Nybörjarguide till Bit-Z: Komplett granskning

Bit-Z grundades 2016 och har sitt huvudkontor i Hong Kong. Idag är det bland de ledande börserna för handel med digitala tillgångar runt om i världen. Det erbjuder både OTC (OTC) och professionella tjänster för handel med digitala tillgångar. Teamet bakom Bit-Z inkluderar olika yrkesverksamma från branscher som e-handel, finans, spel och sociala nätverk, förutom många medlemmar i den internationella industrin för digitala tillgångar.

Bit-Z Exchange Review

För att hålla kunderna säkra använder Bit-Z SSL-teknik på banknivå. Det förlitar sig också på att GSLB använder distribuerade servrar för plattformsstabilitet. Målet med Bit-Z är att ge användarna den mest effektiva och säkraste tjänsten.

Bit-Z Exchange-funktioner

Bit-Z-plattformen erbjuder de förväntade funktionerna du vill ha från en kryptovalutautbyte. När du har verifierat ditt konto kan du handla mellan en lång lista med kryptovalutor. Börsen har en ganska rik portfölj med minst flera dussin kryptovalutor att välja mellan. De flesta användare kommer att använda utbytet på ett traditionellt sätt genom att sätta in Bitcoins från sin plånbok eller plattform. De använder sedan den balansen för att handla.

Förutom möjligheten att handla kryptovalutor erbjuder Bit-Z användarna de flesta verktyg de behöver för att fatta ett välgrundat beslut. Den har marknadsinformation i realtid tillsammans med avancerade diagram, handelshistorik, rapporter och API-åtkomst för att möjliggöra automatiserad handel.

Bit-Z är ett professionellt utbyte som drivs av ett team med många års erfarenhet inom teknikindustrin, vilket möjliggör systemstabilitet som du kan lita på. Det är också bekvämt på grund av dess stabilitet och effektivitet, så att du snabbt kan slutföra transaktionerna.

Det finns inga säkerhetsproblem på grund av SSL-teknik på banknivå som skyddar varje transaktion. Slutligen bekräftas transaktionerna snabbt via global synkroniserad information i realtid som kontinuerligt uppdateras.

Vad är OTC-affärer?

OTC-handeln växer fortfarande i popularitet, och Bit-Z strävar efter att vara ledande i detta avseende. Dessa “Over the Counter” -transaktioner kräver inte att du använder ett konto från en annan kryptovaluta eller utbytesplattform eller din e-plånbok och tillåter dig att köpa valutor direkt från andra medlemmar på webbplatsen – ordern visas inte på börsen men i det separata OTC-området.

Du kan också sälja dina valutor på detta sätt och systemet använder ett medlemmars feedback-värderingssystem så att du kan kontrollera den andra medlemmens handelsprofil och feedback.

OTC

Du kan använda amerikanska dollar eller kinesisk yuan för att köpa BTC, ETH eller LTC. Det finns flera sätt att betala för dessa tjänster, inklusive bankkablar, AlyOPay, kontanta insättningar, MoneyGram, Western Union, Neteller och PayPal.

Hur öppnar du ett Bit-Z-konto?

Att öppna ett konto med Bit-Z är relativt enkelt. Du registrerar dig och måste sedan verifiera ditt konto med en kod som skickas till din mobiltelefon. Du kommer också att behöva ytterligare identifiering på filen innan du gör något uttag. Detta är en extra säkerhetsåtgärd och säkerställer att användare inte kommer från jurisdiktioner där Bit-Z är olagligt. Det finns ingen bestämd tidsram inom vilken Bit-Z kommer att autentisera ditt konto efter att du har gett nödvändig information och identifiering. Teamet varnar för att revision kan ta tid. De erbjuder dock möjligheten att påskynda granskningsprocessen (som de hänvisar till den) genom att kontakta kundtjänst.

Bit-Z-registrering

För ytterligare säkerhet använder Bit-Z lösenord för 2FA eller dubbelverifiering. Detta förbättrar kontosäkerheten genom att du måste bevisa ditt lösenord på två sätt. För att använda detta system, installera applikationen för Google Authenticator (identifieringsverifierare) på din smartphone. Gå sedan till Säkerhetscentret och skanna QR-koden, ange din 6-bitars lösenordsverifiering och ditt vanliga inloggningslösenord. Klicka slutligen på “Starta 2FA.”

Hur man handlar på Bit-Z

För att komma igång med Bit-Z måste du logga in och klicka på “Exchange” -länken som finns längst upp till höger i huvudmenyn. Detta laddar sedan upp handelsskärmen.

Handelsskärm

På vänster sida ser du de handelspar som finns tillgängliga: BTC, DKKT, ETH och USDT. Välj vilken valuta du vill handla i och klicka sedan på vilken valuta du vill handla för.

Handelspar

Du kan sedan använda de två rutorna under diagrammen för att placera dina köp- och säljorder i önskad valuta.

Köp och sälj

Vad är DKK-token (DKKT) ?

DKKT är en valuta med stabilt mynt som Bit-Z själva har lanserat som är knuten 1: 1 med danska kronor och kan användas på börsen som ett handelspar.

DKK-token (DKKT) baserat på det stabila värdet på DKK. Blockchain-token utfärdades till en 1: 1-kurs baserad på marknadsvärdet på DKK-valuta. 1 DKKT = 1 DKK. DKKT syftar till att förse dig med en stabil digital valutalösning och är engagerad i den praktiska tillämpningen av blockchain-teknik inom traditionell finansiering, politik, juridik, samhällsvetenskap och naturvetenskap. DKKT driver utvecklingen av Internetbaserade digitala valutor.

Det största inslaget i DKKT är att det motsvarar samma mängd danska kronor och 1 DKK ≈ ¥ 1. Gör det till en bra säkringsvaluta på volatila kryptovalutamarknader.

Vad är några nyckeltal för Bit-Z?

Bit-Z har varit öppen sedan 2016. I skrivande stund var volymen 24 timmar för BTC 22,691,2292. ETH-volymen under samma period var 3.016,1560, och det var 24,699,3660 för USDT. Det fanns 56 handelspar på BTC-marknaderna, tre par på DKKT-marknaderna och 10 par på ETH-marknaderna. Som sådan finns det många kombinationer för handel tillgängliga och alternativ för de flesta.

Vilka avgifter debiteras Bit-Z?

För att göra det överkomligt att använda Bit-Z tar det relativt låga avgifter. Det finns inga avgifter för insättningar. Avgifterna för uttag varierar beroende på kryptovalutor men är vanligtvis mycket låga. Du hittar också mycket låga avgifter för handel; oavsett om du köper eller säljer är den vanligaste avgiften 0,1 procent, även om det finns undantag.

Exempel på avgifter för uttag:

CoinFee
BTC 0,5%
DKKT 0,5%
ETH 0,0100 ETH
USDT 30,0000 USDT
LTC 0,5%
FCT 0,5%
LSK 0,5%

Är Bit-Z säker?

Bit-Z är baserat i Hong Kong, och på grund av bristen på regler är det oreglerat, något som är mycket vanligt för kryptoutbyten. Du måste kontrollera dina lokala bestämmelser innan du använder Bit-Z, och det accepterar inte klienter som är bosatta i staten New York i USA eller Förbundsrepubliken Tyskland på grund av lagliga begränsningar. Det är inte heller lagligt tillåtet i vissa andra jurisdiktioner. Medan Bit-Z är oreglerat har det inte haft några hack hittills, vilket tyder på att de har bra säkerhetsåtgärder på plats.

Det är också värt att notera att även om ingenting är garanterat verkar det för närvarande som om Hongkong är på väg att följa de reglerande exemplen som USA och andra västländer har angett kryptovalutor och utbyten. Detta är en skarp kontrast till Kina, som har förbjudit varje ICO. Detta innebär att Bit-Z kan ta in kinesiska investerare utöver de från internationella destinationer.

En annan sak att notera, Bit-Z är ett relativt nytt utbyte med mindre volym än andra exempel, vilket innebär att vi skulle behandla det med försiktighet för nu. Spara inga stora saldon på webbplatsen, dra alltid tillbaka betydande mängder valuta till dina egna plånböcker så att du behåller kontrollen över dem.

Användarklagomål om Bit-Z

Det finns några användarklagomål relaterade till Bit-Z som finns online och alla verkar handla om hur lång tid det ibland tar att ta ut pengar. Vissa recensioner säger att detta beror på att Bit-Z ofta manuellt granskar transaktioner eller åtminstone övervakar dem noggrant för att förbättra säkerheten. Även om detta bidrar till att göra plattformen säkrare, leder det till att potentialen för pengar släpps sent. Om du har tålamod och inte behöver pengarna omedelbart borde detta inte vara ett problem men det är värt att notera om du väljer att handla på Bit-Z.

Användarrecensioner kvar på deras Facebook-sida ger utbytet 3 av 5 med en uppdelning mellan personer som ger den en stjärna och personer som ger den 5 stjärnor. Man kan anta att alla enstjärniga recensioner är människor som har stött på problem med uttagsfrågorna.

Bit-Z recensioner

Slutsats

Bit-Z är definitivt ett utbyte att titta på – det har ett stort antal kryptovalutor listade med några som ännu inte har dykt upp på andra större börser som Nano (formellt RaiBlocks). Deras avgifter är rimligt prissatta och på den låga sidan jämfört med andra liknande börser. Deras rykte är lite av en blandad sak för tillfället med vissa människor som älskar utbytet och andra klagar över långa uttagstider.

Bit-Z

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-bit-z-komplett-recension.gif”

alt = “Bit-Z Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

6.0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

7.0 / 10

Fördelar

  • Lätt för nybörjare
  • Låga avgifter
  • OTC-affärer
  • Utmärkt gränssnitt

Nackdelar

  • Användaren klagar över uttag
  • Liten volym
  • Relativt nytt

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Bit-Z","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 02 \ /bit-z-review.gif","beskrivning":"Bit-Z grundades 2016 och har sitt huvudkontor i Hong Kong. Idag är det bland de ledande börserna för handel med digitala tillgångar runt om i världen. Det erbjuder både OTC (OTC) och professionella tjänster för handel med digitala tillgångar. Teamet bakom Bit-Z inkluderar olika yrkesverksamma från branscher som e-handel, ekonomi, spel och sociala nätverk,…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"7,80"},"namn":"Bit-Z","reviewBody":"Bit-Z grundades 2016 och har sitt huvudkontor i Hong Kong. Idag är det bland de ledande börserna för handel med digitala tillgångar runt om i världen. Det erbjuder både OTC (OTC) och professionella tjänster för handel med digitala tillgångar. Teamet bakom Bit-Z inkluderar olika yrkesverksamma från branscher som e-handel, finans, spel och sociala nätverk, förutom många medlemmar i den internationella industrin för digitala tillgångar. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTo hålla kunderna säkra, Bit-Z använder SSL-teknik på banknivå. Det förlitar sig också på att GSLB använder distribuerade servrar för plattformsstabilitet. Målet med Bit-Z är att ge användarna den mest effektiva och säkraste tjänsten. \ R \ nBit-Z Exchange-funktioner \ r \ nBit-Z-plattformen erbjuder de förväntade funktionerna du vill ha från en kryptovalutautbyte. När du har verifierat ditt konto kan du handla mellan en lång lista med kryptovalutor. Börsen har en ganska rik portfölj med minst flera dussin kryptovalutor att välja mellan. De flesta användare kommer att använda utbytet på ett traditionellt sätt genom att sätta in Bitcoins från sin plånbok eller plattform. De använder sedan den balansen för att handla. \ R \ n \ r \ n Förutom möjligheten att handla kryptovalutor erbjuder Bit-Z användarna de flesta verktyg de behöver för att fatta ett välgrundat beslut. Den har marknadsinformation i realtid tillsammans med avancerade diagram, handelshistorik, rapporter och API-åtkomst för att möjliggöra automatiserad handel. \ R \ n \ r \ nBit-Z är ett professionellt utbyte som drivs av ett team med många års erfarenhet av teknikindustrin, vilket möjliggör systemstabilitet som du kan lita på. Det är också bekvämt på grund av dess stabilitet och effektivitet, så att du snabbt kan slutföra transaktionerna. \ R \ n \ r \ nDet finns inga säkerhetsproblem på grund av SSL-teknik på banknivå som skyddar varje transaktion. Slutligen bekräftas transaktionerna snabbt via global synkroniserad information i realtid som ständigt uppdateras. \ R \ nVad är OTC-handel? \ R \ nOTC-handeln växer fortfarande i popularitet och Bit-Z strävar efter att vara ledande inom detta respekt. Dessa \ u201cOver the Counter \ u201d-affärer kräver inte att du använder ett konto från en annan kryptovaluta eller utbytesplattform eller din e-plånbok och låter dig köpa valutor direkt från andra medlemmar på webbplatsen – beställningarna \ u00a0 visas inte på utbyte men i den separata \"OTC \" område. \ r \ n \ r \ nDu kan också sälja dina valutor på detta sätt och systemet använder ett medlemmars feedback-system så att du kan kontrollera den andra medlemmens handelsprofil och feedback. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan använda amerikanska dollar eller kinesisk yuan för att köpa BTC, ETH eller LTC. Det finns flera sätt att betala för dessa tjänster, inklusive bankkablar, AlyOPay, kontantdepositioner, MoneyGram, Western Union, Neteller och PayPal. \ R \ nHur öppnar du ett Bit-Z-konto? \ R \ nÖppnar ett konto med Bit -Z är relativt enkelt. Du registrerar dig och måste sedan verifiera ditt konto med en kod som skickas till din mobiltelefon. Du kommer också att behöva ytterligare identifiering på filen innan du gör något uttag. Detta är en extra säkerhetsåtgärd och säkerställer att användare inte kommer från jurisdiktioner där Bit-Z är olagligt. Det finns ingen bestämd tidsram inom vilken Bit-Z kommer att autentisera ditt konto efter att du har gett nödvändig information och identifiering. Teamet varnar för att revision kan ta tid. De erbjuder dock möjligheten att påskynda granskningsprocessen (som de hänvisar till den) genom att kontakta kundtjänst. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n För ytterligare säkerhet använder Bit-Z 2FA eller Dubbelverifiera lösenord. Detta förbättrar kontosäkerheten genom att du måste bevisa ditt lösenord på två sätt. För att använda detta system, installera applikationen för Google Authenticator (identifieringsverifierare) på din smartphone. Gå sedan till Säkerhetscentret och skanna QR-koden, ange din 6-bitars lösenordsverifiering och ditt vanliga inloggningslösenord. Klicka slutligen på \ u201cStart 2FA. \ U201d \ r \ nHur man handlar på Bit-Z \ r \ nFör att börja handla på Bit-Z måste du logga in och klicka på \"Utbyta\" länk som finns längst upp till höger i huvudmenyn. Detta laddar sedan upp handelsskärmen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n På vänster sida ser du de handelspar som finns tillgängliga: BTC, DKKT, ETH och USDT. Välj vilken valuta du vill handla i och klicka sedan på vilken valuta du vill handla för. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan sedan använda de två rutorna under diagrammen för att placera ditt köp och sälja beställningar av önskad valuta. \ r \ n \ r \ n \ r \ nVad är DKK-token (DKKT)? \ r \ nDKKT är en valuta med stabilt mynt som Bit-Z själva har lanserat som är fäst 1: 1 med den danska kronan och kan användas på börsen som ett handelspar. \ Token DKK (DKKT) baserat på det stabila värdet på DKK. Blockchain-token utfärdades till en 1: 1-kurs baserad på marknadsvärdet på DKK-valuta. 1 DKKT = 1 DKK. DKKT syftar till att förse dig med en stabil digital valutalösning och är engagerad i den praktiska tillämpningen av blockchain-teknik inom traditionell ekonomi, politik, juridik, samhällsvetenskap och naturvetenskap. DKKT driver utvecklingen av Internetbaserade digitala valutor. \ R \ n \ r \ nDen största funktionen hos DKKT är att den motsvarar samma mängd danska kronor, och 1 DKK \ u2248 \ u00a5 1. Gör det bra säkringsvaluta på volatila kryptovalutamarknader. \ r \ nVad är några viktiga siffror för Bit-Z? \ r \ nBit-Z har varit öppen sedan 2016. I skrivande stund var 24-timmarsvolymen för BTC 22.691.2292. ETH-volymen under samma period var 3.016,1560, och det var 24,699,3660 för USDT. Det fanns 56 handelspar på BTC-marknaderna, tre par på DKKT-marknaderna och 10 par på ETH-marknaderna. Som sådan finns det många kombinationer för handel som finns tillgängliga och alternativ för de flesta. \ R \ nVilka avgifter debiterar Bit-Z? \ R \ nFör att göra det överkomligt att använda Bit-Z tar det relativt låga avgifter. Det finns inga avgifter för insättningar. Avgifterna för uttag varierar beroende på kryptovalutor men är vanligtvis mycket låga. Du hittar också mycket låga avgifter för handel; oavsett om du köper eller säljer är den vanligaste avgiften 0,1 procent, även om det finns undantag. \ r \ n \ r \ nExempel på avgifter för uttag: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMynt \ r \ nAvgift \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nDKKT \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ r \ n0.0100 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSDT \ r \ n30.0000 USDT \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nFCT \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLSK \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Är Bit-Z Safe? \ r \ nBit-Z är baserat i Hong Kong, och på grund av bristen på regler är det oreglerat, något som är mycket vanligt för kryptoutbyten. Du måste kontrollera dina lokala bestämmelser innan du använder Bit-Z, och det accepterar inte klienter som är bosatta i staten New York i USA eller Förbundsrepubliken Tyskland på grund av lagliga begränsningar. Det är inte heller lagligt tillåtet i vissa andra jurisdiktioner. Även om Bit-Z är oreglerat har det hittills inte haft några hack, vilket tyder på att de har bra säkerhetsåtgärder på plats. \ R \ n \ r \ n Det är också värt att notera att även om ingenting är garanterat verkar det för närvarande som om Hong Kong är på väg att följa de reglerande exemplen som USA och andra västländer har angett för kryptovalutor och utbyten. Detta är en skarp kontrast till Kina, som har förbjudit varje ICO. Detta betyder att Bit-Z kan ta in kinesiska investerare utöver de från internationella destinationer. \ R \ n \ r \ n En annan sak att notera, Bit-Z är en relativt ny börs med mindre volym än andra exempel vilket innebär att vi skulle behandla det med försiktighet för nu. Håll inte några stora saldon på webbplatsen, dra alltid tillbaka betydande mängder valuta till dina egna plånböcker så att du behåller kontrollen över dem. \ R \ nAnvändarklagomål om Bit-Z \ r \ nDet finns några användarklagomål relaterade till Bit-Z finns online och alla verkar handla om hur lång tid det ibland tar att ta ut pengar. Vissa recensioner säger att detta beror på att Bit-Z ofta manuellt granskar transaktioner eller åtminstone övervakar dem noggrant för att förbättra säkerheten. Även om detta bidrar till att göra plattformen säkrare, leder det till att potentialen för pengar släpps sent. Om du har tålamod och inte behöver pengarna omedelbart borde detta inte vara ett problem men det är värt att notera om du väljer att handla på Bit-Z. \ R \ n \ r \ nAnvändarrecensioner kvar på deras Facebook-sida ger utbytet 3 av 5 med en uppdelning mellan personer som ger den 1 stjärna och personer som ger den 5 stjärnor. Det antas att alla enstjärniga recensioner är människor som har stött på problem med uttagsfrågorna. \ R \ n \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nBit-Z är definitivt ett utbyte att titta på – det har ett stort antal kryptovalutor listade med några som ännu inte har visats på andra större börser som Nano (formellt RaiBlocks). Deras avgifter är rimligt prissatta och på den låga sidan jämfört med andra liknande börser. Deras rykte är lite av en blandad sak för tillfället med vissa människor som älskar utbytet och andra klagar över långa uttagstider.","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2018-02-01"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me