Nybörjarguide för radarrelä: fullständig recension

Granskning av radarrelä

Medlemmar av kryptovaluta-communityn som är intresserade av att handla ERC-20-tokens tjänar för närvarande bra eftersom det finns ett antal centraliserade och decentraliserade börser som underlättar handeln med Ethereum-baserade tokens. Radarrelä är ett annat decentraliserat alternativ som möjliggör tillförlitlig handel med ERC-20-tokens via 0x-protokollet.

Genom att använda Radar Relay kan handlare skicka order till marknaden och vänta på att de ska matchas. Således kringgår alla mellanhänder och handlar direkt från deras plånböcker på ett peer-to-peer-sätt.

Granskning av radarrelä

Besök Radar Relay

Översikt över radarrelä

Teamet bakom Radarrelä är baserad i Fort Collins, Colorado, i USA och ledd av VD Alain Curtis. Företaget grundades 2017 och Radar Relay Beta App lanserades strax efter i augusti 2017. Bland anmärkningsvärda teammedlemmar ingår CTO Mike Roth, CCO Brandon Arthur Roth (CCO) och COO Devin Eldridge.

Projektet har samlat in 13 miljoner dollar totalt efter att ha fått 3 miljoner dollar i december 2017 under en Seed-finansieringsrunda och ytterligare 10 miljoner dollar under en serie A-finansieringsrunda i augusti 2018. Investerare och anhängare av projektet inkluderar kända blockchain-riskkapitalfonder som Blockchain Capital, Batship Crazy Ventures, Breyer Capital, Digital Currency Group, Kindred Ventures, Notation Capital, Sparkland Capital och Reciprocal Ventures.

Radar Relay fungerar som en decentraliserad utbytesplattform för kryptovaluta som använder 0x-protokollet för att tillåta sina användare att handla Ethereum-baserade tokens direkt från Web3 eller kompatibla hårdvaruplånböcker. Plattformen fungerar också som en orderrelayer, driver en orderbok och vidarebefordrar order mellan kamrater utan att hålla sina användares tillgångar i förvar. Radar Relay konkurrerar med andra decentraliserade eller icke-depåer som DDEX, ForkDelta, IDEX, Airswap och Kyber Network.

Radarrelä Nyckelfunktioner

 • Funktionalitet – Radar Relay använder ett väldesignat gränssnitt som innehåller en mängd olika funktioner som förväntas av nästa generations decentraliserade växel. Dessa inkluderar detaljerade kartläggningsalternativ, en orderbok, ett djupdiagram och pris- och marknadshandelskartor. Radar Relay ger också tillgång till deras API vilket möjliggör handel med bot och automatiserad handelsintegration. Medan off-chain orderbok kopplad till Ethereum smarta kontrakt tillåter användare att handla kontinuerligt utan att behöva vänta på att transaktioner ska brytas.
 • säkerhet –Radar Relay underlättar handel med plånbok till plånbok och tar aldrig vårdnaden om användartoken. I händelse av ett missöde förblir tokens tillgängliga i användarplånböckerna, och det finns inga spärrar eller åtkomstbegränsningar. Användare kan handla via sina Metamask- eller Trezor- och Ledger-plånböcker och behöver inte skapa konton, dela personlig information eller göra insättningar. Användningen av säkra plånböcker och smarta kontrakt hjälper till att avsevärt minska antalet felpunkter och stärker plattformens motståndskraft mot skadliga aktörer och hackare.
 • Handelsalternativ – Radar Relay erbjuder ett bra utbud av handelsalternativ och användare har tillgång till avgiftsfri handel med över 190 mynt samt funktioner som begränsning och marknadsorder, orderdelning och appöverföringar. Alternativet att korta Ethereum på plattformen tilltalar också mer erfarna handlare. Plattformen finns också på kinesiska, koreanska, japanska eller ryska.
 • Hög likviditet – Plattformen vidarebefordrar order mellan kamrater medan 0x protokoll flyttar tokens mellan plånböckerna. Detta möjliggör en hög likviditetsnivå då reläer delar orderböcker, ansluter till varandra och skapar större likviditetspooler. Eftersom 0x-protokollet hanterar orderuppgörelse, lämnar det reläerna fritt att arbeta tillsammans.
 • Kundsupport – Ett supportteam finns tillgängligt för att hantera alla frågor eller problem, och användare kan skicka supportbiljetter på Stöd Supportavsnittet har också ett detaljerat urval av vanliga frågor och teamet tillhandahåller också en Lära sig resursida med länkar till mer detaljerade förklaringar. Teamet kan också kontaktas via deras Twitter-konto och Telegramgrupp. Dessutom finns det en hel del information om projektet i programmet 0x Reddit sida.

Hur man använder Radar Relay

1) Öppna appen

När du besöker webbplatsen första gången ser du den gröna fliken “Öppna app” längst upp till höger på skärmen. Genom att klicka på den här knappen öppnas handelsplattformen i ett nytt fönster.

2) Anslut en plånbok

Du hälsas sedan av en popup-inställningsguide som ger dig möjlighet att titta på en “Översikts” -video, “Anslut en plånbok”, “Wrap ETH” eller “Aktivera handel”.

Om du inte ser installationsguiden har huvudsidan också en flik längst upp till höger på skärmen som låter användare ansluta en plånbok.

Du kan sedan välja en plånbok att ansluta.

Att logga in via Metamask är det enklaste alternativet och efter att du loggat in kommer ditt konto automatiskt att anslutas till Radar Relay.

3) Vik in ETH

När du har klickat på “Nästa” uppmanas du att sätta in ETH.

Ange mängden ETH du vill slå in, klicka på den gröna knappen “Wrap” och bekräfta sedan begäran i ditt Metamask-konto. När detta är gjort kan du klicka på “Nästa”.

4) Gör dina tokens handlingsbara

Du måste ge behörighet för appen att handla dina tokens innan smarta kontrakt kan köras.

För att göra detta, klicka på den gröna knappen “Nästa” och bekräfta sedan begäran i ditt Metamask-konto.

När detta är klart kommer dina tokens att vara handelbara och du kan navigera i handelsinstrumentpanelen för att byta dina favorit-tokens. Du kan också växla mellan flikarna “Trade”, “Account” och “Market” för att analysera handelsvolymer och din kontoaktivitet och orderförlopp..

Valutor och avgifter som stöds

Som ett Ethereum-baserat utbyte är Radar Relay specialiserat på ERC-20-tokens. Det finns över 190 mynt listade och cirka 350 handelspar med väletablerade mynt som OMG, BAT och REP stöds alla. Populära tokens som ICX, LINK och MKR listas också och handeln på plattformen genomförs via basparet Wrapped Ethereum (WETH) och DAI stablecoin och den stora majoriteten av handelsvolymen redovisas för närvarande av WETH / DAI parning.

Radar Relay fungerar för närvarande som en avgiftsfri plattform där användarna endast måste betala bensinkostnader för transaktioner. Teamet har emellertid sagt att de kommer att meddela när avgifterna slås på igen, eftersom de ursprungligen tillkännagav planer på att införliva tillverkar- / tagaravgifter på 0,45% / 0,70% som skulle betalas i ZRX-tokens. Dessa avgifter ägde rum när beställningar avvecklades på Ethereum blockchain; avgifterna stoppades dock i november 2017 och har fortfarande inte återvänt till plattformen.

Gasavgifterna är i allmänhet låga och förblir justerbara. de tillämpas på in- och utpakning av ETH, fyllning av en befintlig order, annullering av en order och för överföring av mynt till och från din plånbok.

Vad är Wrapped ETH (WETH)?

Ether eller ETH är den ursprungliga valutan för Ethereum blockchain; emellertid utvecklades ERC-20-tokenstandarden efter lanseringen av ETH och därför överensstämmer ETH faktiskt inte med ERC-20-standarden eftersom det är en äldre valuta. Detta orsakar ett problem när du överför token via smarta kontrakt och försöker upprätthålla en konsekvent registrering av tokenöverföringar över Ethereum-nätverket.

Som ett resultat är det nödvändigt att “wrap” ETH och använda wETH för att byta ETH för andra ERC-20-tokens på Radar Relay. Användningen av smarta Ethereum-kontrakt för att bedriva affärer direkt mellan användare kräver att varje användare har samma standardiserade format för varje handelbar token för att förhindra att tokens går vilse i processen.

Genom att sätta in ETH kan användare handla direkt med andra ERC-20-tokens och processen innebär helt enkelt att handla ETH via ett smart kontrakt för lika stora mängder WETH-tokens. När du är redo att byta tillbaka till ETH “packar du upp” ETH genom att byta ut det för wETH igen.

In- och inpakningsprocessen handlar helt enkelt om att handla in och ut ur WETH-token före och efter att du handlar på Radar Relay.

Hur fungerar Radar Relay?

Radar Relay fungerar som en relayer dApp (decentraliserad applikation) och använder sig av 0x öppet handelsprotokoll. Detta hjälper till att skapa ett standardiserat system baserat på Ethereum-nätverket och för att underlätta pålitlig, peer-to-peer-handel. Tokenägare handlar direkt med varandra från sina Ethereum-plånböcker och order signeras kryptografiskt av tokenägarna för att upprätthålla säkerheten och sänds bara till kedjan när alla ändringar är slutgiltiga.

0x reläer delar samma kärninfrastruktur och skiljer sig huvudsakligen i valet av användargränssnitt (UI) och tillåter användare att dela likviditetsinformation, hitta, placera och fylla i beställningar medan 0x handelsprotokollet ger de verktyg som behövs för att utföra affärer på blockchain via smarta kontrakt. Denna process tillåter flera orderböcker och tokenägare att interagera för att skapa en betydligt större likviditetspool.

Hur kan jag korta Ethereum?

Även om det passar bäst för mer erfarna handlare, tillåter Radar Relay användare att handla korta tokens som Short Ethereum eller sETH. SETH-token byggdes på dYdX protokoll och representerar en kort position abstraherad i en Ethereum-token. Priset på sETH ökar när ETH-priset minskar och användare kan handla korta token direkt från sina plånböcker på exakt samma sätt som alla andra ERC-20-tokens och den här funktionen gör bort mycket av komplexiteten kring kortslutning.

Hela processen från skapande till avveckling sker via decentraliserad teknik och för en mer detaljerad förklaring om korta tokens har laget skapat Korta poletter utbildningssida som innehåller information om utgångsdatum för token, omvänd prisåtgärd och inlösen av tillgångar.

Är Radar Relay Safe?

Radar Relay flyttar faktiskt inte dina tillgångar och sänder helt enkelt order till marknaden och hittar personer med order som matchar dina. Eventuella efterföljande affärer genomförs av tokeninnehavare via smarta kontrakt med transaktionerna kryptografiskt signerade när alla detaljer är slutförda. Användarnas tillgångar stannar kvar i plånboken och även om sajten gick ner skulle de fortfarande hålla på sina pengar.

Plattformen innehåller också Metamask och Trezor och Ledger Nano hårdvaruplånböcker, och detta hjälper till att säkerställa högsta säkerhetsnivåer eftersom dessa plånböcker tillåter användare att handla utan att behöva avslöja sina privata nycklar. Detta hjälper också till att minska effektiviteten vid URL-kapning eller attacker av domännamnsleverantörer eftersom det inte finns något krav att manuellt ange dina privata nycklar när du använder appen.

Radar Relay syftar till att förvandla varje användare till sin egen kryptovalutautbyte och ta bort olika centraliserade felpunkter genom att stänga av onödiga mellanhänder och mellanhänder vilket också hjälper till att eliminera motpartsrisk.

Fördelar

 • Icke vårdnad – Radar Relay håller inte på dina pengar och kräver inte att användarna öppnar ett konto, delar personlig information eller gör en insättning för att kunna handla. Användare kan komma åt webbplatsen och helt enkelt integrera en redan existerande plånbok.
 • Brett utbud av tokens– Plattformen stöder för närvarande 190 mynt och 349 handelspar och presenterar ett bra utbud av alternativ för alla som vill handla ERC-20-tokens.
 • Låg-kostnadshandel – Handel medför endast gasavgifter som går till gruvarbetare på Ethereum-nätverket. Detta kan jämföras med de flesta andra börser.
 • Starkt stöd – Radar Relay stöds väl av ett antal inflytelserika blockchain-venturefonder och samlat kapital via privata investeringsrundor. Detta gör det möjligt för teamet att arbeta med en betydande mängd fiat och att inte behöva oroa sig för Ethereums minskande värde, vilket skyddar projektets korta till medellånga livslängd..

Nackdelar

 • Endast ERC-20-tokens – Användare är begränsade till att handla ERC-20-tokens mot WETH / DAI och det finns ingen möjlighet att handla populära kryptovalutor som Bitcoin, XRP, Litecoin eller Monero.
 • Lätt inlärningskurva – Processen med att slå in ETH är ny för de flesta och inte alla har en MetaMask- eller Ledger-plånbok när de börjar.
 • Låg likviditet på vissa tokens – Handelsvolymer och likviditet på vissa handelspar kan vara betydligt lägre än på centraliserade börser.
 • Inga handelsanpassade tokens efter kontraktsadress – Användare kan inte lägga till anpassade tokens och måste vänta tills teamet listar tokens på plattformen.

Slutsats

Radar Relay är en Ethereum dApp som tillåter användare att handla ERC-20-tokens direkt från sina plånböcker. Tjänsten kräver inte att användare lämnar sina privata nycklar eller tillhandahåller någon personlig information och kräver bara att användare ansluter via Metamask eller en kompatibel hårdvaruplånbok. Plattformen är avgiftsfri och erbjuder ett brett utbud av Ethereum-baserade tokens, och passar därför alla som är intresserade av att handla ERC-20-tokens.

Nya användare kan ta lite tid att vänja sig på webbplatsen och gå igenom processen för att sätta in ETH för att göra affärer. De kan inte känna till att använda plånböckerna Metamask eller Trezor och Ledger; Radar Relay-teamet ger dock tillräckligt med guider och resurser för att hjälpa människor att navigera i processen.

Plattformen tävlar också med ett antal decentraliserade börser som betjänar Ethereum-nätverket och användare kan välja mellan IDEX, ForkDelta, Paradex, Kyber Network och Ethfinex. Radar Relay erbjuder ett bra val av mynt och har ett modernt, innovativt användargränssnitt som bör tilltala handlare på alla nivåer, medan möjligheten att korta ETH och engagera sig i mer komplexa finansiella instrument bör bidra till att locka mer erfarna handlare.

Radar Relay är ett bra alternativ för alla som vill byta ERC-20-tokens direkt från sin plånbok och dra nytta av den säkerhet som följer med att använda webbläsartillägget Metamask eller hårdvaruplånböckerna Ledger och Trezor. Även om det kan ha en liten inlärningskurva för nybörjare är plattformen ett bra sätt att bekanta sig med peer to peer-handel och mekaniken för att utbyta digitala tillgångar i Ethereum-nätverket.

Besök Radar Relay

Radarrelä

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-radar-relä-komplett-recension.gif”

alt = “Radar Relay”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

8,0 / 10

Fördelar

 • Icke vårdnadshavare
 • Brett utbud av tokens
 • Lågkostnadshandel
 • Starkt stöd

Nackdelar

 • Endast ERC-20-tokens
 • Lätt inlärningskurva
 • Låg likviditet på vissa tokens

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Radarrelä","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 12 \ /radar-relay-review.gif","beskrivning":"Medlemmar av kryptovaluta-communityn som är intresserade av att handla ERC-20-tokens tjänar för närvarande bra eftersom det finns ett antal centraliserade och decentraliserade börser som underlättar handeln med Ethereum-baserade tokens. Radar Relay är ett annat decentraliserat alternativ som möjliggör tillförlitlig handel med ERC-20-tokens via 0x-protokollet. Genom att använda Radar Relay,…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.40"},"namn":"Radarrelä","reviewBody":"Medlemmar av kryptovaluta-communityn som är intresserade av att handla ERC-20-tokens tjänar för närvarande bra eftersom det finns ett antal centraliserade och decentraliserade börser som underlättar handeln med Ethereum-baserade tokens. Radar Relay är ett annat decentraliserat alternativ som möjliggör tillförlitlig handel med ERC-20-tokens via 0x-protokollet. \ R \ n \ r \ n Genom att använda Radar Relay kan handlare skicka order till marknaden och vänta på att de ska matchas. Således kringgår alla mellanhänder och handlar direkt från deras plånböcker på ett peer-to-peer-sätt. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesök Radar Relay \ r \ n \ r \ nRadar Relay Översikt \ r \ nTeamet bakom Radar Relä är baserat i Fort Collins, Colorado, i USA och leds av VD Alain Curtis. Företaget grundades 2017 och Radar Relay Beta App lanserades strax efter i augusti 2017. Anmärkningsvärda teammedlemmar inkluderar CTO Mike Roth, CCO Brandon Arthur Roth (CCO) och \ u00a0COO Devin Eldridge. \ R \ n \ r \ nProjektet har totalt samlat in 13 miljoner dollar efter att ha fått 3 miljoner dollar i december 2017 under en Seed-finansieringsrunda och ytterligare 10 miljoner dollar under en serie A-finansieringsrunda i augusti 2018. Investerare och anhängare av projektet inkluderar kända blockchain-riskkapitalfonder som Blockchain Capital, Batship Crazy Ventures, Breyer Capital, Digital Currency Group, Kindred Ventures, Notation Capital, Sparkland Capital och Reciprocal Ventures. \ R \ n \ r \ nRadar Relay fungerar som en decentraliserad kryptovalutaplattform som använder 0x-protokollet för att tillåta användare att handla Ethereum-baserade tokens direkt från Web3 eller kompatibla hårdvaruplånböcker. Plattformen fungerar också som en orderrelayer, driver en orderbok och vidarebefordrar order mellan kamrater utan att hålla användarnas tillgångar i förvar. Radar Relay tävlar med andra decentraliserade eller icke-förvaringsväxlar som DDEX, ForkDelta, IDEX, Airswap och Kyber Network. \ R \ n \ r \ n \ r \ nRadar Relay Key Features \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Radar Relay använder ett väldesignat gränssnitt som innehåller en mängd olika funktioner som förväntas av nästa generations decentraliserade växel. Dessa inkluderar detaljerade kartläggningsalternativ, en orderbok, ett djupdiagram och pris- och marknadshandelskartor. Radar Relay ger också tillgång till deras API vilket möjliggör handel med bot och automatiserad handelsintegration. Medan orderboken utanför kedjan kopplad till Ethereums smarta kontrakt tillåter användare att handla kontinuerligt utan att behöva vänta på att transaktioner ska brytas. \ R \ n \ tSäkerhet \ u2013Radar Relay underlättar handel med plånbok till plånbok och tar aldrig hand om användartoken. I händelse av ett missöde förblir tokens tillgängliga i användarplånböckerna och det finns inga spärrar eller åtkomstbegränsningar. Användare kan handla via sina plånböcker av Metamask eller Trezor och Ledger och behöver inte skapa konton, dela personlig information eller göra insättningar. Användningen av säkra plånböcker och smarta kontrakt hjälper till att avsevärt minska antalet felpunkter och stärker plattformens motståndskraft mot skadliga aktörer och hackare. \ R \ n \ tHandelsalternativ \ u2013 Radar Relay ger ett bra utbud av handelsalternativ och användare har tillgång till avgiftsfri handel med över 190 mynt samt funktioner som gräns- och marknadsorder, orderdelning och appöverföringar. Alternativet att korta Ethereum på plattformen tilltalar också mer erfarna handlare. Plattformen finns också på kinesiska, koreanska, japanska eller ryska. \ R \ n \ tHög likviditet \ u2013 Plattformen vidarebefordrar order mellan kamrater medan 0x-protokollet flyttar tokens mellan plånböcker. Detta möjliggör en hög likviditetsnivå då reläer delar orderböcker, ansluter till varandra och skapar större likviditetspooler. Eftersom 0x-protokollet hanterar orderuppgörelse, lämnar det reläerna fritt att aktivt arbeta tillsammans. \ R \ n \ tKundsupport \ u2013 Ett supportteam finns tillgängligt för att hantera alla frågor eller problem, och användare kan skicka supportbiljetter på Support The supportavsnittet har också ett detaljerat urval av vanliga frågor och teamet tillhandahåller också en Learn-resursida med länkar till mer detaljerade förklaringar. Teamet kan också kontaktas via deras Twitter-konto och Telegram-gruppen. Dessutom finns det en hel del information om projektet på 0x Reddit-sidan. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHur man använder Radar Relay \ r \ n1) Öppna appen \ r \ nNär du besök först webbplatsen, du ser den gröna fliken Öppna app högst upp till höger på skärmen. Om du klickar på den här knappen öppnas handelsplattformen i ett nytt fönster. \ R \ n \ r \ n \ r \ n2) Anslut en plånbok \ r \ nDu hälsas sedan av en popup-inställningsguide som kommer att ge dig möjlighet att titta på en \ u201cOverview \ u201d video, \ u201cAnslut en plånbok \ u201d, \ u201cWrap ETH \ u201d, eller \ u201cAktivera handel \ u201d. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm du se inte installationsguiden, huvudsidan har också en flik längst upp till höger på skärmen som låter användare ansluta en plånbok. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan sedan välja en plånbok för att ansluta. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLogga in via Metamask är det enklaste alternativet, och efter att du loggat in kommer ditt konto automatiskt att ansluta till Radar Relay. \ r \ n \ r \ n \ r \ n3) Wrap ETH \ r \ nEfter att du har klickat på \ u201cNästa \ u201d uppmanas du att slå in ETH. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAnge hur mycket ETH du vill ha för att slå in, klicka på den gröna \ u201cWrap \ u201d-knappen och bekräfta sedan begäran i ditt Metamask-konto. När detta är gjort kan du klicka på \ u201cNext \ u201d. \ R \ n4) Gör dina token handlingsbara \ r \ nDu måste ge tillstånd för appen att handla dina tokens innan de smarta kontrakten kan köras. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFör att göra detta, klicka på den gröna \ u201cNästa \ u201d-knappen och bekräfta sedan begäran i ditt Metamask-konto. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär detta är gjort gör du tokens kan handlas och du kan navigera på instrumentpanelen för att byta dina favorit-tokens. Du kan också växla mellan flikarna \ u201cTrade \ u201d, \ u201cAccount \ u201d och \ u201cMarket \ u201d för att analysera handelsvolymer och din kontoaktivitet och orderförlopp. \ R \ n \ r \ n \ r \ nStödda valutor och Avgifter \ r \ Som ett Ethereum-baserat utbyte är Radar Relay specialiserat på ERC-20-tokens. Det finns över 190 mynt listade och cirka 350 handelspar med väletablerade mynt som OMG, BAT och REP stöds alla. Populära tokens som ICX, LINK och MKR listas också och handeln på plattformen genomförs via basparet Wrapped Ethereum (WETH) och DAI stablecoin och den stora majoriteten av handelsvolymen redovisas för närvarande av WETH \ / DAI-parning. \ R \ n \ r \ nRadar Relay fungerar för närvarande som en avgiftsfri plattform där användarna endast måste betala bensinkostnader för transaktioner. Teamet har emellertid sagt att de kommer att meddela när avgifterna slås på igen, eftersom de ursprungligen tillkännagav planer på att införliva tillverkaravgifter / avtagaravgifter på 0,45% \ / 0,70% som skulle betalas i ZRX-tokens. Dessa avgifter ägde rum när beställningar avvecklades på Ethereum blockchain; avgifterna stoppades dock i november 2017 och har fortfarande inte återlämnats till plattformen. \ r \ n \ r \ nGasavgifterna är i allmänhet låga och förblir justerbara; de tillämpas på in- och utpakning av ETH, fyllning av en befintlig beställning, annullering av en beställning och för överföring av mynt till och från din plånbok. \ r \ n \ r \ n \ r \ nVad är Wrapped ETH ( wETH)? \ r \ nEther eller ETH är den ursprungliga valutan för Ethereum blockchain; emellertid utvecklades ERC-20-token-standarden efter lanseringen av ETH och därför överensstämmer ETH faktiskt inte med ERC-20-standarden eftersom den är en äldre valuta. Detta orsakar ett problem när du överför tokens via smarta kontrakt och försöker upprätthålla en konsekvent registrering av tokenöverföringar över Ethereum-nätverket. \ R \ n \ r \ n Som ett resultat är det nödvändigt att \ u201cwrap \ u201d ETH och använda WETH i för att handla ETH för andra ERC-20-tokens på Radar Relay. Användningen av smarta Ethereum-kontrakt för att genomföra affärer direkt mellan användare kräver att varje användare har samma standardiserade format för varje handelbar token för att förhindra att tokens går vilse i processen. \ R \ n \ r \ n Genom att sätta in ETH kan användare handla direkt med andra ERC-20-tokens och processen handlar helt enkelt om att handla ETH via ett smart kontrakt för lika mycket wETH-tokens. När du är redo att växla tillbaka till ETH du \"packa upp\" ETH genom att byta ut det för wETH en gång till. \ R \ n \ r \ nPackningen och inpakningen innebär helt enkelt handel in och ut ur wETH-token före och efter att du handlar på Radar Relay. \ R \ nHur fungerar Radar Relay? \ r \ nRadar Relay fungerar som en relayer dApp (decentraliserad applikation) och använder 0x öppet handelsprotokoll. Detta hjälper till att skapa ett standardiserat system baserat på Ethereum-nätverket och för att underlätta pålitlig, peer to peer-handel. Tokenägare handlar direkt med varandra från sina Ethereum-plånböcker och order signeras kryptografiskt av tokenägarna för att upprätthålla säkerheten och sänds bara till kedjan när alla ändringar är slutgiltiga. \ R \ n \ r \ n0x reläer delar samma kärninfrastruktur och skiljer sig huvudsakligen i deras val av användargränssnitt (UI) och tillåter användare att dela likviditetsinformation, hitta, placera och fylla i beställningar medan 0x handelsprotokollet ger de verktyg som behövs för att utföra affärer på blockchain via smarta kontrakt. Denna process tillåter flera orderböcker och tokenägare att interagera för att skapa en betydligt större likviditetspool. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHur kan jag korta Ethereum? \ R \ nMedan bäst lämpar sig för mer erfarna handlare, gör Radar Relay tillåta användare att handla korta tokens som Short Ethereum eller sETH. \ u00a0 SETH-token byggdes på dYdX-protokollet och representerar en kort position abstraherad i en Ethereum-token. Priset på sETH ökar när ETH-priset sjunker och användare kan handla korta token direkt från sina plånböcker på exakt samma sätt som alla andra ERC-20-token och den här funktionen avskaffar mycket av komplexiteten kring kortslutning. \ R \ n \ r \ nHela processen från skapande till avveckling sker via decentraliserad teknik och för en mer detaljerad förklaring om korta tokens har teamet skapat utbildningswebbplatsen Short Tokens som innehåller information om utgångsdatum för token, omvänd prisåtgärd och inlösen av tillgångar. \ r \ n Är Radar Relay Safe? \ r \ nRadar Relay flyttar faktiskt inte dina tillgångar och sänder helt enkelt order till marknaden och hittar personer med order som matchar din. Eventuella efterföljande affärer genomförs av tokeninnehavare via smarta kontrakt med transaktionerna kryptografiskt signerade när alla detaljer är slutförda. Användarnas tillgångar stannar kvar i sina plånböcker och även om sajten gick ner skulle de fortfarande hålla på sina pengar. \ R \ n \ r \ nPlattformen innehåller också Metamask och Trezor och Ledger Nano hårdvaruplånböcker, och detta hjälper till att säkerställa de högsta säkerhetsnivåerna eftersom dessa plånböcker tillåter användare att handla utan att behöva avslöja sina privata nycklar. Detta hjälper också till att minska effektiviteten vid URL-kapning eller attacker av domännamnsleverantörer eftersom det inte finns något krav att manuellt ange dina privata nycklar när du använder appen. \ R \ n \ r \ nRadar Relay syftar till att förvandla varje användare till sin egen kryptovalutautbyte och avskaffa olika centraliserade felpunkter genom att stänga av onödiga mellanhänder och mellanhänder som också hjälper till att eliminera motpartsrisk. \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tIngen vårdnad \ u2013 Radarrelä håller inte fast dina pengar och kräver inte att användarna öppnar ett konto, delar personlig information eller gör en insättning för att kunna handla. Användare kan komma åt webbplatsen och helt enkelt integrera en redan befintlig plånbok. \ R \ n \ tBrett utbud av tokens \ u2013 Plattformen stöder för närvarande 190 mynt och 349 handelspar och presenterar ett bra utbud av alternativ för alla som vill handla ERC-20 tokens. \ r \ n \ tHandel med låg kostnad \ u2013 Handel medför endast gasavgifter som går till gruvarbetare i Ethereum-nätverket. Detta kan jämföras med de flesta andra börser. \ R \ n \ tStrong backing \ u2013 Radar Relay stöds väl av ett antal inflytelserika blockchain-venturefonder och samlade in kapital via privata investeringsrundor. Detta gör det möjligt för teamet att arbeta med en betydande mängd fiat och att inte behöva oroa sig för Ethereums minskande värde, vilket skyddar projektets korta till medellånga livslängd. \ R \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ t Endast ERC-20-tokens \ u2013 Användare är begränsade till att handla ERC-20-tokens mot WETH \ / DAI och det finns ingen möjlighet att handla populära kryptovalutor som Bitcoin, XRP, Litecoin eller Monero. \ r \ n \ tLätt inlärningskurva – Processen att sätta in ETH är ny för de flesta och inte alla har en MetaMask- eller Ledger-plånbok när de startar. \ r \ n \ tLåg likviditet på vissa tokens – Handelsvolymer och likviditet på vissa handelspar kan vara betydligt lägre än de på centraliserade börser. \ r \ n \ tIngen handel med anpassade tokens efter kontraktsadress – Användare kan inte lägga till anpassade tokens och måste vänta tills teamet listar tokens på plattformen. \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nRadar Relay är en Ethereum dApp som tillåter användare att handla ERC-20-token direkt från sina plånböcker. Tjänsten kräver inte att användare lämnar sina privata nycklar eller tillhandahåller personlig information, och kräver endast att användare ansluter via Metamask eller en kompatibel hårdvaruplånbok. Plattformen är avgiftsfri och erbjuder ett brett utbud av Ethereum-baserade tokens, och passar därför alla som är intresserade av att handla ERC-20-tokens. \ R \ n \ r \ nNya användare kan ta lite tid att vänja sig på webbplatsen och gå igenom process för att sätta in ETH för att göra affärer. De kan inte känna till att använda plånböckerna Metamask eller Trezor och Ledger; Radar Relay-teamet ger dock tillräckligt med guider och resurser för att hjälpa människor att navigera i processen. \ r \ n \ r \ nPlattformen tävlar också med ett antal decentraliserade växlar som betjänar Ethereum-nätverket och användare kan välja mellan IDEX, ForkDelta, Paradex , Kyber Network och Ethfinex. Radar Relay erbjuder ett bra val av mynt och har ett modernt, innovativt användargränssnitt som bör tilltala handlare på alla nivåer, medan möjligheten att korta ETH och engagera sig i mer komplexa finansiella instrument bör bidra till att locka mer erfarna handlare. \ R \ n \ r \ nRadar Relay är ett bra alternativ för alla som vill handla ERC-20-tokens direkt från sin plånbok och dra nytta av den säkerhet som följer med att använda webbläsartillägget Metamask eller hårdvaruplånböckerna Ledger och Trezor. Även om det kan ha en liten inlärningskurva för kompletta nybörjare, representerar plattformen ett bra sätt att bekanta sig med peer to peer-handel och mekaniken för att utbyta digitala tillgångar i Ethereum-nätverket. \ R \ nBesök Radar Relay","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2018-12-19"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me