Coinbase grundades i juni 2012 som en plånbok för digital valuta samt som en plattform för konsumenter och handlare att göra transaktioner med de då nya digitala valutorna, som Bitcoin, Litecoin och Ethereum. Coinbase är baserat i San Francisco, Kalifornien, och har mer än 20 miljoner användare med mer än 150 miljarder dollar omsatta.

Registrering för Coinbase

Vem är Coinbase Pro riktad mot?

Coinbase Pro är utformad för att tilltala mer avancerade handlare som vill veta mer än bara grunderna i marknadsfluktuationer relaterade till kryptovalutapar. Det finns orderböcker i realtid, handelshistorik och kartverktyg. Samtidigt är gränssnittet på Coinbase Pro mycket intuitivt, vilket gör det möjligt för handlare att börja använda plattformen direkt.

Vem kan använda Coinbase Pro?

Coinbase Pro är för enskilda handlare, inte institutioner. Om du befinner dig i ett av de geografiska områden som stöds av Coinbase Pro kan du enkelt registrera dig för ett konto. Du kan också snabbt uppgradera ditt befintliga Coinbase-konto till Coinbase Pro. De i Kanada, Singapore och Australien kan använda Coinbase Pro för att få tillgång till kryptovalutor utan tillgång till fiat.

De i Storbritannien, Europa och USA har också stöd för fiatvalutor. De enda undantagen är att de i Wyoming och Hawaii inte kan använda Coinbase Pro, eftersom plattformen ännu inte är licensierad där.

Europeiska länder som får stöd är Sverige, Schweiz, Slovenien, Spanien, Slovakien, San Marino, Polen, Portugal, Norge, Nederländerna, Malta, Monaco, Lettland, Liechtenstein, Irland, Italien, Ungern, Grekland, Finland, Frankrike, Danmark, Cypern , Tjeckien, Kroatien, Belgien, Bulgarien och Österrike.

Coinbase vårdnad

För institutioner erbjuder Coinbase Coinbase Custody

Eftersom Coinbase Pro inte är utformat för institutionella kunder; det finns en separat plattform för dessa grupper. Coinbase Prime är speciellt utformat för användning av institutionella kunder men har samma tillgång till alla Coinbase-produkter och den diversifierade likviditetspoolen.

Denna plattform kommer också med ett dedikerat team med institutionella täckningspersonal i New York City. Ett annat alternativ är Coinbase Custody, som förse institut med digital tillgångsförvaring, inklusive strikt ekonomisk kontroll plus säker lagring.

Vilka kryptovalutor stöder Coinbase Pro?

Tillgången på olika handelspar beror helt på de lokala reglerna i ett visst land. Medan Coinbase Pro-användare kan se orderboken och annan information relaterad till vilket handelspar som helst, kan de bara handla de par som följer lokala tillsynsmyndigheter i deras område. I Kanada, Australien och Singapore är tillgängliga handelspar ETH / BTC, LTC / BTC och BCH / BTC.

De i Storbritannien kan handla BTC / GBP, BTC / EUR, ETH / BTC, ETH / EUR, LTC / BTC, LTC / EUR, BCH / BTC eller BCH / EUR. De i Europa har tillgång till identiska handelspar, förutom stöd för BTC / GBP. Handlare i USA kan använda Coinbase Pro för att handla BTC / USD, ETH / BTC, ETH / USD, LTC / BTC, LTC / USD, BCH / BTC och BCH / USD.

Verifiering av Coinbase Pro-konto

För att kunna använda Coinbase Pro måste du verifiera ditt konto, vilket görs innan du börjar handla eller till och med sätta in pengar. För att slutföra verifieringsprocessen och använda plattformen måste du ladda upp ett officiellt dokument. Amerikanska kunder måste ladda upp ett statligt ID eller körkort. Du måste också tillhandahålla Coinbase Pro din bostadsadress samt de fyra sista siffrorna i ditt personnummer. UK-invånare måste ladda upp ett regerings-ID-dokument, pass eller körkort och svara på verifieringsfrågor baserat på de nationella identitetsdatabaserna. Användare från andra länder måste ladda upp två identitetshandlingar, till exempel pass, nationella ID-kort och körkort.

Hur man handlar på Coinbase Pro

Det övre vänstra hörnet på handelssidan har en rullgardinsmeny där du väljer det kryptovalutapar du vill se eller handla. Du kan se alla par eller begränsa dina alternativ efter marknader. De är indelade i marknader efter BTC, USD, EUR och GBP.

Handelspar

Direkt till höger om detta längst upp på mitten av sidan ser du uppdaterad information om ditt valda par. Detta inkluderar det senaste handelspriset, procentuell förändring under 24 timmar och 24-timmars handelsvolym.

Det vänstra sidofältet på Trade-sidan har valet att logga in eller registrera sig högst upp (om du inte redan är inloggad), med beställningsformulären för köp och sälj direkt nedanför. Till höger om den här kolumnen hittar du orderboken med valet att istället se handelshistoriken. Orderboken har kolumner för marknadsstorlek, pris och “Min storlek” och listar säljorder ovanpå och köporder nedan. Handelshistoriken listas i kronologisk ordning, med varje handel färgkodad för att indikera köp eller sälj. Det finns kolumner för handelsstorlek, pris och tid, ner till den andra.

Köpa sälja

På höger sida av skärmen, som tar upp drygt hälften av sidans bredd, hittar du pristabellen. Till höger kan du välja att ändra detta till ett djupdiagram om du föredrar det. Som ett djupdiagram kan du se köp- och försäljningsdjup i linjediagram med mittpriset i mitten. Att hålla muspekaren över vilken punkt som helst kommer att berätta det specifika priset, beloppet du kan köpa / sälja vid den tidpunkten och vad summan skulle vara i den ursprungliga valutan.

Prisdiagram

Om du väljer prisdiagrammet i det övre högra hörnet av det ser du värdena för öppen, hög, låg, stängning och volym för varje punkt som du svävar över. När du svävar över en punkt ser du också den specifika tiden på den horisontella axeln och det specifika priset på den vertikala axeln. Standarddiagrammet är ett ljusstake, även om du kan ändra det till ett linjediagram.

Ljusstaken är färgkodad grön och röd / orange för köp respektive försäljning. Direkt ovanför diagrammet på höger sida är valet att ändra diagramtyp samt intervall.

Standard är fem minuter, men andra alternativ inkluderar en minut, 15 minuter, en timme, sex timmar och en dag. Det är också här du kan lägga till ett överlägg, antingen EMA12 eller EMA26.

Hur gör du en beställning med Coinbase Pro?

När du gör en beställning med Coinbase Pro har du direkt tillgång till Coinbase Markets likviditet. Beställningarna från Coinbase Pro placeras direkt på den här marknaden, precis som de gjorde på GDAX.

Att göra en beställning är en mycket enkel process. Börja med att gå till Trade-sidan genom att klicka på “View Exchange” från det övre huvudnavigeringsfältet. På vänster sida av skärmen ser du möjligheten att logga in eller skapa ett konto. Börja med att logga in. Gå till rullgardinsmenyn direkt där du loggade in för att välja det kryptovalutapar du vill handla.

Gå sedan också till beställningsformuläret till vänster på skärmen men något lägre. Det finns flikar för “Köp” och “Sälj”, som är färgkodade gröna och röda / orange. Klicka på relevant flik beroende på önskad ordertyp. Omedelbart under dessa flikar ser du tre flikar för din valda ordertyp: Marknad, Begränsning eller Stopp. Varje uppmanar dig att fylla i det belopp du vill köpa eller sälja.

Beställa

Beroende på beställningstyp kommer du också att få ytterligare fält att fylla i. Med Begränsa beställningar anger du också gränspriset och väljer mellan exekvering av “Endast inlägg” eller “Tillåt uttagare” med det avancerade alternativet för en gällande tidspolicy. , som är inställt som standard till bra till avbruten. Du kan ändra detta till Bra till tid, Omedelbar eller Avbryt, eller Fyll eller Döda. Med stopporder väljer du belopp, stopppris och gränspris.

Oavsett vilken ordertyp du valt, visas avgiften du betalar och summan i målkryptovalutan och uppdateras automatiskt direkt ovanför knappen till “Placera köp / säljorder.” Klicka på den här knappen när du är nöjd med den angivna informationen.

När som helst kan du se dina öppna beställningar direkt under pristabellen mitt på samma sida.

Insättningar och uttag på Coinbase Pro

För att sätta in digital valuta på ditt Coinbase Pro-konto, gå till “Tillgångar” och sedan “Insättning”. Du väljer vilken typ av valuta du vill sätta in och får en adress att skicka mynt till.

Deposition

Att dra tillbaka kryptovaluta är lika enkelt. Gå till “Tillgångar” och sedan “Uttag”. Välj valutatyp och ange plånboken där du vill skicka valutan.

Insättning och uttag av fiatvaluta görs också via sidan “Tillgångar” och alternativet “Insättning” eller “Uttag”. När du använder USD kan du göra en ACH-överföring eller banköverföring från ett amerikanskt bankkonto, med samma alternativ tillgängliga för uttag. Insättningar och uttag med EUR kan göras via SEPA-överföringar. Det enda valet för brittiska kunder att finansiera sitt Coinbase Pro-konto är också via en SEPA-överföring med EUR, men kom ihåg att din bank kan ta ut en konverteringsavgift.

Sätt in Fiat

Det finns också valet att omedelbart överföra pengar mellan ditt Coinbase Pro- och Coinbase-konto. Detta är gratis och görs via samma “Tillgångar” -sida. Var noga med att välja relevant Coinbase- eller Coinbase Pro-plånbok under “Destination.”

Coinbase Pro-avgifter

Coinbase Pro använder tillverkaren-taker-modellen för avgifter, och tillverkare handlare behöver inte betala någon avgift alls. Tillverkare är de som gör beställningar som inte fylls omedelbart genom att matcha en befintlig beställning.

Däremot görs beställningar som tas till marknadspris och fylls på en gång. När du tittar på avgifterna för Coinbase Pro, kom ihåg att en order kan delas in i flera order som inkluderar en tillverkarorder och en beställare. I det här fallet debiteras varje separat beställning lämpliga avgifter, inklusive ingen avgift för tillverkarens del.

Prissättning Takeavgift Tillverkaravgift
Upp till $ 10 miljoner 0,30% 0%
$ 10m – $ 100m 0,20% 0%
100 miljoner dollar+ 0,10% 0%

Takeavgifter får utnyttja volymbaserade rabatter som kan sänka avgifterna till otroligt låga 0,10 procent. Avgifter för beställningsorder börjar vid 0,30 procent för volymer upp till 10 miljoner dollar. Mellan 10 och 100 miljoner dollar sjunker avgiften till 0,20 procent.

De med handelsvolymer på över 100 miljoner dollar får avgiften på 0,10 procent. Handelsvolymen baseras på 30 dagar med volym i USD. Transaktioner gjorda på böcker utan USD omvandlas först till USD enligt fyllpriset från respektive bok som är den senaste, sedan beräknas volymen.

API för Coinbase Pro

En del av Coinbase Pro är plattformens branschledande API. Den har ett WebSocket-flöde som gör det enkelt att få marknadsdata i realtid. Samtidigt hjälper handels-API användarna att utveckla programmatiska och säkra handelsbots. Det finns en dedikerad sida till API: et och relaterad dokumentation på Coinbase Pro, som du kan komma åt från botten av valfri sida på Coinbase Pro-webbplatsen eller huvudnavigeringsmenyn högst upp på sidan.

Är Coinbase Pro säkert?

För att öka säkerheten för användarfonderna med Coinbase Pro erbjuder plattformen försäkringsskydd. Alla digitala tillgångar som lagras online är helt försäkrade. Coinbase håller 98 procent av kundernas digitala valuta i kylförvaring. Dessutom har alla USD-saldon på konton täckning från FDIC-försäkring, med en maximal täckning på $ 250 000 per kund.

Är Coinbase säkert?

Vi går in mer detaljerat om Coinbase-säkerhetsåtgärderna i vårt inlägg, Är Coinbase Safe?

Slutsats

Coinbase Pro är det nya namnet på den populära GDAX-börsen, versionen av den högst rankade Coinbase-kryptovalutan som är utformad för avancerade handlare. Plattformen är intuitiv att använda och erbjuder alla de diagram och verktyg som professionella handlare vill ha. Avgifterna är låga, utan avgift alls för marknadsskapare.

Coinbase är förmodligen det mest tillförlitliga utbytet som finns för tillfället med bästa säkerhetsåtgärder på plats som försäkrar kundfonder som lagras online samtidigt som nästan alla medel hålls i säkert kylförvaring.

Att använda Coinbase Pro är ett utmärkt sätt att undvika de vanliga Coinbase-avgifterna, vilket kan vara dyrt för kredit- och bankkortköp. Om du inte har något emot att vänta lite längre på dina inköp kan du koppla din fiat till Coinbase och sedan göra dina köp på Coinbase Pro.

Som med de flesta kryptovalutabörser kan kundsupport gå långsamt – detta är något som Coinbase arbetar för att förbättra över tiden. För att undvika fel, se till att du dubbelkontrollerar att du sätter in rätt krypto till rätt plånbokadress. För uttag och insättningar rekommenderar vi att du skickar ett litet testbelopp först innan du gör några stora transaktioner bara för att se till att allt är ok först.

Registrering för Coinbase

Coinbase Pro

src = “~ bilder \ nybörjarguide-till-myntbas-pro-komplett-recension.gif”

alt = “Coinbase Pro Review”

class = “photo photo wrap-up wppr-product-image” /> 9

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

10,0 / 10

Fördelar

  • Tilltalande gränssnitt
  • Flera säkerhetslager
  • Pålitligt företag
  • En låg avgiftsstruktur
  • Överensstämmande och transparent praxis

Nackdelar

  • Inte många kryptovalutor
  • Kundtjänst kan vara långsam

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Coinbase Pro","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 07 \ /coinbase-pro-review.gif","beskrivning":"Coinbase Pro har en lång historia av att leda världen av kryptovalutabörser, även om det gick under namnet GDAX tills nyligen. Som det nuvarande namnet antyder är Coinbase Pro den version av Coinbase som är fylld med funktioner som avancerade handlare kommer att uppskatta, inklusive mer detaljerade diagram och diagram och handelsalternativ. Coinbase Pro är stolt över…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"9.00"},"namn":"Coinbase Pro","reviewBody":"Coinbase Pro har en lång historia av att leda världen av kryptovalutabörser, även om det gick under namnet GDAX tills nyligen. Som det nuvarande namnet antyder är Coinbase Pro den version av Coinbase som är fylld med funktioner som avancerade handlare kommer att uppskatta, inklusive mer detaljerade diagram och diagram och handelsalternativ. \ R \ n \ r \ nCoinbase Pro är stolt över att vara den mest betrodda plattformen för att handla kryptovaluta, eftersom det stöds av ett stort och väletablerat företag med försäkring på plats som tillhandahålls av FDIC-försäkring för deras Coinbase USD-plånbok på upp till $ 250 000 och är också registrerad hos FinCEN som ett Money Services-företag. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Eftersom Coinbase Pro är den del av Coinbase som är utformad för professionella handlare är denna mer avancerade plattform lika välrenommerad som det vanliga Coinbase-utbytet. Coinbase grundades i juni 2012 som en plånbok för digital valuta samt som en plattform för konsumenter och handlare att göra transaktioner med de då nya digitala valutorna, som Bitcoin, Litecoin och Ethereum. Coinbase är baserat i San Francisco, Kalifornien, och har mer än 20 miljoner användare med mer än 150 miljarder dollar handlade. \ R \ nRegistrering för Coinbase \ r \ n \ r \ nVem är Coinbase Pro riktad till? \ R \ n \ r \ nCoinbase Pro är utformad för att tilltala mer avancerade handlare som vill veta mer än bara grunderna i marknadsfluktuationer relaterade till kryptovalutapar. Det finns orderböcker i realtid, handelshistorik och kartverktyg. Samtidigt är gränssnittet på Coinbase Pro mycket intuitivt, vilket gör det möjligt för handlare att börja använda plattformen direkt. \ R \ nVem kan använda Coinbase Pro? \ R \ nCoinbase Pro är för enskilda handlare, inte institutioner. Om du befinner dig i ett av de geografiska områden som stöds av Coinbase Pro kan du enkelt registrera dig för ett konto. Du kan också snabbt uppgradera ditt befintliga Coinbase-konto till Coinbase Pro. De i Kanada, Singapore och Australien kan använda Coinbase Pro för att få tillgång till kryptovalutor utan åtkomst till fiat. \ R \ n \ r \ nDessa i Storbritannien, Europa och USA har också stöd för fiatvalutor. De enda undantagen är att de i Wyoming och Hawaii inte kan använda Coinbase Pro, eftersom plattformen ännu inte är licensierad där. \ R \ n \ r \ nEuropeiska länder som stöds inkluderar Sverige, Schweiz, Slovenien, Spanien, Slovakien, San Marino, Polen, Portugal, Norge, Nederländerna, Malta, Monaco, Lettland, Liechtenstein, Irland, Italien, Ungern, Grekland, Finland, Frankrike, Danmark, Cypern, Tjeckien, Kroatien, Belgien, Bulgarien och Österrike. \ R \ n \ r \ nFör institutioner erbjuder Coinbase Coinbase Custody \ r \ nEftersom Coinbase Pro inte är utformat för institutionella kunder; det finns en separat plattform för dessa grupper. Coinbase Prime är speciellt utformat för användning av institutionella kunder men har samma tillgång till alla Coinbase-produkter och den diversifierade likviditetspoolen. \ R \ n \ r \ nDenna plattform levereras också med ett dedikerat team med institutionella täckningspersonal i New York City. Ett annat alternativ är Coinbase Custody, som förser institut med digital tillgångsförvaring, inklusive strikta finansiella kontroller plus säker lagring. \ R \ n Vilka kryptovalutor stöder Coinbase Pro? \ R \ nTillgängligheten av olika handelspar beror helt på de lokala reglerna inom ett visst Land. Medan Coinbase Pro-användare kan se orderboken och annan information relaterad till vilket handelspar som helst, kan de bara handla de par som följer lokala tillsynsmyndigheter i deras område. I Kanada, Australien och Singapore är tillgängliga handelspar ETH \ / BTC, LTC \ / BTC och BCH \ / BTC. \ R \ n \ r \ nDe i Storbritannien kan handla BTC \ / GBP, BTC \ / EUR, ETH \ / BTC, ETH \ / EUR, LTC \ / BTC, LTC \ / EUR, BCH \ / BTC eller BCH \ / EUR. De i Europa har tillgång till identiska handelspar, förutom stöd för BTC \ / GBP. Handlare i USA kan använda Coinbase Pro för att handla BTC \ / USD, ETH \ / BTC, ETH \ / USD, LTC \ / BTC, LTC \ / USD, BCH \ / BTC och BCH \ / USD. \ R \ nCoinbase Pro-kontoverifiering \ r \ n \ r \ n För att använda Coinbase Pro måste du verifiera ditt konto, vilket görs innan du börjar handla eller till och med sätta in pengar. För att slutföra verifieringsprocessen och använda plattformen måste du ladda upp ett officiellt dokument. Amerikanska kunder måste ladda upp ett tillstånds-ID eller körkort. Du måste också tillhandahålla Coinbase Pro din bostadsadress samt de fyra sista siffrorna i ditt personnummer. UK-invånare måste ladda upp ett regerings-ID-dokument, pass eller körkort och svara på verifieringsfrågor baserat på de nationella identitetsdatabaserna. Användare från andra länder måste ladda upp två identitetsdokument, till exempel pass, nationella ID-kort och körkort. \ R \ nHur man handlar på Coinbase Pro \ r \ n \ r \ n Det övre vänstra hörnet på handelssidan har en rullgardinsmeny där du väljer det kryptovalutapar du vill visa eller handla med. Du kan se alla par eller begränsa dina alternativ efter marknader. De är indelade i marknader efter BTC, USD, EUR och GBP. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDirekt till höger om detta längst upp i mitten av sidan ser du upp till -datuminformation om ditt valda par. Detta inkluderar det senaste handelspriset, procentuell förändring under 24 timmar och 24-timmars handelsvolym. \ R \ n \ r \ nVänster sidofält på Trade-sidan har valet att logga in eller registrera sig högst upp (om du inte redan är inloggad), med beställningsformulären för köp och sälj direkt nedanför detta. Till höger om den här kolumnen hittar du orderboken med valet att istället se handelshistoriken. Orderboken har kolumner för marknadsstorlek, pris och \ u201cMin storlek \ u201d och listar säljorder ovanpå och köporder nedan. Handelshistoriken listas i kronologisk ordning, med varje handel färgkodad för att indikera köp eller sälj. Det finns kolumner för handelsstorlek, pris och tid, ner till den andra. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPå höger sida av skärmen tar du upp drygt hälften av sidan \ u2019s bredd hittar du prisdiagrammet. Till höger kan du välja att ändra detta till ett djupdiagram om du föredrar det. Som ett djupdiagram kan du se köp- och försäljningsdjup i linjediagram med mittpriset i mitten. Att hålla muspekaren över vilken punkt som helst kommer att berätta det specifika priset, det belopp du kan köpa \ / sälja vid den tiden och vad summan skulle vara i den ursprungliga valutan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm du väljer prisdiagrammet, i det övre högra hörnet av det, ser du värdena för öppen, hög, låg, nära och volym för vilken punkt som helst som du svävar över. När du svävar över en punkt ser du också den specifika tiden på den horisontella axeln och det specifika priset på den vertikala axeln. Standarddiagramtypen är ett ljusstake-diagram, även om du kan ändra det till ett linjediagram om du föredrar det. \ R \ n \ r \ n Ljusstake-diagrammet är färgkodat grönt och rött \ / orange för köp respektive försäljning. Direkt ovanför diagrammet på höger sida är valet att ändra diagramtypen samt intervallen. \ R \ n \ r \ nStandarden är fem minuter, men andra alternativ inkluderar en minut, 15 minuter, en timme, sex timmar och en dag. Det är också här du kan lägga till ett överlägg, antingen EMA12 eller EMA26. \ R \ nHur gör du en beställning med Coinbase Pro? \ R \ nNär du gör en beställning med Coinbase Pro har du direkt tillgång till Coinbase Markets likviditet . Beställningarna från Coinbase Pro placeras direkt på den här marknaden, precis som de gjorde på GDAX. \ R \ n \ r \ n Att placera en order är en mycket enkel process. Börja med att gå till Trade-sidan genom att klicka på \ u201cView Exchange \ u201d från det övre huvudnavigeringsfältet. På vänster sida av skärmen ser du möjligheten att logga in eller skapa ett konto. Börja med att logga in. Gå till rullgardinsmenyn ovanför där du loggade in för att välja det kryptovalutapar du vill handla. \ R \ n \ r \ nDå går du till vänster på skärmen men något lägre. order från. Det finns flikar för \ u201cKöp \ u201d och \ u201cSell, \ u201d som är färgkodade gröna och röda \ / orange. Klicka på relevant flik beroende på önskad ordertyp. Omedelbart under dessa flikar ser du tre flikar för din valda ordertyp: Marknad, Begränsning eller Stopp. Varje uppmanar dig att fylla i det belopp du vill köpa eller sälja. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Beroende på ordertypen får du också ytterligare fält att fylla i. Med Begränsa beställningar, du anger också gränspriset och väljer från körning av \ u201cPost Only \ u201d eller \ u201cAllow Taker \ u201d med det avancerade alternativet för en gällande policy, som är inställd som standard till Good Til Canceled. Du kan ändra detta till Bra till tid, Omedelbar eller Avbryt, eller Fyll eller Döda. Med Stopporder väljer du belopp, stopppris och gränspris. \ R \ n \ r \ n Oavsett din valda ordertyp listas avgiften du betalar och totalt i målkryptovalutan och uppdateras automatiskt direkt ovan knappen för att \ u201cPlace Buy \ / Sell Order. \ u201d Klicka på den här knappen när du är nöjd med den angivna informationen. \ r \ n \ r \ n När som helst kan du se dina öppna beställningar direkt under prisdiagrammen i mitt på samma sida. \ r \ nInlåning och uttag på Coinbase Pro \ r \ nFör att sätta in digital valuta på ditt Coinbase Pro-konto, gå till \ u201cAssets \ u201d och sedan \ u201cDeposit. \ u201d Du väljer vilken typ av valuta du vill ha sätta in och få en adress att skicka mynt till. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Att dra ut kryptovaluta är lika enkelt. Gå till \ u201cAssets \ u201d då \ u201cWithdrawal. \ U201d Välj valutatyp och ange plånboken dit du vill skicka valutan. \ R \ n \ r \ nSättning och uttag av fiatvaluta görs också via sidan \ u201cAssets \ u201d och alternativet \ u201cDeposit \ u201d eller \ u201cWithdrawal \ u201d. När du använder USD kan du göra en ACH-överföring eller banköverföring från ett amerikanskt bankkonto, med samma alternativ tillgängliga för uttag. Insättningar och uttag med EUR kan göras via SEPA-överföringar. Det enda valet för brittiska kunder att finansiera sitt Coinbase Pro-konto är också via en SEPA-överföring med EUR, men kom ihåg att din bank kan ta ut en konverteringsavgift. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet finns är också valet att omedelbart överföra pengar mellan ditt Coinbase Pro- och Coinbase-konto. Detta är gratis och görs via samma \ u201cAssets \ u201d-sida. Var noga med att välja relevant Coinbase- eller Coinbase Pro-plånbok under \ u201cDestination. \ U201d \ r \ nCoinbase Pro-avgifter \ r \ n \ r \ nCoinbase Pro använder tillverkarens tagarmodell för avgifter, och tillverkarhandlare behöver inte betala någon avgift alls. Tillverkare är de som gör beställningar som inte fylls omedelbart genom att matcha med en befintlig beställning. \ R \ n \ r \ n Däremot görs beställningarna till marknadspris och fylls på en gång. När du tittar på avgifterna för Coinbase Pro, kom ihåg att en order kan delas in i flera order som inkluderar en tillverkarorder och en beställare. I det här fallet debiteras varje separat order lämpliga avgifter, inklusive ingen avgift på tillverkarens del. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPrisnivå \ r \ nTakeravgift \ r \ nMakeravgift \ r \ n \ r \ n \ r \ nUpp till $ 10m \ r \ n0.30% \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 10m – $ 100m \ r \ n0.20% \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 100m + \ r \ n0.10% \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTakaravgifter får ta fördel med volymbaserade rabatter som kan sänka avgifterna till otroligt låga 0,10 procent. Avgifter för beställningsorder börjar vid 0,30 procent för volymer upp till 10 miljoner dollar. Mellan 10 och 100 miljoner dollar sjunker avgiften till 0,20 procent. \ R \ n \ r \ nDe som har handelsvolymer på över 100 miljoner dollar får avgiften 0,10 procent. Handelsvolymen baseras på 30 dagar med volym i USD. Transaktioner gjorda på böcker utan USD omvandlas först till USD enligt fyllpriset från respektive bok som är den senaste, sedan beräknas volymen. \ R \ nCoinbase Pro API \ r \ nDel av Coinbase Pro är plattformen \ u2019s branschledande API. Den har ett WebSocket-flöde som gör det enkelt att få marknadsdata i realtid. Samtidigt hjälper handels-API användarna att utveckla programmatiska och säkra handelsbots. Det finns en särskild sida för API: et och relaterad dokumentation på Coinbase Pro, som du kan komma åt från botten av valfri sida på Coinbase Pro-webbplatsen eller huvudnavigeringsmenyn högst upp på sidan. \ R \ n Är Coinbase Pro Safe? \ r \ nFör att öka säkerheten för användarfonder med Coinbase Pro erbjuder plattformen försäkringsskydd. Alla digitala tillgångar som lagras online är helt försäkrade. Coinbase håller 98 procent av kundernas digitala valuta i kylförvaring. Dessutom har alla USD-saldon på konton täckning från FDIC-försäkring, med en maximal täckning på $ 250 000 per kund. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVi går närmare in på Coinbase-säkerhetsåtgärderna i vårt inlägg , Är Coinbase Safe? \ R \ nSlutsats \ r \ nCoinbase Pro är det nya namnet på det populära GDAX-börsen, versionen av den högst rankade Coinbase-kryptovalutan som är utformad för avancerade handlare. Plattformen är intuitiv att använda och erbjuder alla de diagram och verktyg som professionella handlare vill ha. Avgifterna är låga, utan avgift alls för marknadsförare. \ R \ n \ r \ nCoinbase är förmodligen det mest tillförlitliga utbytet som finns tillgängligt just nu med de bästa säkerhetsåtgärderna på plats som försäkrar kundmedel som lagras online samtidigt som de håller nästan alla medel i säker kylförvaring. \ r \ n \ r \ n Att använda Coinbase Pro är ett utmärkt sätt att undvika de vanliga Coinbase-avgifterna, vilket kan vara dyrt för kredit- och bankkortköp. Om du inte har något emot att vänta lite längre på dina inköp kan du koppla din fiat till Coinbase och sedan göra dina inköp på Coinbase Pro. \ R \ n \ r \ n Som med de flesta kryptovalutabörser kan kundsupport gå långsamt – det här är något som Coinbase arbetar med att förbättra över tiden. För att undvika fel, se till att du dubbelkontrollerar att du sätter in rätt krypto till rätt plånbokadress. För uttag och insättningar rekommenderar vi att du skickar ett litet testbelopp först innan du gör några stora transaktioner bara för att se till att allt är ok först. \ R \ nRegistrering för Coinbase","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2019-12-09"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me